Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιλαμε για τον ανθρωπο που εδιωξε εναν απο τους ποιοτικοτερους παιχτες που ειδαμε την τελευταια 15ετια στον ΠΑΟ, τον Ιβανσιτς;

Και εστειλε τον Ματος στα αναθεμα, επισης ενα απτα καλυτερα αμυντικα χαφ που ειχαμε αυτη τη περιοδο;

Τι να συζητησουμε για τον ταβερνιαρη, ας ειναι καλα οσοι υποστηριζαν τοσο τον ιδιο, οσο και τις κινησεις του να διωχνει Ιβανσιτς/Ματος κλπ. Αλλα τα 'φερε ετσι η τανα η ζωη τωρα, που αυτοι που δεν τους εκανε ο Ιβα, συζητανε για τις γκολαρες του Καρελη, τα οφειλομενα στον Τοτσε και τα τιτιβισματα του Αλαφουζου...

στο εχω ξαναπει.

η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας

αμα δεν ξερεις καλο ειναι να μη λες πολλα γιατι γελαει ο κοσμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

στο εχω ξαναπει.

η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας

αμα δεν ξερεις καλο ειναι να μη λες πολλα γιατι γελαει ο κοσμος

Μου τσακισες τα κοκκαλα μπζηλε. Οχι τοσο επειδη μου την ειπες, οσο με τα επιχειρηματα σου.

Απ'τα συμφραζομενα των παραπανω κραυγων, πρεπει να εισαι ΤενΚατεFanClub παντως, οποτε καταλαβαινει κανεις...

Τωρα το τι μου εχεις ξαναπει εσυ και ο καθενας ουτε που θυμαμαι διοτι τα τρολλ και οι κομητες ερχονται και παρερχονται σε αυτο το τοπικ γενικοτερα, οποτε...

Το θεμα ειναι οτι πανω στο δικο μας αποτελεσμα τοσο η Κουμπαν οσο και η Λαμποραλ θα εχουν τη δυνατοτητα να "χτισουν" το μεταξυ τους παιχνιδι ωστε να επιδιωξουν να πανε σε οποιο ομιλο θελει η καθεμια.

Και λογικα, και οι 2 θα θελουν την 3η θεση για να αποφυγουν Ζοτς, Μπαρτσελονα, γαυρο.

Αυτο ειναι το θεμα ρε ψηλε. Υπαρχει ΜΙΑ 3η θεση.Εσυ αλλωστε το ειπες "Και λογικα, και οι 2 θα θελουν την 3η θεση για να αποφυγουν Ζοτς, Μπαρτσελονα, γαυρο."

Οτι και να φερουμε εμεις, τι ακριβως να φτιαξουν ρε μαγκα? Δεν υπαρχει αποτελεσμα να βγαζει και τους δυο 3ους

Ο Δημητράκης και οι Γιανακόπουλοι που βρίζατε για χάρη του μπαινοβγαινο πάλι θα βγάλουν τα φίδια απ την τρύπα.

Αυτο δεν ηταν το νοημα απο τοτε?

Να ερθει το πριγκιποπουλο καβαλα στο ασπρο αλογο?

Αυτο ειναι το θεμα ρε ψηλε. Υπαρχει ΜΙΑ 3η θεση.Εσυ αλλωστε το ειπες "Και λογικα, και οι 2 θα θελουν την 3η θεση για να αποφυγουν Ζοτς, Μπαρτσελονα, γαυρο."

Οτι και να φερουμε εμεις, τι ακριβως να φτιαξουν ρε μαγκα? Δεν υπαρχει αποτελεσμα να βγαζει και τους δυο 3ους

Πως τα καταφερνεις να διαφωνεις με ατομο που λεει το ιδιο με εσενα?!

Για προπονητικό κέντρο λεφτά υπάρχουν, μόνο για μας δεν δίνουν τίποτα, εκτός απο κάτι ψίχουλα για να πουν οτι μας δώσαν.

Και στην ΑΕΚ δώσαν μεγάλα κονδύλια παραπάνω απο το μισό με ξένα χρήματα χτίζεται.

Ο Δημητράκης και οι Γιανακόπουλοι που βρίζατε για χάρη του μπαινοβγαινο πάλι θα βγάλουν τα φίδια απ την τρύπα.

αμα δεν το βγαλει το φιδι απο την τρυπα θα μπεις εδω μεσα να γραψεις "ειμαι μαλακας που τον πιστεψα" ???

Ποση διορια θες? Σου δινω μεχρι τον επομενο Σεπτεμβρη.

τι να σου απαντησω ρε μιντι μιλιζ... Σου εχω απαντησει δυο - τρεις φορες μεχρι τωρα με επιχειρηματα και καθε φορα μπαινω στο τοπικ και σε βλεπω να λες τις ιδιες ανοησιες. Αποψαρα ειναι αυτη δεν αλλαζει οτι και να σου εξηγει ο αλλος.

• Like 1

αμα δεν το βγαλει το φιδι απο την τρυπα θα μπεις εδω μεσα να γραψεις "ειμαι μαλακας που τον πιστεψα" ???

Ποση διορια θες? Σου δινω μεχρι τον επομενο Σεπτεμβρη.

Εδώ εσείς που πιστέψατε τον αλεξιπτωτιστή και εξυβρίσατε ανθρώπους (Γιαννακόπουλοι)  με 20ετή λαμπρή προσφορά στον Παναθηναϊκό τι είστε;

Ναι εγώ πιστεύω τον πρόεδρο του μπασκετικού Παναθηναϊκού, εσύ ποιον διάολο πίστεψες;

Και εν τέλη, δεν είπε οτι θα αναλάβει όπως ο θεός σου ο μπαινοβγενο, είπε θα απαντήσει σε 4-6 μήνες.

ναι ξέρω δεν είναι θεός σας τώρα πια που εξαφανίστηκε

Έχουμε κάνει την λογικη σφεντόνα, που είπε και ένας mod   :-D

Υπαρχουν ανθρωποι που ακομα πιστευουν στο εργο και το οραμα του Βγενοπουλου για τον ΠΑΟ που δεν τον αφησε ο Τζιγκερ να πραγματοποιησει?

edit: Εσβησα πολλα απτο αρχικο μου ποστ, γιατι βαριεμαι τις ατερμονες συζητησεις γυρω απο θεματα που κανουν νιαου νιαου. Τσεκαρετε ομως τις περιπτωσεις: ΠΑΟ, Ολυμπιακης, Λαικης Τραπεζας Κυπρου και αλλα (και επονται κι αλλα).

Μπορει βεβαια να κρυβοταν ο Τζιγκερ πισω απτην Ολυμπιακη και την Λαικη Τραπεζα, ποτε δε ξερεις :D

• Like 1

Ρε παιδια απο το Φαληρο τουλαχιστον τις μολοτοφ μαθετε να τις ριχνετε σωστα. Μια σωστη δουλεια δεν μπορειτε να κανετε τς τς τς

Και σε εμάς δεν έδωσε πέναλτι στην αρχή του ματσ . Πρέπει να σταματήσει τα κωλύματα που έχει με τις αλλαγές μπορεί να κάνει και πιο νωρίς αλλαγές δεν χρειάζετε να περνάει το 75 για να κάνει την πρώτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...