Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@FiliposMD Εσύ μπήκες ο πρώτος και έθεσες πολιτικές διαστάσεις. Εμείς μιλάγαμε για την εμπλοκή του Πολντο και των συνδέσμων με τα αθλητικά. Ήσουν και ο πρώτος που "θίχτηκε"

Δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τίποτα απο όλα όσα δώσαν οι υπόλοιποι, τα "θυσίασες" στον αιώνιο μονόλογο που κάνεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Κι εχουν το θρασος και μιλαμε για ομαδες της χουντας. Η ομαδα με προεδρο τον χρηματοδοτη των νεοναζι και των νοσταλγων της χουντας.

Δηλαδή είναι ντεφάκτο χρηματοδότης μιας και το έγραψαν κάποιοι άγιοι.....εχμ τρομοκράτες άνθρωποι θέλω να πω.Δεν λέω ντε και καλά ότι δεν είναι αλλά από ποιους παίρνουμε πάτημα για να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο;

Μπορει εγω, ο Midi, ο Demon να το εχουμε προμοταρει γιατι ειμαστε Παναθηναικοι. Πες ειμαστε τοσο καφροι.

Βλεπω ομως Ολυμπιακους ή φιλοΟλυμπιακους οπως ο Φιλιππος να εχουν αρχισει

- Εχετε αποδειξεις?

- Ποιοι τα λενε? Οι Αγιοι Τρομοκρατες?

- Τα ιδια λενε για Αλαφουζο/Γιαννακοπουλο

Και αναρωτιεμαι, τι διαολο ρε φιλε, απο ποτε ο μεσος Ελληνας εχει φτασει να γινει υπερασπιστης ενος εφοπλιστη, υποδικου (εχουμε ξεχασει οτι ειναι υποδικος για τα στημενα και τον τελικο Κυπελλου?)και υποπτου ως χρηματοδοτη εγκληματικης οργανωσης ( αυτο λεγεται χρονια, δειτε θεση που εχει στην ΧΑ ο αδελφος του Χαρου της 7, το no politica που ολοι παραδεχονται οτι εχει επιβληθει απο τις πρωτες γκρινιες για την ΧΑ και καλα "μονο Ολυμπιακος" ενω ειναι οπως και στα πανεπιστημια δικαιολογια για να μην υπαρχουν αντιδρασεις) απλα και μονο επειδη μας εφερε τον Σαβιολα ρε φιλε...

...ειναι σαν εγω να υπερασπιστω τον Αλαφουζο που απο τον ΣΚΑΙ μας εχει καθε μερα Πρωτοσαλτε και Παπαδημητριου να μας λενε ποσο καλο μας κανει το Μνημονιο.

Μπορει να φαινομαι ο μαλακας που κραζω τον προεδρο του Παναθηναικου μονος χωρις αφορμη - ενω ο μεσος Ολυμπιακος αποκλειεται να κραξει τον Μαρινακη - αλλα τουλαχιστον ρε φιλε δεν θα γινω ταλιμπαν του Αλαφουζου εξωγηπεδικα.

• Like 3

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι γεμάτα από φιλάνθρωπο πνεύμα!

Όπως και η χορηγία στα αφρικανόπαιδα της unisef, απο το Χοντρό! Αυτά τα contrast είναι όλα τα λεφτά.

Μπορει να φαινομαι ο μαλακας που κραζω τον προεδρο του Παναθηναικου μονος χωρις αφορμη - ενω ο μεσος Ολυμπιακος αποκλειεται να κραξει τον Μαρινακη - αλλα τουλαχιστον ρε φιλε δεν θα γινω ταλιμπαν του Αλαφουζου εξωγηπεδικα.

Είναι χαρακτηριστικό του να είσαι υποστηριχτής του Ο.Σ.Φ.Π. Ο χούλιγκαν του Ο.Σ.Φ.Π. θα σκοτώσει για την ομάδα, ο οπαδός θα γίνει χούλιγκαν και ο φίλαθλος οπαδός. Όλα στο όνομα της ομάδας. Με πολύ μεγαλύτερη ευκολία σε σύγκριση με κάποια άλλη Ελληνική ομάδα. Και ο πρόεδρος είναι μέσα σε αυτό.

Μπορει εγω, ο Midi, ο Demon να το εχουμε προμοταρει γιατι ειμαστε Παναθηναικοι. Πες ειμαστε τοσο καφροι.

Βλεπω ομως Ολυμπιακους ή φιλοΟλυμπιακους οπως ο Φιλιππος να εχουν αρχισει

- Εχετε αποδειξεις?

- Ποιοι τα λενε? Οι Αγιοι Τρομοκρατες?

- Τα ιδια λενε για Αλαφουζο/Γιαννακοπουλο

Και αναρωτιεμαι, τι διαολο ρε φιλε, απο ποτε ο μεσος Ελληνας εχει φτασει να γινει υπερασπιστης ενος εφοπλιστη, υποδικου (εχουμε ξεχασει οτι ειναι υποδικος για τα στημενα και τον τελικο Κυπελλου?)και υποπτου ως χρηματοδοτη εγκληματικης οργανωσης ( αυτο λεγεται χρονια, δειτε θεση που εχει στην ΧΑ ο αδελφος του Χαρου της 7, το no politica που ολοι παραδεχονται οτι εχει επιβληθει απο τις πρωτες γκρινιες για την ΧΑ και καλα "μονο Ολυμπιακος" ενω ειναι οπως και στα πανεπιστημια δικαιολογια για να μην υπαρχουν αντιδρασεις) απλα και μονο επειδη μας εφερε τον Σαβιολα ρε φιλε...

...ειναι σαν εγω να υπερασπιστω τον Αλαφουζο που απο τον ΣΚΑΙ μας εχει καθε μερα Πρωτοσαλτε και Παπαδημητριου να μας λενε ποσο καλο μας κανει το Μνημονιο.

DKNI εγώ τουλάχιστον δεν υπερασπίστηκα ποτέ τον Μαρινάκη, τον οποίο δεν έχω σε εκτίμηση λόγω της συμπεριφοράς του ως προέδρου της ΠΑΕ. Τα επιχειρηματικά του δεν τα ξέρω έτσι κι αλλιώς για να έχω γνώμη.

Από εκεί και πέρα, η θέση μου για τις προκηρύξεις των τρομοκρατών είναι σαφής. Το κίνητρο της δολοφονίας είναι να ακουστούν οι απόψεις τους. Δε θα τους κάνω τη χάρη. Δικαίωμά σας να διαφωνείτε με τη στάση μου, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο της προκήρυξης, το οποίο συνειδητά επιλέγω να μην διαβάσω.

Επίσης, απορία μου. Τι κουλή έκφραση είναι η no politica; Εφεύρεση των συνδεσμιτών είναι;

Το βίντεο με τον Τράκη τι είναι; Σε καταστροφή ναρκωτικών ήταν καλεσμένος; :P :P :P

Επίσης, απορία μου. Τι κουλή έκφραση είναι η no politica; Εφεύρεση των συνδεσμιτών είναι;

Τα τελευταία χρόνια που ακούγεται, ναι. Από κάποιους συνδέσμους του Ο.Σ.Φ.Π. ξεκίνησε σαν έκφραση. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και σύνδεσμος με το moto αυτό.

• Like 1

Όλοι οι οργανωμένοι όλων των ομάδων ανάρτησαν πανό λύπης για τον Τάκη Παύλο Φύσσα. (ή βγάλαν ανακοίνωση) Η super 3 δεν ξέρω τι έκανε.

Μόνο η θύρα 7 δεν ανάρτησε τίποτα δείτε εδώ

Όλοι οι οργανωμένοι όλων των ομάδων ανάρτησαν πανό λύπης για τον Τάκη Παύλο Φύσσα. (ή βγάλαν ανακοίνωση) Η super 3 δεν ξέρω τι έκανε.

Μόνο η θύρα 7 δεν ανάρτησε τίποτα δείτε εδώ

Πανό αναρτήθηκε κανονικά...

Eιναι η νεα μοδα στα πανω του Ολυμπιακου

Προσωπικα ποτε δεν ημουν σε συνδεσμο, ποτε δεν προκειται να ειμαι, αλλα εστω και ως οπαδος μη οργανωμενος, αν εβλεπεα την 13 να "αθωωνει" ναζιστικα φαινομενα στον βωμο του "Panathinaikos Uber Alles" θα ξενερωνα απιστευτα. Σιγα μην ειμαστε και με δολοφονο αν δηλωνει Παναθηναικος. Για μενα δολοφονος και φασιστας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ειναι πραγματικα Παναθηναικος αλλα εκμεταλλευεται τον Παναθηναικο

Για καποιο λογο, η Θ7 εχει περασει τη γραμμη "No Politica", οτι ο αλλος και με στολη των SS να σκασει, δεν τρεχει, αφου Νο1 ειναι ο Ολυμπιακος (ΞΑΝΑΛΕΩ, η Θ7. Οχι ο κοσμος του Ολυμπιακου, δεν μπορω να δεχτω οτι η πλειοψηφια του κοσμου θα συμφωνουσε με κατι τετοιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...