Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Επιθετικά πάντα καλός ήταν, εμένα μου έκανε εντύπωση το κόψιμο που έκανε σε αιφνιδιασμό του Αστέρα. Αν και το σύστημα "η μπάλα στον Παππά να κάνει ατομική ενέργεια" δε νομίζω ότι μπορεί να πάει και πολύ καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eχετε κολλησει με τον Παππα αμυντικα

Ή δεν τον εχετε δει και περσυ ή κανετε πως δεν τον ειδατε

Μεγαλειωδης εμφανιση την 1η χρονια σε αυτο το επιπεδο, σε τετοιο γηπεδο, 2 φορες, στο -12 και -15

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ο Νικολας

Ρε παιδιά, εγώ το βλέπω με τον σχολιαστή της Ευρωλίγκας, αλλά ακούω να βρίζουν στα ελληνικά. Απορώ, είναι γίδια Ολυμπιακοί αυτοί που σηκώθηκαν και πήγαν Βελιγράδι ή από την πολλή αδελφοποίηση έχουν μάθει τα ελληνικά βρισίδια οι μισοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα;

Έτσι ήταν από μικρός, και σε άμυνα και σε επίθεση. Απλά μετά από τόσα χρόνια, βρήκε ευκαιρία να παίξει πλέον ως ενήλικος, όπως έπαιζε πιτσιρικάς. 

Το πρόβλημά του είναι ότι σπανουλίζει όταν κατεβάζει μπάλα και μοιραία λόγω εγωκεντρισμού κάνει παραπανίσια ενίοτε που όχι μόνο είναι άκυρα, αλλά κοστίζουν ιδιαιτέρως στην ομάδα του.

Ρε παιδιά, εγώ το βλέπω με τον σχολιαστή της Ευρωλίγκας, αλλά ακούω να βρίζουν στα ελληνικά. Απορώ, είναι γίδια Ολυμπιακοί αυτοί που σηκώθηκαν και πήγαν Βελιγράδι ή από την πολλή αδελφοποίηση έχουν μάθει τα ελληνικά βρισίδια οι μισοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα;

Tα πανω οπως βλεπεις αριστερα τι λες να ειναι?

Γιόνας Ματσιουλούσις λέει ο Άγγλος...  :lol:

Ξαδερφος του Γιάνις Μπουρούσις.

Διαμαντιδης 9 ασσιστ, 4 κλεψιματα, 3 ριμπαουντ, 12 κερδισμενα φαουλ (τον βοηθησαν οι διαιτητες που λεει και ο Λολ) + μπονους 12ποντακια με οχι καλα ποσοστα παντως.  Πιο ουσιαστικος πεθαινεις.

Παππας γενναει πολλες ελπιδες απτη στιγμη που σημερα εδειξε ετοιμος για υψηλο επιπεδο μεσα σε καυτη και εχθρικη εδρα. Ας το παρει πανω του ψυχολογικα και θα παραμιλαμε.

Μασιουλις αλλο ενα μεγαλο παιχνιδι. Παιχτης που τον διωξαμε το καλοκαιρι, ενδεικτικο της κακοδιαχειρισης που κανουν ορισμενοι που δεν ξερουν που τους πανε τα 4.

Μπατιστ εδωσε ακριβως οτι χρειαζομαστε φετος απο αυτον, δεν επρεπε να τον ξεχασει στον παγκο ομως.

Γκιστ, Λασμε κακοι αλλα θα παρουν μπρος (ειδικα ο 2ος δεν εχει κανει καν προετοιμασια).

Φωτσης, Πεδουλακης απογοητευση. Με τον Αντωνη τι γινεται ρε παιδια? Ηξερα και ελεγα οτι δε θα δουμε τον παιχτη που ξεραμε, αλλα αυτος ειναι σκια μπασκετμπολιστα αυτη τη στιγμη, ουτε καν του εαυτου του. Εχει ελπιδες ανακαμψης?

Περαστικα στους ΠΟΛΛΟΥΣ λιμανισιους που περιμενανε πως και πως να χασουμε απο τους αδελφους τους γαυρους για να αρχισουν πανηγυρια. Delije και τα φρυδια μας κουνιουνται.

Έπρεπε να βγει με 5 ο Λάσμε για να βάλει μέσα τον Μπατίστ ο Αργύρης. Α ρε αστέρι Αργύρη, που απλώς με κοντρόλ μπάσκετ και επιθέσεις των 20'' με την έμπειρη γερουσία θα μπορούσες να έχεις πάρει ας πούμε 70-60 το Ερυθρό Ασκέρι και να φύγει η ομάδα ξεκούραστη από το Βελιγράδι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...