Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Wash εχεις μπερδευτει

Αυτο που λες φετος, το λεω απο περσυ.
Ο Αναργυρος πρεπει να καταλαβει οτι προπονει τον Παναθηναικο - και μαλιστα φετος με πολυ καλυτερο ροστερ - και πως το "ας περασουμε οπως οπως και βλεπουμε" δεν δικαιολογειται. Αυτα δικαιολογουνται στο Περιστερι.
Το να πεσουμε τιμητικα, το να παλεψουμε, και οι ηρωισμοι ειναι για το Περιστερι και τον Πανιωνιο, οχι τον Παναθηναικο

ΟΜΩΣ για χτες σε ενα μεγαλο κομματι του ματς - 2η περιοδος, τελος 3ης περιοδου - περα απο τις δικες του γιωτομπαλιες που ειναι δεδομενες βγηκαν φασεις και μπροστα και πισω που απλα οι παικτες (και μαλιστα οι πρωτοκλασατοι) δεν τις τελειωσαν. Ε, σε αυτο δεν μπορει να φταιει ο Πεδουλας, με τετοιο Ουκιτς, τετοιο Φωτση, τετοιο Λασμε, τετοιο Καρι, ακομα και τετοιους Διαμαντιδη-Γκιστ και ο Ομπραντοβιτς θα ηταν πισω, απλα θα ηταν 5π αντι για 15π και θα κερδιζε στην κανονικη διαρκεια αντι για την παραταση

Θα μου πεις ο Ζοτς δεν θα επετρεπε τετοια εικονα και αν επετρεπε θα ηξερες οτι θα εχει 180ο στροφη την Ανοιξη, και θα συμφωνουσα, αλλα τι να κανουμε μεχρι εκει φτανει ο Πεδουλακης

Α και για να μην ξεχνιομαστε "ελα μωρε ποιος Παππας, ποσο να βοηθουσε ο Παππας την Εθνικη, καλυτερα με 3 γκαρντ που να ειναι εμπειρα" και αλλα ομορφα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Ρε ποιος πολντο παμε καλα? Παλι ο ολυμπιακος φταιει? Χτες δολοφονηθηκαν δυο ανθρωποι , ενας χαροπαλευει, και για σηνερα παιζει να γινουν συγκεντρωσεις κ πορειες της χ.α, ειναι δυνατος τοσοι αστυνομικοι ν ασχολουνται με το ματς? Και εκει ποιοι θα πανε?

Οταν το πρωτοδιαβασα κ εγω ειπα τι μαλακιες ειναι αυτες, αλλα τελικα οντως υπαρχει θεμα.. μενει βεβαια να δουμε τι θα πει η αστυνομια σε μια ωρα.

καμια πορεια δεν υπαρχει σημερα που το άκουσες;. Για τους νεκρους και αυτον που χαροπαλεύει δεν μπορουμε να κανουμε τίποτα. Κανένα θέμα. Μόνο κινήσεις εκ του πονηρού μπορούσαν να γίνουν.

Επεισόδια αν ειναι να γίνουν, θα γίνουν. Δεν είναι συνδεδεμένα με την κοινωνική ροή των γεγονότων. Και αν αναβληθεί, κάτσε να δεις τι έχει να γίνει όταν τελικά γίνει. Τότε θα έχουμε επεισόδια.

Το ματς θα γίνει κανονικά, αυτό έλειπε να μην γινόταν. Αν χτυπήσουν κάποιους απο τους παίχτες, μπορείτε να ζητήσετε αναβολή του αγώνα, όχι όμως έτσι.

Αρκετά έχει κλονιστεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος απο σας, φτάνει. Δεν θα παίζουμε και με τις ημερομηνίες.

DK, φοβάμαι πως αν όντως έχω μπερδευτεί, ίσως φταις κάπου κι εσύ...( ; )

Κατ' αρχάς χωρίς να το ορκίζομαι, νομίζω ότι μεταξύ άλλων και εσύ τρωγόσουνα από πολύ νωρίς με τον Πέδουλα. Και οκ, δικαιωθήκατε/νε όσοι το κάνατε/κάνανε, δεν λέω όχι - απλά τα λέω διευκρινιστικά αυτά που λέω...(κυρίως για να με "δικαιολογήσω" που, όπως λες, "τί τον παρακράζεις μωρέ - ο Αργύρης είναι αυτός που είναι και δεν αλλάζει το ξέραμε ποιός είναι" : του έδινα ως ένα βαθμό "άφεση" πέρσι, αλλά ε, θεωρώ με βάση την περσινή μου στάση, σηκώνει κράξιμο για αυτό που συνεχίζει να δείχνει πως είναι. Δεν ξέρω αν έκανα κακώς που "περίμενα", αλλά δεν θα μπορούσα να είχα πράξει και διαφορετικά. Τεσπα).

Κατά τ' άλλα συμφωνώ τα πλείστα όσα ότι ο Άρτζι-Μπούρτζης οφείλει να δείξει (/ΓΙΝΕΙ) πιο "σοβαρός". Όντως δεν παίζει με δευτεράντζες Α1 ή και Α2, για να "λέει" "πάμε και βλέπουμε". Ή που όπως είπα και χθες- θα βάλει πλάνο χτισίματος, ή που θα κοιτάξει να κάνει στρατηγικά χτυπήματα (κοουτσαρίσματα) στη φετεινή Ευρωλίγκα, και κάθε αγώνας που του "αναλογεί" (Λιέτουβος/ΕΑ καλή ώρα γι' αρχή, θα έχει φροντίσει να τα έχει καθαρισμένα στο σχετικά "χαλαρό", κι ας κατατροπώνεται από τους αντικειμενικά ισχυρότερους στην πορεία. Αλλά εγώ ούτε ρεαλιστικό πλάνο βλέπω, ούτε κινήσεις που μαρτυράνε "χτίσιμο". Η δική μου αίσθηση είναι ότι...."βλέπει μόνο ως το επόμενο παιχνίδι", κάνοντας μάλιστα....εύχες για το πώς θα το πάρει. Τσαπατσουλιά και μπασκετικός μικροαστισμός δηλαδή. Και ούτε πιτσιρικάς και άβγαλτος είναι για να πεις πως "μαζεύει σφαλιάρες μαζί με εμπειρίες - δεν πειράζει". Συν το ότι βρίσκεται εκεί που βρίσκεται χαίροντας "εκτίμησης"/"σεβασμού", και σχετικής "εμπιστοσύνης" (...του έκαναν τη χάρη βέβαια ΟΣΦΠ και Λασμο-Γκιστο-Κάρηδες τον Ιούνη να τον....χρίσουν ντόπιο πρωταθλητή, γιατί αν έτρωγε κα'να σουήπ -ήτο το πλέον αναμενόμενο- τώρα μάλλον θα ψάχναμε τα κομματάκια του μέσα στα Ντεπόν και τα Λιζοπαΐν μας...), και ε, φτάνει σχεδόν στα όρια της αχαριστίας, του να τα έχεις "όλα στο πιάτο" (συν το σχετικά αξιόλογο ρόστερ που όλοι λέτε), και να μην κάνεις αυτοννόητες κινήσεις όταν χρειάζεται. Να κάνει δηλαδή λάθη, να το καταλάβω. Αλλά αυτός κάνει λες και είναι ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ στο γήπεδο! Λες και θα τον κάνει κανείς ντα αν δοκιμάσει ΚΑΤΙ για ν' αλλάξει τις δύσκολες στιγμές. Χαρακτηριστικότατο το χθεσινό, όταν άρχισε να ξεφεύγει ο ΕΑ και αυτός πετούσε αητό. Ένα τάιμ του πούστη έπρεπε να είχε πάρει ΕΓΚΑΙΡΩΣ, κι όχι όταν έφτασε η διαφορά στους +12...Ό,τι  εμπιστοσύνη πχ να έχει κανείς στον Μήτσο, δεν είναι δυνατόν να περιμένει από αυτόν να καθαρίσει, όταν εμφανώς σκουπίζει το παρκέ με τη γλώσσα....(Ήμαρτον. Κι άλλο όταν τον ξετεντώνει : Αυτό μέσα στο πρόγραμμα ας πούμε είναι). Κι ο Παππάς που εμφανίστηκε από το πουθενά, εμφανώς από μόνος του έκανε ό,τι έκανε, χωρίς κανένα πλάνο (...πάλι καλά που τον κράτησε δηλαδή μέσα εδώ που τα λέμε....).

Όσο για τους παίκτες, το είπα ήδη, και το ξαναλέω : δεν μου φταίει ο Πεδουλάκης, ενώ οι πάικτες "ήταν εκεί". Εμφανώς δεν ήταν. Δεν κάνω όπως αυτός που τα ρίχνει όλα στους παίκτες, να τα ρίξω κι εγώ όλα σ' αυτόν. Πρωτ' απ' όλα οι παίκτες σερνόντουσαν, σύμφωνοι. ΑΛΛΑ, όταν το βλέπεις αυτό, ε περιμένεις και μία ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από τον προπονητή, νοτ; Η μόνη αντίδραση του Αργύρη ήταν να βγει έξω από τα ρούχα του, και ακόμη ορθότερα το πουκάμισό του να βγει έξω από το πεντελόνι του. Λες κι έβλεπε το ματς από τις εξέδρες σαν τον Σακελλάριο που ξήλωνε το πουλόβερ του ένα πράμμα - και μέχρι εκεί...Τη στιγμή που ο ΕΑ δεν έκανε κάτι σημαντικό, καθώς και αυτός κινούνταν από τα όρια της παπαροσύνης μέχρι αυτό της τάδε ευπρέπειας. Δηλαδή τί θα κάνει όταν (κάποια στιγμή) πάει σε έδρες όπως η Μπάρτσα, η Φενέρ, η ΤΣΣΚΑ και οι παίκτες δεν θα πολυτραβάνε και πάλι; Θα χάσει με 50+...; Ή θα περιμένει πάλι από τον Παππά να κάνει παπάδες και να τον ξελασπώσει; Γιατί μη γελιόμαστε, αν δεν είχε το μέταλλο που έχει ο Νικόλας (παρά τα όποια στραβά του ως παίκτης και ως χαρακτήρας, είναι γουίνερ, ή μάλλον αντί-λούζερ ακόμα καλύτερα, του κερατά...), χθες θα μπορούσε να είχε γνωρίσει πρωτοφανή συντριβή ο ΠΑΟ (να μην ξεχνάμε το πόσο συνέβαλλε το ότι πήρε πάνω του πολλές επιθέσεις κι άμυνες, δίνοντας ευκαιρία στον Μήτσο να ψιλο-συνέρθει και να συμβάλλει και αυτός προς το τέλος. Και όχι μόνο αυτός...).

Ιν κονκλούζιον : δεν περιμένω μαγικά από τον Άρτζι. Μερικά όμως αυτοννόητα, ε ναι ρε πούστη μου, τα περιμένω. Για να μπορώ μετά ελαφρά τη καρδία να τα ρίξω στους παίκτες που σερνόντουσαν λες και πηδάγανε όλη την Παρασκευή πριν τον αγώνα.

Τεσπα ποιός τις ακούει τις γκρίνιες, όταν έχουν φύγει με ροζαλία από το γήπεδο, ε; Πιο γκαστόνες κι από τον Ζοτς μου φαίνεται πάει ν' αποδειχθεί ο Άρτζης.....

*....αυτό περί Παππά, υποθέτω ότι δεν πήγαινε σε μένα, έτσι; Το παιδί το εκτιμώ από τα όμορφα που κάνανε με τους λοιπούς μικρούς το '08-'09-'10. Και για τη ακρίβεια, ΑΝ στρώσει (...που δεν το πολυβλέπω όμως...), ίσως γίνει σε 2-3 χρόνια (και για βάθος 5ετίας) κάτι ανάλογο του Παπαλουκά (ό,τι κι αν ήταν για την Εθνική ο Τεό), με την έννοια του αρχηγιλικιού που κουβαλάει. Και με έναν Μάντζαρη να ψιλο-διαμαντινίζει, έναν Σλούκα να ψιλοβελτιώνεται όσο πάει, και κανέναν Μανικετόκουμπο που να 'χει γίνει Αμερικανάτος με τη βούλα, να έχουμε καλές προοπτικές τα επερχόμενα έτη.

Ο Παππας ειναι τεραστιο ταλεντο, αλλα ειναι και οσο δεν παει βλαμμένος, οπότε πρέπει καταρχάς να αποφασίσει ο ίδιος ποσο μπορει να αλλάξει ωστε να τον εμπιστευτουν μεγάλες ομάδες σε βασικό ρόλο. Τα οσα λες για την Εθνικη, το λιγότερο αστοχα.

Όσο για την ομάδα, στο μπασκετ οι ομαδες που παιζουν άμυνα θα παιξουν παντα ενα μινιμουμ και παντα θα κανουν μια συγκεκριμενη (καλη) πορεία. Το θέμα ειναι πως μπορει αυτη η δεδομενα καλη αμυνα που θα παιξει ο Παο (γιατι εχει τους παικτες και τη θεληση και το πλανο να το κανει) να συνδιαστει με καλή επιθετικη συμπεριφορα.

Το στοιχημα ειναι σε τι κατασταση θα ειναι οι Ουκιτς/Καρρυ, ΑΝ θα παιξουν οι ΔΔ/Μπατιστ καλα και σε σταθερη βαση κατα τη διαρκεια της χρονιας και σε τι κατάσταση θα ειναι ο Φωτσης. Μου δινει την εντυπωση δηλαδη ο Παο πως ακροβατει μεταξυ μιας ομαδας πολυ ταλαντουχων/εμπειρων παικτων και μιας ομαδας που ειναι ταλαντουχοι και εμπειροι, αλλά ειναι και παλαίμαχοι. Τη διαφορα θα την κανει το ροτεισιον και ο χειρισμος του Πεδουλακη.

Δηλ αν φτασουμε Μαρτιο και ο Παο ειναι με ΔΔ/Μπατιστ/Λασμε/Φωτση/Γκιστ/Ουκιτς ξεκουραστους, και με τους Παππα/Μπραμος/Μασιουλις να εχουν παρει παιχνιδια, να εχουν ψηθει και να ειναι σε φορμα, τοτε ειστε αναμεσα στα φαβορι. Αν ομως η πρωτη πενταδα ειναι κουρασμενη και εξουθενωμενη, τοτε θα δουμε τα χθεσινα ωραια, τον Παο να παει σε γιουρουσια και επιθεσεις των 10" και τον Παππα να προσπαθει να κρατησει οτι μπορει..

Υ.γ. Ο Παππας σαν παικτης εχει τοσα κοινα στοιχεια με τον Παπαλουκα, οσα εχει και με τον Μουτομπο.

http://www.youtube.com/watch?v=K8TD4lqvcDU

Δεν... βρωμάει η Λεωφόρος!
Tελικά μετά από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ αντιθέτως υπήρχε μια μικρή οσμή στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, που οφειλόταν σε ένα κλειστό παράθυρο. Πάντως, όπως διαπιστώθηκε και επίσημα δεν υπάρχει κανένα θέμα για τους ποδοσφαιριστές

:lol:

• Like 1

@wash

Σορρυ μαν, αλλα τα σεντονια, δεν τα μπορω

Οποτε για να ληξουμε το θεμα Πεδουλακη

Η δικη μου αποψη ειναι οτι ειναι φιλοτιμος, προσπαθει, εχει θεωρητικες γνωσεις αλλα δεν στροφαρει καθολου, ειδικα within the game. Στο σχολειο δεν ειχες καποιον συμμαθητη που παροτι διαβαζε τελεια εγραφε μαθηματικα 16-17 γιατι δεν μπορουσε να στροφαρει αν η ασκηση δεν ηταν ακριβως οπως περιμενε? Ε, αυτος ειναι ο Πεδουλακης

Τι παιζει λοιπον...επειδη δεν εχει αυτο που χρειαζεται ομαδα επιπεδου Παναθηναικου, δεν κανει. Και δεν πιστευω οτι θα βελτιωθει κιολας γιατι συνεχιζει την γαμ@#$@ νοοτροπια του "νωρις ειναι, ας περασουμε και βλεπουμε ή θα πεσουμε ηρωικα". Ναι, στο μπασκετ ειναι νωρις και γινονται επικες ανατροπες ΑΛΛΑ για καθε ομαδα που πηγε Φ4 χωρις να το περιμενεις, οι αλλες 3 πηγαν αερα.

Και με Ζοτς ειχαμε σεζον που καναμε το θαυμα αλλα και σεζον που πηγαμε τρενο. Οπως και σεζον που δεν πηγαμε τρενο, δεν καναμε το θαυμα και αρα? Φαγαμε τα μουτρα μας. Σε καμια περιπτωση ομως ο Ζοτς δεν θεωρουσε επιτηδες την Α' φαση σαν περιοδο προετοιμασιας και χαβαλε

That being said ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η ενσταση μου ειναι οτι η εικονα του 1ου ημιχρονου οφειλεται ΚΑΙ στους παικτες αφου οι περισσοτεροι εμπειροι και βασικοι δεν εκαναν ΟΥΤΕ τα απαραιτητα οπως να μην χανουν τον παικτη τους ή να σκοραρουν απο τα 4μ αμαρκαριστοι ή να μην στελνουν την μπαλα στις πινακιδες

ΥΓ. Πανελληνιες εγραψα 18 μαθηματικα 1ης Δεσμης χωρις να ξερω καν την μεθοδολογια 2/3 των ασκησεων. Οπως καταλαβαινεις ειμαι ο τυπος του ανθρωπου που προτιμω αυτον που θα σκαρφιστει κατι να γινει η δουλεια απο τον Πεδουλακη που μολις ο Πασκουαλ των επαιξε 1,5 ματς ζωνη (που δεν ειχε προετοιμαστει) πελαγωσε

Χθες, στις κερκιδες του εξοχικου νο.2 , κυκλοφορουσε ραβασακι με τα υβριστικα συνθηματα που επρεπε να φωναζουν οι πελατες νο.2.

Αμα εχεις καλη συνεργασια με τους λιμανισιους εχεις και τα αναλογα αποτελεσματα :lol:

Χθες, στις κερκιδες του εξοχικου νο.2 , κυκλοφορουσε ραβασακι με τα υβριστικα συνθηματα που επρεπε να φωναζουν οι πελατες νο.2.

Αμα εχεις καλη συνεργασια με τους λιμανισιους εχεις και τα αναλογα αποτελεσματα :lol:

Qf7nLUo.jpg

• Like 1

Τα σωματικα προσοντα για να περασει τον Διαμαντιδη στη δουλεια που κανει μεσα στο παρκε δε νομιζω πως τα εχει.

Αν καποτε αποκτησει το μπασκετικο IQ του Σπανουλη μονο ο χρονος θα το δειξει.

Χαρισματικος σκορερ παντως ειναι σιγουρα.

Με πρωτη ματια στις 11αδες μου μοιαζει επικινδυνο το σχημα με 2 κεντρικους επιθετικους γιατι αν χασουμε το κεντρο,ειναι δυσκολα.

Αν καποτε αποκτησει το μπασκετικο IQ του Σπανουλη μονο ο χρονος θα το δειξει.

Παρακαλω πολυ να σταματησουν οι ειρωνειες για τον Λαρισαιο ε :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...