firewalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Πάει ο Μπεργκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ας ελπίσουμε μην είναι κάτι σοβαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μύριζε άσχημα η ισοφάριση. Λήξης... 1-3 θα τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δεν ειναι πεναλτι αυτο?Κλοτσιδι στον κωλο του εχωσε.Σε κατι τεοτια δυσκολα ματς τθελουμε να παιζοει 50/50 αλλα δεν γινεντε.Δυστηχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Το stream δεν με βοήθησε αλλά για πέναλτι μου φάνηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Περίμενε εσύ να σου δώσει σφύριγμα ο Παπαπέτρου, από εκεί που τον ξεθάψαν και τον ξαναφέραν. Όπως είπε και ο πόλντο πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πάρεις σφυρίγματα. Δεν δουλεύουμε αρκετά σκληρά εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μετα θα βγουν οι αλλοι και θα σου πουν επαιξες σκατα.Ναι επαιξα σκατα αλλα πρεπει να χασω για αυτο?Που ειναι το Χ που μου εκλεψες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Από τιμωρία ήρθε και αυτός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Στο sport-fm διάβασα για εκτός φάσης αγκωνιά του Ζέκα στο πρώτο ημίχρονο πάνω στον Ιγκλέσιας. Ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω απο που τον φέραν. Ο γνωστός παπαπέτρου της τουμπας που το έληξε στο 82 και οργίασε υπερ του γάβρου. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Η τρέλα πάει Λεωφόρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το προβλημα ειναι οτι τα στοπερ μας ειναι της γκελας. Σιντεφελντ, αυτο που εκανε σημερα ουτε ενα παιδακι. Η αντιδραση του κουτρουμπη στο 1ο γκολ ειναι αντιδραση τσαμικου και οχι στοπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Γμτ τόσα χρόνια ΠΟΝΑΜΕ εκεί στα στόπερ,μας έχουν στοιχίσει τσουβάλια βαθμούς και δεν μπορούμε να βρούμε σοβαρούς παίχτες με τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Aπο τοτε που γερασε ο Χενρικσεν (πριν καν φυγει δηλαδη) η αμυνα μας ειναι λουλουδια. Ουτε μια χρονια απο τοτε δεν υπηρξε που να ειχαμε αξιοπιστα σεντερ μπακ. Ειτε με μικρο ειτε με μεγαλο μπατζετ τα σεντερ μπακ τοσα χρονια ειναι το ιδιο τραγικα. Απλα υπηρχαν χρονιες που συμαζευαν τις μαλακιες τους καποια καλα αμυντικα χαφ και υπηρχαν και χρονιες που τα αμυντικα χαφ-χαφ ειναι σαν αυτα που εχουμε φετος και ρουφαμε γκολ απτον καθε πικραμενο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ας θυμηθούμε λίγο τα μεγάλα μας στοπερ: Γκούμας,Κυργιάκος,Μορις,Κωτσιος,Ενακαρίρε,Αντονσον,Βυντρα,Σαριέγκι,Καντε,Μπιαρσμιρ,Βαβζινιακ,Μπουμσονγκ Δεν νομίζω να ξέχασα κάποιον. Ξέχασα τον γίγαντα των 2,5m Μελίσση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις