Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Γκαντεμη,δεν ελεγες να το βαλουμε :-D

τι να βαλουμε. για να βαλουμε πρεπει να κανουνε ταμα. όλους τους αγιους μαζι. ο φιγκεροα φαινεται κλασης ανωτερος απ τους υπολοιπους. αλλα τι να κανει μονος του. τουλαχιστον δεν ειδαμε τις τραγικες πατατες της αμυνας...η εξοδος του καπινο ητανε λιγο στο γαμο του καραγκιοζη η μου φαινεται. στην κλειστη τοφαγε και αυτος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ομαδα που θελει 20 ευκαιριες για να βαλει γκολ ,μην περιμενει να κερδισει ντερμπι.Ελεος φετος .Και εχω παναθηναικου να μου λενε οτι ειμασταν καλυτεροι.Νατο κανω τι?Φετος εχει γινει το ιδιο πραγμα 10 φορες,γιατι δεν δουλευουν στο τελειωμα των φασεων,κουραστηκα να βλεπω το ιδιο πραγμα συνεχεια.Το ξερεις[οπως ειπε και ο αντρεας ] οτι στο 95 θα το φαμε.Αυτη η ομαδα δεν βγαζει καμια σιγουρια ,ξερεις οτι και 10 ευκαιριες να κανεις δεν θα βαλεις γκολ,και θα το φας κιολας.

<p>Ομαδα που θελει 20 ευκαιριες για να βαλει γκολ ,μην περιμενει να κερδισει ντερμπι.Ελεος φετος .Και εχω παναθηναικου να μου λενε οτι ειμασταν καλυτεροι.Νατο κανω τι?Φετος εχει γινει το ιδιο πραγμα 10 φορες,γιατι δεν δουλευουν στο τελειωμα των φασεων,κουραστηκα να βλεπω το ιδιο πραγμα συνεχεια.Το ξερεις[οπως ειπε και ο αντρεας ] οτι στο 95 θα το φαμε.Αυτη η ομαδα δεν βγαζει καμια σιγουρια ,ξερεις οτι και 10 ευκαιριες να κανεις δεν θα βαλεις γκολ,και θα το φας κιολας.</p>

Μόλις περιέγραψες το βασικό χαρακτηριστικό μιας μικρής ομάδας, γενικά μιλάω. Οι καλοί επιθετικοί κοστίζουν.

Ομαδα που θελει 20 ευκαιριες για να βαλει γκολ ,μην περιμενει να κερδισει ντερμπι.Ελεος φετος .Και εχω παναθηναικου να μου λενε οτι ειμασταν καλυτεροι.Νατο κανω τι?Φετος εχει γινει το ιδιο πραγμα 10 φορες,γιατι δεν δουλευουν στο τελειωμα των φασεων,κουραστηκα να βλεπω το ιδιο πραγμα συνεχεια.Το ξερεις[οπως ειπε και ο αντρεας ] οτι στο 95 θα το φαμε.Αυτη η ομαδα δεν βγαζει καμια σιγουρια ,ξερεις οτι και 10 ευκαιριες να κανεις δεν θα βαλεις γκολ,και θα το φας κιολας.

welcome to my world. Οπως μου ειπε καποιος πριν μια βδομαδα, δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.

Καλύτεροι δεν το λες οτι ήσασταν γιατί οι τελικές ήταν σχεδόν μοιρασμένες. Απλά η μια ομάδα μπήκε σβηστή γιατί σε 5 μέρες θα έχει κολλητά Μπενφίκα-ΠΑΟΚ, και η άλλη μπήκε για να δώσει το μάτς της χρονιάς στην έδρα της. Το "βγάζω δρεπάνια και το πάω στη δύναμη" δεν συνεπάγεται οτι είμαι καλύτερος.

2 σουτ στο τέρμα 1 γκολ. 6 σουτ στο τέρμα 0 γκολ. Ας προσέχαμε. Είμαστε καλύτεροι αλλά δυστυχώς χάσαμε.

Εγώ την σημερινή ήτα της ομάδας μου δεν την αποδέχομαι. Ήταν συνδυασμός κωλοφαρδίας - διαιτησίας.

το έγκλημα δεν έγινε. Έγιναν πολλά φάουλ ανήπαρκτα(που τα έδινε επίτηδες) που τα έπερνε ο οσφπ με τις βουττιές τους. Αποκορύφωμα το φάουλ στον Ρισβάνη 1.5 λεπτό πριν μπει το γκολ. Αν είχαμε εμείς την μπάλα δεν θα γινόταν αυτή η φάση.

Στην φάση του Ρομπέρτο διέκοψε το παιχνίδι και έδωσε φάουλ ενώ ο ΠΑΟ πήγαινε για γκολ. Είδατε κανα φάουλ στον Ρομπέρτο;

Την είδα την ξαναείδα, τίποτα. Μην τον βγάζετε λάδι τον διαιτητή, έσπρωξε οσο μπορούσε και βοήθησε στο γκολ.

Η αιώνια κολωφαρδία αυτής της ομάδας.  Παραλίγο να βάλουν αυτογκόλ απο κεφαλιά. Πήγε άουτ παρα τρίχα.  Θα μπορούσε να πάει και μέσα καραμπόλα ήταν. Πήγε άουτ. Η κεφαλιά στο τέλος του αγώνα απο τον Σίνεφελτ και αυτή άουτ.

Για Χ ημασταν... τα 2 παραπάνω έγυραν την ζυγαριά

Σε χάδια και βουτιές παίρνατε φάουλ. Μην κάνεις τον κινέζο, τα είδες.

Είδες κανα φάουλ στον Ρισβάνη 2 λεπτά πριν το γκολ; Το φάουλ στο Ρομπέρτο ενώ είμασταν μεσα στην περιοχή σας;

Ολα αυτά, παίζουν ρόλο.

Κανεις δεν επαιξε μπαλα σημερα πονεσαν τα ματια μας για αλλη μια φορα, απλα ειχαμε περισσοτερες ευκαιριες και θα μπορουσαμε να εχουμε σκοραρει πρωτοι.

Το θεμα ειναι οτι δεν περιμενα τον ολυμπιακο τοσο ανυπαρκτο και αδιαφορο, μου εκανε μεγαλη εντυπωση και το δυσκολο προγραμμα δεν ειναι δικαιολογια για μενα, ενα 20λεπτο μπαλα να επαιζαν και να βαζανε 2-3 γκολακια δε νομιζω οτι θα τους κουραζε τοσο πολυ. Περιεργο, σαν να μην ηθελαν ή να μην επρεπε να μας διασυρουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...