vlachaquito Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ακριβως, εγω νομιζα οτι μιλουσαμε για του Τριανταφ. την φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Πω εχετε κουρασει πλεον. Οι φασεις στο παραπανω βιντεο εκτος του Καρελη ειναι ολες αντικανονικες.Γινονται λεει αυτα τα τραβηγματα και δεν παει πανω του η μπαλα. Αλλο να τραβηξω αυτον που μαρκαρω ΠΡΙΝ εκτελεστει το φαουλ για να μην μου ξεφυγει και αλλο τραβαω καποιον παρατεταμενα την ωρα της εκτελεσης. Ακομα και οταν επεσε ο Τριαντα αγκαλιτσα τον ειχε ο αλλος. Σε ποιο πλανητη δεν ειναι πεναλντι αυτο;; Ειδικα στην δευτερη περιπτωση η μπαλα περναει απο διπλα του ενω τον εχει ξαπλωσει ο αλλος. Μαλλον επρεπε να τον παρει στην πλατη του και να φτασει κοντα στην μπαλα για να εχει δικαιωμα να ζητησει πεναλντι. Ενω ο ατιμος ο Μπεργκ δεν σας συγκινησε ε; Ειπε ο αγγλος σπικερ, που τον εβαλαν να περιγραφει σουπερ λιγδ και κανει χαβαλε σε καθε ματς, οτι πεφτει θεαματικα και αμεσως εβγαλαν πορισμα οι επιστημονες. Επρεπε να εκφρασει παραπονα ο Αλαφουζ για την μεταδοση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Τον γιούχαραν. Τι να κάνουμε. Έτσι είναι. Επίσης στον κόσμο του Παναθηναϊκού αρέσει η Δημοκρατία. Και όχι ο φασισμός (no pun intended) του πρόεδρα. Eμάς άδειασαν τις εξέδρες για φαλτσοσφυρίγματα και δεν ειδαν την στέψη του Κυπελούχου. Ακόμα μιλάς για ποιότητα φιλαθλων?? Εν πάση περιπτώση το παρακάτω έχει τη μεγαλυτερη σημασία. Επιβεβαιώνει η ΕΠΟ για τον ύποπτο αγώνα Η ΕΠΟ επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε φάκελο από την UEFA σχετικά με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) για την 12η αγωνιστική της Super League, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως "πολύ στημένος". Δώσε κιάλλο πόνο Αλ αφουζ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ^''Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ουσιαστικά πρόκειται μόνο για υποψίες, οι οποίες προέρχονται από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΟΥΕΦΑ κι όχι από την ίδια (σ.σ. την ΟΥΕΦΑ). Πρόκειται για τη “Sport Radar” και είναι αυτή που στέλνει τα παιχνίδια που θεωρεί ύποπτα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία" ειπε ο Σαρρης στο novasport FM. Επισης αφου και οι δυο ομαδες δεν ενημερωθηκαν για τον φακελο που απλα πηγε στον εισαγγελεα, πως ο Μαρινακης το ηξερε ? Μην ξεχνιομαστε Παραπολιτικα->Ομιλος Μαρινακη Ο Μαρινακης οχι,ο δημοσιογραφος που γραφει στην εφημεριδα του Μαρινακη ναι.Οπως και ο Θωμαιδης που βγαζει πραγματα στο ΣΚΑΙ και δεν τα ξερει κανενας... Πω εχετε κουρασει πλεον. Οι φασεις στο παραπανω βιντεο εκτος του Καρελη ειναι ολες αντικανονικες.Γινονται λεει αυτα τα τραβηγματα και δεν παει πανω του η μπαλα. Αλλο να τραβηξω αυτον που μαρκαρω ΠΡΙΝ εκτελεστει το φαουλ για να μην μου ξεφυγει και αλλο τραβαω καποιον παρατεταμενα την ωρα της εκτελεσης. Ακομα και οταν επεσε ο Τριαντα αγκαλιτσα τον ειχε ο αλλος. Σε ποιο πλανητη δεν ειναι πεναλντι αυτο;; Ειδικα στην δευτερη περιπτωση η μπαλα περναει απο διπλα του ενω τον εχει ξαπλωσει ο αλλος. Μαλλον επρεπε να τον παρει στην πλατη του και να φτασει κοντα στην μπαλα για να εχει δικαιωμα να ζητησει πεναλντι. Ενω ο ατιμος ο Μπεργκ δεν σας συγκινησε ε; Ειπε ο αγγλος σπικερ, που τον εβαλαν να περιγραφει σουπερ λιγδ και κανει χαβαλε σε καθε ματς, οτι πεφτει θεαματικα και αμεσως εβγαλαν πορισμα οι επιστημονες. Επρεπε να εκφρασει παραπονα ο Αλαφουζ για την μεταδοση.. Εσεις να δειτε πως εχετε κουρασει.Με αυτα που λετε σε καθε αγωνιστικη θα επρεπε να ησουν πρωτος και αηττητος.. Τετοια τραβηγματα ναι,γινονται 3-4 τουλαχιστον ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Θα επρεπε να υπαρχουν 3 πεναλτι το λιγοτερο δηλαδη σε καθε αγωνιστικη? Αν ειναι ετσι,ΙΔΙΑ τραβηγματα εγιναν και στον αγωνα του Ολυμπιακου με τον Εργοτελη αλλα ο αντικειμενικος Μακης και ο ΣΚΑΙ ουτε καν τα αναφερουν σαν φασεις...Ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καμπανάκια χτυπάνε μόνο όταν έρχεται το αποτέλεσμα; Π.χ. στην ήττα της Μπαρσελόνα παίχτηκαν τεράστια ποσά στην ανατροπή. Αλλά δεν ήρθε. Αν έρχονταν θα ήταν ύποπτο επειδή θα έχανε η εταιρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 η επιβεβαιωση απο εναν αστειο φορεα οπως η ΕΠΟ προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Οταν κανει η uefa την δουλεια της θα δουμε τι καπνο εχει φουμαρει ο αλαφουζος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εσεις να δειτε πως εχετε κουρασει.Με αυτα που λετε σε καθε αγωνιστικη θα επρεπε να ησουν πρωτος και αηττητος.. Τετοια τραβηγματα ναι,γινονται 3-4 τουλαχιστον ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Θα επρεπε να υπαρχουν 3 πεναλτι το λιγοτερο δηλαδη σε καθε αγωνιστικη? Αν ειναι ετσι,ΙΔΙΑ τραβηγματα εγιναν και στον αγωνα του Ολυμπιακου με τον Εργοτελη αλλα ο αντικειμενικος Μακης και ο ΣΚΑΙ ουτε καν τα αναφερουν σαν φασεις...Ετσι? Ειναι κουραστικο να ακους τα αυτονοητα ε; Μωρε ξερει με ποιους εχει να κανει ο Μαρινακης για αυτο κανει παραπονα για τις μεταδοσεις. Τσακαλι ειναι. Δεν αμφιβαλλω οτι θα θελες να λεμε για διατησια σε καθε αγωνιστικη γιατι αλλιως δεν εχεις λογο υπαρξης στο θρεντ. Δεν ειδα τον γαυρο αλλα αν εγινε παρομοια λαβη και επεσαν κατω αγκαλια και εσυ δεν το θεωρεις πεναλντι...δεν θα μου κανει καμια εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καμπανάκια χτυπάνε μόνο όταν έρχεται το αποτέλεσμα; Π.χ. στην ήττα της Μπαρσελόνα παίχτηκαν τεράστια ποσά στην ανατροπή. Αλλά δεν ήρθε. Αν έρχονταν θα ήταν ύποπτο επειδή θα έχανε η εταιρία; Ναι αλλα οχι επειδή εχασε η εταιρεία. Ύποπτο είναι ενα παιχνίδι οταν παίζονται μεγάλα ποσα σε ενα συγκεκριμένο αποτέλεσμα κ αυτο έρχεται. Οχι οταν αυτο δν έρχεται <p>η επιβεβαιωση απο εναν αστειο φορεα οπως η ΕΠΟ προσωπικα δεν μου λεει τιποτα.</p> <p>Οταν κανει η uefa την δουλεια της θα δουμε τι καπνο εχει φουμαρει ο αλαφουζος.</p> Αλλη φορα θα περιμένουμε επιβεβαίωση απο το Σκαι ή τον ιδιο τον Αλαφούζο ή τον Πλατινι αμα λαχει. Ή και απο τον ιδιο που εστησε κάποιο ματσ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αλλη φορα θα περιμένουμε επιβεβαίωση απο το Σκαι ή τον ιδιο τον Αλαφούζο ή τον Πλατινι αμα λαχει. Ή και απο τον ιδιο που εστησε κάποιο ματσ. Προφανως και υπευθυνη για την επιβαιωση ειναι η εκαστοτε ποδοσφαιρικη ομοσπονδια, απλα αναφερω οτι η δικια μας ειναι τοσο για τα πανυγυρια που δεν μου καιγεται καρφι για το λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αλλη φορα θα περιμένουμε επιβεβαίωση απο το Σκαι ή τον ιδιο τον Αλαφούζο ή τον Πλατινι αμα λαχει. Ή και απο τον ιδιο που εστησε κάποιο ματσ. Προφανως και υπευθυνη για την επιβαιωση ειναι η εκαστοτε ποδοσφαιρικη ομοσπονδια, απλα αναφερω οτι η δικια μας ειναι τοσο για τα πανυγυρια που δεν μου καιγεται καρφι για το λεει. Οτι δεν σου καιγεται καρφι δεν αναιρει το γεγονος ομως. Ακομα και ο ιδιος ο Μαρινακης αυτοπροσώπως να το ελεγε απο την στιγμή που ειναι γεγονός τοτε δν εχει καμια σχεση. Αρα με αυτο που λες στην αρχη του ποστ σου, οτι ειναι για τα πανηγύρια, που είναι δεν λεω, ισως να σου εδωσε και παράνομα αδεια περυσι για το πρωτάθλημα οταν η ουεφα που ΔΕΝ ειναι για τα πανηγύρια σου εριξε άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 η επιβεβαιωση απο εναν αστειο φορεα οπως η ΕΠΟ προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Οταν κανει η uefa την δουλεια της θα δουμε τι καπνο εχει φουμαρει ο αλαφουζος. Κατηγορηθηκε για κατι ο Παναθηναικος και δεν το αντιληφθην? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 δεν μιλησα για κατηγορια του Παναθηναικου. Ειπα οτι αν ξεκαθαρισει η υποθεση θα δουμε τι ρολο εχει διαδραματισει ο Αλαφουζος σε αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 η επιβεβαιωση απο εναν αστειο φορεα οπως η ΕΠΟ προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Οταν κανει η uefa την δουλεια της θα δουμε τι καπνο εχει φουμαρει ο αλαφουζος. Κατηγορηθηκε για κατι ο Παναθηναικος και δεν το αντιληφθην?Οχι. Απλα το παιχνίδι Παο-Αστερας μπηκε σε φάκελο απο την ουεφα στο οποίο ισως να υπάρχει χειραγώγηση. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 με τον ΠΑΣ ηταν οχι με τον Αστερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ελα ρε Σωκρατη, δικιο εχεις, την Βερντερ εβλεπα, πρασινα και αυτη. Οχι μονο το εβλεπα, αλλα στο πρωτο που ζηταει ο Berg ο αγγλος εκφωνητης ελεγε: "Berg falls down in the most theatrical way". Στο δευτερο, παλι καλα που το λες και μονος σου οτι κλωτσαει το ποδι του παικτη του Απολλωνα. Οσο για το τραβημα του Αλβαρεζ, και αυτο το θυμαμαι. Απο πρωτη ματια μου φανηκε ενα απο τα πολλα τραβηγματα που γινονται μεσα στην περιοχη, το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με την ολη φαση, μια και η μπαλα πηγε στην αλλη μερια της περιοχης. Εχω παρατηρησει οτι αυτα τα δινουν πεναλτυ μονο οταν η μπαλα κατευθεινεται προς τον επιθετικο. Μπορει να κανω και λαθος ομως. Εγω το παιχνιδι το ειδα. Και εσυ το ειδες, αλλα με γυαλια. Επισης, οπως λες ποιο πανω εισαι ο πρωτος που λεει οταν χανει ο Παο απο αμπαλωσυνη, και μπραβο σου. Μετα απο τετοιο τραγικο παιχνιδι οπως το χθεσινο, έχωντας μια ευκαιρια σε 90 λεπτα, λες οτι εχασε απο την διαιτησια; Εισαι σιγουρος οτι το ειδες;;;;; Ποιον μπεργκ ρε φιλε,μιλαω για την φαση του τριαντα με τον φαλακρο στην περιοχη,αυτον τραβαγε.Καπου εχεις μπερδευτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις