washcloud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ακριβως αυτο λεω και εγω..Κανεναν δεν βγαζω εξω απο το τσουβαλι της λαμογιας.Οταν η μια μερια κανει κατι,ε θα το κανει και η αλλη..Οφθαλμος εναντιων οφθαλμου παει το πραγμα. Ειναι αυτο που λεω ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο.Οτι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ειναι βουτηγμενοι μεσα στην βρωμια και στην λαμογια,ΟΛΟΙ.Αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο.Απλα καποιοι προσπαθουν να πεισουν ακομα και τους ιδιους τους εαυτους τους οτι αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση και οτι για ολα φταιει ο Ολυμπιακος.Δεν λεμε κατι διαφορετικο Κρας, καθόλου "το ίδιο" δεν λέμε. Αν λέγαμε το ίδιο, δε θα έβγαινες να "υπερασπιστείς" την ομάδα σου (όποια κι αν είναι αυτή), αναφέροντας πρώτα και ΜΟΝΟ τα καμώματα των "απέναντι". Θα έβγαινες ΠΡΩΤΑ και θα αναγνώριζες τα χαΐρια των "δικών" σου, που τυγχάνουν και φρέσκα και μετά θα υπενθύμιζες για να μη ξεχνιόσαστε και τα των "απέναντι". Γιατί αλλιώς, όπως και τους Αγγελόπουλους, έτσι και εσένα ως οπαδό σε "βολεύει" η βεντέτα με τους οφθαλμούς. Θεωρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ναι προφανως και σε βολευει αυτη η γενικευση τυπου "ολοι ειναι λαμογια" οταν εσυ μονος σου εχεις κλεψει 10 και ολοι οι αλλοι μαζι 1, αντε 2. Αυτα που εχετε κανει στο ποδοσφαιρο την τελευταια 15ετια αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλη ομαδα στην Ευρωπη που να εχει κανει το 1/10 χωρις να τιμωρηθει. Και φυσικα δεν ειναι μονο οι κλοπες, για να αναλυσουμε το πως λειτουργει η λιμανισια μαφια εδω και 15 χρονια, χρειαζονται τομοι. Δηλαδη μου λες οτι ο Παναθηναικος οτι πρωταθληματα εχει στο ποδοσφαιρο τα εχει παρει ολα τιμιοτατα και μονο 1-2 εχει κλεψει? Κρας, καθόλου "το ίδιο" δεν λέμε. Αν λέγαμε το ίδιο, δε θα έβγαινες να "υπερασπιστείς" την ομάδα σου (όποια κι αν είναι αυτή), αναφέροντας πρώτα και ΜΟΝΟ τα καμώματα των "απέναντι". Θα έβγαινες ΠΡΩΤΑ και θα αναγνώριζες τα χαΐρια των "δικών" σου, που τυγχάνουν και φρέσκα και μετά θα υπενθύμιζες για να μη ξεχνιόσαστε και τα των "απέναντι". Γιατί αλλιώς, όπως και τους Αγγελόπουλους, έτσι και εσένα ως οπαδό σε "βολεύει" η βεντέτα με τους οφθαλμούς. Θεωρώ. Ειπα οτι αυτο το εκαναν για να κανουν το οφθαλμο εναντιον οφθαλμου στους απεναντι. Οπως εχω πει και στην μπαλα,εχω αναγνωρισει τα χαϊρια και του Κοκκαλη και του Μαρινακη.Και αν δεις παλιοτερα ποστ μου θα δεις οτι εχω γραψει και τα εχω αναγνωρισει.Πες μου εσυ τωρα αν εχεις πετυχει εστω εναν εδω μεσα που να εχει κανει εστω και την ελαχιστη αναγνωριση των δικων του παραγοντων και την βρωμια τους. Βλεπεις λογικο δηλαδη να λεει ενας για το γκολ οφσαιντ του Ολυμπιακου με τον ΠΑΣ και να μιλαει για αλλοιωση αποτελεσματος οταν στο 5ο μολις λεπτο δεν εχει δοθει καθαρο πεναλτι και αποβολη υπερ του Ολυμπιακου αλλα να στεκεται ΜΟΝΟ στο οφσαιντ γκολ και να μιλαει για αλλοιωση?Και μαλιστα οταν και οι ιδιοι εχουν κανει το 1-0 με γκολ οφσαιντ στο δικο τους μεταξυ τους παιχνιδι? Βλεπεις λογικο να λενε για τα πεναλτι και να μενουν στον αριθμο αυτων χωρις να κοιτουν αν ειναι ή οχι? Και μαλιστα να μιλανε για το ιδιο ακριβως ΚΑΙ σε Ευρωπαικο παιχνιδι λεγοντας οτι ο διαιτητης ηταν και αυτος στημενος μονο και μονο λογο του αριθμου των πεναλτι που δοθηκαν (3) και οτι σε αυτα συμμετειχε ο Βαις χωρις να δινουν βαση αν αυτα τα 3 πεναλτι ηταν ή οχι? Δηλαδη με λιγα λογια λενε οτι και να ηταν πεναλτι δεν επρεπε να δοθουν επειδη ηταν 3 στον αριθμο. Και 3ον,βλεπεις λογικο να μιλαει ο καθενας για τα φαουλ και τα πλαγια αραουτ ας πουμε και να κανουν αναλογιες? Αλλα αυτο να γινεται μονο για την φετινη χρονια.Αφου το παιρνουν ως κριτιριο,γιατι δεν κανουν μια συγκριση και των προηγουμενων ετων? Κοιταμε οτι μας συμφερει δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το ξερα οτι θα μου πεις για το φφ. Και γενικα ξερω προς τα που πας την κουβεντα (στον Χαινς ως συνηθως). Ναι και? Κουβαλαει ομαδα εκατομυριων ολοκληρη τη περσυνη σεζον, ειναι δευτεροτριτος σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες που αφορουν ενα 5ρι κι εσυ μιλας για την κακη αποδοση του στον ημιτελικο (ο μικρος τελικος ειναι αναξιος αναφορας ετσι κι αλλιως)? Σε ξαναρωταω, τι παραπανω θα επρεπε να κανει ο Νεναντ ο Κρστιτς για να μην με ρωτησεις "ποτε εκανε τελευταια φορα θραυση?". Εσυ ποτε πιστευεις οτι εκανε θραυση τελευταια φορα ας πουμε? Τον Χάινς ναι ήθελα να τον αναφέρω ξανά από νωρίς (διότι τον είχα ήδη αναφέρει από ακόμη νωρίτερα), αλλά τώρα όχι, δεν ήθελα "να πάω την κουβέντα σε αυτόν". Απλά να μείνω στον Σέρβο ήθελα. ...και ναι, ακόμη και ένας "τελικός γοήτρου" έχει σημασία Μιντ. Διότι δεν παίζουνε με σύνολο 80-100 πόντους οι "αποτυχημένοι/απογοητευμένοι" και αυτοί να μοιράζονται σε 20 παίκτες. Όπως και ένας ημιτελικός έχει μέγιστη σημασία επίσης, ακόμη κι αν έκανε χρονιά σούπερ. Διότι τί να το κάνω εγώ, όταν εκεί που χρειάζεται περισσότερο από κάθε φορά, είναι ωσεί παρών; Γι' αυτό την απάντηση στην ερώτησή σου, ξαναλέω με τη σειρά μου, πως ήδη στην έδωσα... Όσο για το πότε εγώ πιστεύω πως έκανε θραύση, δε στο ρώτησα για να κάνουμε διαγωνισμό μνήμης. Το ρώτησα γιατί απλά δεν τον θυμάμαι κάπου να έχει "λάμψει" εδώ και χρόνια. Και σου ξαναθυμίζω, δεν μίλησα εγώ για τελειωμένους. Αλλά με τον Κρστς να αποδίδει όσο/όπως αποδίδει, η ΤΣΣΚΑ πάλι παπάρια θα πάρει. Όπως και πήρε και παίρνει και θα παίρνει όσο ο "άλλος Σέρβος" της κουβαλάει τα μυαλά που κουβαλάει. Ο οποίος όπως όλος ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει γιατί δε χρειάζεται να ξέρει και πολλά, είναι από τις βασικές αιτίες που δεν προκόβει. Και είναι πολύ βασικός λόγος για το "κλίμα" της ομάδας, το οποίο για 'μένα ευθύνεται κατά πολύ και για την "πτώση" του Κρστς, γιατί αν πρόσεξες, είπα ότι σε ΑΛΛΗ ομάδα, είμαι βέβαιος ότι ο ψηλός θα έπαιζε καλύτερα (από αυτό που παίζει και εσύ το θεωρείς κορυφαίο, αλλά εγώ το θεωρώ όχι επαρκές)... - - - - - - - - - -- Κρας, εγώ μπασκετικός φίλαθλος είμαι (όσο είμαι τεσπα). Με ποδόσφαιρο έχω ελάχιστη σχέση = καμμιά εθνική σε Γιούρο, Μουντιάλ κτλ. Δεν έχω έχω ιδέα για τα γεγονότα που μιλάς (οπότε σίγουρα δεν ξέρω την συμπεριφορά σου ως γράφων για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα). ...αλλά παρ' ολ' αυτά, αυτό που λέω είναι το εξής : ας κοιτάξει ο κάθε ενδιαφερόμενος καλύτερα ΠΡΩΤΑ τα στραβά της δικιάς του "παράταξης", ακόμη κι αν είναι τα λιγότερα, και μετά ας κάτσει να σχοληθεί με το κράξιμο των "απέναντι" (που ενδεχομένως να είναι και χειρότερα). Γιατί αλλιώς το οφθαλμόν αντί οφθαλμού γίνεται συνήθεια και στο τέλος καταντάει πρέζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Βρεθηκε τωρα ο γαυρος στην ευρωπη,στην χειροτερη χρονια μας με διαφορα τα τελευταια χρονια.Ας ελπισουμε την Δευτερα να χασουμε ,ισωβς και να εχουμε μελλον στην euroleague[ηττα στο κυπελλο σημαινει νεος προπονητης]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ουτε εγω το αποκλειω και δεν εννοω οτι ειναι επικοινωνιακο κολποΜε τον Ι5 χεστη στον παγκο ειναι πολυ πιθανο εφοσον μπορει να περπατησει, να παιξει Χτες στη νοβα λεγανε οτι απ τη στιγμη που ο Παππας δε χρειαζεται χειρουργειο, ειναι 70-30 να παιξει τη Δευτερα. Υπολογιζε τον για κανα 6μηνο εξω μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αποτι λενε, και Ματσιουλις και Παππας στην 12αδα την Δευτερα Οχι για τον τελικο της Ευρωλιγκα. Για το Κυπελλο Ελλαδας Δεν εχω προβλημα με τους κακους προπονητες. Δεν γεννηθηκαν ολοι εξισου ικανοι. Αλλα οταν καποιος δεν δισταζει να ριξει μεσα παικτες σακατεμενους στο Κυπελλο Ελλαδας ενω το Τοπ16 αρχιζει σε 15 μερες και το πρωταθλημα κρινεται τον Ιουνη, τοτε σορρυ μαγκες οσο καλη θεληση να εχω προς τον προπονητη Πεδουλακη (που δεν εχω αλλα λεμε) ο ανθρωπος Πεδουλακης με εχει απογοητευσει οικτρα Επειδη τον ξερω προσωπικα, δεν περιμενα οτι θα εχει ΑΥΤΗ την συμπεριφορα καρεκλοκενταυρου και ΔΥ της δεκαετιας του '80. Το να μην θες να ασχοληθεις με τον Μαυροκεφαλιδη ή τον Μπατιστ επειδη δεν σου ταιριαζουν, ειναι ενα θεμα Το να βαζεις απο την αρχη της χρονιας σακατεμενους παικτες μεσα με κινδυνο να τους κοψεις το μπασκετ επειδη εισαι χεστης και ανικανος και φοβασαι και τον Ηλυσιακο, ειναι απαραδεκτο ΥΓ. Οι Αγιοι Αγγελοπουλοι ξαναχτυπησαν, για τους διαιτητες. Και διαβαζω τα ονοματα αυτων που λενε οτι "αποκλειστηκαν και πραξικοπηματικα" και βλεπω αναμεσα τους...τον Πηλοιδη. Και λενε μαλιστα οτι ειχε βγαλει σεντρα τον ΔΓ και δεχτηκε επιθεση Και προσπαθω να θυμηθω...ρε που το ξερω αυτο το ονομα, ρε που το ξερω. Α, θυμηθηκα. Πρεπει να το εχω διαβασει σε 1432534 μηνυματα γαυρων μετα το περιφημο Non-call "με τους Πηλοιδηδες κερδιζετε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το πότε θα γυρίσει ένας παίχτης το αποφασίζει το ιατρικό team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γελαει ο κοσμος πλεον με αυτες τις καρικατουρες που εχουν για προεδρους οι απο 'κει. Διαμαρτυρονται λεει που δεν οριστηκε ο Πηλοιδης. Αυτον που μεχρι σημερα, λεγανε στα προβατα τους πως τους εκλεψε ενα πρωταθλημα. Το κακο ειναι οτι με αυτα τα γραφικα που κανουν: 1ον. Δυναμιτιζουν συνεχως το κλιμα 2ον. Γινονται επικινδυνοι 3ον. Συνεχιζουν να παραμενουν ατιμωρητοι κατα περιεργο τροπο. Τους φταιει ο τρακης μετα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Απο ποτε? Ποσες φορες παικτες και προπονητες δεν εχουν παιξει παρα τις αντιθετες συμβουλες? Το ιατρικο τιμ καλλιστα μπορει να εχει πει "βαλτον αλλα εχεις 50% να τον χασεις για 3 μηνες", αυτο τι σημαινει? Οτι εδωσε το ΟΚ? Προσπαθουμε να πιεσουμε την πραγματικοτητα να προσαρμοστει στην επιθυμια μας Ο Πεδουλας ας πει "Πηρα το ΟΚ να παιξει γιατι δεν υπαρχει κινδυνος υποτροπης". Αλλα οταν ο αλλος πηγαινε για χειρουργιο και το παμε λαου λαου, οταν ο Ματσιουλις πριν 10 μερες επαθε θλαση, αμφιβαλλω αν το ιατρικο ΟΚ ειναι "Βαλτον, οκ ειναι, απλα εχει μεινει πισω" και οχι το πιο πιθανο "βαλτον, αλλα μπορει να τον χασεις για την σεζον" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 O ιδανικος ομιλος αν ειχαμε τον Ζελικο στο παγκο. Σαν μπασκετοφιλος που ειμαι θα τον ευχαριστηθω,εστω κ με τον Πεδουλα. Το προγραμμα ειναι το μονο θετικο που βλεπω γιατι ξεκιναμε με νικη με το Μιλανο εντος κ αμεσως μετα παμε με τη Καχα εκτος,σε ενα παιχνιδι που αν παιξουμε σαν ΠΑΟ εχουμε σοβαρες πιθανοτητες να το παρουμε.Το τριτο ειναι με Εφες εντος, κανουμε αλλη μια νικη κ σ αυτον τον ομιλο φωτια εχουμε 3/3. Η ομαδα αποκτα ψυχολογια μιας κ μαλλον θα ειναι η μονη με 3/3 σε αυτον τον ομιλο φωτια κ αν πραγματικα συμβει αυτο εχουμε αρκετες πιθανοτητες για 4αδα. Για να προσγειωθω κ λιγο, στη κατασταση που ειμαστε,καμια ομαδα δεν μπορουμε να κερδισουμε ευκολα.Απαραιτητη προυποθεση ειναι η αμεση βελτιωση κ η σταθεροτητα στο παιχνιδι μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Σαν μπασκετοφιλος που ειμαι θα τον ευχαριστηθω,εστω κ με τον Πεδουλα. Μην βαζεις στοίχημα γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μην βαζεις στοίχημα γι' αυτό. ...εννοεί τον Πέδουλα που δεν θα είναι στον πάγκο αν χάσει τη Δευτέρα. Αλήθεια, καμμιά ιδέα για πιθανούς αντικαταστάτες; Απολύθηκε κι ο Μαχμούτης πρόσφατα (θα ήταν πρώτης γραμμής υποψήφιο θύμα για το υπόλοιπο της σαιζόν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Λογικα η Φωταρα ο Κατσικαρης ειναι μια χαρα για 1,5 χρονο μεχρι να ληξει του Μεγαλου με Φενερ Την μεγαλη γκαφα την εκανε ο ΔΓ το καλοκαιρι, τωρα γαμησε τα. Και αποτι μαθαινω, πλεον και απο τις 2 πλευρες δεν υπαρχει κατι ανυπερβλητο, απλα ειναι σαν κατι φασεις που παιζεις με γκομενα και το ψαχνεις αποδω, το ψαχνεις αποκει, εισαι με μια αλλη και τελικα η γκομενα βρισκει γκομενο γιατι τον επαιζες ΥΓ. Ρε μλκες, ξερει κανεις σας απο βολλευ? Κατι ακουγα στο ραδιο χθες οτι στο βολλευ γυναικων το τιμιο σωματειο του Πειραια κερδισε την ΑΕΚ επειδη απο λαθος της γραμματειας αφερεθηκαν 3 ποντοι απο την ΑΕΚ, πηραν 1 αυτοι κτλ (κατι με μια αλλαγη που δεν ειχε δηλωθει σωστα) Σε λιγο θα αρχισουν στο μπασκετ να μετρανε καλαθια που δεν μπηκανε και στη μπαλα να αφαιρουν γκολ του αντιπαλου μετα το ματς Μονο στην Ελλαδα της μεγαλης Κρισης αυτο το σωματειο σε ολα τα επιπεδα θα ειχε φτασει σε τετοια ξεδιαντροπια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια, αλλα απτη στιγμη που οι Τουρκοι εχουν ηδη ινδαλμα τον Ζοτς ξεχνα τον ειτε σε 1,5 ειτε σε 5 χρονια, εκτος αν την ΚΑΕ την παρουν Αραβες. Eπισης ο Ζοτς ως Ζοτς, δεν νομιζω στα 2 χρονια που θα αρχισει να τουμπανιαζει την Φενερ και να βλεπει τη φιλοσοφια του να περναει στην ομαδα σιγα σιγα, να θελει να την αφησει πρωτου δει το αποτελεσμα. Γενικα πρεπει να γινουν κοσμογωνικα γεγογονοτα για να μετακινηθει ο Ζοτς του χρονου. Το 1 λαθος του τρακη ηταν προπερσυ το καλοκαιρι που -δεν με κοφτει πως-, του εφυγε ενω τον ειχε στα χερια του και το αλλο λαθος ηταν φετος το καλοκαιρι που κρατησε τον "βαρατε τριποντα κι οτι γινει, ειμαστε σε φαση ανανεωσης, δε πειραζει καλα μου παιδια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ποιές πιθανότητες έχει ο ΠΑΟ αύριο να κερδίσει; Δεδομένη την καλή κατάσταση του αντιπάλου αλλα και την έδρα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις