Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Το offside ειδα, και οντως ηταν. Τα πεναλτυ φιλε μου δεν υπηρχαν, στο ενα κλοτσαει ο μπεργκ τον αμυντικο και στο αλλο πεφτει παρα πολυ θεαματικα (εφτασε στο σημειο να το πει και ο αγγλος εκφωνητης) χωρις να υπαρχει ουτε καν επαφη. 

Οσο για το οτι επεφταν οι αλλοι στα τελευταια λεπτα, εχω δει να πεφτουν σε αγωνα απο τα πρωτα.. 10 λεπτα. Και με αντιπλαο τον Εργοτελη, οχι τον Παναθηναικο...

Αστο φιλε,τραβα γραψε για τον εργοτελη,δεν το ειδες το ματς.Εκει που πεφτει θεαματικα ο μπεργκ ειναι εκει που κλοτσαει το ποδι του παικτη του απολονα.Χεστο,who cares,πρωτη φορα ειναι?

Δηλαδη το κρατημα του Αλβαρεζ στο Τριανταφυλλοπουλο σε ενα στημενο δεν ειναι πεναλντι και δευτερη κιτρινη? Θα τρελαθουμε τελειως?

αφου σου λεει το ειδε το ματς.Εγω που δεν λεω για διαιτησιες και τις περισσοτερες φορες λεω οτι χασαμε απο αμπαλιαση,λεω οτι μας εσφαξε και χασαμε για αυτο τον λογο.Μετα απο ενα σημειο γελαγες με αυτα που εδινε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελα ρε Σωκρατη, δικιο εχεις, την Βερντερ εβλεπα, πρασινα και αυτη.

Οχι μονο το εβλεπα, αλλα στο πρωτο που ζηταει ο Berg ο αγγλος εκφωνητης ελεγε: "Berg falls down in the most theatrical way". Στο δευτερο, παλι καλα που το λες και μονος σου οτι κλωτσαει το ποδι του παικτη του Απολλωνα.

Οσο για το τραβημα του Αλβαρεζ, και αυτο το θυμαμαι. Απο πρωτη ματια μου φανηκε ενα απο τα πολλα τραβηγματα που γινονται μεσα στην περιοχη, το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με την ολη φαση, μια και η μπαλα πηγε στην αλλη μερια της περιοχης. Εχω παρατηρησει οτι αυτα τα δινουν πεναλτυ μονο οταν η μπαλα κατευθεινεται προς τον επιθετικο. Μπορει να κανω και λαθος ομως.

Εγω το παιχνιδι το ειδα. Και εσυ το ειδες, αλλα με γυαλια. Επισης, οπως λες ποιο πανω εισαι ο πρωτος που λεει οταν χανει ο Παο απο αμπαλωσυνη, και μπραβο σου. Μετα απο τετοιο τραγικο παιχνιδι οπως το χθεσινο, έχωντας μια ευκαιρια σε 90 λεπτα, λες οτι εχασε απο την διαιτησια; Εισαι σιγουρος οτι το ειδες;;;;;

Οχι μονο το εβλεπα, αλλα στο πρωτο που ζηταει ο Berg ο αγγλος εκφωνητης ελεγε: "Berg falls down in the most theatrical way

Ζήσαμε να το δουμε και αυτο. Παίχτης της ομάδας με τους ποιοτικότερους οπαδους (μεγαλωμένους με Γαλλικά και πιάνο), έκανε θέατρο...Πραγματικά απίστευτο. Αν ημουν στη θέση των οργανωμένων θα πηγαινα να τον επιπλήξω και να του ζητήσω να γραψει 100 φορές οτι δε θα ξανακάνει θέατρο :P

Μετα απο τετοιο τραγικο παιχνιδι οπως το χθεσινο, έχωντας μια ευκαιρια σε 90 λεπτα, λες οτι εχασε απο την διαιτησια;

Το ματς δεν το ειδα. Οποτε δεν μιλαω για το ματς.

Απλα εχω μια απορια, εχει παραδεχτει καποιος, πλην Παναθηναικων, οτι οποιοδηποτε ματς στα 105 χρονια ιστοριας μας εχουμε χασει βαθμους - χτες δεν χασαμε, Χ φεραμε - απο τη διαιτησια?

Και για να ξηγιομαστε, λες οτι χτες ειμαστε χαλια. Και αρα δεν χασαμε απο την διαιτησια. Δεν ειδα το ματς, δεχομαι οτι ειμαστε χαλια που λες. Αν στο 90' δεν ζητουσαμε πεναλτυ αλλα πχ ειχε μπει ενα γκολ που ο διαιτητης το ακυρωνε ετσι γιατι γουσταρει, θα ειχαμε χασει βαθμους απο την διαιτησια ναι ή οχι?

Φυσικα, ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση, ο κυριος λογος δεν ηταν η διαιτησια, αλλα η πολυ κακη εικονα της ομαδας. Η διαιτησια, μπορει δυστυχως να επηρεασει ενα παιχνιδι, αλλα εδω δεν υπαρχει θεμα.

Το ματς με τη Laboral δεν υπάρχει πουθενά ολόκληρο; Συνήθως του Παναθηναικού ανεβαίνουν στο YouTube και των

ισπανικών στο Rojadirecta, αλλά δε βλέπω κάτι

Ζήσαμε να το δουμε και αυτο. Παίχτης της ομάδας με τους ποιοτικότερους οπαδους (μεγαλωμένους με Γαλλικά και πιάνο), έκανε θέατρο...Πραγματικά απίστευτο. Αν ημουν στη θέση των οργανωμένων θα πηγαινα να τον επιπλήξω και να του ζητήσω να γραψει 100 φορές οτι δε θα ξανακάνει θέατρο :P

Τον γιούχαραν.

Τι να κάνουμε. Έτσι είναι. Επίσης στον κόσμο του Παναθηναϊκού αρέσει η Δημοκρατία. Και όχι ο φασισμός (no pun intended) του πρόεδρα.

Ας ξεπερασουμε οτι το δειχνει ο ΣΚΑΙ και αυτα που λεει ο "καθηγητης" διαιτησιας. Ας δουμε μονο τις φασεις. Ποια η αποψη ολων των αντικειμενικων φιλαθλων(πανω απο ολα) μη Παναθηναικων που ειδαν τον αγωνα και δεν βρηκαν τιποτα παραλογο.

http://www.youtube.com/watch?v=EAuvsz_iMME

Υ.Γ Στη φαση του Καρελη δεν υπαρχει τιποτα αφου μονος του πεφτει να το ξεκαθαρισουμε αυτο

Για μενα δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Τραβηγματα σαν αυτα του Τριανταφ. Γίνονται τουλάχιστον 3-4 σε καθε παιχνίδι. Οπως επίσης δεν υπάρχει κανενα πέναλτι ούτε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού όπως διαμαρτυρονται κάποιοι.. Και να πω και για το οφσάιντ του Μπερκ, οτι κακως σφυριχτηκε

Φυσικα, ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση, ο κυριος λογος δεν ηταν η διαιτησια, αλλα η πολυ κακη εικονα της ομαδας. Η διαιτησια, μπορει δυστυχως να επηρεασει ενα παιχνιδι, αλλα εδω δεν υπαρχει θεμα.

Επειδη μολις είδα τις φάσεις, εξήγησε μου γιατι του Μπεργκ δεν ειναι πέναλτι

^''Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ουσιαστικά πρόκειται μόνο για υποψίες, οι οποίες προέρχονται από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΟΥΕΦΑ κι όχι από την ίδια (σ.σ. την ΟΥΕΦΑ). Πρόκειται για τη “Sport Radar” και είναι αυτή που στέλνει τα παιχνίδια που θεωρεί ύποπτα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία" ειπε ο Σαρρης στο novasport FM.

Επισης αφου και οι δυο ομαδες δεν ενημερωθηκαν για τον φακελο που απλα πηγε στον εισαγγελεα, πως ο Μαρινακης το ηξερε :X ? Μην ξεχνιομαστε Παραπολιτικα->Ομιλος Μαρινακη

Επειδη μολις είδα τις φάσεις, εξήγησε μου γιατι του Μπεργκ δεν ειναι πέναλτι
Ποιο απο τα δύο? Γιατι η μονη φαση που συζητείται περισσότερο ως πιο ευκολα να δοθεί πέναλτι δεν αφορα καν τον Μπερκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...