Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προπαγάνδα είναι ρε,δάκτυλος του Αλ Αφουζ :D

Γενικά είναι γνωστό ότι έχουν παρεισφρήσει άτομα συγκεκριμένης ιδεολογίας στους οργανωμένους του ΟΣΦΠ πράγμα που το παραδέχονται και οι ίδιοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Αλλο μερος οπαδων σου να ειναι νεοναζι και αλλο ο προεδρος της ομαδας σου να τους χρηματοδοτει κιολας. Ομαδα των νεοναζι και με την βουλα λοιπον, ετσι για να ξεκαθαριζουν καποια πραγματα.

• Like 2

Κι εχουν το θρασος και μιλαμε για ομαδες της χουντας. Η ομαδα με προεδρο τον χρηματοδοτη των νεοναζι και των νοσταλγων της χουντας.

Αντε από εδώ ρε!

• Like 1

Δεν ειναι κατι αγνωστο, εχει ξαναφερθει προ διμηνου αναφερωντας τις σχεσεις των συνδεσμων της ομαδας με την διοικηση.

Για τη ακρίβεια η σχέση ενός συνδέσμου, του μεγαλύτερου σε αριθμό μελών , στον οποίο έχουν παρεισφρήσει άτομα με περίεργες "πολιτικές" απόψεις. Από εκεί και πέρα οι σχέσεις συνδέσμων-διοίκησης είναι φαινόμενο το οποίο συναντάται σε όλους τους συλλόγους , δυστυχώς.

Ο εν λόγω σύνδεσμος ,εν αντιθέσει με συνδέσμους υπολοίπων ομάδων,  δεν καταδίκασε την οργάνωση ως σύνολο για την δολοφονία αλλά μόνο το μέλος της οργάνωσης με επίσημη δικαιολογία πως πολιτικά ζητήματα και απόψεις πρέπει να μένουν εκτός αθλητισμού και Ολυμπιακού Η κίνηση λοιπόν αυτή σε συνδυασμό με μία συγκεκριμένη σύλληψη ήταν αρκετή για να δημιουργήσει "σκιές" γύρω από πιθανό νταλαβέρι του συνδέσμου και κατ'επέκταση του χοντρού με την ...

Ο χοντρός από την άλλη διατηρεί άριστες σχέσεις με άλλη "οργάνωση", βλέπε Κατάρ κτλ 

Το κατά πόσο όμως αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο μία προκήρυξη που προέρχεται από δολοφόνους θα μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες μου. 

Και βέβαια δεν αποτελεί απόδειξη. Αυτό που ξέρουμε όλοι ξέρουν και τα κατακάθια αυτά. Αν είχαν ιδεολογία θα χτυπούσαν τον Μαρινάκη. Θα ήταν κατακάθια με ιδεολογία.

Καλα, ο κοσμος το 'χε τουμπανο οτι ο χοντρος ειναι απο τους βασικους χρηματοδοτες των νεοναζι... Οπως και για τους υπολοιπους που βγηκαν στη φορα τα ονοματα τους προ εβδομαδων απο "διαροες". Απλα η προκυρηξη αποτελεσε την αφορμη για να σχολιαστει το θεμα πιο ανοιχτα σε οτι αφορα τον χοντρο. Διοτι οπως βλεπεις η προστασια των συγκεκριμενων υποκειμενων-εκατομυριουχων απο τα ΜΜΕ ειναι μνημειωδης και μονο μια προκυρηξη δολοφονων -η οποια δεν μπορει να λογοκριθει πριν βγει στον αερα- θα ελεγε το ονομα και το επωνυμο φατσα φορα στον λαουτζικο.

Για τη ακρίβεια η σχέση ενός συνδέσμου, του μεγαλύτερου σε αριθμό μελών , στον οποίο έχουν παρεισφρήσει άτομα με περίεργες "πολιτικές" απόψεις. Από εκεί και πέρα οι σχέσεις συνδέσμων-διοίκησης είναι φαινόμενο το οποίο συναντάται σε όλους τους συλλόγους , δυστυχώς.

Ο εν λόγω σύνδεσμος ,εν αντιθέσει με συνδέσμους υπολοίπων ομάδων,  δεν καταδίκασε την οργάνωση ως σύνολο για την δολοφονία αλλά μόνο το μέλος της οργάνωσης με επίσημη δικαιολογία πως πολιτικά ζητήματα και απόψεις πρέπει να μένουν εκτός αθλητισμού και Ολυμπιακού Η κίνηση λοιπόν αυτή σε συνδυασμό με μία συγκεκριμένη σύλληψη ήταν αρκετή για να δημιουργήσει "σκιές" γύρω από πιθανό νταλαβέρι του συνδέσμου και κατ'επέκταση του χοντρού με την ...

Aκριβως οπως τα λεει ο drops τα ειχα διαβασει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κατά πόσο όμως αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο μία προκήρυξη που προέρχεται από δολοφόνους θα μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες μου. 

Έρευνα να γίνει, να διερευνηθεί το θέμα. Οχι γαργάρα και αυτό.

Γιατι συνεχίζετε και υποστηρίζεται ακροδεξιούς ναζιστές Τραμπούκους; ή έστω πιθανούς. fixed

Δεν είναι αστείο η πιθανή χρηματοδότηση ναζιστικής οργάνωσης (που και εγκληματική είναι, το ξέρουμε όλοι)

Ο χοντρός από την άλλη διατηρεί άριστες σχέσεις με άλλη "οργάνωση", βλέπε Κατάρ κτλ 

Και άλλη; Για πες.

Επεξ/σία από Demon13

Δεν θέλω να μπλέξω με φράσεις "ναι μεν ... αλλά ".

Το να χρησιμοποιείς όλα τα σου τα "όπλα" για να έχεις την μικρότερη δυνατή χασούρα ως *επενδυτής * δεν το βρίσκω ανήθικο. (Ανήθικο ίσως το βρίσκουν οι ρομαντικοί).

Αλλά το να χρηματοδοτείς δολοφόνους είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο". 

Το σταματάω εδώ γιατί οσμίζομαι θαλασσινή αύρα και "μπανάκι"

*Επενδυτές και σκ@τά στα μούτρα τους με το συμπάθιο.Ο πρωταθλητισμός είναι από τα μεγαλύτερα "πλυντήρια" αυτή τη στιγμή. (βλ. Αγγελόπουλος,Γιαννακόπουλος,Βγενόπουλος,Μαρινακόπουλος,Αμπραμοβιτσόπουλος,Ριμπολοβλεφόπουλος κλπ κλπ)

Κάποιος digitaLeme στέλνει χυδαίες βρισιές για οικογένειες σε pm... Έγινε και σε κάποιον άλλο;

ναι και σε μενα αλλα ειναι λιγο κοτα λυρατη και δεν αφηνει να δεχτει πμ.

Και για Αλαφούζο είχε ακουστεί. Οτι και καλά λόγω τους οτι τους χρηματοδοτεί και αυτός, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ κάνουν αβάντα στη ΧΑ, και οτι στη βουλή έλεγαν "να στηρίξουμε τους εφοπλιστές μας κτλ". Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως όποιος και απο αυτούς τους μεγάλους να είναι.

Παντως ο cossutius ειχε δικιο μου με εκραζε οταν ελεγα οτι ο Μαρινακης παντελονιαζει. Εχει σοβαρα εξοδα οπως φαινεται, δεν ειναι απλο να χρηματοδοτεις κομμα που επενδυει εκατομυρια σε οπλισμο , εκπαιδευσεις στρατιωτικου τυπου και πολεμικο εξοπλισμο.

Καλο θα 'ταν να γνωριζουν καποιοι πως οταν γραφουν την αποψη τους σε ενα φορουμ, θα πρεπει να χουν και τις αντιστοιχες αποδειξεις, ιδιαιτερα δε οταν οι κατηγοριες τους ειναι σε επιπεδο μηνυσης.

Απο κει και περα, http://www.eurohoops.net/el/2013/11/dribbling-el/37212

@FiliposMD

"Φίλε Demon, τόσα χρόνια στο φόρουμ ποτέ δεν έχω προκαλέσει αντιπαράθεση που να οδηγήσει σε κλείδωμα θέματος. Όταν υπάρχει εμφανής αδυναμία συνεννόησης, απλώς αποσύρομαι, γιατί δεν έχει νόημα να βρίζεσαι με κάποιον, αν μιλάτε για διαφορετικά θέματα."

Mission accomplished FiliposMD. Με την δική σου εμφάνιση και συμβολή, το νήμα κλειδώθηκε. Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα. Δεν θα "θίγεσαι" άλλο.

Μην ξανακούσω μόνο οτι δεν κλειδώνεις θέματα με αντιπαραθέσεις.

@FiliposMD

"Φίλε Demon, τόσα χρόνια στο φόρουμ ποτέ δεν έχω προκαλέσει αντιπαράθεση που να οδηγήσει σε κλείδωμα θέματος. Όταν υπάρχει εμφανής αδυναμία συνεννόησης, απλώς αποσύρομαι, γιατί δεν έχει νόημα να βρίζεσαι με κάποιον, αν μιλάτε για διαφορετικά θέματα."

Mission accomplished FiliposMD. Με την δική σου εμφάνιση και συμβολή, το νήμα κλειδώθηκε. Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα. Δεν θα "θίγεσαι" άλλο.

Μην ξανακούσω μόνο οτι δεν κλειδώνεις θέματα με αντιπαραθέσεις.

Απλά LOL.

Στο φόρουμ που δεν επιτρέπεται η πολιτική συζήτηση, δεν υποψιάστηκες ότι ένα θέμα που αναφέρει πολιτικό κόμμα στον τίτλο του θα κλειδωθεί μόλις το δουν οι διαχειριστές; Μπήκα εγώ ο κάφρος και κλειδώθηκε.

@Chris

Ωραία η ανάλυση για Διαμαντίδη. Αν μπορούσε να παίζει 20-25 λεπτά σε κάθε ματς, θα έκανε φέτος ακόμα πιο μαγικά πράγματα στα τελευταία λεπτά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...