Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Μασιούλις και ΔΔ τεράστιο παιχνίδι.

Καλα για τον ΔΔ οκ,αλλα φαντασου οτι τον Μασιουλης παραλιγο να μην του ανανεωναν το συμβολαιο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα τι γινεται λοιπον οταν βαρανε μονοι τους χωρις περιφεριακη αμυνα

http://www.redgoal.gr/2010-11-15-11-19-47/item/23283-%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF-21-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-video

να μου πειτε που μαθατε μπασκετ να στειλουμε τα παιδια μας

ασε μη μου πεις  .. ξερω ..

στο στρατο  παρειτσα σιγουρα  ..

Ρε φιλε εβαλες βιντεο απο παικτη αναλογο των παικτων της Κουτσα? Πλακα κανεις? Τον Ναβαρο εβαλες..

Και επισης,δηλαδη μονο η περιφεριακη αμυνα παιζει ρολο? Οτι τα βαζουν απο παντου δεν το βλεπεις? Ειδες,στο δευτερο ημιχρονο που σταματησαν να τα βαζουν (ακομα και τα ελευθερα σουτ) το παιχνιδι πηγαινε στους 2-7 ποντους,εκει που ηταν στους 17-22..

κοιτα τι γινεται λοιπον οταν βαρανε μονοι τους χωρις περιφεριακη αμυνα

http://www.redgoal.gr/2010-11-15-11-19-47/item/23283-%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF-21-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-video

να μου πειτε που μαθατε μπασκετ να στειλουμε τα παιδια μας

ασε μη μου πεις  .. ξερω ..

στο στρατο  παρειτσα σιγουρα  ..

edit .. περιμενες να χασουν κανα τριποντοα για να απαντησεις βλεπω ..

συμφωνεις με την αμυντικη λειτουργεια του παο στο Α ημιχρονο δηλαδη ε?

χχαχαχαχαχαχ

...λάθος έκανα τελικά. Όχι Γιώτα-Χι. Γιώτα-χαχαχα.

Ο πεδουλας ξερει οτι παιζει μπασκετ?Wtf?Παιζε με 6-7 παικτες,ειναι δυνατον?Τα ειχαν φτυσει οι δικοι μας.Ειδικα εκει στο τελος που μου πεταει γιανκβιτς στα 10 δευτερα ηταν επικο.

Η φαση με τον γιανκοβιτς ειναι για να βγει καποιος να πει "εβγαλε ασσο απ το μανικι!" , εκει ελπιζει.

Ο καλυτερος προπονητης της ευρωπης συνεχιζει να προσφερει γελιο και να πετα στα σκουπιδια ενα ομολογουμενως καλο και πληρες ροστερ. Γουςλ νταν.

Ο πεδουλας ξερει οτι παιζει μπασκετ?Wtf?Παιζε με 6-7 παικτες,ειναι δυνατον?Τα ειχαν φτυσει οι δικοι μας.Ειδικα εκει στο τελος που μου πεταει γιανκβιτς στα 10 δευτερα ηταν επικο.

...το πιο χαρακτηριστικό για το σε τί κατάσταση είναι οι παίκτες του ΠΑΟ (και από μόνοι τους και λόγω της διαχείριΣτης του Άρτζαρου), είναι που ο φουκαράς ο Μήτσος πήγε για τρίποντο στο τέλος (αντί να μπει να προσπαθήσει να πάρει γκολ-φάουλ ας πούμε) : ποιά παράταση - κουλτούρα να φύγουμε ναούμ'.

Θλιβερή η εικόνα. Κρίμα.

Ρε φιλε εβαλες βιντεο απο παικτη αναλογο των παικτων της Κουτσα? Πλακα κανεις? Τον Ναβαρο εβαλες..

Και επισης,δηλαδη μονο η περιφεριακη αμυνα παιζει ρολο? Οτι τα βαζουν απο παντου δεν το βλεπεις? Ειδες,στο δευτερο ημιχρονο που σταματησαν να τα βαζουν (ακομα και τα ελευθερα σουτ) το παιχνιδι πηγαινε στους 2-7 ποντους,εκει που ηταν στους 17-22..

φιλε μου αν εχεις παιξει μπασκετ ξερεις οτι οχι επιπεδου ναβαρο αλλα επιπεδου Α2  αν ριχνουν χωρις αμυνα τα κολλανε ολα!επισης δε μιλαει για την περιφεριακη αμυνα αλλα για ολη την αμυνα του παναθηναικου που ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ μιλαει και φταιεει ο προπονητης λεει κ εχει δικιο !

...λάθος έκανα τελικά. Όχι Γιώτα-Χι. Γιώτα-χαχαχα.

αστο μεγαλε καλα στα λεει !  δηλαδη εσυ συμφωνεις με την ΤΡΑΓΙΚΗ αμυνα του παο στο α και του τα χωνεις ??

θεωρεις τυχερα τα ποσοστα τους ? τιποτα δεν ειναι τυχερο στο μπασκετ να ξερεις ,

αμεσως να υπερασπιστεις τον δικο σου .. ομαδα εχετε φτιαξει ,δε πατε για κανα διπλακι καλυτερα ??

^...παλήκαρε (αφού αφήσουμε το σενάριο συνωμοσίας περί Α2...), το ότι ο Πεδουλάρας έπρεπε πάσει θυσία και έστω για 5' να το γυρίσει σε πρες του κερατά μετά έστω το 5/5 σε 3ποντα της Λαμποράλ (...ΑΝ τον ενδιέφερε να κερδίσει το παιχνίδι, που με αυτά που τον είδα να κάνει, πολύ αμφιβάλλω - δεν ξέρω ΓΙΑΤΙ πήγε Ισπανία, πάντως όχι για να κερδίσει παιχνίδι...), το καταλαβαίνει κι ένα 10χρονο (...εδώ το καταλαβαίνουν μέλη του παρόντος φόρουμε, τί να λέμε τώρα...). Και ΜΟΝΟ που δεν το επεδίωξε, αρκεί για να τον κρεμάσεις.

Έτερον όμως, κι εκάτερον : οι αντίπαλοι του ΠΑΟ ξεσκίστηκαν για 15'. Απλά πράγματα.

Από εκεί και πέρα, σχολιάζεις για κάποια πράγματα, που είναι πολύ πιο μπλεγμένα για να μπορέσουν να δικαιολογηθούν με ένα "κι έχει δίκιο"...(μιλάμε για συμπεριφορές, μιλάμε για οτιναναινισμούς - τεσπα για ΑΛΛΑ).

O Πεδουλακης ειναι ο μονος προπονητης που ταυτοχρονα

ΚΑΙ δεν ξεκουρασει τραυματιες και κουρασμενους

ΚΑΙ δεν εψησε τις νεες μεταγραφες

ΚΑΙ δεν πηρε τα ματς που ηθελε. Ρισπεκ'

περσυ τα παιδια ηταν απειρα, η ομαδα νεα κτλ

Φετος?

Αλλα δεν φταιει κανεις, η πλειοψηφια του κοσμου φταιει. Που δεν εβαλαν ποτε στην σωστη διασταση τι ακριβως εγινε με Μπαρτσελονα και γαυρο και ειχαμε τα "Πεδουλακης οε οε οε"

Λουστειτε τα τωρα

Επισης ο Πεδουλακης περυσι δεν ειχε καποιο ιδιαιτερο βαρος...φετος καλειται να διαχειριστει αλλη κατασταση αφου ερχεται ως νταμπλουχος, με πληρες ροστερ κι εχοντας περασει τη ρουκι χρονια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...