Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανες 4 φάσεις, έβαλες ένα γκολ

Έκαναν 8, έβαλαν 4

Το πολύ-πολύ να ζηταγες το 2-4

Το τι κάνω εγω δεν αποτελεί κριτήριο για τον πάτο σου. Την Μαριμπορ δεν θα την είχα κερδίσει ακόμα και αν απο Μπάγερν, Ρεάλ, μπαρτσελονα, σου καθόταν ο Πλατανιας

Μια χρόνια δεν πέσατε με Αρσεναλ και οι τύποι ειναι πρώτοι στην Αγγλία Νοέμβρη

Και τη γλεντάει η Ντόρτμουντ στο Λονδίνο.

Μιλάει βάζελος για πάτο που έχει περάσει με 6 βαθμούς από όμιλο, όταν εγώ έχω αποκλειστεί με 10.

Ας ήταν το ματσάκι 2-0 στο 10 και θα σου έλεγα εγώ πόσες φάσεις θα έκανε μετά η Παρί.

Anyway, όσα μου πήρε σε ένα ματς, μου τα έδωσε στο επόμενο, είμαστε πάτσι.

PS Αποκορύφωμα του πάτου σου είναι το 0-1 μέσα στο Μεάτσα. Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Και τη γλεντάει η Ντόρτμουντ στο Λονδίνο.

Μιλάει βάζελος για πάτο που έχει περάσει με 6 βαθμούς από όμιλο, όταν εγώ έχω αποκλειστεί με 10.

Ας ήταν το ματσάκι 2-0 στο 10 και θα σου έλεγα εγώ πόσες φάσεις θα έκανε μετά η Παρί.

Anyway, όσα μου πήρε σε ένα ματς, μου τα έδωσε στο επόμενο, είμαστε πάτσι.

PS Αποκορύφωμα του πάτου σου είναι το 0-1 μέσα στο Μεάτσα. Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα:

Αυτό που σου τονίζω είναι μαλακία να το γράφεις. Αφενός, φαίνεσαι αδιάβαστος ενώ δεν είσαι. Αφετέρου, επειδή κυκλοφορούν πολλοί που δεν το κατέχουν καλά, θα νομίζουν ότι είναι αλήθεια και θα το αναπαράγουν ως γεγονός.

Κι όχι τίποτα άλλο, το αναπαράγεις αλλά σε ενοχλεί όταν ακούς για την "δήλωση" του τσίχλα...

Στα φρέσκα, έκατσα πριν λίγο και είδα τις φάσεις σας με άντερλεχτ και μπενφίκα χθες. Δεν είχα δει κανένα από τα δυο ματς. Εκτός του αγώνα μας στη βαρκελώνη το '10 που ήταν αναμενόμενο, τέτοιο σφυροκόπημα έχω χρόνια να δω σε βάρος ελληνικής ομάδας. Και ειδικά στο βέλγιο. Μαγική εικόνα θα ήταν το 0-1. Στο 0-3 πρέπει να βρεις νέο ορισμό.

Πραγματικά, άγαλμα στον ρομπέρτο που δείχνει τεράστια κλάση

Αυτό που σου τονίζω είναι μαλακία να το γράφεις. Αφενός, φαίνεσαι αδιάβαστος ενώ δεν είσαι. Αφετέρου, επειδή κυκλοφορούν πολλοί που δεν το κατέχουν καλά, θα νομίζουν ότι είναι αλήθεια και θα το αναπαράγουν ως γεγονός.

Κι όχι τίποτα άλλο, το αναπαράγεις αλλά σε ενοχλεί όταν ακούς για την "δήλωση" του τσίχλα...

Στα φρέσκα, έκατσα πριν λίγο και είδα τις φάσεις σας με άντερλεχτ και μπενφίκα χθες. Δεν είχα δει κανένα από τα δυο ματς. Εκτός του αγώνα μας στη βαρκελώνη το '10 που ήταν αναμενόμενο, τέτοιο σφυροκόπημα έχω χρόνια να δω σε βάρος ελληνικής ομάδας. Και ειδικά στο βέλγιο. Μαγική εικόνα θα ήταν το 0-1. Στο 0-3 πρέπει να βρεις νέο ορισμό.

Πραγματικά, άγαλμα στον ρομπέρτο που δείχνει τεράστια κλάση

Έχεις δίκαιο, ήταν με 8. My bad.

ΑΛΛΑ

Πόσες φορές χρειάστηκε ο Ολυμπιακός ένα αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, το οποίο δεν ήρθε ποτέ? 

Πόσες φορές ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει 9/10 βαθμούς, δηλαδή όλα τα εντός και ένα Χ εκτός και έχει μείνει εκτός συνέχειας, ξέρεις? 

Μην τα ξαναλέμε, σφυροκόπημα σαν αυτό στο Μεάτσα, δύσκολα θυμάμαι.

Έχεις μείνει έξω με 10 βαθμούς και έχω μείνει έξω με 9 βαθμούς.

Επίσης, για να μένει μια ομάδα τρίτη με 10 και 9, υπάρχει στον όμιλο ένας κομπάρσος που τρώει φάπες απ'όλους.

Και σε αυτήν την περίπτωση, στους τρεις έμεινες και έμεινα τελευταίος.

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, τρείς φορές νομίζω.

Τέλος πάντων, είμαι σίγουρος πως το παιχνίδι στο μεάτσα δεν το θυμάσαι πολύ καλά. Είναι άλλο να σε κλείνει κάποιος στην περιοχή σου και να σου βγάζει 2-3 καλές φάσεις και τελείως άλλο να σε κλείνει και να σου βγάζει 7-8..

Και δεν βλέπω και τον λόγο να μου κάνεις σύγκριση ειδικά όταν το ένα παιχνίδι είναι στην ίντερ του μουρίνιο και του ζλάταν και το άλλο στην άντερλεχτ των 18χρονων και ενός τύπου με παλτό. Άσε που δεν σε είπα και κωλόφαρδο, μεγάλο τερματοφύλακα είπα ότι έχεις. Και να προσθέσω, πολύ καλό σέντερ φορ

Με ποιον συζητούσα και έλεγε πως περίμενε τον Ο.Σ.Φ.Π. πολύ καλύτερο με εμάς; Ο Ο.Σ.Φ.Π. είναι η ομάδα που είδαμε και χθες.

Με εμενα.... Λαθος μου τελικα τον ειχα υπερεκτιμησει. Με εμας κραταγε δυναμεις για την Μπενφικα, με την Μπενφικα τωρα ακουμε οτι εκανε συντηρηση για Παοκ (!!!), την υπολοιπη χρονια θα κανει συντηρηση για τον τελικο του Champions League....

• Like 1

1) Tι σχέση έχει ο ΠΑΟ; Τι σημαίνει να μην μιλάει; 

2) Πότε περάσαμε με 6? Χάνεις λάδια; 8 βαθμούς είχαμε.

3) Πότε αποκλειστείκατε με 10; Αδιάβαστος τελείως. 9 είχατε.

4) τι σημασία έχει με πόσους βαθμούς πέρασε κάποιος με τις ίδιες ομάδες έπαιζε; Το σημείο εξόδου αλλάζει λογικό δεν είναι;

5) Πότε ο ΠΑΟ έχει ξεβρακωθεί έτσι μέσα στην έδρα του και να κέρδισε; 0-2 έγραφε με μας οταν δεν παίζαμε μπάλα.

Εδώ γράφεις οτι η βροχή ήταν και κατά σας, ενώ η ομάδα έπαιζε μέσα στην έδρα της και είναι και ποιοτικότερη. Φάνηκε χτες που δεν υπήρχε βροχή και έπαιζε και έξω.

Σας δουλεύει και ο Γεωργίου, που άρχισε μόλις τώρα.

Δεν χρειάζεται να αντιπαρατεθούμε για τίποτα, όποιος έχει μάτια βλέπει.Το ρεσιτάλ του τέρματος είστε και των χαμένων ευκαιριών του αντιπάλου.

'Οταν αποκλείστηκαν από λίβερπουλ με το γνωστό 3-1 του τζέραρντ, είχαν 10 μαζί με τους άγγλους και μείνανε έξω στην ισοβαθμία

Οπότε; Τι; Τι λογική είναι αυτή; Θέμα ατυχίας είναι ο αποκλεισμός ή η πρόκριση στην ισοβαθμία πριν 10 χρόνια;

Έλεος...

Οπότε; Τι; Τι λογική είναι αυτή; Θέμα ατυχίας είναι ο αποκλεισμός ή η πρόκριση στην ισοβαθμία πριν 10 χρόνια;

Έλεος...

Όταν οι αντίπαλοι σου "χαρίζουν" ματς σε αντιπάλους σου, από τους οποίους διεκδικείς πρόκριση, ούτε θέμα τύχης είναι ούτε τίποτα. Απλώς τα "πήραν", στήσαν λοκώ και αποκλείστηκες. Απλό.

Για την ιστορία,8 χρόνια πριν, σεζόν 05' με την Λίβερπουλ πανάξια να προκρίνεται και να τρελαίνει κόσμο, σε αντίθεση όμως με Μονακό, άθλια εκείνη τη σεζόν, να περνα με 0-5 (!) εκτός με την επίσης τραγική Λα Κορούνια.

Ούτε να μενεις εκτός από Μαρσέιγ, με την Μπορούσια στα τελευταία 5 λεπτα να μην παίζει.

Το γράφω και στο θέμα του Ολυμπιακού, να μην σου κάτσουν γαλλοκαταστάσεις τελευταίο ματς ομίλων.

Αν θυμάμαι είχατε το προνόμιο της Arsenal με τα δεύτερα, εξακριβομένο. Σε ένα απ τα γκολ θυμάμαι , ο τερμα/κας πάει να κλοτσίσει την μπαλα, κάνει τσαφ και μπαίνει γκολ. 

Οι άλλες ομάδες όμως δεν παίξαν με αυτούς, παίξανε με την κανονική Arsenal. Αυτό δεν είναι στήσιμο κώλου δηλάδη.

Και το ξαναπέω. Λέω οτι βλέπω ΣΗΜΕΡΑ. Δεν με νοιάζει τι έκανε ο ΠΑΟ στο Αμστερνταμ 17 χρόνια πριν

"ΣΗΜΕΡΑ" ο ΟΣΦΠ είναι δεύτερος, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των ομίλων, έχοντας κερδίσει το χειροκρότημα των φιλάθλων του, απ'την πρώτη εμφάνιση παρα την βαρια ήττα.

Αυτό με την "τύχη" είναι μια σκέτη ηλιθιότητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...