margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σε χάδια και βουτιές παίρνατε φάουλ. Μην κάνεις τον κινέζο, τα είδες. Είδες κανα φάουλ στον Ρισβάνη 2 λεπτά πριν το γκολ; Το φάουλ στο Ρομπέρτο ενώ είμασταν μεσα στην περιοχή σας; Ολα αυτά, παίζουν ρόλο. Ναι. Χασατε γιατι ο ολυμπιακος πηρε 5 παραπανω φαουλ. Σ ενα ματς που διακοψατε τρεις φορες, τραυματισατε τον ιδιο σας τον παιχτη & σας χαριστηκε κοκκινη, η διαιτησια επαιξε ρολο. Ενταξει το περιμενα το μπιρι μπιρι του αλαφουζου να πιασει τοπο σε καποιους, αλλα οχι και τοσο. Απλα τα πραγματα κανατε το καλυτερο σας ματς, κι εμεις απ τα χειροτερα. Ο Ολυμπιακος ομως εχει ποιοτητα και εμπειρια και στα δυσκολα, αυτη φανηκε. Η ολη κινηση που κανει ο Μητρογλου στο γκολ δειχνει τη κλαση του. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τι παραπάνω περιμένες από τον Ο.Σ.Φ.Π.; Έχεις δει τίποτε παραπάνω φέτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ναι. Χασατε γιατι ο ολυμπιακος πηρε 5 παραπανω φαουλ. Σ ενα ματς που διακοψατε τρεις φορες, τραυματισατε τον ιδιο σας τον παιχτη & σας χαριστηκε κοκκινη, η διαιτησια επαιξε ρολο. Ενταξει το περιμενα το μπιρι μπιρι του αλαφουζου να πιασει τοπο σε καποιους, αλλα οχι και τοσο. Απλα τα πραγματα κανατε το καλυτερο σας ματς, κι εμεις απ τα χειροτερα. Ο Ολυμπιακος ομως εχει ποιοτητα και εμπειρια και στα δυσκολα, αυτη φανηκε. Η ολη κινηση που κανει ο Μητρογλου στο γκολ δειχνει τη κλαση του. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. http://www.superleaguegreece.net/game/1314086 25-10 τα φάουλ. Ακούς;;; 25-10. Και 4-2 στις κάρτες. Στην ουσία είναι 4-1 γιατί την δεύτερη την βγάζει όταν φάγαμε το σκολ. Ναι μας χαρίστηκε κόκινη, αλλα δεν φάνηκε, θέλει replay. Ανάφερα και 2 φάσεις. Δεν πηρα απάντηση Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. Να είχα εγώ αυτή την ύπουλη διαιτησία και όταν το βάλω να σου πω να χαμε να λέγαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τι παραπάνω περιμένες από τον Ο.Σ.Φ.Π.; Έχεις δει τίποτε παραπάνω φέτος; Εχω δει καλη μπαλιτσα που και που κατα μικρα διαστηματα.....σημερα ουτε ενα 5λεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Demon, το λάθος φάουλ 2 λεπτά πριν το γκολ δεν το σχολιάζω, αλλά σε σχέση με το φάουλ στον Ρομπέρτο, υποθέτω ότι αν έμπαινε γκολ με τον τερματοφύλακα τραυματία θα ήσουν πανευτυχής, ε; Κάτι τέτοιο δεν σου περνάει καν από το μυαλό: http://www.youtube.com/watch?v=bS1LuSiRrLI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 παλι καλα που τα τσεκουρια σας δεν τραυματησαν κανενα παιχτη μας.ο πρανιτς επρεπε να παει σπιτι του απο το πρωτο ημιχρονο.η διαιτησια ηταν αριστη ολα τα φουλ που εδωσε ηταν σωστα.μοναδικα λαθη στο πειθαρχικο που χαρισε καρτες στα τσεκουρια σας.οπωε και να εχει εσεις παιζατε το ματς της χρονιας εμεις ηρθαμε για ενα ξεμουδιασμα στο εξοχικο πριν το ματς της τριτης.ευχαριστημενοι και εμεις απο τη νικη ευχαριστημενοι και εσεις που χασατε με ψηλα το κεφαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 fillipos MD, όχι δεν θα ήμουν ευτηχής. Ποιος ακριβώς τραυματίζει τον τερματοφυλακά σας;; Πες μου και εμένα γιατι δεν φαίνεται τίποτα. Και ο διαιτητής όρμησε να διακόψει τον αγώνα ε; Γιατι δεν σχολιάζεις το φάουλ του Ρισβάνη 2 λεπτά πριν το γκολ; Γιατι το είδες για φάουλ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μπαλίτσα που και που παίζει και ο Εργοτέλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 η διαιτησια ηταν αριστη Για σας ήταν μούρλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τι να πω δεν έμπαινε η πουτάνα με τπτ!Πολύ τυχεροί οι λιμανίσιοι. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη μπάρτα της ελλάδας πόρνη μπάλα! Με την ψυχή στο στόμα νίκησαν τον Αλαφουζιακό ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 http://www.superleaguegreece.net/game/1314086 25-10 τα φάουλ. Ακούς;;; 25-10. Και 4-2 στις κάρτες. Στην ουσία είναι 4-1 γιατί την δεύτερη την βγάζει όταν φάγαμε το σκολ. Ναι μας χαρίστηκε κόκινη, αλλα δεν φάνηκε, θέλει replay. Ανάφερα και 2 φάσεις. Δεν πηρα απάντηση Να είχα εγώ αυτή την ύπουλη διαιτησία και όταν το βάλω να σου πω να χαμε να λέγαμε. Μονο που το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ να πεις οτι ο αλλος εχει 10 παραπανω φαουλ αρα ξερω γω 10 παραπανω ποντους. Ξαναλεω και περισσοτερα φαουλ να δωσε απ οσα επρεπε να μπορουν να συγκριθουν με τη δευτερη κιτρινη καρτα που δε βγηκε, και θα αλλαζε κατα πολυ την εικονα του αγωνα. Εσυ λες δε φανηκε, ωραια να σου πω κι εγω για τις φασεις που λες, οτι θελανε ριπλει. Ναι υπουλη πολυ, ΑΥΤΟ ακριβως εφταιγε. Καταραμενε κορακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αν κάποιος άξιζε κόκκινη κάρτα ταν ο Χολέρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 fillipos MD, όχι δεν θα ήμουν ευτηχής. Ποιος ακριβώς τραυματίζει τον τερματοφυλακά σας;; Πες μου και εμένα γιατι δεν φαίνεται τίποτα. Και ο διαιτητής όρμησε να διακόψει τον αγώνα ε; Γιατι δεν σχολιάζεις το φάουλ του Ρισβάνη 2 λεπτά πριν το γκολ; Γιατι το είδες για φάουλ ε; Κανείς δεν τον τραυματίζει. Τι σημασία έχει αυτό; Δες το βιντεάκι με τον Ντι Κάνιο. Μόνος του τραυματίζεται ο τερματοφύλακας, αλλά ο άλλος το κόβει γιατί απλά ο τερματοφύλακας είναι πεσμένος. Του Ρισβάνη ούτε ξέρω σε τι αναφέρεσαι και μπορεί να έχεις τα χίλια δίκια. Αλλά μιλάς για 2 λεπτά πριν! Αυτό δεν είναι καν αναφορά στη θεωρία του χάους, φτάνει σε επίπεδο φιλοσοφικής συζήτησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ναι υπουλη πολυ, ΑΥΤΟ ακριβως εφταιγε. Καταραμενε κορακα. Η κωλοφαρδία. Νο1 λόγος. Κανείς δεν τον τραυματίζει. Τι σημασία έχει αυτό; Δες το βιντεάκι με τον Ντι Κάνιο. Μόνος του τραυματίζεται ο τερματοφύλακας, αλλά ο άλλος το κόβει γιατί απλά ο τερματοφύλακας είναι πεσμένος. Επιτέλους. Αυτός έδωσε φάουλ στον παίχτη του ΠΑΟ, αν πρόσεξες. Δεν διέκοψε την φάση ξαφνικά για το fair play. Και εκεί, καρφώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Κωλοφαρδια για σενα ποιοτητα για καποιους αλλους. Ακομα και η τυχη ομως ειναι μερος του παιχνιδιου. Δε γινεται ας πουμε να μη θυμασαι το ματς του Καραισκακη που ο Καπινο ειχε κανει το ματς της ζωης του ή κατι χρονια πριν που ο Καστιγιο εχανε τη μια ευκαιρια μετα την αλλη. Στο παιχνιδι ειναι ολα. Αν δε κατεβαινατε σ ολο το πρωτο ημιχρονο ΜΟΝΟ με γιομες, ή αν οι οπαδοι σας δεν εκοβαν το ματς την ωρα που χατε ρυθμο, ισως και να ταν αλλιως τα πραγματα. Αλλα οχι διαιτησια, ουτε απο μεγαλο κεφαλι της 13 που γνωριζω δε το ακουσα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις