DKNI Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Το 1 λαθος του τρακη ηταν προπερσυ το καλοκαιρι που -δεν με κοφτει πως-, του εφυγε ενω τον ειχε στα χερια του και το αλλο λαθος ηταν φετος το καλοκαιρι που κρατησε τον "βαρατε τριποντα κι οτι γινει, ειμαστε σε φαση ανανεωσης, δε πειραζει καλα μου παιδια". Εχωντας μαθει καποια πραγματα τον τελευταιο καιρο, το προπερσυνο διαζυγιο δεν το πιστωνω πλεον σε καποιον συγκεκριμενα. Ηταν η κακια στιγμη. Το αν θεωρω προσωπικα οτι η μια πλευρα επρεπε να υποχωρισει περισσοτερο αφου οι καταστασεις ηταν μυστηριες, ειναι αδιαφορο, νταξει, συμβαινουν αυτα. Καποιες φορες υπαρχουν καταστασεις που οδηγουν σε διαζυγια Το περσυνο ομως, δεδομενου οτι ο Ζοτς ποτε δεν εχει φαει θεση αλλου και αρα μονο αν δεν υπηρχε Πεδουλακης συζηταγε, ηταν πραγματικα... Δηλαδη ρε ΔΓ, λες και σου χαρισε επιτηδες το πρωταθλημα ο γαυρος να πουμε. Τοσο εγωπαθεια? Τοσο ελλειψη αντιληψης? Αυτο που πληρωνουμε, και δυστυχως θα συνεχισουμε να πληρωνουμε, ειναι η ταση της οικογενειας (κυριως Θαναση και Δημητρη και λιγοτερο Παυλου) να κερδισουν τον Ολυμπιακο. Λες και στοχος του Παναθηναικου ειναι να κερδιζει τον Ολυμπιακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Λογικα η Φωταρα ο Κατσικαρης ειναι μια χαρα για 1,5 χρονο μεχρι να ληξει του Μεγαλου με Φενερ Δεν τον έχω τον Κατσικάρη για τόσο θύμα, να θέλει ν' αναλάβει τον ΠΑΟ στη μέση της χρονιάς και να χρεωθεί τα υποδέλοιπα του Πεδουλάκη. Όπως και δε νομίζω ότι "φταίει ο Πεδουλάκης" ΤΟΣΟ που αυτή η ομάδα δεν αποδίδει*. (...αυτό που σίγουρα φταίει είναι που δεν κάνει κινήσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να δείξει ότι "κάτι προσπαθεί, αλλά το υλικό είναι που φταίει κατά βάση". Όπως βεβαίως φταίει σε μεγάλο βαθμό για την επιλογή του υλικού, μη ξεχνιόμαστε. Όπως και για το ότι το χαραμίζει σε μεγάλο βαθμό κτλκτλ). Όποιος και να έρθει, παπάδες δεν μπορεί να κάνει, κι ας έχει και Παππά. ΣΙγά να μη του χαριστούν όμως. Γι' αυτό και πιστεύω ότι ο Τράκης μάλλον για Ιφιγένεια για σφάξιμο θα ψάξει, κι όχι για κάποιον "σοβαρό"...ΑΝ είναι για σοβαρό, υποθέτω θα τον ψάξει μετά το τέλος της σαιζόν. Και να έρθει και να χαράξει το δικό του πλάνο, με τους πάικτες και την τακτική που ΑΥΤΟΣ θα επιλέξει και όχι θα κληρονομήσει. *...μην ξεχνάμε τον μέσο όρο ηλικίας αυτής της ομάδας (που "ανεβαίνει ακόμη περισσότερο", καθώς οι νέοι στην ουσία είναι άβγαλτοι - "να 'ναι καλά" ο Άρτζης βέβαια γι' αυτό). Και η Εβραιολίγκα θέλει φρέσκα πόδια εκτός από ταλέντο κι εμπειρία. Συν το ότι μιλάμε για ένα σύνολο "ασύνδετο" (ο Λουκάς που δεν κολλάει πουθενά, ένα στιβαρό 5άρι για λίγη επίθεση και ακόμη περισσότερη άμυνα, ο Ουκανλάβοιςπαρατουμηέχοντοκιτς Ρόκκος, παίκτες καλοί/χρήσιμοι μεν όπως ο Μπράβος αλλά χωρίς τη "μαγκιά" για την οποία διψάει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ και την έχει βρει με το σταγονόμετρο μόνο στον Παππά) - για ένα σύνολο που εκτός από όλα του τα στραβά έχει δοκιμαστεί ΚΑΙ από τραυματισμούς... Γενικά και από όποια μεριά και να το δεις, ο φετεινός ΠΑΟ μέχρι στιγμής είναι μια αποτυχία και μισή στην πράξη και θαύματα δεν γίνονται έτσι εύκολα. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια, αλλα απτη στιγμη που οι Τουρκοι εχουν ηδη ινδαλμα τον Ζοτς ξεχνα τον ειτε σε 1,5 ειτε σε 5 χρονια, εκτος αν την ΚΑΕ την παρουν Αραβες. Eπισης ο Ζοτς ως Ζοτς, δεν νομιζω στα 2 χρονια που θα αρχισει να τουμπανιαζει την Φενερ και να βλεπει τη φιλοσοφια του να περναει στην ομαδα σιγα σιγα, να θελει να την αφησει πρωτου δει το αποτελεσμα. Γενικα πρεπει να γινουν κοσμογωνικα γεγογονοτα για να μετακινηθει ο Ζοτς του χρονου. Το 1 λαθος του τρακη ηταν προπερσυ το καλοκαιρι που -δεν με κοφτει πως-, του εφυγε ενω τον ειχε στα χερια του και το αλλο λαθος ηταν φετος το καλοκαιρι που κρατησε τον "βαρατε τριποντα κι οτι γινει, ειμαστε σε φαση ανανεωσης, δε πειραζει καλα μου παιδια". ...ο Ζοτς δεν νομίζω ούτως ή άλλως να ξαναγυρίσει "έτσι εύκολα" στον ΠΑΟ. Από τότε που άρχισε τα νούμερα με τα φράγκα το Γιαννακοπουλαίικο, δεν είναι "ιδανικές" οι συνθήκες για να πει "ξαναπάω στον ΠΑΟ". Και δεν νομίζω να είναι τίποτε γαμάτα τυπάκια οι μπαρμπάδες κι ο ανηψιός, για να πει να ξαναπαντρέψει τα χνώτα του με τα δικά τους. Η ομάδα που είχε στήσει έχει σχεδόν διαλυθεί άλλωστε. Τί να τον τραβήξει πίσω; Αν δεν είχε σπάσει (κι όχι ραγίσει) το γυαλί πρόπερσι, ίσως να είχε εξελιχθεί διαφορετικά το πράμμα, ναι. Να το πάλευε και με τις μειώσεις του μπάτζετ κτλ. Αλλά ήταν να μη σπάσει - εγώ αυτό καταλαβαίνω. Ό,τι ιστορία κι αν έγραψε ως ο ηγέτης του ΠΑΟ για σχεδόν μιάμιση δεκαετία, γράφτηκε, πέρασε, θα υπάρχει πάντα στα βιβλία της μπασκετικής ιστορίας, αλλά έληξε. Και δεν νομίζω να μη μπορεί να ζήσει χωρίς πράσινες φανέλες γύρω του και χωρίς τον αέρα του ΟΑΚΑ στα ρουθούνια του. Όσο για τον κόσμο, παντού μπορεί να φτιάξει πιστούς οπαδούς να τρέφουν την ματαιοδοξία του καθ' ενός που έχει την τάση να ξεχωρίζει στη ζωή. Σιγά μην είναι κολλημένος "με τον λαό του Παναθηναϊκού"... Εχωντας μαθει καποια πραγματα τον τελευταιο καιρο, το προπερσυνο διαζυγιο δεν το πιστωνω πλεον σε καποιον συγκεκριμενα. Ηταν η κακια στιγμη. Το αν θεωρω προσωπικα οτι η μια πλευρα επρεπε να υποχωρισει περισσοτερο αφου οι καταστασεις ηταν μυστηριες, ειναι αδιαφορο, νταξει, συμβαινουν αυτα. Καποιες φορες υπαρχουν καταστασεις που οδηγουν σε διαζυγια Δεν ξέρω τί έμαθες D (και τί βάση έχει), αλλά πέραν των "κακών στιγμών" (που δεν λέω, να τις θεωρήσουμε ΚΑΙ αυτές δεδομένες), ο Τράκης δεν είχε βγει και είχε κλαφτεί για τον τρακαδοράκη τον θειό του; Που χρώσταγε λεφτά του Ζοτς κτλ; Μαλακίες μας τσαμπούναγε; Δεν ξέρω βέβαια ακριβώς, αλλά πιθανολογώ πως όχι. Και θέλω να πω -συνεχίζοντας αυτό που είπα και πιο πάνω- ότι το θέμα είναι πιο μπλεγμένο. Κάποτε ο Ζοτς ζήταγε "τόσα", τα έπαιρνε, και επέστρεφε τα ρέστα σε τίτλους. Τώρα όμως... (Και δεν εννοώ ότι "δεν μπορεί χωρίς λεφτά ο Ζοτς".) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 wash μακροπροθεσμα ο Ζοτς σιγουρα θα επιστρεψει στον ΠΑΟ, αν οι συνθηκες τοτε το επιτρεπουν (aka να υπαρχουμε ακομα στον χαρτη και να μην εχουμε καταληξει οπως το ποδοσφαιρικο τμημα πχ). Ειναι το σπιτι του και η οικογενεια του οπως εχει δηλωσει και ο ιδιος. Αλλα επειδη το βλεπω για αρκετα μακρια απο τωρα, δεν ειναι και της ωρας για να το συζηταμε. Θα μπορουσε να εχει γινει προσεγγιση στον Ζοτς το περασμενο Απριλη-Μαη, αλλα απτην αλλη θα ηταν και καπως παραδοξο να διωξεις προπονητη που με το καλημερα σου παιρνει νταμπλ και σε παει τοπ8 Ευρωλιγκας και παραλιγο φ4. Καθε μπασκετικος φοβοταν την παραμονη του Πεδουλακη γιατι ειδε οτι εχει χαμηλο ταβανι απο περυσι, αλλα αντε διωξτον οταν σου κανει 4-0 με τον γαυρο σε 4 παιχνιδια τιτλου...Εκτος του οτι θα σπειρεις διχονοια στον κοσμο (δεν ηταν λιγα τα προβατα που λεγανε οτι εχουμε ισαξιο του Ζοτς κι οτι χεστηκανε που ο Ζοτς παει Φενερ κλπ), ειναι και αρκετα επιπονη διαδικασια για την ιδια την ομαδα να αλλαζεις καθε χρονο προπονητη. Και γενικα, το αποτελεσμα περυσι δικαιωνε Αρτζυ, οποτε τρεχα γυρευε...Φετος που τον βλεπω να φευγει, ο Ζοτς δε θα ειναι διαθεσιμος οποτε ξανατρεχα γυρευε. Μεχρι τοτε ετοιμαζω καμια αδεια και κλεινω κανα εισητηριο για Αθηνα, για το ματς του Μαρτιου και πολυ μας ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Κόντεψε να τραυματίσει δικό μας παίχτη ο Κοτσόλης. Μου έσπασε τα νεύρα, δεν τον περίμενα τόσο κακό. Ασταθής. Καλή εμφάνιση η υπόλοιπη ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 <p>Κόντεψε να τραυματίσει παίχτη δικό μας ο Κοτσόλης. Μου έσπασε τα νεύρα, δεν τον περίμενα τόσο κακό. Ασταθής.</p> Ο Καπινο γιατί δεν παίζει? Μήπως πάει για πώληση? Ο Ταμπακης ποσο χειρότερος μπορεί να είναι και απο τους 2? Ειδικά στο γκολ της Ξάνθης τραγικος.. Τυχαιρος στη δεύτερη φάση που έκανε τσαφ ο παίκτης της Ξάνθης. Οσο για την φάση που τραυματίζει τον παίκτη σας αλλα κ ο ιδιος ειναι φάσεις που σε αυτες ο τερ/κας βγαίνει και "σκοτώνει" που λέμε και αμυντικους κ ολους. Δεν φταίει στην συγκεκριμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Αρκετα καλη εμφανιση η ομαδα μεχρι το 2-1,ψυχωμενη αντιδραση στο 0-1 αλλα απειρη συμπεριφορα στο τελευταιο 15λεπτο οπου δεν κινδυνεψαμε μεν αλλα αφησαμε την Ξανθη να ελπιζει στο 2-2. Κανονικα εκει πιεζεις τον αντιπαλο, να μην πιστεψει στην ισοφαριση Εκπληκτικο ο Ρισβανης, εχει μυαλο για αμυντικαρα, πρωτος στις φασεις, φοβερα κοψιματα με την μπαλα να κολλαει, πολυ καλος. Επισης σημαντικο οτι οσο προχωραμε τα χαφ ανεβαινουν και πατανε περιοχη Δεν υπαρχει Φιγκεροα, ο Μπεργκ εχει χτυπησει, απαραιτητο να πατανε περιοχη τα χαφ Το κορακι μετα το 2-1 το ξεφτιλισε με τις καρτες, ειδικα οι καρτες στους Τριαντα-Ρισβανη, ηταν επικες, ο Αγγλος σπικερ δεν πιστευε τι εβλεπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Οντως ο άγγλος σπίκερ απόρησε με αρκετά που είδε σήμερα έμαθε τι εστί διαιτησία SL. Δεν μας έδωσε καθαρό φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής στην αρχή του παιχνιδιού Σωστά μέτρησε το 1ο μας γκολ δεν υπάρχει οφσαιντ Σωστά ακύρωσε το γκολ του Ντινα ήταν οφσαιντ. Κάποιες κάρτες ήταν λάθος. Σωστά το έληξε στο 3 και κάτι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Η 3η Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό του "Απόστολος Νικολαΐδης". Οι ειδήσεις βεβαίως δεν προέκυψαν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, αλλά στη συνέχεια όταν ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στα ερωτήματα των Συμμάχων. H ερώτηση είναι: Αν είναι να πάρει τις μετοχές ο Δημητράκης και να μας πάει ΟΑΚΑ, γιατι ξαναφτιάχνουμε την λεωφόρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Οι μελέτες για την ανακατασκευή της λεωφόρου η οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με αυτήν έχουν σταματήσει μέχρι να δουν άμα μπουν στην ΠΑΕ ο ΔΓ και ο συνεργάτης του . Άμα μπει ο ΔΓ που δεν εξαρτάται από αυτόν τότε θα δούμε τη θα γίνει με λεωφόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Για να μιλησουμε και λιγο για μπασκετ. Ο ΟΣΦΠ αγωνιστικα εχει 2 σοβαρα μειονεκτήματα σε σχέση με τον Παο. Εχει Ψηλα και δυνατά κορμια στο 5, που ομως ΔΕΝ μπορουν να παιξουν αμυνα στο Π&ρ για κανένα λόγω. Ειτε λογω αργων πλαγιων βηματων, ειτε λογω αντιληψης (πετγουει). Επομενως παικτες σαν τον Ουκιτς, τον Παππα αναμένεται να μας δυσκολεψουν ειτε σκοραροντας ειτε δημιουργωντας ρηγματα. Απουσια ενος δυνατου 3αριου το οποιο παιζει αμυνα σε ψηλοτερα/δυνατοτερα 3αρια, που θα βοηθησει τους ψηλους στο ριμπαουντ και που θα τελειωσει ευκολες φασεις στον αιφνιδιασμο. Εδω θα χτυπησει με Μασιουλις ο Παο. Λασμε/Γκιστ ΔΕΝ εχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ρε Κρις, μας δουλευεις? Εχω Αργυρη παγκο, τι μου λες για μειονεκτηματα Γιγαντοθονη live streaming απο Κων/πολη και οδηγιες με ακουστικο-ψειρα στο αυτι Μητσου απο τον Μεγιστο Μονο ετσι σωζεται η κατασταση Κατσικοφλωρας και γιωτομπαλο οποιος ερθει σημερα ΟΑΚΑ με κατι κοκκιναροζσομονφουξια μπλουζακια, φαινομενο που εχουμε ξαναντιμετωπισει. Παιζεις με τον αιωνιο, 1 φορα το χρονο ξεχνα το γαμημενο ροζ μπερμπερυ ρε φιλε ή κατσε σπιτι σου Δεν εχεις πρασινο? Δεν παει με τα ματια σου? Βαλε ασπρο, μαυρο, γκρι, μπλε, τοσα χρωματα υπαρχουν Η 3η Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό του "Απόστολος Νικολαΐδης". Οι ειδήσεις βεβαίως δεν προέκυψαν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, αλλά στη συνέχεια όταν ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στα ερωτήματα των Συμμάχων. H ερώτηση είναι: Αν είναι να πάρει τις μετοχές ο Δημητράκης και να μας πάει ΟΑΚΑ, γιατι ξαναφτιάχνουμε την λεωφόρο; Κατευθειαν το μπαλακι σε Τζιγγερ απο Αλαφουζο Συμφωνα με τα λεγομενα του λοιπον 1. Ισχυει οτι η διοικηση Πατερα αφησε και 18Μ πλεονασμα 2. Οι επομενες διοικησεις (πχ Γοντικα) παιξανε την πουλαρα τους, πληρωνοντας συμβολαιαρες ενω δεν εμπαινε νεο παραδακι. Φυσικα ευθυνες εχουν και οι Πατεροβγενοπουλογιαννακοπουλοι και οι Ζολωτοξυλες κτλ γιατι ΔΕΝ μπηκε χρημα, αλλα η αληθεια ειναι μια: ο εντεταλμενος των Β. εβλεπε οτι υπαρχει πλεονασμα να βγει το 1/3 της χρονιας και αντι να μαζεψει την κατασταση, συνεχισε να παιρνει τους Μπουμσονγκ και τους Γκοβου και να δημιουργει υποχρεωσεις ενω ηταν φανερο πως οι μετοχοι δεν θα βαλουν φραγκα (θυμιζω πως εκεινη την στιγμη, ακομα το 57% το ειχε ο Βαρδ. αρα επρεπε να βαλει το 57% των χρηματων). Τωρα, αν μεγαλυτερη ευθυνη εχουν αυτοι που αποφασιζουν να μην βαλουν ή αυτός που αποφασιζει να τρεξει την ομαδα λες και επροκειτο να μπουν χρήματα, το κρινει ο καθενας 3. Αυτή τη στιγμή υπαρχουν περίπου 30 εκατομμύρια από παλιές χρήσεις που πρεπει να πληρωθούν, λογικά τα 23-24 που λέει ο Αλαφουζος οτι ειναι το χρέος συν αλλα 6-7 που δημιουργήθηκαν για αποδεσμευσεις, διακανονισμους κτλ και αλλα 15Μ που ειναι μελλοντικές υποχρεώσεις πχ υπάρχοντες παικτες, λειτουργικα εξοδα ΠΑΕ, δόσεις Απηλιου και δανείου κτλ Οπως το βλέπω εγώ, αυτα τα 15Μ δεν είναι κάτι υπέρογκο και μάλιστα σύμφωνα με όσα λένε περισσεύουν και 3-4Μ τον χρόνο για αποπληρωμή παλαιών οφειλών (θα ηταν παραπανω αν η Παν.Συμ. είχε πετύχει) Από εδώ και πέρα, αφου η κάθε χρονιά βγαίνει οικονομικα ως αυτόνομη, πρέπει να βρεθεί τρόπος να καλυφθούν τα παλιά χρέη. Αν εχω καταλάβει καλά την πρόταση ΔΓ, η φάση είναι "Αλαφούζε τρέξε εσυ τα παλαια χρέη και πως θα πληρωθούν από τα έσοδα και εγώ με τους Κινέζους θα καλύπτουμε τις ανάγκες σε παίκτες της χρονιάς" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ενω εμεις εχουμε Μπαρτζωκα.. Δε θυμαμαι περυσι να αποδειχτηκε καλυτερος του δικου σας. Και κατι που παραγνωριζετε και υποτιματε - εμεις δεν εχουμε παιξει με καμια σοβαρη ομαδα ως τωρα, ενώ εσεις εχετε παιξει ποσα ματς επιβιωσης και καταφερατε να προκριθειτε. Παιζει το ρολο του, το χουμε δει στη δικη μας ομαδα 2 χρονια τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι ο Πεδουλακης - ισως και με παροτρυνση ΔΓ - κοιταει πως θα ματσαρει και θα κερδισει τον Ολυμπιακο και τον Μπαρτζωκα. Αυτα για μενα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αλλα ποιος ειμαι εγω στο φιναλε Το προβλημα με εμας ειναι οτι οι παικτες φαινεται να εχουν ξενερωσει με τον κλοουν και ο κλοουν δεν εχει και κανα σχεδιο της προκοπης. Περσυ ηταν οι παικτες σε survival mode στους τελικους, φετος δεν τους κοβω, περισσοτερο περιμένουν τον επόμενο Anyway, ο τυπος θα επιστρατευσει τον Παππα που μεχρι πριν 10 μερες λεγανε για χειρουργειο και τον Ματσιουλις με 1,5 προπονηση. Τι να λεμε. Ο Μητσος στα 34 παιζει περισσοτερο αποταν ηταν 25, ο Μπατιστ αντιμετωπιζεται σαν Σκορδιλης, ο Γιανκοβιτς καλειται να σωσει την ομαδα απο την ακρη του παγκου οταν ειμαστε στο -20, χεσε με, ο τυπος εχει σακατεψει την μιση ομαδα και ζηταει απο την αλλη μιση που παιζει ειτε 40' είτε 30'' ξαφνικα να τον σωσει Μονο αν πει ο Μητσος "Μαγκες, γραφτε τον στα @@ σας, θα σας πω εγω 5 πραγματα και αν γινει εγινε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 "Τα χρέη δημιουργήθηκαν διότι από εκεί και πέρα οι επόμενες διοικήσεις είχαν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ μεγάλο κόστος σε ρόστερ και οι μέτοχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να βάλουν τα χρήματα που ήθελε η ομάδα. Φέτος ο Παναθηναϊκός αν δεν είχε να πληρώνει αποζημιώσεις σε παλιούς παίκτες όπως Μπουμσόνγκ θα έβγαινε μια η άλλη." Νομίζω το λέει ξεκάθαρα. Το άνοιγμα των Βγενοπουλοπατεράδων φταίει. Οι παίχτες που αγοράστηκαν δεν χώραγαν καν στην αποστολή, αφήναμε και παίχτες έξω. Πήραμε κόφτες και δεξιά χαφ - δεξιά μπακ. Αγοράστηκαν 3-4 παίχτες στην ίδια θέση Οταν πληρώνει άλλος βέβαια, ο λαϊκισμός είναι εύκολος. Το 57% άνηκε στον Τζίγγερ σωστά; Οπότε ας γίνουν μεταγραφές, ο Τζίγγερ θα πληρώσει. Έλα όμως που δεν πλήρωσε και άφησε τον λογαριασμό για την Παναθηναϊκή συμμαχία. Αν εκείνη την χρονιά βγαίναμε CL δεν θα είχαμε οικονομικά προβλήματα. Που μεγάλο ρόλο φυσικά έπαιξε η παράγκα μαρινάκη-μπέου, και το CL πήγε σε χειρότερη ομάδα. Το πας αλλού τώρα εσύ, εγώ είπα κάτι που μου έκανε εντύπωση για το γήπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καπως οφφτοπικ, αλλα αφενος καλα ειναι να βλεπουμε τα ξεφτυλικια μερικων και καλα σταρ, αφεταιρου ρε αγαπητε πρωην Παναθηναικε Σατο γιατι τους ξεφτυλιζεις ετσι? Eιχε πολλα νευρακια η ΛΟΥΛΟΥ , ο Ρουντι Φλοραντεζ μολις βρηκε αμυντικο ογκολιθο για αντιπαλο. Αποκορυφωμα το ρεσιταλ στο 1:37 του βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις