gdask Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ ήμουν τέρμα προκατειλημμένος όταν άρχισε να ασχολείται ο Αλαφούζος με τον Παναθηναϊκό. Αλλά τα πεπραγμένα του σε αυτό το διάστημα που χειρίζεται την ΠΑΕ με έχουν κάνει να αλλάξω εντελώς άποψη. Περί περιουσιακών, αντί να πληρώνει ενοίκιο στους καβουρογιάννηδες αγόρασε προπονητικό κέντρο, που τυγχάνει να είναι και το πρώτο περιουσιακό στοιχείο που αποκτάει η ΠΑΕ από τότε που συστήθηκε το 1979. Έκανε κουμάντο για γραφεία με μακροχρόνιο leasing αντί να κάθεται να πληρώνει κερατιάτικα όπως έκανε τόσα χρόνια. Περί αγωνιστικών τώρα, γύρισε την ομάδα στην Λεωφόρο καταφέρνοντας ταυτόχρονα και να προστατέψει το ίδιο το γήπεδο αλλά και να βοηθήσει την ομάδα που επιτέλους παίζει σε έδρα και όχι στο θέατρο του ΟΑΚΑ. Επίσης επέλεξε να δώσει τα κλειδιά της ομάδας σε ανθρώπους που κατέχουν το αντικείμενο με αποτέλεσμα όλες (πλήν Μπαϊράμι) οι μεταγραφές να βγουν επιτυχημένες. Τέτοια επιτυχία σε ολικό restructuring ομάδας δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη, πόσο μάλλον για τον Παναθηναϊκό που επί χρόνια τον λυμαίνονταν Γκότζοι και μανατζαραίοι για να τσεπώνουν φράγκα και να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ποιος νορμαλ Παναθηναϊκός ζηλεύει τους αεκτζίδες που βολοδέρνουν στην Γ και πίνουν νερό στο όνομα αυτουνού που ήθελε διακαώς την πτώση στην Γ για να έρθει σαν καβαλάρης στο άσπρο άλογο να τους σώσει? Κάποιοι προφανέστατα δεν ζουν αυτή την ομάδα από κοντά, αλλά εισπράττουν κλίμα από φυλλάδες και σάιτ. Ελάτε και μια φορά γήπεδο, δεν είναι κακό. Εγώ τον Παναθηναϊκό φέτος στο γήπεδο τον χαίρομαι όπως δεν τον χαιρόμουν ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον. Πέρα από το αγωνιστικό όπου η ομάδα κατά διαστήματα αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα φέτος και αν δεν είχε την απειρία θα είχε όλα τα φόντα να χτυπήσει το πρωτάθλημα αγωνιστικά μιλώντας, βλέπω παίκτες με απίστευτη διάθεση και αγάπη για την ομάδα, κόσμο στις κερκίδες που γουστάρει την ομάδα και την βοηθάει πραγματικά και δεν γκρινιάζει στο πρώτο λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Eγώ ξέρω οτι οι απέναντι αν πέσουμε θα πανηγυρίσουν. Δεν θα πει κανείς "όταν ανέβουν θα έχουν μηδέν χρέη και θα τους πάρει κανας άραβας και θα είναι επικίνδυνοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ενω τωρα που εισαι Σουπερλιγκα, οι απεναντι δεν μιλιουνται απτην πικρα και τη στεναχωρια. Ας συζητησουμε το μελλον της ομαδας μας λοιπον με κριτηριο το τι θα πουν οι απεναντι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Οτι συμφωνείς μαζί τους, σκέψου μήπως είσαι σε λάθος κατεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 1. Ασχετη απαντηση ετσι? Ξαναρωταω, το μελλον της ομαδας μας θα το καθοριζει το τι θα πουν οι απεναντι? Really? Δεν περιμενω να απαντησεις ουτε και τωρα, γιαυτο σου λεω να αποβαλλεις γρηγορα αυτον τον τροπο σκεψης (τι θα πει ο ταδε/δεινα), οχι για τον ΠΑΟ, αλλα γενικοτερα απτη ζωη σου. 2. Που και ποτε συμφωνησα μαζι "τους" ? 3. Και να συμφωνησα (?) αυτο συνεπαγεται οτι σκεφτομαι λαθος? Καταλαβα, αστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 2. Που και ποτε συμφωνησα μαζι "τους" ? Είπα για τώρα, για αυτό το θέμα. Μην με κάνεις και επαναλαμβάνω. Αυτό περιμένουν για να χαρούν. Ευχαριστώ και για τις συμβουλές γενικής χρήσης, φαντάζομαι θα γνωριζόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι λογική το "πέφτω με το κεφάλι από την Ακρόπολη ελπίζοντας να βρω πορτοφόλι". Βασικά, ρομαντική αυτοκτονία είναι. Έστω ότι ο ΠΑΟ πέφτει και τα χρέη του μοιράζονται στα φυσικά πρόσωπα των προηγούμενων διοικήσεων. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι απλά: 1. Ποιος θα αναλάβει τον ΠΑΟ; Έχει εκδηλώσει κανείς προθυμία και αν ναι, ποιος; 2. Πόσο θα στοιχίσει η δημιουργία νέας ομάδας με προοπτικές να είναι ανταγωνιστική στη Γ' και σταδιακά να ενισχύεται για τη Β' και τελικά την επάνοδο στην Α'. 3. Υπάρχει βιώσιμο πλάνο για ανταγωνιστική ομάδα στην Α'; Μέχρι να αποσπάσει τα πρωτεία από τον Ολυμπιακό (γιατί τα μόνα σοβαρά λεφτά είναι του CL) πόσο θα στοιχίζει η συντήρηση της ανταγωνιστικής ομάδας και με ποιο χρονικό ορίζοντα; Γιατί, και να πέσεις, και να φύγει το χρέος από την ομάδα και να πάει στα φυσικά πρόσωπα, αν αρχίσεις πάλι να έχεις μείον στο ταμείο, δεν κάνεις τίποτε. Σε 4 χρόνια θα είσαι πίσω στην Α', αν πάνε όλα καλά, με υλικό που είναι πολύ αμφίβολο αν θα είναι ανώτερο του τωρινού, με νέα χρέη γιατί τα έσοδα από τις μικρές κατηγορίες δε σε ανεβάζουν στην Α' (αλλιώς δε θα βολόδερναν ομάδες μεγάλων πόλεων δεκαετίες τώρα στις μικρές κατηγορίες). Που πάει να πει ότι κάποιος θα πρέπει να τα σκάει. Και επιστρέφουμε στο πρώτο ερώτημα που έθεσα. Θέλετε να πέσετε, ελεύθερα, και σεβαστή η άποψη του καθενός. Απλά, μέχρι να δείτε το "θαύμα" της ΑΕΚ να πετυχαίνει (και να μη σωρεύει τεράστιες νέες υποχρεώσεις, τους λούστρους και τα χαμάμ να φεύγουν από τις μακέτες και να γίνονται πραγματικότητα) εγώ δε θα βιαζόμουν να κομπάσω ότι "την πρότεινα αυτή τη λύση εδώ και χρόνια". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Mα και η λογικη "καλα ειμαστε και με τον Αλαφουζο-μια χαρα προεδρος ειναι" το μονο αξιωμα στο οποιο στηριζεται, ειναι οτι θα ερθει αυτος που θετεις στο πρωτο σου ερωτημα, επειδη ο μνημονιακος "κραταει" το χρεος σε "λογικα" επιπεδα. Και ως 2ο αξιωμα, οτι νταξει, θα ειμαστε στη Σουπερλιγδα (αυτην που σε καθε ευκαιρια απαξιωνουμε και βριζουμε-δικαιως μεν, αντιφατικως δε οταν προβαλλουμε ως αυτοσκοπο το να παραμεινουμε σε αυτην με καθε κοστος), αντι για την Γ εθνικη και ετσι δεν θα πεσει το πρεστιζ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ δε λέω ότι είστε καλά με τον Αλαφούζο (αν και φέτος βλέπω καλύτερες κινήσεις από ό,τι πέρυσι). Λέω πολύ απλά ότι ο Αλαφούζος είναι ο μόνος που ασχολείται. Και ότι είναι κρίμα ο μόνος που ασχολείται, παρά τα τιτιβίσματα και τις -αρκετές- λάθος κινήσεις του, να εισπράττει τέτοια χλεύη. Άντε να δεχτώ ότι ασχολείται και ο Δ. Γιαννακόπουλος, αλλά διατηρώ πολύ σοβαρές επιφυλάξεις γιατί, εκτός κι αν σκοπεύει να μουμιοποιήσει το Διαμαντίδη, το Φώτση και το Μπατίστ για να κατέβει στο πρωτάθλημα της Κοιλάδας των Φαράω, κάποια στιγμή θα πρέπει να δει πώς θα φτιάξει ξανά το μπασκετικό ΠΑΟ. Θα του περισσεύουν για να κρατάει και το μπάσκετ, και το ποδόσφαιρο; Για κάποιο λόγο, αμφιβάλλω. Αν είχε κάνει το μπάσιμό του στα ντουζένια του μπασκετικού ΠΑΟ, προφανώς θα ήταν ευκολότερα τα πράγματα. Τώρα, σε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη μου φέρνει η όλη κατάσταση. Τέλος, αυτό που λέω είναι ότι, μέχρι να δείτε την ΑΕΚ να ανεβαίνει τρένο, να αποκτά γήπεδο και να μην είναι φορτωμένη χρέη μέχρι να επιστρέψει για να διεκδικήσει ξανά τη "φυσική της θέση", κρατάτε μικρό καλάθι για τη θεωρία του "μαγικού reset". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Καταστροφή θα είναι η πτώση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Είναι αστείο να μιλάμε για Γ εθνική και άλλα τέτοια ποιος ο λόγος κιόλας από τη στιγμή που σε 3-4 χρόνια θα έχουμε αποπληρώσει το χρέος μας (σύμφωνα με αυτά που λέει ο Αλαφ). Η ομάδα έχει στηριχτεί σε ένα πλάνο που μέχρι στιγμής πάει καλά και είναι πλαισιωμένη από ανθρώπους που κάνουν δουλειά (Νταμπίζας,Σαραβάκος,Σαμαράς) παίζει καλή μπαλίτσα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα σε μερικά ματς λόγο απειρίας κάποιον παιχτών αλλά λογικό είναι τα περιμέναμε αυτά,το σημαντικότερο είναι ότι βγάζει υγεία και όχι δεν ζηλεύω του αεκτζήδες που παίζουν με τον Αστερα Πετρομαγούλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 To βασικο μου προβλημα ειναι οτι εχω ενα προεδρο που δεν βαζει μια απτην τσεπη του για τον ΠΑΟ, αλλα απλως "διαχειριζεται" την ΠΑΕ με το προσχημα οτι προσπαθει να την καθαρισει απο χρεη.Σου εταξε κατι αλλο? Υπαρχει καποιος αλλος με καλυτερο σχεδιο που τον εμποδιζει ο Αλαφουζος να μπει? Και δεν ειναι να πεις οτι εχουμε σαν ΠΑΕ ωραιο ισοζυγιο και τα βγαζουμε περα με αυτο. Ενα καρο εξοδα, λιγα εσοδα (τα οποια ειναι και περιστασιακα να τονισω, δηλαδη εφερες 10 παιχτες το καλοκαιρι και πουλησες τους 2 για να καλυψεις τα εξοδα αλλων 2, καπως ετσι το παει ο Αλαφουζος, αλλα αυτο δε θα γινεται καθε χρονο-δεν εχεις δηλαδη ενα σταθερο οικονομικο πλανο, αλλα ενα πλανο που πιο πολυ βασιζεται σε συγκυριες οι οποιες αν δεν ελθουν μπορει να καταληξεις Γ εθνικη) και παραλληλα σε ολο αυτο το παιχνιδι, ο Αλαφουζος απεχει ζητωντας απλα τη συνδρομη ολων των υπολοιπων (παιχτων, πρωην παιχτων, σταφ, προσωπικου της ΠΑΕ, κοσμου κλπ κλπ) ακομα και για βασικα πραγματα, οπως πχ την εξασφαλιση της συμμετοχης μας στην Σουπερλιγκα. Που και αυτη η συνδρομη συγκυριακη ειναι και βραχυπροθεσμη.Τι εννοεις δεν εχουμε ωραιο ισοζυγιο? Συμφωνα με το πλανο 4ετιας που ανακοινωσαν, με 5Μ αγωνιστικο και 5 εξωαγωνιστικο θα περισσευουν 3-4Μ τον χρονο, αναλογα με τα εσοδα, για να σβηνουν χρεη. Μια χαρα ειναι το ισοζυγιο αποδω και περα που φυγαν τα υπερογκα συμβολαια Το οτι δεν σου αρεσεις που δεν εχεις προεδρο Αγιο Βασιλη αλλα μανατζερ το καταλαβαινω. Την κοροιδια που βλεπεις, δεν καταλαβαινω Αρα 1. Εχω προεδρο που δεν διατιθεται να βαλει μια για την ομαδα απτην τσεπη του (αρα @@ προεδρο εχω, απλα ηρθε και μου εκατσε στο σβερκο για να μου κανει καθαρση). Kαι αυτο ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Σου εκατσε στο σβερκο?!?!?! Καποιος που χωρις να του τα εχει πρηξει ο κοσμος, χωρις να ειναι φανατιλας, εμφανιστηκε εκει που ημασταν στον γκρεμο και παρουσιασε ενα πλανο διασωσης εστω και αν δεν θα γυρισουμε με αυτο το πλανο σε περασμενα μεγαλεια??!!?!?! Ρε Μιντι μας δουλευεις γαμω τον ΣπορΦΜ μου και τον Καρπετοπουλο μου και τον Καραλη και τον Σαμπρακο μου Ο πρεζακιας φανατικος ΔΓ δεν σου αρεσει, ο μανατζερ Αλαφουζος δεν σου αρεσει, ποιος σου αρεσει? Ο Βαρδινογιαννης? Ο Κοκκαλης? Ο Μαρινακης? Οι Αγγελοπουλοι? Ποιος? Ο Μελισσανιδης? Ειδες να υπαρχει στον Παναθηναικο Μελισσανιδης που ουσιαστηκε ειχε πει "Πεστε Γ' Εθνικη να μπω"? 2. Ο προεδρος αυτος εχει οικονομικη πολιτικη της οποιας τα εσοδα ειναι συγκυριακα, σημερα τα εχεις, αυριο δεν τα εχεις. Απλως ξεπουλαει (μεχρι να ξεπουλησει που θα τελειωσει και το πανηγυρι). Αν αυτο εσεις το βλεπετε για οικονομικο πλανο, πασο.Ειλικρινα δεν εχεις καταλαβει τιποτα ε? Συγκυριακο το πλανο του Αλαφουζου?!?! Που εξαρχης ειπε και μας πονεσε οτι θα πεσουμε στα 5Μ μπατζετ παικτων γιατι τοσο μπορει να μας εξασφαλισει το μινιμουμ εσοδων που θα εχουμε την επομενη 4ετια? ΑΥΤΟ ειναι το συγκυριακο? Φαντασου να ηταν και με προβλεψη Ξεπουλαει ε? Που πηρε με 2,5 κατοσταρικα τον 32χρονο Φιγκεροα και εβγαλε και 7,5 κερδος ε? In other news, τρακη τελειωνε κλεισε καναν Χακετ. Αλλιως Μισιτς (ο επομενος κορυφαιος Ευρωπαιος γκαρντ). Ομως, μας βλεπω να πηγαινουμε στον ημιτελικο κυπελλου με ΟΣΦΠ με 20λεπτο Γιανκοβιτς και θα παθουμε οτι παθαμε με το Γιαννοπουλο περυσι. Γελαω με κατι Χακετ και κατι τετοια Ναι, αυτο θα κανουμε, θα παρουμε παικτη που μπορει να βρει 1Μ συμβολαιο αυτη τη στιγμη Δεκεμβρη μηνα Ρε Μιντι τι εχεις παθει? Τρακη δωσε, Αλαφουζε χωσε, σας εχει παραμυθιασει ο Μαρινακης οτι χωνει ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Με τα υπολοιπα δεν ασχολουμαι παρπαπανω, τα ιδια και τα ιδια λεμε με καθε επιπλεον ποστ σου να εχει ταση ισοπεδωσης. Και εξηγουμαι: Απο ποδοσφαιρο γελαω που μου καταλογιζεις σαν κακη σταση οτι δε γουσταρω κανεναν προεδρο απο οσους περασαν. Εσυ που τους γουσταρες ολους εκτος απο Τζιγκερ, απολαυσε τωρα αυτο που σου επαιξε η μοιρα (γιατι σιγουρα, εκτος απτον Τζιγκερ, για ολα τα αλλα σας φταιει η μοιρα η κακια, οι προεδροι καλοι ητανε, οτι μπορουσαν κακανε, ο Τζιγκερ ομως δε τους αφηνε...). Αν θυμαμαι καλα ησουν απτους φανατικους του Βγενοπουλου αλλωστε και μου απαντουσες σε αναλογο υφος οταν ελεγα οτι ειναι κουκουρουκου και θα αφησει σταχτες πισω του, οποτε κλαινμαιν πλεον. Για το μπασκετ τωρα, εχεις παρει πρεφα οτι πας για ημιτελικο κυπελλου χωρις υγιες ή ετοιμοπολεμο ασσο και με μηδενικες εναλλακτικες στη θεση αυτη; Ας φερει τον Ξανθοπουλο λοιπον, σορρυ που μου γυαλισαν 2 παικτες και τους ανεφερα. Εξαλλου εχουμε ανθρωπο να βριζουμε, οποτε ειμαστε οκ παμε βουρ σε ντερμπι με τη μιση ομαδα τραυματισμενη και κομπλε. ΥΓ. Για τον ΔΓ διαφερει καπου η αποψη σου απτην αποψη που εχω εκφρασει κατα καιρους; Αν ναι, διευκρινησε το, γιατι ως τωρα εδινες την εντυπωση οτι συμφωνεις. Και τωρα μου το χτυπας για οσα εχω πει οτι ειναι λαθη του. Δεν ειπα οτι δεν μου κανει παντως. Απο Βγενοπουλους, Τζιγκερ και Αλαφουζους, 10 φορες τρακης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Για την μπαλα...απλα δες αυτο που σου εγραψε ο Snoob. Το σεναριο της ΑΕΚ περιμενε να δεις πως θα εξελιχθει. Γιατι πτωση σε Γ' Εθνικη ετσι ρομαντικα που το βλεπεις για να "θα ανεβουμε σε 3 χρονια καθαροι να τα σαρωσουμε ολα" ακομα και αν βρεθει επενδυτης προυποθετει 2 πραγματα - Οτι ο επενδυτης θα συνεχισει να υφισταται με την ιδια ορεξη και το ιδιο πορτοφολι σε 3 χρονια. - Οτι σε 3 χρονια θα ανεβεις και θα κανεις...τι? Με το που γυρισεις, θα καθαρισει ο επενδυτης την ΣουπερΚλικα, τους διαιτητες, θα βαλει και 40Μ μπατζετ και θα αρχισει να παιρνει τιτλους και εκατομμυρια απο το Τσ.Λ? Για το μπασκετ...ζητας τον Χακετ ρε φιλε! Γιατι οχι τον Αζινκα? Βασικα γιατι οχι τον Ντερικ Μπραουν΄, γιατι οχι τον Κρτσιτς βεβαιως βεβαιως? Ο Χακετ αυτη την στιγμη είναι ένας απο τους Τοπ3 παικτες της 1ης φασης, η Σιενα θελει να τον πουλησει να σωθει και μπορει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ να βρει 1-1,5Μ συμβολαιο Πως να τον παρουμε εμεις αυτη την στιγμη? Δες την πραγματικοτητα ΕΠΙΣΗΣ Οσο εμεις πλακωνομαστε ο γαυρος τρελαθηκε στο οβερ Οβερ 2,5 γκολ, οβερ 2,5 πεναλτυ, οβερ 2,5 κοκκινες Μεγαλος Θοδωρος Θοδωριδης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 800 εδωσες σε Μαυροκεφαλιδη και 900 σε Ουκιτς, με 2 πληρωνες τον ΔΔ περυσι του οποιου φετος το κατεβασες αρκετα το συμβολαιο, αληθεια δεν καταλαβαινω γιατι θυμωνεις τοσο που σκεφτηκα (και) τον Χακετ σαν λυση στη κατεστραμενη μας περιφερεια αυτη τη στιγμη. Μπατζετ υπαρχει. Περα απτους τραυματισμους, ελπιζω να αντιληφθεις συντομα οτι θες ΑΜΕΣΑ επενδυση του εκατομυριου για ασσο-δημιουργο για να χτιστει ομαδα γυρω του (ο ΔΔ οπως βλεπουμε πρεπει να παρει αλλο ρολο σιγα σιγα). Κατα αλλα παλι ισοπεδωνεις τα παντα με Κρστιτς και λοιπες χαζομαρες που στοιχιζουν τα 3πλασια απτον Χακετ και δεν τους ανεφερα καν, οποτε δεν εχει νοημα η συζητηση. Btw το 1,5m ο Χακετ ειναι η δικη σου εκδοχη, μη θεωρησεις δεδομενο οτι ειναι και ρεαλιστικη. Μυριο αντικειμενικα το χτυπαει, απο κει και πανω εξαρταται απο πολλους παραγοντες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις