Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

MIDI πολυ ωραία τα λες αλλα δεν απαντας στο βασικό...τι έπρεπε να γίνει και απο ποιον

Τι ζητάς απο τον Αλαφουζο απο τη στιγμή που λέει οτι λεφτα δεν βάζει? να μην πουλήσει? τα λεφτα για τα χρέη για να παίρνουμε άδεια ΟΥΕΦΑ ποιος θα τα βάλει;

Είδες εσυ να κάνουν ουρά οι επενδυτές και να τους διώχνει;

Είδες να έχουμε 100000 μέλη απο 100 ευρώ ο καθένας συμμετοχή;

Αφήνω στην άκρη οτι λόγω ΣΚΑΙ ειναι φανερό οτι ο Αλαφουζος συμφωνεί ιδεολογικά με το ΔΝΤ στον Παναθηναϊκό

Οι δρόμοι για την σωτηρία της ΠΑΕ ειναι δυο, η πας να γίνεις γαυρος δλδ ξόδεμα λεφτων σε παίκτες και παρασκήνιο και παραρτήματα για να εξασφαλίζεις τίτλο ώστε να εχεις σίγουρα έσοδα και να καλύπτεις μέρος της τρύπας (αλλα χωρις γήπεδο αυτο πρακτικά γίνεται ζόρικες) η κανεις την Τρόικα και πουλάς τα πάντα

το συγκεκριμένο μάλιστα case πως σου χαλάει ρε midi το χτίσιμο? 32-33 ηταν ο Λουτσο και με τραυματισμούς και οχι το βασικό φορ και με συμβόλαιο που έληγε το καλοκαίρι αρα σε 1 μήνα θα υπέγραφε τσάμπα. Και θα πάρει και για 3 χρόνια 4,5 εκατομμύρια δολάρια, θα του τα έδινες εσυ αν έμενε;

Σούπερ ντιλ ειναι, απο παίκτη που δεν περιμενες φράγκο, πήρες κοντά στο εκατομμύριο α

Eχω πει προ πολλου τα εξης:

1. Εφ'οσον η ομαδα μας δεν αντιμετωπιζεται οπως αλλες ωστε να μας διαγραφουν χρεη, να μας χαριζουν γηπεδα και να επωμιζεται το δημοσιο διαφορες υποχρεωσεις μας (ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε), ας σταματησει η φαρσοκωμωδια της Α εθνικης. Με αυτο το χρεος, αν δεν εχεις ευνοικη αντιμετωπιση απτο κρατος (που δεν την εχεις) δεν μπορεις να εισαι ανταγωνιστικος σε καμια Α εθνικη, ουτε του Ουζμπεκισταν. Πας στα ταρταρα, στην Δ εθνικη κατω-κατω και στηνεις την ομαδα απτην αρχη με οτι χρονικο οριζοντα γουσταρεις, με την εγγυημενη βοηθεια του κοσμου, εχοντας παραλληλα απαλλαγει απο διαφορους καρκινους που στοιχειωνουν την ΠΑΕ χρονια τωρα.

Να εισαι βεβαιος οτι απο μια τετοια εξελιξη ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ χαμενος θα ειναι ο Παναθηναικος και μπορω να στο αναλυσω κιολας αμα θες.

2. Οτι αμφιβαλλω ΠΟΛΥ για τους αγνους και αθωους στοχους της Αλαφουζας να μας βαλει στο σωστο το δρομο. Απτα 10 που παιρνει ο ΠΑΟ πουλωντας εναν παιχτη, φοβαμαι οτι λιγα καταληγουν στην ΠΑΕ ή στην εξυπηρετηση των υποχρεωσεων της κλπ. Κοινως, κατι δεν μου καθεται καλα οταν βλεπω εναν να μη βαζει φραγκο απτην τσεπη του και να ζηταει συνδρομη του κοσμου, συνδρομη πρωην παιχτων (στους οποιους εχει οφειλες και δεν πληρωνει), ξεπουλαει οτι υπαρχει σε εμψυχο δυναμικο κλπ κλπ κλπ και το χρεος να παραμενει σε δυσθεωρητα υψη, σχεδον ολοι οι πρωην παιχτες μας να απειλουν με προσφυγες επειδη ειναι απληρωτοι και οι νυν να διανυουν μεγαλα διαστηματα επισης απληρωτοι. Δ εθνικη my friend. Aς τελειωσει η φαρσοκωμωδια με τους διαφορους κακους ηθοποιους που μαζευτηκαν στον ΠΑΟ.

Εκτος αν...

Μας σωσει ο τρακης.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Midi_Miliz δεν μπορούμε να κάνουμε οικονομικό έλενχο με υποθέσεις. Aν σε ενδιαφέρει το άθλημα και αν έχεις γνώσεις, κάπου μέσα στην ιστοσελίδα μας είδα τον οικονομικό ισολογισμό της ΠΑΕ.

Μην ξεχνάς, παρόλο το θεόρατο χρέος, έκανε μεταγραφές Berg-Fingeroa για να μπορείς τώρα εσύ να κάνεις φασαρία.

Επίσης είναι ο μόνος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας που αύξησε τα περιουσιακά της στοιχεία!!

Ο Καρέλης έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, γιατί όχι;

ΥΓ όσο για το επιχείρημα να πέσουμε, να καθαρίσουμε απο τα χρέη, ισχύει μόνο αν θέλει να έρθει κάποιος να επενδύσει και θέλει καθαρή την ομάδα.

Αν αυτός ο κάποιος δεν υπάρχει, πέφτεις άδικα.

Midi_Miliz δεν μπορούμε να κάνουμε οικονομικό έλενχο με υποθέσεις. Aν σε ενδιαφέρει το άθλημα και αν έχεις γνώσεις, κάπου μέσα στην ιστοσελίδα μας είδα τον οικονομικό ισολογισμό της ΠΑΕ.

Μην ξεχνάς, παρόλο το θεόρατο χρέος, έκανε μεταγραφές Berg-Fingeroa για να μπορείς τώρα εσύ να κάνεις φασαρία.

Επίσης είναι ο μόνος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας που αύξησε τα περιουσιακά της στοιχεία!!

Ο Καρέλης έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, γιατί όχι;

ΥΓ όσο για το επιχείρημα να πέσουμε, να καθαρίσουμε απο τα χρέη, ισχύει μόνο αν θέλει να έρθει κάποιος να επενδύσει και θέλει καθαρή την ομάδα.

Αν αυτός ο κάποιος δεν υπάρχει, πέφτεις άδικα.

Ο Ισολογισμος της ΠΑΕ του 2013 δεν υπαρχει πουθενα ενω θα επρεπε να υπαρχει απο τον Αυγουστο του 2013..

Eχω πει προ πολλου τα εξης:

1. Εφ'οσον η ομαδα μας δεν αντιμετωπιζεται οπως αλλες ωστε να μας διαγραφουν χρεη, να μας χαριζουν γηπεδα και να επωμιζεται το δημοσιο διαφορες υποχρεωσεις μας (ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε), ας σταματησει η φαρσοκωμωδια της Α εθνικης.

Mολις για τον Αλαφουζο εγινες ΣΥΡΙΖΑ

Ο ανθρωπος το περναει απο τα ΜΜΕ του, θεωρει οτι το σφιχτο ζωναρι μπορει να σωσει μια κριση

Αρα μιλας σε αυτια που δεν ενδιαφερονται να ακουσουν την αποψη σου

2. Οτι αμφιβαλλω ΠΟΛΥ για τους αγνους και αθωους στοχους της Αλαφουζας να μας βαλει στο σωστο το δρομο. Απτα 10 που παιρνει ο ΠΑΟ πουλωντας εναν παιχτη, φοβαμαι οτι λιγα καταληγουν στην ΠΑΕ ή στην εξυπηρετηση των υποχρεωσεων της κλπ. Κοινως, κατι δεν μου καθεται καλα οταν βλεπω εναν να μη βαζει φραγκο απτην τσεπη του και να ζηταει συνδρομη του κοσμου, συνδρομη πρωην παιχτων (στους οποιους εχει οφειλες και δεν πληρωνει), ξεπουλαει οτι υπαρχει σε εμψυχο δυναμικο κλπ κλπ κλπ και το χρεος να παραμενει σε δυσθεωρητα υψη, σχεδον ολοι οι πρωην παιχτες μας να απειλουν με προσφυγες επειδη ειναι απληρωτοι και οι νυν να διανυουν μεγαλα διαστηματα επισης απληρωτοι.

Και ομως, αυτα που σε φοβιζουν, θα επρεπε να σε καθησυχαζουν. Φαντασου να εκανε αυτα ΚΑΙ να ελεγε μεγαλα λογια, να εφερνε παικτες, να, να, να. Θα ελεγες "κατσε ρε μλκα, αυτος λεει οτι εχει βαλει λεφτα, πως σκατα παμε τοσο χαλια"

Ο Αλαφουζος εξαρχης ειπε οτι θελει να εχει τον ρολο του μανατζερ

Ποσα εσοδα εχω? Τοσα (αν και επεσε πολυ εξω στην Παν.Συμμαχια)

Ωραια, στον πατο το μπατζετ (5Μ αγωνιστικο, 5Μ λοιπα εξοδα)

Πως θα γλυτωσω το 1Μ της Παιανιας? Απηλιο με δανειο και θα ξεπληρωθει στη συνεχεια

Πως θα γλυτωσω απο τα μελλοντικα εξοδα? Διωχνω ποδοσφαιρστες, φορτωνω την χρηση αυτης της σεζον με το 60-70% του διακανονισμου και γλυτωνω τις μελλοντικες χρησεις

Πουλαω οτι μπορει να πουληθει με αξια μεγαλυτερη απο αυτη που εχω επενδυσει

Το χρεος εμεινε στασιμο (ειχε πει οτι ηταν 28, το πηγε 25, θα κατεβαινε 22 αλλα η ΠΣ δεν ειχε τοση απηχηση ενω φορτωσε και καποια εξοδα την ομαδα οπως αποδεσμευσεις-προπονητικο-Λεωφορος προκειμενου να γλυτωσει μελλοντικα περισσοτερα), υποτιθεται με αυτες τις κινησεις την επομενη 3ετια-4ετια θα ξεχρεωσουμε

Ξεχρεωνω=δεν χρωσταω (ή χρωσταω λιγοτερα και ειναι διαχειρισιμο)

Αυτο πιθανοτατα σημαινει οτι η χρηση, δλδ το μπατζετ οχι το χρεος, θα ειναι σε χαμηλα επιπεδα για 4 χρονια ωστε να φυγει το χρεος και να ερθει ο πριγκιπας με το ασπρο αλογο να μας σωσει

Ουσιαστικα ο Αλαφουζος δεν ειπε οτι θα σε σωσει οπως ειχαμε συνηθισει τον Παναθηναικο, ειπε οτι θα σε σωσει απο τον αφανισμο κανοντας σε Ατρομητο. Αν λογω ακαδημιων ή brand name καταφερεις με λογικη Ατρομητου να εισαι παραπανω απο τον original Ατρομητο, ακομα καλυτερα

Διαφωνουμε ή συμφωνουμε, μεχρι να βρεθει τροπος ο Παναθηναικος να σωθει ως Παναθηναικος, τι να λεμε, ειναι μονοδρομος, δεν εχουμε επιλογη

Ο Ισολογισμος της ΠΑΕ του 2013 δεν υπαρχει πουθενα ενω θα επρεπε να υπαρχει απο τον Αυγουστο του 2013..

Οικονομικές είναι οι χρονιές. Δεν έχει κλήσει ακόμα το 2013. Οτι σου κατεβαίνει γράφεις μια ζωή.

Ο δικός σας ισολογισμός που είναι αναρτημένος να τον δούμε;

Οικονομικές είναι οι χρονιές. Δεν έχει κλήσει ακόμα το 2013. Οτι σου κατεβαίνει γράφεις μια ζωή.

Ο δικός σας ισολογισμός που είναι αναρτημένος να τον δούμε;

Στην εφημεριδα της κυβερνησεως και στο υπουργειο οικονομικων.Εκει οπου δεν υπαρχει ο δικος σας..

Τι σχεση εχει οτι δεν εχει κλεισει το 2013? Ο Ισολογισμος ΚΑΘΕ ΠΑΕ βγαινει καθε Αυγουστο..Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο?

μωρε βαρια ηταν απλα τους εκατσε στο λαιμο η παρανοια της ευρωλιγκα.

Εμενα προσωπικα δεν μου εκατσε καμια τιμωρια στο λαιμο.Και μακαρι να παραμεινει η ποινη της εδρας..

Ας ετρωγαν και οι 3 παικτες την ιδια τιμωρια και οχι ο παικτης της Γαλατα που το ξεκινησε να φαει λιγοτερες..Εκτος και αν μετρησαν ποσες μπουνιες βρηκαν στοχο..

Εμενα προσωπικα δεν μου εκατσε καμια τιμωρια στο λαιμο.Και μακαρι να παραμεινει η ποινη της εδρας..

Ας ετρωγαν και οι 3 παικτες την ιδια τιμωρια και οχι ο παικτης της Γαλατα που το ξεκινησε να φαει λιγοτερες..Εκτος και αν μετρησαν ποσες μπουνιες βρηκαν στοχο..

Eσενα μπορει να μην σου εκατσε, σε αλλους που καναν τους καμποσους περσι ομως..

• Super Moderators

Εγώ, μια φορά, θα επικροτήσω το "εμένα προσωπικά".

Από τους πληθυντικούς μεγαλοπρέπειας και τα "εμείς έτσι και εσείς γιουβέτσι", πιο τίμιο και ωραίο είναι το "εμένα προσωπικά". 

Κατά τα άλλα, νομίζω πως η Ευρωλίγκα τα έχει κάνει -προ πολλού- μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο.

• Like 2

Ενταξει,οι περισσοτεροι συγκρινουν την τιμωρια του παικτη της Γαλατα που ηταν μικροτερη απο των δικων μας.Εκει εχουν τις αντιρρησεις τους και μερικοι λογω της ποινης της εδρας που θα μπορουσε να μην γινει διοτι δεν ηταν υποτροπος ο Ολυμπιακος σε κανενα ματσ. (Αυτο το λεω σχετικα με την περυσινη τιμωρια του Παναθηναικου)

Παντως για μενα,θα ηθελα να παραμεινει η ποινη της εδρας για να καταλαβουν καποιοι οτι μονο κακο κανουν στον ΟΣΦΠ αυτα τα ατομα.Ποσο μαλιστα στον Πρωταθλητη Ευρωπης που εχει αλλη βαρυτητα κι'ολας. Και ισως να ηταν και αυτος ενας λογος που η τιμωρια ηταν ακομα πιο αυστηρη..

Εγώ, μια φορά, θα επικροτήσω το "εμένα προσωπικά".

Από τους πληθυντικούς μεγαλοπρέπειας και τα "εμείς έτσι και εσείς γιουβέτσι", πιο τίμιο και ωραίο είναι το "εμένα προσωπικά". 

Κατά τα άλλα, νομίζω πως η Ευρωλίγκα τα έχει κάνει -προ πολλού- μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο.

Βασικα τους εχει κατσει στο λαιμο οτι 2 πλεον Ελληνικες ομαδες εχουν πολλες πιθανοτητες να καπαρωνουν 2 απο τις θεσεις του f4.

Οπως επισης εχει κατσει και στην uefa η Ελλαδα..Βλεπε την ανακαταταξη στους ομιλους που εγινε τελευταια στιγμη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...