DKNI Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Παμε φουλ για ομιλο Φενερ, ΤΣΣΚΑ, ΟΣΦΠ, εμεις, Μακαμπι, Μαλαγα και αλλος ενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 αστο μεγαλε καλα στα λεει ! δηλαδη εσυ συμφωνεις με την ΤΡΑΓΙΚΗ αμυνα του παο στο α και του τα χωνεις ??θεωρεις τυχερα τα ποσοστα τους ? τιποτα δεν ειναι τυχερο στο μπασκετ να ξερεις , αμεσως να υπερασπιστεις τον δικο σου .. ομαδα εχετε φτιαξει ,δε πατε για κανα διπλακι καλυτερα ?? ...α μάλιστα, τώρα το είδα (εντίταρες γαρ καθώς έγραφα). ...Να υπερασπιστώ "τον δικό μου"...; Σιγά μη γαμιόμαστε και αναμεταξύ μας με τον Μίντι. Κρίμα δηλαδή τον κόπο να σου απευθύνω λόγο στο προηγούμενο κουώουτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Παμε φουλ για ομιλο Φενερ, ΤΣΣΚΑ, ΟΣΦΠ, εμεις, Μακαμπι, Μαλαγα και αλλος ενας 1-3 και 2-4 πανε τα ζευγαρια στον ομιλο του Τοπ16? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Το χειροτερο σεναριο κατα 99% πραγματικοτητα...Ζοτς αντιπαλος στο ΟΑΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Το χειροτερο σεναριο κατα 99% πραγματικοτητα...Ζοτς αντιπαλος στο ΟΑΚΑ 1-3 και 2-4 πανε τα ζευγαρια στον ομιλο του Τοπ16 φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 1-3 και 2-4 πανε τα ζευγαρια στον ομιλο του Τοπ16? Βασικά τσεκάρεις πίνακα: http://euroleague.sport24.gr/system/ και δες κατάταξη: http://euroleague.sport24.gr/stats/standings/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παμε φουλ για ομιλο Φενερ, ΤΣΣΚΑ, ΟΣΦΠ, εμεις, Μακαμπι, Μαλαγα και αλλος εναςNα περασουμε πρωτα, γιατι καταντησαμε να εχουμε ματς διχως αυριο με τον... Ερυθρο Αστερα. @chris85 και λοιπους. Ουτε σημερα θα μας πειτε για τον Κλειζα; Οτι ειπατε το ειπατε σε 2 παοχνιδια κι εκτοτε τελος ο σχολιασμος γυρω απο αυτον; @washcloud Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου ρε μαν? FYI εχεις ανοιξει διαλογο με τυπο που εβριζε 4-5 ατομα εδω μεσα και τα απειλουσε σε pms με inreal "συναντησεις", εφαγε ban σε 2-3 account και τωρα επανηλθε με αλλο. Worth it? Ασε που στις τελευταιες 3 σελιδες του thread εχει ποσταρει απο 2 διαφορετικα account προς το ιδιο ατομο (εσενα). Καλα που δεν ανοιξε και διαλογο μεταξυ του Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2013 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μμμ δεν ξέρω ποιόν από τους δύο (χμμ...) εννοείς. Αλλά με το πρώτο βλαστάρι δεν επεδίωξα δα και διάλογο. Ο άλλος (χμμ...; ) πάλι, μου φάνηκε στην αρχή πλανεμένη ψυχή και είπα να την σώσω, αλλά δε χρειάστηκε παραπάνω από το να μου απευθυνθεί μια φορά για να καταλάβω το μάταιον του πράγματος οπότε να ανακαλέσω την αρχική μου επιδίωξη. (...τί να γίνει, δεν είμαι και της γειτονιάς και δεν ξέρω πότε αφήνετε τις πόρτες ανοιχτές και μπάζει εδώ μέσα και τί ρόλο βαράει ο κάθε διερχόμενος. Αλλά σιγά, δεν έχασα κι εγκεφαλικά κύτταρα. Λίγο από φυραμένο χρόνο μόνο. Νόου γουόρις.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Κανα σεντονι δε βλεπω ομως και ανησυχω, γιατι έτσι...? Εχεις τοσες γνωσεις για το αθλημα, μην τις συμπυκνωνεις ετσι, μαγεψε μας.. Κατα την Τεταρτη μαλλον θα το χεις ετοιμο, γραψε κ θα το σχολιασουμε τοτε.. Μιντι δεν ειδα καν τι εκανε ο Κλειζα. Σκεψου ομως οτι ειναι μια βασικη επιλογη του Ομπραντοβιτς, και αυτο αναιρει αυτοματα τα οσα του ειχατε σουρει στο παρελθον.. εχω αδικο? Εμενα παντως το μεγαλυτερο προβλημα του Παο (και θα ηθελα τη γνωμη σας) ειναι πως ο Πεδουλακης καταρρακωνει ψυχολογικα την ομαδα. Τι εννοω? Οταν εχεις τον Ουκιτς να παιζει χωρις προπονησεις, τον Λασμε να σφιγγεται για να παιξει τραυματιας, δεν ειναι λογικο οι υπολοιποι παγκιτες να παιρνουν το μηνυμα? Οτι δεν τους εμπιστευεσαι? Με ποια ψυχολογια να μπει να παιξει ο Καρυ, ο Μπατιστ, ο Μαυρο, οταν ο Πεδουλακης δειχνει οτι προτιμα τους αλλους αν και τραυματιες? Και μην υποτιμαται την ψθχολογια τους επειδη εναι επαγγελματιες παικτες, δεν κανει (παντα) αυτο τη διαφορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Nα περασουμε πρωτα, γιατι καταντησαμε να εχουμε ματς διχως αυριο με τον... Ερυθρο Αστερα.Αποψη μου, οτι θα περασουμε, απλα ως 4οι Αν καταφερει σε do or die ματς μεσα στο ΟΑΚΑ με κοσμο, αυτο το ροστερ να χασει απο το ροστερ του Ερ.Αστερα πραγματικα θα του βγαλω το καπελο, δεν θα ειναι απλα ανικανος, θα ειναι καταστροφικος Ο ΔΓ θελει να ακολουθησει την τακτικη της οικογενειας και να μην τον φαει για πλακα, παροτι καταλαβαινει (η φραση "τραγικη εικονα" σε προσφατη ανακοινωση ηταν του ιδιου του ΔΓ παρα την προτροπη του PR Μπουρλάκη ότι είναι βαρυ) την κατασταση Λογικα ο Πεδουλακης θα φυγει με την οριστικοποιηση ενος σοκ που θα ειναι είτε ο αποκλεισμος απο το Τοπ16, είτε ντροπιαστικες εμφανισεις στο Τοπ16 (δεν θεωρω πιθανο να περασουμε play off με Αργυρη) είτε ηττα στο Κυπελλο είτε 3-0 απο Ολυμπιακο. Θα πρεπει να γινει κατι χοντρο για να τον φαει ο ΔΓ Μιντι δεν ειδα καν τι εκανε ο Κλειζα. Σκεψου ομως οτι ειναι μια βασικη επιλογη του Ομπραντοβιτς, και αυτο αναιρει αυτοματα τα οσα του ειχατε σουρει στο παρελθον.. εχω αδικο?Τι ακριβως του εχουμε σουρει? Οτι ειναι αχρηστος παικτης? Οχι, οτι ειναι παικτης παρτακιας και γατακι στα ζορια. Αυτο δεν αλλαζει την ποιοτητα του σαν παικτη Οσο για τον Ζοτς, και στον Παναθηναικο πολλες φορες ειχε "ανεχτει" αντιΟμπραντοβιτσιακους παικτες. Δεν πιστευω οτι ο Ζοτς πηγε και ειπε στην Τουρκια "Νο1 στοχος ο Κλειζα". Πιο πιθανο οι Τουρκοι να του ειπανε "μπορουμε να σου φερουμε τον Κλειζα" και να το δεχτηκε. Την ομαδα την εχει στησει γυρω απο 2 παικτες που βρηκε, τον Πρλεζρεττρετιτς πως σκατα διαβαζεται και τον Μπογκντανοβιτς, οχι γυρω απο τον Κλειζα Εμενα παντως το μεγαλυτερο προβλημα του Παο (και θα ηθελα τη γνωμη σας) ειναι πως ο Πεδουλακης καταρρακωνει ψυχολογικα την ομαδα. Τι εννοω? Οταν εχεις τον Ουκιτς να παιζει χωρις προπονησεις, τον Λασμε να σφιγγεται για να παιξει τραυματιας, δεν ειναι λογικο οι υπολοιποι παγκιτες να παιρνουν το μηνυμα? Οτι δεν τους εμπιστευεσαι? Με ποια ψυχολογια να μπει να παιξει ο Καρυ, ο Μπατιστ, ο Μαυρο, οταν ο Πεδουλακης δειχνει οτι προτιμα τους αλλους αν και τραυματιες?Ποια ψυχολογια, εδω κινδυνευει η υγεια τους Οι παικτες ειναι παικτες, νομιζουν οτι ειναι Σουπερμαν Ιατρικο τιμ δεν υπαρχει να πει ΣΤΟΠ? Και αν υπαρχει και πει "οκ, δεν θα πεθανει αν παιξει" ο Πεδουλακης δεν μπορει να κρινει "Οχι ρε φιλε, δεν θα σακατεψω τον Λασμε. Κατσε αγορι μου εξω" Ο ΔΔ παιζει 30 λεπτα και στα φιλικα, τοσο χεστης ο Πεδουλας Ο Ουκιτς 30 τραυματιας, ο Ματσιουλις δεν βγαινει, ο Λασμε με ενα ποδι Οποιος επαιζε περσυ, αυτον ξερει, αυτον εμπιστευεται ο Πεδουλας γιατι ειναι ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΗΣ που φοβαται να χασει χωρις Ουκιτς-Λασμε-ΔΔ. Εχει καταφερει ο θεος το απιστευτο, ΚΑΙ χανουμε ΚΑΙ οι τραυματιες/κουρασμενοι δεν εχουν αναρρωσει, ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ Και ολα αυτα αν επηρεαζαν μονο τα αποτελεσματα θα ηταν απλα επιλογες ενος μικρου προπονητη. Αλλα επειδη μιλαμε για την υγεια αθλητων, ο ανθρωπος ειναι Ε-ΠΙ-ΚΙΝ-ΔΥ-ΝΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μιντι δεν ειδα καν τι εκανε ο Κλειζα. Σκεψου ομως οτι ειναι μια βασικη επιλογη του Ομπραντοβιτς, και αυτο αναιρει αυτοματα τα οσα του ειχατε σουρει στο παρελθον.. εχω αδικο?Προφανως δεν ειδες, γιατι (παλι) δεν εκανε τιποτα. Κατα τ'αλλα καλος ρολιστας για τον Ζοτς ο Κλειζα. Απλα οταν εσεις στηνατε την ομαδα γυρω απο αυτον και μας λεγατε για τον ηγετη που θα παρει την ομαδα στις πλατες του, που παιζει και 3 και 4 το ιδιο καλα , που εχει σουτ Αντουαν Γουοκερ, που ειναι δυναμικος, που ειναι το νεο αστερι του Λιθουανικου μπασκετ, που θα ακολουθησει το δρομο που χαραξε ο Νοβιτσκι κλπ κλπ, εμεις απλα σας λεγαμε οτι δεν κανει. Για ρολιστας σκορερ ΟΤΑΝ και ΑΝ θα βρεθει στην ημερα του παντα ηταν καλος, κανεις δε το αμφισβητησε αυτο. Ουτε και οτι τον επελεξε ο Ζοτς τον κανει αυτοματα κατι περισσοτερο απο ρολιστα πολυτελειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Καμια σχεση ο σημερινος κλειζα με τον κλειζα προ τραυματισμων. Εκεινος ο παιχτης δε θα γυρναγε καν ευρωπη. Τεσπα, πλεον οντως φαινεται ενας καλος ρολιστας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 35 ποντοι στην πρωτη περιοδο δεν μπαινουν ουτε στο all-star game ρε απιστευτε αρτζι. Δηλαδη την τακτικη της 3ης περιοδου που παιξαμε πιεστικη αμυνα και οι αλλοι πετουσαν τουβλα δεν μπορουσε να την εφαρμοσει απο την αρχη;; Ειναι η χιλιοστη φορα που μπαινουμε σαν κοιμησμενοι και μετα δεν μπορουμε να τα μαζεψουμε. Ειδικα οταν τον βλεπεις να πεταει μεσα ανετοιμους παιχτες δεν μπορεις να χρεωσεις αλλου την ευθυνη. Δειτε τι δηλωσε προχθες http://www.gazzetta.gr/basketball/article/564083/pedoylakis-akomi-15-meres-ektos-o-lasme. Ο Ουκιτς δεν μπορει να περπατησει λεει. Οτι και να γινει στην συνεχεια ο αρτζι πρεπει να απομακρυνθει αργα ή γρηγορα γιατι αυτες οι τσαπατσουλιες και η κακοδιαχειρηση δεν αρμοζουν σε αυτην την ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Κανα σεντονι δε βλεπω ομως και ανησυχω, γιατι έτσι...? Εχεις τοσες γνωσεις για το αθλημα, μην τις συμπυκνωνεις ετσι, μαγεψε μας.. Κατα την Τεταρτη μαλλον θα το χεις ετοιμο, γραψε κ θα το σχολιασουμε τοτε.. ...γι' αυτό δε μου κάνει καρδιά να χαθώ από τ' αθλητικά ρε Χρήστο : Επειδή ξέρω ότι μερικοί από εσάς κρέμεστε από τα πλήκτρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ερωτηση. Το κρατημα του Αλβαρεζ στο Τριανταφυλλοπουλο, ειναι πεναλντι και δευτερη κιτρινη ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις