MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Win32.Worm.Crashbatic.C Spreading: Extremely High Damage on System: High To thread της ΑΕΚ δινει ελπιδα και στα αλλα... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι φοβερο, εχουν περασει στην επομενη φαση του τσου λου και αντι να πανηγυριζουν την επιτυχια της ομαδας τους, σκεφτονται πώς θα την πουνε στους Παναθηναϊκους, αναλωνονται σε παραγκες Ευρωπης, καναπεδες και λοιπες γραφικοτητες. Ακομα και στο fb βλεπω στατους του τυπου "Αλλοι πανε στους 16 αλλοι στους -16". Ακομα και ο ιδιος τους ο προεδρας στις δηλωσεις του, πρωτα απολογηθηκε/δικαιολογηθηκε για τα αισχη στην Ελλαδα (οχι δεν εχει καθολου χεσμενη τη φωλια του για να το κανει αυτο) και μετα επαινεσε την ομαδα του. Σε δευτερη μοιρα λοιπον η επιτυχια του Ολυμπιακου, προτεραιοτητα πώς θα κανουμε καζουρα στον "μικρομεσαιο επαρχιακου επιπεδου" Παναθηναϊκο.....ευχαριστουμε που μας θυμιζετε καθημερινα ποσο μεγαλη ομαδα ειναι ο Παναθηναϊκος Φαντασου ποσο μικρος ειναι ο Παναθηναικος οταν εσεις μιλατε για παραγκα στην Ευρωπη μετα το χθεσινο παιχνιδι εκει που λεγατε οτι στην Ευρωπη που ΔΕΝ υπαρχει παραγκα δεν κανουμε τιποτα..Φαντασου ποσο μικρη ομαδα ειστε που αντι να μην ποσταρετε καν αφου δεν ειστε καν ομαδα playoffs τρεξατε να μας πειτε για την παραγκα του Βαγγελα στην Ευρωπη για το χθεσινο ματσ.Και επισης,μικρη ομαδα ειστε εσεις που καθε 15 μερες γινεστε Μπενφικα,Αντερλεχτ,Παρι, παρακαλωντας μπας και χασουμε για να χαρειτε με τα κολυβα των αλλων και που τωρα και μεχρι την Δευτερα δεν ξερετε τι ομαδα ΘΑ ειστε απο τον Φλεβαρη και μετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Win32.Worm.Crashbatic.C Spreading: Extremely High Damage on System: High To thread της ΑΕΚ δινει ελπιδα και στα αλλα... Εγώ θα το έλεγα κατάντια της ΑΕΚ πάντως ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μολις χθες μου λεγανε οτι γραφω μαλακιες και μονο που τον αναφερω... Επιμενω οτι εκτος απο εφικτος στοχος οικονομικα, ειναι και απαραιτητο να ΠΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑ σε αυτη τη θεση, αμεσα, διαφορετικα ειναι σαν να παραδιδουμε τα οπλα για αυτη τη σεζον. Ελεγες?? Διαψευσε ο Γιαννακοπουλος για Χακετ Οτι διαβαζετε απο γκαζεττα για μπασκετικο Παναθηναικο ειναι μυστηριο, κραταει κοντρα απο τη φαση που ειχε μπουκαρει ο ΔΓ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Φυσικα εγω δεν εγραψα καπου οτι θα παρουμε Χακετ, αλλα τελος παντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 http://www.gazzetta.gr/football/article/567990/i-leoforos-oneiro-se-26-fotografies Τι λέτε για το project που παρουσίασε χθες το ΠΑΝ.ΚΙ; Εμένα μου φαίνεται καλύτερη λύση από τον Βοτανικό μακάρι να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τα λεφτά είναι το θέμα να βρεθούν και όλα γίνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.gazzetta.gr/football/article/567990/i-leoforos-oneiro-se-26-fotografies Τι λέτε για το project που παρουσίασε χθες το ΠΑΝ.ΚΙ; Εμένα μου φαίνεται καλύτερη λύση από τον Βοτανικό μακάρι να γίνει. Ενοείται, η χαβούζα του Βοτανικού είναι αίσχος. Καλα που ναυάγησε το project του μεγαλύτερου ευεργέτη του γάβρου, τον τζιγγερ. Μην έχουμε καμια ρήτρα μόνο, και πρέπει να το πληρώσουμε. Οσο για την μακέτα, θα είναι ένα γήπεδο εκθαμβωτικό αμα γίνει! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2013 από Demon13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τα λεφτά είναι το θέμα να βρεθούν και όλα γίνονται Τα λεφτά είναι το τελευταίο. Φτιαγμένο να το είχες σε ρόδες το γήπεδο. Δεν θα μπορούσες να το πας στην λεωφόρο. Θα έτρωγες απαγορευτικά τρελά. Δεν κάνει η περιοχή για σύγχρονο γήπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Παναθηναϊκό κίνημα=Παναθηναϊκή Συμμαχία ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Οχι http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1_(%CE%A0%CE%91%CE%9D.%CE%9A%CE%99) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Οποίος αμφιβάλλει για τον ρόλο ων ΜΜΕ και των Αρδ δεν εχει παρα να διαβάσει την αγιογραφίας των αγγελοπουλων απο τον ντεμεκ αεκτζη Σαμπρακο στο γαυρετα, την ίδια μέρα που είχε νέα κόντρα με ΔΓ Χωρις λόγο και αιτία πέφτει απο τα σύννεφα και αποθεώνει κατι που οι Γιαννακοπουλοι το έκαναν 20 χρόνια και ο ΔΓ συνεχίζει να το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Οποίος αμφιβάλλει για τον ρόλο ων ΜΜΕ και των Αρδ δεν εχει παρα να διαβάσει την αγιογραφίας των αγγελοπουλων απο τον ντεμεκ αεκτζη Σαμπρακο στο γαυρετα, την ίδια μέρα που είχε νέα κόντρα με ΔΓ Χωρις λόγο και αιτία πέφτει απο τα σύννεφα και αποθεώνει κατι που οι Γιαννακοπουλοι το έκαναν 20 χρόνια και ο ΔΓ συνεχίζει να το κάνει. Αλλες εποχες τοτε ομως στα οικονομικα και αλλες τωρα.Βεβαια εχεις δικιο για την Αγιογραφια προς τα αδελφια που λες αλλα δεν νομιζω οι ΑΡΔ να μην το εκαναν και στην δικη σου τοτε ομαδα οταν επαιρνες EL κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα που ήρθε στην επιφάνεια το γηπεδικο. Θυμάστε πριν λίγους μήνες που ο Αλαφουζ είχε δώσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο της θύρας 13 και είχε πει ότι δεν βλέπει τπτ περίεργο να απορρέει από το project της ΔΑ και ότι θα αναλάμβανε αυτός τις οποίες ευθύνες προκύψουν; Νομίζω μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει και αναρωτιέμαι το γιατί αφού δεν είδε κάτι περίεργο στην όλη ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Το είχε πει σε σχεση με τον Βγενοπουλο, οτι μπες εσυ και θα πάρω εγω τις ευθύνες της ΔΑ Χωρίς Βγενοπουλο η οποιονδήποτε πορτοφολα, τι ευθύνες να αναλάβει, να κι αν τις αναλάβει, να κι αν δεν τις αναλάβει, πεθαμένο πρότζεκτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις