firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ευτυχώς το offside που έδωσε ο κόρακας, δεν έπαιξε ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εσεις το ξερατε οτι συμφωνα με τα ΜΜΕ δεν υπαρχει εδω και 3 μηνες η θεση του προπονητη στον μπασκετικο Παναθηναικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Mιλας με γριφους γεροντα. Τεσπα η ομαδα θελει επειγοντως ασσο και Αζινσα. Α, και προπονητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η ομαδα δεν χρειαζεται προπονητη γιατι εχει καταργηθει η θεση Πως το καταλαβα? Απλο Δεδομενο 1 Η εικονα ειναι τραγικη Δεδομενο 2 Φταινε οι παικτες Δεδομενο 3 Φταιει η ατυχια Εχεις δει κατι αλλο στα ΜΜΕ? Οποτε? Μαλλον θα εχει καταργηθει η θεση Αν με καποιο μαγικο τροπο κερδισουμε τον γαυρο στο Κυπελλο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα εμφανιστει προπονητης που θα ενεπνευσε τους παικτες, νικησε την ατυχια, ξυπνησε τον Διαμαντιδη, περπατησε στο νερο, ανακαλυψε την θεραπεια για το AIDS μπλα μπλα μπλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η ομαδα δεν χρειαζεται προπονητη γιατι εχει καταργηθει η θεση Πως το καταλαβα? Απλο........ Όλα σε ένα,νοικοκυρεμένα Αρθογράφος: Άρτζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Όλα σε ένα,νοικοκυρεμένα Αρθογράφος: Άρτζι Λεανης ετσι? Να τον εχω στα υποψιν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Όλα σε ένα,νοικοκυρεμένα Αρθογράφος: Άρτζι Τι λεει λεω το παλικαρι. Πάντως στην Αγια Ελεουσα που επαιζε μπασκετ σιγουρα βγαζαν παραπανω συστηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εκατομμυριούχος ο Τοτσέ! Ο Ισπανός επιθετικός κέρδισε την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και θα πάρει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ σε 45 δόσεις! Tα χρήματα του Φιγκερόα πάνε εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω αυτήν την πολιτική του Παναθηναϊκού (του Αλαφούζου δηλαδή); Έχει διώξει καμιά 10αριά παίκτες, τους οποίους όμως χρυσοπλήρωσε για να φύγουν. Δηλαδή τον Τοτσέ γιατί δεν τον κράτησε να παίξει όσο έχει συμβόλαιο, αφού δεν μπόρεσε να τον πουλήσει ή έστω να λύσουν το συμβόλαιο; Από το να δώσει 1 εκατομμύριο για να φύγει ο παίκτης, ας έδινε 1,1 και να τον είχε να παίζει για 2 χρόνια. Δεν είναι ότι ξεχειλίζει και από παίκτες το ρόστερ και δεν χωρούσε. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν χάνω κάποια σημαντική λεπτομέρεια του σχεδίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Kι εγω την ιδια απορια εχω μηνες τωρα, προτιμω να μου τη λυσουν αυτοι που υποστηριζουν οτι εχουμε μνημονιακη πολιτικη απο τον καραφλοκορακα για να νοικυρεψουμε τα οικονομικα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πληρώνουμε για να φύγουν οι παίχτες, που έφερε ο μεγαλύτερος ευεργέτης του γαύρου. Πως λενε "Πες πόσα θες για να φύγεις;" Έτσι. Τα 100 χιλιάρικα θα τα πάρει ο Καρέλης, θεός είναι ο Αλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν κρατούσε τους παίκτες, θα τον κατηγορούσαν ότι καπελώνει τον προπονητή και τον περιορίζει, βάζοντάς τον να χωρέσει στην ομάδα παίκτες που δεν υπολογίζει. Προσπάθησε να διώξει ακριβά συμβόλαια. Αν τα κατάφερνε, μαγκιά του (νομίζω κάτι ξεφορτώθηκε, πάντως, με διακανονισμούς και ψαλίδια). Δεν τα κατάφερε, τι είχε, τι έχασε. Από το να δώσει 1,1 σε 2 χρόνια (και να μην παίζει ο άλλος, τρίτο σέντερ φορ μετά από Μπεργκ-Καρέλη, τέταρτο αν δεν είχε έρθει η ουρανοκατέβατη πρόταση για Φιγκερόα... στραβωμένος και θιγμένος ο Τοτσέ) θα δώσει 940 χιλιάδες σε 4. Τεράστια ζημιά. Καταστροφή. Αυτή δε τη διαρκή ειρωνία σε βάρος του Αλαφούζου, δεν την καταλαβαίνω. Λες και στην Αλεξάνδρας σφάζονται παλλικάρια ποιος θα πρωτοπάρει την ΠΑΕ, και ο Αλαφούζος τους διώχνει. Τρελά πράγματα, ειλικρινά. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι χρεοκοπημένη. Αν δεν ήταν ο Αλαφούζος, τι θα είχε γίνει, το αναλογίζεται κανείς; Ή υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα σοβαρά ότι χωρίς προοπτική γηπέδου, με το Βοτανικό και πάλι χαβούζα (κορμοράνων, όμως, είναι μια παρηγοριά κι αυτό για τις οικολογικές μας ευαισθησίες) θα βρισκόταν ένας Μελισσανίδης να αναλάβει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν κρατούσε τους παίκτες, θα τον κατηγορούσαν ότι καπελώνει τον προπονητή και τον περιορίζει, βάζοντάς τον να χωρέσει στην ομάδα παίκτες που δεν υπολογίζει. Προσπάθησε να διώξει ακριβά συμβόλαια. Αν τα κατάφερνε, μαγκιά του (νομίζω κάτι ξεφορτώθηκε, πάντως, με διακανονισμούς και ψαλίδια). Όλους τους έδωσε. μόνο αυτός μας έμεινε! Ο εναπομείναντας κάθισε πάνω στο υπέρογκο συμβόλαιο που είχε, και τρέχει σε επιτροπες και δικαστήρια. Κανένας δεν βρέθηκε να τον πάρει. Ούτε τζάμπα, με το συμβολαιό του μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Aφ'ενος κι οταν η ΑΕΚ βρισκοταν στην ιδια φαση, τα ιδια θα ελεγες, αλλα να που βρεθηκε ενας Μελισσανιδης να αναλαβει. Εξαλλου η λογικη οσων στηριζουν Αλαφουζο, ειναι οτι με την οικονομικη του πολιτικη μπορει να προσελκυσει εναν Μελισανιδη στο μελλον, οποτε στην ιδια λουπα καταληγουμε. Αφ'εταιρου το ερωτημα παραμενει: Γιατι διωχνεις παιχτες με συμβολαιο ενω ειναι δεδομενο οτι θα τους το πληρωσεις? Η λογικη ειναι οτι αποτελει επικερδη οικονομικη πολιτικη το να διωχνεις 10 κλειστα συμβολαια και να γινει διακανονισμος με τα 2 και να πληρωσεις λιγοτερα απ'οσα θα πληρωνες. Εμενα παλι μου φανταζει πιο επικερδης πολιτικη να κρατησεις και τους 10 (εκτος αν βρεθει ομαδα να τους σπασει το συμβολαιο) απο το να πληρωνεις 20 συμβολαια (αντε, 18 σου λεω εγω με τους διακανονισμους μαζι) και να εχεις στην ομαδα μονο τα 10. Πχ, αν κραταγε Τοτσε, δεν θα χρειαζοταν η αγορα του Μπεργκ. Τωρα εχει τον Μπεργκ μεν (καλος, χρυσος) αλλα πληρωνει και τον Τοτσε για να τον εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πρώτον, γιατί δεν είναι δεδομένο ότι θα τους πληρώσεις (κάτι Πίντους, θαρρώ, τους ψαλίδισε αρκετά, μπορεί να είναι και άλλα ονόματα, δε θυμάμαι). Δεύτερον, γιατί και να υποχρεωθείς να τους πληρώσεις, τους πληρώνεις με ευνοϊκότερους όρους. Τρίτον, γιατί αν είναι να φέρεις καινούργιο προπονητή με προοπτική να τον κρατήσεις καιρό και να του πεις με ποιους θα παίζει, μην τον φέρνεις καθόλου, βάλε το Δομάζο κόουτς με χλαίνη στρατηγού, τουλάχιστον να βρουν δουλειά οι φωτορεπόρτερ. Τέταρτον, ο Μελισσανίδης βρέθηκε να αναλάβει γιατί υπάρχει προοπτική γηπέδου (και πλην ενός συγκεκριμένου κόμματος με τρία γράμματα, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε) ΟΛΟΙ οι άλλοι, με γκρίνια ή χωρίς, λένε ναι. Στον ΠΑΟ, αντιρρήσεις είχε (και έχει, από όσο ξέρω) η αξιωματική αντιπολίτευση και πιθανή κυβέρνηση κάποια στιγμή (και το αφήνω εδώ για να μην το πάμε στο πολιτικό). Υπάρχει μια διαφορά. Κι από όσο ξέρω, η χαβούζα τον κορμοράνων μια χαρά κάθεται εκεί και δε γίνεται τίποτε, ούτε από το δήμο, ούτε από κανέναν. Στη Νέα Φιλαδέλφια μόνο κόκκινο χαλί που δεν του έστρωσαν. Συν του ότι, το Μελισσανίδη δεν τον κλωσήσανε. Υπήρχε. Ήταν εκεί και έλεγε, "να φύγουν τα χρέη, να αναλάβω". Το λέει μήπως κάποιος για τον Παναθηναϊκό και μου διαφεύγει; Ο Μιγκ εξαφανίστηκε, ο Πατέρας βαφτίζει καράβια με ονόματα λογοτεχνών, ο Πολέμης ψαρεύει, ο Βαρδηνογιάννης ακούει ΠΑΟ και βγάζει φλύκταινες. Ποιος θα αναλάβει; Μόνο ο Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε (που ακούει τα σχολιανά του από όταν έγινε η ιστορία με τον Ομπράντοβιτς και πολύ περισσότερο με τα φετινά χάλια του μπασκετικού ΠΑΟ και της στήριξης του Πεδουλάκη) και να δούμε, γιατί διαβάζω πως κι αυτός δε βρήκε τα χρέη όσα νόμιζε, τώρα υπέγραψαν ένα συμφωνητικό να μην ακουστεί κάτι μέχρι να λήξει. Θα αντέξει να δώσει για να φτιάξει και ομάδα στο μπάσκετ, και στο ποδόσφαιρο; Αυτοί δεν κοίταγαν πέρυσι πώς να ξεμπλέξουν από το μπάσκετ κι όταν δε βρέθηκε κανένας, έμειναν; (αφού βρίστηκε πρώτα μια δόση θείος με ανιψιό...) Για μένα το θέμα είναι απλό: ο Αλαφούζος τόσο μπορεί, τόσο κάνει. Ας πούμε πως τα κάνει όλα λάθος (που δε συμφωνώ, αλλά χάριν συζήτησης). Η εναλλακτική ποια είναι; Να πέσει ο ΠΑΟ για να δείτε αν θα φανεί κάποιος σωτήρας; Την ΑΕΚ την έριξαν έχοντας το "σωτήρα" έτοιμο. Ας τον βρει και ο ΠΑΟ, κι ας κάνει ό,τι τον φωτίσει ο ύψιστος και αυτός ο σωτήρας. Αλλά να ειρωνεύεστε το μοναδικό άνθρωπο που προσπάθησε να κάνει κάτι, όταν όλοι οι άλλοι σφύραγαν κλέφτικα, σε αχαριστεία μου φέρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις