DKNI Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Τεραστιας σημασιας νικη μεσα στους γαυρους Σερβιας, σε συνδιασμο με το 2πλο της Μακαμπι στην Ρωσσια, ξαναξεκιναμε απο την αρχη Μεγαλη εικονα Μαικ να αποχωρει σιγα σιγα με το χερι ψηλα Τεραστιο κερδος η εμφανιση του Παππα (και οι γκαφες του στο τελος, καλο ειναι, θα του γινει μαθημα να ειναι μεχρι το τελος συγκεντρωμενος) Μidi, εισαι αδικος με τον Γκιστ. 2ο ημιχρονο ηταν ΚΑΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙΚΟΣ, απλα στο τελος ηταν φανερο οτι τα ειχε δωσει ολα (αφου επαιζε με Ματσιουλις στο 4) κοντρα στα θηρια και ειχε θολωσει επιθετικα @wash Και εγω εκραξα Πεδουλα, και ακομα κραζω, ας του δωσουμε ομως το ελαφρυντικο οτι ειχε ΠΟΛΛΟΥΣ απο τους λεγομενους βασικους σε κακη μερα κυριως επιθετικα (Μητσο, Ουκιτς, Καρι, Γκιστ, Λασμε, Φωτση) Δηλαδη ΟΚ, το παλικαρι προφανως δεν εχει plan B - ΑΚΥΡΟ βρηκε, τα γιουρουσια του Παππα - αλλα υπηρξαν και παμπολες φασεις που στην επιθεση εβγαινε το σουτ απλα χτιζαμε 5οροφο και στην αμυνα χανομασταν και μιλαμε για τους εμπειρους οπως ο Καρι, ο Μητσος και ο Ουκιτς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ο αργυρης γλυτωσε τις σφαλιαρες στο τελος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Καλό παιχνίδι. TBH περίμενα να μην τελειώσει η παράταση. Να γίνει διακοπή και να κρύβονται σε κουρτίνες. :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Τι καφροεδρα ηταν αυτη σημερα,κυλησε ο τενζερης κ βρηκε το καπακι να μη πω αλλη φραση που χρησιμοποιει ο λαος μας . Παντως τον ηπιαν εις διπλουν τ αδερφια μας οι σερβοι. Ο Μαικ τελικα ηταν κ θα ειναι ειναι ο βασικος μας σεντερ κ φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ο Μαικ τελικα ηταν κ θα ειναι ειναι ο βασικος μας σεντερ κ φετος.Αρχιζω να πιστευω οτι τον Μαυροκεφαλιδη του τον φορτωσε ο ΔΓ Δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ τι να τον κανει, περιμενει να του παιξει ο Μαυρο σαν τους Λασμε-Γκιστ-Φωτση-Μαικ μονο που δεν ειναι τετοιος παικτης και στην επιθεση απλα περιμενει απο pick n pop να κανει το κλασσικο σουτακι απο τα 5μ Κατι δεν εχει πιασει σωστα ο Αργυρης ή τον ηθελε γιατι τον γουσταρει σαν παρεα ή του το φορτωσαν Παντως οσο τον χρησιμοποιει - που δεν ειναι και πολυ - δεν προσπαθει να τον εκμεταλλευτει καθολου επιθετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αρχιζω να πιστευω οτι τον Μαυροκεφαλιδη του τον φορτωσε ο ΔΓ Δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ τι να τον κανει, περιμενει να του παιξει ο Μαυρο σαν τους Λασμε-Γκιστ-Φωτση-Μαικ μονο που δεν ειναι τετοιος παικτης και στην επιθεση απλα περιμενει απο pick n pop να κανει το κλασσικο σουτακι απο τα 5μ Κατι δεν εχει πιασει σωστα ο Αργυρης ή τον ηθελε γιατι τον γουσταρει σαν παρεα ή του το φορτωσαν Παντως οσο τον χρησιμοποιει - που δεν ειναι και πολυ - δεν προσπαθει να τον εκμεταλλευτει καθολου επιθετικα Οταν εχει φαει τετοια αποτυχια με παρομοιο σχετικα παιχτη (ως προς τα αθλητικα προσοντα, το λαιτ και την αποφυγη του σωμα-με-σωμα) και εννοω τον Καπονο, ειναι αποριας αξιο πως επιλεγει ενα παρομοιου τυπου παιχτη για θεση που απαιτει ακομα περισσοτερα σωματικα προσοντα. Ειτε ειναι χαλβας ο Πεδουλακης, ειτε δεν τον επελεξε αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 DK, πέρυσι που κράζατε με τον ίδιο τρόπο Πέδουλα, εγώ έλεγα "γιατί δεν αφήνετε το κράξιμο για του χρόνου, αν είναι μια από τα ίδια τον Οκτώβρη - πιθανώς θα κάνει τα ίδια αλλά δώστε του άφεση για φέτος". Εκ του αποτελέσματος, δικαιωθήκατε ΚΑΙ για πέρυσι, οπότε νομίζω ότι πλέον μπορώ και εγώ να κράζω... (...άποψή μου είναι, ότι μετά το ψιλο-χουνέρι με Λιέτουβος, θα έπρεπε να μην ξαναδώσει δικαιώματα για καιρό ο ΠΑΟ. Και όμως, να. Βέβαια, σίγουρα ΕΙΝΑΙ πεθαμένοι Μήτσος-Ούκιτς-Λάσμε-Γκιστ, αλλά εδώ είναι που πρέπει να είναι παρών -νομίζω- ένας κόουτς, και να βγάζει λαγούς από καπέλα, να ανακατεύει τράπουλες faster than the eye, με αλχημείες και ροτέισον να δίνει ζωή στους πεθαμένους, να παίζει με τακτική και όχι να περιμένει ξεδίπλωμα ταλέντου από τους ισοπεδωμένους παίκτες που συν τοις άλλοις έχουν εμφανώς χάσει ΚΑΙ την μπάλα....Είπες πιο νωρίς για "θλιβερή" εμφάνιση, και συμφωνώ απόλυτα. Και αν οι παίκτες είναι αυτοί που παίξανε θλιβερά, ακόμα θλιβερότερος είναι ένας προπονητής που -όπως επίσης είπες- δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ν' αλλάξει κάτι...Κοινώς, πιστεύω ότι -για πολλοστή φορά- τους άφησε στην τύχη και στις ικανότητές τους...Ευτυχώς που βρέθηκε ένας ηγεμονικός Παππάς να σώσει την κατάσταση για τον ΠΑΟ, αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι....) *(....του Μήτσου έπρεπε να του ΑΠΟΓΟΡΕΨΕΙ το σουτ (και τις διεισδύσεις) απόψε, μετά το 3ο-4ο τριποντο, τον Ούκιτς να τον στείλει από νωρίς πάγκο, τον Κάρι να τον Χρίσει σουτέρ, τον Παππά να φροντίσει να τον διευκολύνει με βοήθειες και να τον ενθαρρύνει να χώνει, τον Μπατίστ να τον βαζο-βγάζει κάθε τρεις και λίγο και να τον έχει φουνταριστό να παίρνει απλώς μπάλες από Μήτσο κόντρα στα ρημάδια του Αστέρα, τον Γκιστ να τον έχει ελάχιστα για καμμιά ανάσα στον Λάσμε, ακόμα και τον Φώτση να τον ακροβολίσει για μακρυνά και να τον ψήσει για μπλοκ-άουτς, να δώσει και ρόλο στον Μπράμο κι όχι ως συνήθως να τον έχει να κουράζεται τζαμπέ μέσα στο παιχνίδι, κτλκτλ...Με ΛΙΓΗ οργάνωση, θα φεύγανε νικητές χωρίς παρατάσεις και γλώσσες έξω, αφού δεν ήταν η βραδυά τους για κανονικό παιχνίδι. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ....) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλως ηλθες στον κοσμο που βλεπει οτι ο Πεδουλας δεν ειναι Ομπραντοβιτς Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες. Κραξιμο στον Πεδουλακη αξιζει οταν δεν αποδιδει καν σαν Πεδουλακης (βλ. 1ο ημιχρονο) Οταν ομως αποδιδει σαν Πεδουλακης και τον πουλανε οι παικτες (οπως εγινε σε καποια φάση που πήγαμε να ανακαμψουμε και καναμε επιθετικα γιωτομπαλιες και πηγε στο -12) τοτε το να τον κραζουμε γιατι δεν ειναι Ζοτς, ειναι λιγο αδικο Δεν μπορεις ρε μλκα να περιμενεις να κανει παπαδες και αλλαγες στην ομαδα κοιτοντας τον παγκο, ο τυπος θελει να βλεπει το ματς. Ε τωρα καπου σκεψου, ποση κριτικη να κανεις, μεχρι εκει παει, δεν φταιει αυτος ...άποψή μου είναι, ότι μετά το ψιλο-χουνέρι με Λιέτουβος, θα έπρεπε να μην ξαναδώσει δικαιώματα για καιρό ο ΠΑΟ.Τοτε στη Μοσχα και τη Βαρκελωνη πρεπει να εχουν αυτοκτονησει Σοβαρευτειτε, μιλαμε για μαραθωνιο, οχι σπριντ Εγω θα ανησυχουσα πολυ αν η ομαδα πηγαινε τρενο τωρα - βλ. Φενερ Αυτο που δεν θελω ειναι να κανουμε βλαμενες τσαμπα ηττες και να τρεχουμε παλι χωρις λογο. Οπως στη Λιθουανια ή αν χαναμε σημερα. Ε, αν χασουμε σε 2 βδομαδες στο Ισραηλ ας πουμε ή σε 1 μηνα στην Ισπανια, Α' φαση ειναι, μεσα στο προγραμμα ειναι αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Με ομάδες β' ταχύτητας όπως ο Ερυθρός Αστέρας τα 50 τρίποντα ανα μάτς είναι απλά κακό κοουτσάρισμα. Βέβαια και αυτοί απόψε απ΄ τα 8 μέτρα κρεμασμένοι τα έβαζαν όπως η Μπάγερν χθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παρεμπιπτοντως ρε σεις, αποφασιστε για τον Ζοτς και κρατηστε μια γραμμη, μια αποψη. Απ'την μια ο Ζοτς τα σηκωνει απο τυχη, απο διαιτησιες ή και απτα 2, απτην αλλη και μονο επειδη ειχε καποτε στα μεταγραφικα του πλανα εναν παιχτη, τοτε ο δευτερος ειναι "Τζορνταν" με το επιχειρημα "τον ηθελε ο Ζοτς". Ποιος Ζοτς? Ο γκαστονε ? Ο μονιμα ευνοημενος απτις διαιτησιες? Αυτά εγω τα έχω γράψει? Μπορώ να έχω κάποιο quote? Και γενικά τι σχεση έχει αν οι φαρμακοτρίφτες έφτιαξαν τη παράγκα τους με τον "θεό του μπάσκετ", με την ικανότητα του Ομπράντοβιτς? Ο Ομπρά υπήρξε και ισως ειναι ακόμα, ο καλυτερος Ευρωπαίος προπονητής. Η προσφορά του στο μπάσκετ ειναι τεράστια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 @washcloud πρώτη φορά βλέπω ολυμπιακό να ξέρει μπασκετικό παο καλύτερα και απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτά εγω τα έχω γράψει? Μπορώ να έχω κάποιο quote? Και γενικά τι σχεση έχει αν οι φαρμακοτρίφτες έφτιαξαν τη παράγκα τους με τον "θεό του μπάσκετ", με την ικανότητα του Ομπράντοβιτς? Ο Ομπρά υπήρξε και ισως ειναι ακόμα, ο καλυτερος Ευρωπαίος προπονητής. Η προσφορά του στο μπάσκετ ειναι τεράστια. Χρησιμοποιησα 2ο πληθυντικο απευθυνομενος προς γαυρους, οχι συγκεκριμενα εσενα. Εν προκειμενω προς τον Chris_85 που μας λεει και μας ξαναλεει για τον Κλειζα που τον πηρε ο Ζοτς κλπ, αλλα καποτε εγραφε για Γκαστονε. Πχ: http://www.insomnia.gr/topic/289088-παναθηναϊκός/page-1267#entry3729116 (το ποστ ειναι διαλεγμενο αναμεσα σε πολλα καθοτι επικο, μιλαει για Γκαστονε, μιλαει για ΠΑΟ που δεν παει πουθενα κλπ κλπ τη χρονια που ακολουθησε το επος επι της Μπαρτσελονα και πηραμε και το ευρωπαικο ). Ο ιδιος τυπος τωρα δε χανει ευκαρια να μας πει οτι τον Κλειζα τον επελεξε ο Ζοτς, του εδωσε ρολο ο Ζοτς, και για να τον πηρε ο Ζοτς κατι σημαινει κλπ κλπ. Μα ποιος Ζοτς ρε σεις? Ακομα ασχολειστε με τις επιλογες του Γκαστονε? ΥΓ. Φυσικα δε χρειαζεται να σου πω οτι γελαω με τα περι παραγκας, το ξερεις και μονος σου οτι επιεικως υπερβαλλεις. Μεγαλη υποθεση τα ΜΜΕ και το κεφαλαιο "πλυση εγκεφαλου" παντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν μπορεις ρε μλκα να περιμενεις να κανει παπαδες και αλλαγες στην ομαδα κοιτοντας τον παγκο, ο τυπος θελει να βλεπει το ματς. Ε τωρα καπου σκεψου, ποση κριτικη να κανεις, μεχρι εκει παει, δεν φταιει αυτος ...ναι αλλά αν δεν μπορώ εγώ να περιμένω να κάνει παπάδες, δεν πρέπει κι αυτός να περιμένει από τους Παππάδες να τον κάνουν ήρωα... Κατά τα λοιπά : εγώ δεν ήμουν ποτέ από αυτούς που περιμένουν από τους άλλους να κάνουν ό,τι κάνουν κάποιοι άλλοι. Περιμένω όμως να κάνει, ο Αργύραρος εν προκειμένω, κινήσεις που να ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ φυσιολογικές, αναμενόμενες από ρεμάλια του τύπου μου αραχτά στον καναπέ που μεν εκ του αναπαυτικού μπασκετολογούν (αντιλαμβάνονται κάποια αυτοννόητα δε). Κοντολογίς, δεν απαιτώ να πάρει Ευρωλίγκα, απαιτώ όμως να παίζει αξιοπρεπώς (κι ό,που βγει). Επίσης απ' τη μια ένα δίκιο στο δίνω μεν (="πόση κριτική να κάνεις") - από την άλλη όπως είπα, πέρσι έλεγα "καθίστε να δούμε πως θα ξεκινήσει του χρόνου, και τον καταβροχθίζετε/-ουμε μετά". Ε έκανα υπομονή - ήρθε κι η δική μου ώρα... Διαφωνώ όμως με το ότι "απλά τον πούλησαν οι παίκτες" ρε συ. Για την ακρίβεια, αν εκείνος έκανε αναμενόμενα λογικές κινήσεις (πχ να κουλάρει τον Μήτσο, να σπρώξει τον Μπατίστ, να παγώσει τον ρυθμό, να βάλει μέσα όσους φρεσκοπόδαρους είχε/να τους δώσει άλλους ρόλους ώστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να σταματήσει εκείνο το ρημαδοσερί των Βελιγραδιωτών - ΣΙΓΑ τον Ναπολέοντα που χρειάζεται όλο αυτό...), και οι παίκτες συνέχιζαν να ψωλοδέρνουν, ε τότε ναι, τί να σου κάνει κι αυτός, να μπει και ν' αρχίσει τα τρίποντα με το αριστερό; Συνεπώς DK μου, η δική μου αίσθηση απόψε ήταν ότι ούτε "σαν Πεδουλάκης" απέδωσε, γι' αυτό και δικαιούται κραξίματος. Στη δε Μοσχοβαρκελώνη, είμαι της αίσθησης πως το ΠΑΝΕ για αυτοκτονία. Ή να το θέσω αλλιώς : η εικόνα τους, όσο κι αν ΕΙΝΑΙ του ΚΕΡΑΤΑ νωρίς, μου δίνει την εντύπωση ότι δεν πάνε καθόλου καλά. Για την Λιέτουβος που είπα, τί εννοούσα : αν χάνει ο ΠΑΟ παιχνίδια που ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ για θέρισμα βαθμών στην αρχής, ισοδυναμεί με το να σπέρνει θύελλες που θα ξεσπάσουν όπως πέρσι προς το τέλος κι ενδεχομένως θα βρεθεί με την γλώσσα απόξω πριν (στην καλύτερη) τα πλεηόφια, και μετά (ξανά) πούλο...Έτσι δεν πάει; Το καταλαβαίνω το σκεπτικό "είναι νωρίς, πάμε ρελαντί - θέλοντας και μη και ψαχνόμαστε κι όλας".....αλλά κάπου η απόδοση κάθε παιχνιδιου είναι και ενδεικτική κάποιων πραγμάτων. Δεν ξέρω πχ πώς στον πούτσο τα κατάφεραν οι του ΟΣΦΠ πέρσι και σκουπίσανε το Λονδίνο, αλλά με την ψυχή στο στόμα περάσανε από τους 16. Και ΔΕΝ είναι η νόρμα αυτό που κάνανε. Συνεπώς δεν μπορεί να βασίζεται κανείς σε τέτοια μελλούμενα...(Βέβαια, όπως είπα, δεν περιμένω από το "φάντασμα του ΠΑΟ" να πάρει κούπα ντε και καλά - το οποίο σημαίνει ότι θα έπρεπε έστω να είναι σε πρόγραμμα χτισίματος ομάδας, έστω. Όχι; Βλέπεις εσύ τέτοιο χτίσιμο όμως; Εγώ βλέπω μια "απελπισία" του τύπου "ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, κι άμα πάρουμε και το έβδομο ακόμα καλύτερα". Ασόβαρα πράμματα δηλαδή...). Μαραθώνιος - ξεμαραθώνιος, άμα είναι ο δρομέας να κλατάρει στην Πεντέλη, τί να το κάνω εγώ...(και όχι, δεν θέλω τρένο. Ούτε και μουλάρι όμως. Ένα φολκσβαγενάκι πάντως, μια χαρά θα ήταν). Μακάρι να στρώσει η κατάσταση - αλλά εγώ προβληματική την βλέπω... Τεσπα κουβέντα να γίνεται και σε λόγια να βρισκόμαστε - χοντρικά πάντως, δε θα με χάλαγε ΑΥΤΟΝ τον ΕΑ, να τον είχε πάρει "χαλαρά", έστω και χωρίς πειστική διαφορά, ΧΩΡΙΣ όμως πχ να χρειαστεί αφήσει τα πλεμόνια του ο Μήτσος στο παρκέ (και ατελέσφορα κι όλας)... @washcloud πρώτη φορά βλέπω ολυμπιακό να ξέρει μπασκετικό παο καλύτερα και απο μένα Δεν είμαι ΟΣΦΠιακός - δεν είμαι ΠΑΟϊκός. Έχω βαρεθεί να το δηλώνω. Μπάλα δεν βλέπω (παρά μόνο καμμιά Εθνική στα 4 χρόνια συνήθως) - μπασκετόφιλος είμαι που ο μοναδικός εθνικισμός που έχω μέσα μου, εξαντλείται στο να βλέπω "ελληνικές" (....γκούχου...) ομάδες και να τις "υποστηρίζω". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ανησυχία εκφράζεται από ανεπίσημους κύκλους της Σούπερ Λίγκας για ενδεχόμενη αναβολή του ντέρμπι με αφορμή τις δύο δολοφονίες των νεαρών στην Λεωφόρο Ηρακλείου το απόγευμα της Παρασκευής. Αντιθέτως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει τεθεί ζήτημα από την Αστυνομία. Όλα θα αποφασιστούν στην σαββατιάτικη πρωινή σύσκεψη (11 π.μ.) με την Αστυνομία να μην έχει μεταφέρει κάποιον προβληματισμό προς την διοργανώτρια αρχή. Μάλιστα μοιάζει δύσκολο να εκφράσει κάτι ανάλογο μιάς και ήδη έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή του ντέρμπι στην Λεωφόρο. Εξάλλου δεν υπάρχει κάποια κινητοποίηση που να ανάγκαζε την Αστυνομία να αλλάξει στάση. Το βέβαιο είναι πως και ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί την ματαίωση του αγώνα.http://www.gazzetta.gr/football/article/556002/anisyhei-i-soyper-ligka-gia-anavoli κανονίστε...μόνο αυτό λέω. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε αν το πηγαίνετε έτσι. Αν αναβληθεί ο αγώνας με ψευτοαφορμές, δεν ξανασχολούμαι. Απέναντι απο το άνδρο της Αστυνομίας είναι, ας φυλάξουν την αποστολή του γάβρου. Ο Παναθηναικός εχει παίξει σε Ζούγκλες σε Καραϊσκάκια Ριζούπολες ΣεΦ και μόνο μια φορά έχει αναβληθεί οταν τραυμάτισαν ένα παίχτη μεσα στο πουλμαν. 2 ώρες περίμενε ο Πατέρας μέσα στο Πουλμαν να τελειώσουν τα επεισόδια και παίξαμε κανονικά. Τώρα θα παίξουμε. Οχι οποτε γουστάρει ο Πόλντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ρε ποιος πολντο παμε καλα? Παλι ο ολυμπιακος φταιει? Χτες δολοφονηθηκαν δυο ανθρωποι , ενας χαροπαλευει, και για σηνερα παιζει να γινουν συγκεντρωσεις κ πορειες της χ.α, ειναι δυνατος τοσοι αστυνομικοι ν ασχολουνται με το ματς? Και εκει ποιοι θα πανε? Οταν το πρωτοδιαβασα κ εγω ειπα τι μαλακιες ειναι αυτες, αλλα τελικα οντως υπαρχει θεμα.. μενει βεβαια να δουμε τι θα πει η αστυνομια σε μια ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις