adios_le_pidos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Με 35λεπτα συνεχή, και ειδικά αυτός που έπαιξε από τραυματισμό σίγουρα δίχως να έχει αποθεραπευτεί πλήρως δεν φταίει κανένας Παππάς, ένας ανίκανος στον πάγκο που και με γύψο στο πόδι θα τον έβαζε μέσα να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μην εισαι κ σιγουρος για το οτι δε θα παιξειΟυτε εγω το αποκλειω και δεν εννοω οτι ειναι επικοινωνιακο κολπο Με τον Ι5 χεστη στον παγκο ειναι πολυ πιθανο εφοσον μπορει να περπατησει, να παιξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 http://www.gazzetta.gr/basketball/article/570975/zitaei-pliri-elegho-ntopingk-o-olympiakos Xαχαχα καλα πολυ μπροστα οι Αγγελοπουλοι. Δηλαδη ειμαστε ντοπαρισμενοι κ παιζουμε ετσι ή φοβουνται να μη παρουμε τιποτα πριν το ματς κ βγαλουμε κανα συστημα της προκοπης; Επειδη περσι πριν τους τελικους εκανε ενα πονηρο κ εξυπνο τρικ ο Δημητρακης με τον ελεγχο ντοπινγκ,θα εχουμε τα ιδια σε καθε ματς; Βεβαια σε τελικη αναλυση,μονο εμας συμφερει η δημιουργια κλιματος πριν απ αυτο το ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.gazzetta.gr/basketball/article/570975/zitaei-pliri-elegho-ntopingk-o-olympiakos'>http://www.gazzetta.gr/basketball/article/570975/zitaei-pliri-elegho-ntopingk-o-olympiakos</a></p> <p> </p> <p>Xαχαχα καλα πολυ μπροστα οι Αγγελοπουλοι.</p> <p>Δηλαδη ειμαστε ντοπαρισμενοι κ παιζουμε ετσι ή φοβουνται να μη παρουμε τιποτα πριν το ματς κ βγαλουμε κανα συστημα της προκοπης;</p> <p>Επειδη περσι πριν τους τελικους εκανε ενα πονηρο κ εξυπνο τρικ ο Δημητρακης με τον ελεγχο ντοπινγκ,θα εχουμε τα ιδια σε καθε ματς;</p> <p>Βεβαια σε τελικη αναλυση,μονο εμας συμφερει η δημιουργια κλιματος πριν απ αυτο το ματς.</p> Τώρα που το κλιμα το φτιάχνουν τα αδέλφια σας ενοχλεί επειδή ζητουν έλεγχο? Οταν τα έκανε ο Τρακης ολα ηταν "μα αφου είστε καθαροι τι φοβάστε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μα η ομαδα μου εχει αγωνιστικα προβληματα κ η δικια σου παει τρενο.Πες μου ενα σοβαρο λογο να δυναμιτισει το κλιμα πριν απ το ματς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μα η ομαδα μου εχει αγωνιστικα προβληματα κ η δικια σου παει τρενο.Πες μου ενα σοβαρο λογο να δυναμιτισει το κλιμα πριν απ το ματς; Και η δικη μου περυσι τρενο πηγαινε και εκανε το b2b. Για ποιο λογο λοιπον ο δικος σου να μειωσει το Ευρωπαικο μου και μαλιστα αφηνοντας αιχμες οτι το πηραμε ντοπαρισμενοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 To μοιραιο δεν το γλυτωσαμε δυστυχως Κανονιστε να πλακωθουμε μεταξυ μας αν ακουστει καμια πιπα στο ΟΑΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Φωτιά ο όμιλος. Θέλει ομάδα να τσακίζει κόκαλα. Όλες οι ομάδες δύσκολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Yπερβολες για τον Κρστιτς, εχει χρονια μπασκετ μπροστα του. Δεν επαιξε καλα στη φαση των 32 (big deal) και αμεσως τον βγαλατε Γλυνιαδακη. Ποιο, ενα απτα ποιοτικοτερα και πληρεστερα καθαροαιαμα σεντερ στην Ευρωπη. ...έχει όμως και χρόνια πίσω του που δεν έχει παίξει γαμάτο μπάσκετ. Σάπιος σίγουρα δεν είναι, αλλά γιατί και εσύ υπερβολή με το να μιλήσεις (σε 2ο πληθυντικό, έστω) περί Γλυνιαδάκη; Ποιοτικότατος και πληρέστατος καθαρόαιμος, λαστ γίαρ (...γιάρς δηλαδή). Τα αποτελέσματα της ΤΣΣΚΑ -όσο κι αν εννοείται δεν ευθύνεται αυτός ατομικά για τη σούμα- νομίζω από μόνα τους δικαιώνουν το ότι ο Σέρβος δεν είναι δα και αυτό που κάποτε ήταν πχ στο ΝΒΑ...Όπως όμως -εγώ τουλάχιστον- είπα, φταίει το χανείο στο οποίο βρίσκεται, παν' απ' όλα. Αλλού (πχ υπό Ζοτς) στάνταρ θα ήταν κάτι καλύτερο (μιας και πιστεύω ότι ακόμη μπορεί καλύτερα). Και για να το θέσω αλλιώς, πότε θυμάσαι εσύ τελευταία φορά τον Κρστς να έχει κάνει "θραύση"...; Τεσπα στη μέση είναι η αλήθεια. Ούτε σουπερντουπεράς είναι (πια), αλλά σαφώς όχι και ξόφλας... Και η δικη μου περυσι τρενο πηγαινε και εκανε το b2b. Για ποιο λογο λοιπον ο δικος σου να μειωσει το Ευρωπαικο μου και μαλιστα αφηνοντας αιχμες οτι το πηραμε ντοπαρισμενοι? ...κι επειδή δηλαδή ο άλλος είναι βρωμιάρης, πρέπει και αυτοί να κάνουν μια -περίπου- από τα ίδια; Αρκετά δεν έχει κρατήσει αυτός ο τραμπουκισμός στο μπάσκετ; Αλλά όπως είπα και από νωρίς στο θρεντ του ΟΣΦΠ, είναι που και οι Αγγελοπλασμενόπουλοι ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ με ολ' αυτά... (...και οκ, ΔΕΝ το κάνουν με τον ίδιο τρόπο, και βέβαια είναι πάνω απ' όλα η κίνησή τους μια "σπόντα" για τα καλοκαιρινά τρακοκατορθώματα,,,αλλά ρε γαμώτο, όταν τέτοιες "απαντήσεις" μπορούν δυνητικά να επιφέρουν ως κατάληξη βανδαλισμούς, τραυματισμούς και μη χειρότερα -αντί να μη δώσουν ΚΑΜΜΙΑ συνέχεια στη "βεντέτα"- τότε γίνονται συνένοχοί της). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Και για να το θέσω αλλιώς, πότε θυμάσαι εσύ τελευταία φορά τον Κρστς να έχει κάνει "θραύση"...;Tι εννοεις ? Περσυνη σεζον: http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=CSK&pcode=AUO&seasoncode=E2012 Το καλυτερο και σταθεροτερο 5ρι της Ευρωλιγκας ηταν, τι αλλο επρεπε να κανει για να μην κανεις αυτην την ερωτηση? Ιn other news ξερει κανεις ποτε παιζουμε με τη Φενερ στο ΟΑΚΑ να κανονισω αδειες-εισητηρια για Αθηνα-καμερες-χαρτομαντηλα κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ...έχει όμως και χρόνια πίσω του που δεν έχει παίξει γαμάτο μπάσκετ. Σάπιος σίγουρα δεν είναι, αλλά γιατί και εσύ υπερβολή με το να μιλήσεις (σε 2ο πληθυντικό, έστω) περί Γλυνιαδάκη; Ποιοτικότατος και πληρέστατος καθαρόαιμος, λαστ γίαρ (...γιάρς δηλαδή). Τα αποτελέσματα της ΤΣΣΚΑ -όσο κι αν εννοείται δεν ευθύνεται αυτός ατομικά για τη σούμα- νομίζω από μόνα τους δικαιώνουν το ότι ο Σέρβος δεν είναι δα και αυτό που κάποτε ήταν πχ στο ΝΒΑ...Όπως όμως -εγώ τουλάχιστον- είπα, φταίει το χανείο στο οποίο βρίσκεται, παν' απ' όλα. Αλλού (πχ υπό Ζοτς) στάνταρ θα ήταν κάτι καλύτερο (μιας και πιστεύω ότι ακόμη μπορεί καλύτερα). Και για να το θέσω αλλιώς, πότε θυμάσαι εσύ τελευταία φορά τον Κρστς να έχει κάνει "θραύση"...; Τεσπα στη μέση είναι η αλήθεια. Ούτε σουπερντουπεράς είναι (πια), αλλά σαφώς όχι και ξόφλας... ...κι επειδή δηλαδή ο άλλος είναι βρωμιάρης, πρέπει και αυτοί να κάνουν μια -περίπου- από τα ίδια; Αρκετά δεν έχει κρατήσει αυτός ο τραμπουκισμός στο μπάσκετ; Αλλά όπως είπα και από νωρίς στο θρεντ του ΟΣΦΠ, είναι που και οι Αγγελοπλασμενόπουλοι ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ με ολ' αυτά... (...και οκ, ΔΕΝ το κάνουν με τον ίδιο τρόπο, και βέβαια είναι πάνω απ' όλα η κίνησή τους μια "σπόντα" για τα καλοκαιρινά τρακοκατορθώματα,,,αλλά ρε γαμώτο, όταν τέτοιες "απαντήσεις" μπορούν δυνητικά να επιφέρουν ως κατάληξη βανδαλισμούς, τραυματισμούς και μη χειρότερα -αντί να μη δώσουν ΚΑΜΜΙΑ συνέχεια στη "βεντέτα"- τότε γίνονται συνένοχοί της). Ακριβως αυτο λεω και εγω..Κανεναν δεν βγαζω εξω απο το τσουβαλι της λαμογιας.Οταν η μια μερια κανει κατι,ε θα το κανει και η αλλη..Οφθαλμος εναντιων οφθαλμου παει το πραγμα. Ειναι αυτο που λεω ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο.Οτι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ειναι βουτηγμενοι μεσα στην βρωμια και στην λαμογια,ΟΛΟΙ.Αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο.Απλα καποιοι προσπαθουν να πεισουν ακομα και τους ιδιους τους εαυτους τους οτι αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση και οτι για ολα φταιει ο Ολυμπιακος.Δεν λεμε κατι διαφορετικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ναι προφανως και σε βολευει αυτη η γενικευση τυπου "ολοι ειναι λαμογια" οταν εσυ μονος σου εχεις κλεψει 10 και ολοι οι αλλοι μαζι 1, αντε 2.Αυτα που εχετε κανει στο ποδοσφαιρο την τελευταια 15ετια αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλη ομαδα στην Ευρωπη που να εχει κανει το 1/10 χωρις να τιμωρηθει. Και φυσικα δεν ειναι μονο οι κλοπες, για να αναλυσουμε το πως λειτουργει η λιμανισια μαφια εδω και 15 χρονια, χρειαζονται τομοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ...δες λίγο τα νούμερά του στο ΦΦ, αφού σου βγήκε το...τηλεμαχικό σου με τους αριθμούς απόψε και μου έδωσες σελίδα στατιστικών, για να καταλάβεις "τί άλλο" εννοώ πως "θα έπρεπε να κάνει", όταν σε ρωτώ περί "θραύσης"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το ξερα οτι θα μου πεις για το φφ. Και γενικα ξερω προς τα που πας την κουβεντα (στον Χαινς ως συνηθως). Ναι και? Κουβαλαει ομαδα εκατομυριων ολοκληρη τη περσυνη σεζον, ειναι δευτεροτριτος σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες που αφορουν ενα 5ρι κι εσυ μιλας για την κακη αποδοση του στον ημιτελικο (ο μικρος τελικος ειναι αναξιος αναφορας ετσι κι αλλιως)? Αν δεν σου πεταξω τα 20ρια εως 35ρια του PIR σε καθε ματς, τι ακριβως θα σε καλυπτε σαν επιχειρημα? Γενικα, τι παραπανω θα επρεπε να κανει ο Νεναντ ο Κρστιτς για να μην με ρωτησεις "ποτε εκανε τελευταια φορα θραυση?". Εσυ ποτε πιστευεις οτι εκανε θραυση τελευταια φορα ας πουμε? ΥΓ. Οταν η μαργαριτα παραπανω λεει οτι ειναι παιχτης των 400.000 ευρω το πολυ κι αυτα λογω ονοματος, ε ναι προφανως και κοντευει να πει Γλυνιαδακη το καλυτερο και σταθεροτερο 5ρι της διοργανωσης απο τοτε που πατησε Ευρωπη. ΘΕΛΩ να πιστευω οτι ειναι υπερβολη, διοτι αν το εννοει εχουμε θεμα. Επισης οτι φθινει επειδη δεν εγραψε 8 20ρια PIR στη φαση των 32, μπορειτε να το πειτε και στον Μπογνταν Μπογδανοβιτς για την περσυνη του σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις