Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

χωρις να το εχω ψαξει , οντως δε βρισκω μεταδοση της νοβα δε ξερω τι εχει παιχτει !

ναπω κατι .. πως εξηγειτε  εννω περυσι στο κλεισιμο της σεζον παιξαμε ομολογουμενος πολυ καλο μπασκετ ,

και χωρις να χασουμε κανενα βασικο ,  ουτε ο κροατης ουτε οι αμερικανοι ουτε ο λιθουανος καν δεν εφυγε , συν καποιες προσθηκες , φετος να μην βλεπομαστε ??

τι πιναν και δε μας διναν περυσι μου λετε ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα πως να αλλαξεις!!?

Αν δωσεις σε εναν που ξερει να κανει μακαρονια, φουα γκρα, σημαινει οτι θα ξερει να το μαγειρεψει?

Οταν η νοοτροπια "ας περασουμε 4οι", το "εχουμε μεχρι τον Φλεβαρη" και το "ας παλεψουμε μεσα στη Μοσχα και ας αποκλειστουμε 3-2" παραμενει, ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?

Ειδες καποιο σχεδιο περσυ που ελεγες "μωρε τι καλα, αν ειχαμε καλυτερους παικτες θα γαμαγαμε"?

Γιατι εγω ειδα καποια παιδια που πηγαν στο κοκκινο της δυνατοτητες ενος πραγματος που ηταν μεχρι εκει. Το οτι αλλαξαμε και πηραμε καλυτερους παικτες στις θεσεις 7-12 δεν αλλαζει κατα πολυ το συνολικο αποτελεσμα

Η άμυνα της Μακάμπι είναι τραγική και δεν μπορούμε να την προβληματίσουμε ούτε στο ελάχιστο.

Βαρέθηκα να βλέπω σουτ υπο πίεση και σουτ στο τέλος της επιθεσης.

ΥΓ. cult φιγουρα ο εβραίος-γιαννακό..

Κλειδωσαν, αλλαξαν καρτακια και τωρα εχει δυσκολεψει το στριμινγκ

Δεν ξέρω καν τί σημαίνει το "κλείδωσαν" (το άλλαξαν κάρτες ας πούμε το πιάνω), αλλά αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ως λόγο να μην μπορεί να στρημάρει κάποιος το σήμα του. Και φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ να μην έχει αλλάξει κανείς αποκωδικοποιητή (να μην έχει βάλει "καινούριο" ξερωγώ). Τα "κλειδώματα", αν δεν κάνω λάθος, ήταν/είναι ( ; ) περισσότερο για να μην μπορεί να χρησιμοποιεί κανείς χακαρισμένους αποκωδικοποιητές...

Και οπωσδήποτε δεν νομίζω αυτός να είναι λόγος για να μην κάνεις πλέον κανείς capturing και ανέβασμα σε τορεντάδικα (ή έστω ακόμη και στο YouTube)...Η όλη εικόνα μου κάνει σα να βρήκαν κάποιον τρόπο να "τρομοκρατήσουν" τους τυχόν uploaders (/streamers) ούτως ώστε να μην "τολμάνε" να κάνουν κάτι, και αναρωτιέμαι με ποιόν τρόπο θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο...

Κανείς άλλος που να ξέρει πιο εμπεριστατωμένες λεπτομέρειες;

το σιγουρο ειναι ενα ! αν το εδειχε το νοβα1 θα το ανεβαζα εγω τορρεντ πολυ ευκολα !

τωρα που το διχνει το νοβα2 ομως δε μπορω να το γραψω - δεν εχω ολο το πακετο , κ το βλεπω υποχρεωτικα στριμινγκ   ! αν το ειχα το εγραφα και το ανεβαζα στο λεπτο αυτο δεν αλλαζει ..

Η άμυνα της Μακάμπι είναι τραγική και δεν μπορούμε να την προβληματίσουμε ούτε στο ελάχιστο.

Βαρέθηκα να βλέπω σουτ υπο πίεση και σουτ στο τέλος της επιθεσης.

ΥΓ. cult φιγουρα ο εβραίος-γιαννακό..

Το νεο κουσουρι ειναι οι νεκρες μπαλες.

Απειρες φορες εχουμε κοψει ντριπλα χωρις να ειναι ευκολη η πασα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...