DKNI Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γκαστονε, τυχερός, με τη διαιτησία, κωλοφαρδος, με παίκτες απο το πάνω ράφι, μπλαμπλαμπλα Γατάκι Ζοτς κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Τι έγινε ρε παιδιά, πήρε Ευρωπαϊκό η Φενέρ απόψε? Ποιος βγήκε MVP στο F4? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Οι Τουρκοι εχουν πιασει το νοημα. Πιστη και αφοσιωση στον Μεγαλο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ρε με το γατακι τον Κλειζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Συνεργείο του ΥΠΕΚΑ στη λεωφόρο για τις οσμές.Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο! Με μια δήλωση του Κυρ σαββα αμέσως κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός. Ελάτε να μας μυρίσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ας βάλουν αρωματικά χώρου με άρωμα λεβάντα για τα παιδιά να τους έρθουν και ευχάριστες αναμνήσεις Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ο Σάββας όταν έρχεται στην λεωφόρο πάει και μυρίζει τις τουαλέτες; Εστιατόριο gourme νομίζει οτι είμαστε; Το λιμάνι του Πειραιά δεν του μυρίζει βοθρίλα, η λεωφόρος του μυρίζει Να μας πει τι άρωμα θέλει να του βάλουμε, να έρθει να ουρίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ο Ομπράντοβιτς πήγε στη Φενέρ , εκεί οι επιλογές είναι διαφορετικές, σαφώς άλλα τα μεγέθη και τα δεδομένα, η μόνη σταθερά είναι ότι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη εξακολουθεί να παράγει έργο, αντίθετα με τον Γιαννάκη ο οποίος έχει εξαφανισθεί από το προσκήνιο και έρχονται στο τόπικ του ΠΑΟ οι -γελάνε και οι servers - ΠΑΟ ΤΟΥ 1,5 pg να κλαφτούν, να βγάλουν τα κόμπλεξ τους να το παίξουν μπασκετάνθρωποι. nice, really nice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ο Μάνταλος για το ντέρμπυ! Παναγία μου! Ο διαιτητής που έσπρωξε την ομάδα του διωκόμενου Μπέου αποβάλλοντας 2 παίχτες του ΠΑΟ, δίνοντας 2 πέναλτι στον ολ.Βόλου και αρνήθηκε πέναλτι στον ΠΑΟ. Διαιτησία εφάμιλη του Καλόπουλου! Και δεν είναι το μόνο κρούσμα! Συνεχώς σπρώχνει οσφπ/αδικεί ΠΑΟ. (παο-οσφπ 2012, παο-πλατανιας 2012) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν πειράζει, θα ρεφάρει με Τόμι και Τανατζή στο μπάσκετ ο Τράκης Στανταράκι άσος το ματς. Σημαδεμένος διαιτητής που μπήκε για να αποτινάξει τη ρετσινιά και άσος που δίνει 6. Ο Αγαπούλας πριν μια βδομάδα προέβλεψε νίκη βάζελου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Τρελός είναι να αποτινάξει την ρετσινιά; Τυχαία την βρήκε; Οσο για το σημαδεμένος, εδώ συμφωνούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Σημαδεμένος από εσάς και το σύστημα προπαγάνδας του Αλαφούζου. Τώρα συμφωνούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 «Ο Αχιλλέας Μπέος (Α) καλεί στις 4/2/2011 τον Θανάση Κανελλόπουλο (Θ) και η συνομιλία έχει ως εξής: Θ: Έλα τι έγινε; Α: Ε τι να γίνει, είναι θυμωμένος ο Βαγγέλης Θ: Θυμωμένος είναι ο Βαγγέλης; Με ποιον είναι θυμωμένος; Με εσένα; Α: Ναι ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Έκανα μια προσπάθεια, τι να κάνω. Αλλά που τον αδίκησε, ένα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν περιοχή. όλες οι εφημερίδες, οι δικοί του δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ; Θ: Ναι Α: Αντί να ψάξει να βρει να πούμε τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ασχολείται τώρα αν έδωσε ένα σφύριγμα, ένα φάουλ ή ένα αράουτ. Είναι κρίνεται να πούμε ένα τέτοιο; Θ: Τι να σου πω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε φορά που λέμε βάζουμε εκεί και μετά ξανακάνουμε αυτά. Εντάξει , συγκρίνει τώρα ας υποθέσουμε το τι έγινε την Κυριακή στο Βόλο με αυτό τώρα; Που τα κατάπινε αυτός; Α: Δεν γίνεται αυτό το πράγματα να ξαναγίνεται συνέχεια. Αλλά άντε και έτσι να ήταν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε τη μπάλα. Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε... χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος λέει κέρναγε γλυκά όλη την ημέρα χτες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε λέει ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ λέει έφτιαξα τον Μάνταλο. Άκου να δεις, είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει το Νίκο; Θ: Εντάξει του τα είπανε. Δηλαδή, επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει ότι έγιναν; Α: Ναι. Ποιος να ακούσει το Νίκο τώρα; Στα αρ... τους να γράφουν το Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει, ούτε παράγοντας είναι, ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω δεν ξέρω. Που είσαι; Θ: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα». Ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί σε άγνωστο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος... ΜΠΕΟΣ: Ελα ρε αδελφούλη, έχω τρελλαθεί με τα μ.....πανα. ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Τώρα μπήκα στο αεροπλάνο. Ναι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάντως και ο Μάνταλος ήταν... ΜΠΕΟΣ: Τον πήρα. Αστο τώρα αυτό το θέμα. Δεν έπαιξε η ομάδα. ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εντάξει... ΜΠΕΟΣ: Με πήρε τώρα τηλέφωνο, του μίλησα. Μου λέει έπρεπε να κάνω έγκλημα μου λέει. Θα τελείωνα με τη σφυρίχτρα... ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εντάξει... ΜΠΕΟΣ: Δεν είχε, δεν τσουλούσε η ομάδα... ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εντάξει τώρα. Μας έκοψε ανάποδα, τέτοια εσύ τα καταλαβαίνεις... ΜΠΕΟΣ: Τίποτα. Μη σου λένε τέτοια. Το είδα το παιχνίδι. Δεν έφυγα ούτε για κατούρημα. ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εντάξει... ΜΠΕΟΣ: Στεναχωρήθηκα, τώρα είναι δυνατόν; Τον πήρα τον Ζαγοράκη και μου... ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Τώρα ήθελε να έλθει ο Ζαγοράκης εδώ... ΜΠΕΟΣ: Και μου λέει εσύ ως τι παίρνεις; Του λέω πήγαινε γ... ου ρε... μ... ι, του λέω. Δεν ντρέπεστε λιγάκι αναμεταξύ μας τέτοια πράγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Φερτε εκεινο το τρολλ που μας ελεγε οτι δεν εχουμε επιχειρματα οταν λεγαμε οτι η μεταγραφη Σανγκ ειναι θεμα μπιζνας, που μας ελεγε οτι στην κινεζικη αγορα κανεις δεν ασχολειται με μπασκετ και που μας ελεγε για τα πρασινα κασκολ με τους μισθους Κινας. Που χαθηκε? Απο συνεντευξη τρακη: Ο εξάστερος μπασκετικός Παναθηναϊκός αποτελεί ένα πανίσχυρο brand name με δυναμική και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πρόσφατα προχωρήσατε ένα βήμα παραπάνω και ξεκινήσατε ενέργειες εμπορικής διείσδυσης στην Κίνα. Ποια είναι η στρατηγική marketing που ακολουθείτε όσον αφορά το συγκεκριμένο εγχείρημα και τι θεωρείτε πως μπορεί να προσφέρει στο brand Παναθηναικός; "Έχουμε εκπονήσει ένα πλάνο τριετίας. Το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται η πρώτη σεζόν του προγράμματος, θα γίνει αξιολόγηση του project για να δούμε τι πρέπει να κρατήσουμε και τι να αλλάξουμε για τη συνέχεια. Ο βασικός στόχος για την πρώτη χρονιά είναι να αυξήσουμε το brand awareness της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ελάχιστα διαδεδομένο στην Κίνα, η οποία έχει στραφεί κυρίως στο ΝΒΑ από τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις 2-3 ομάδες που συγκριτικά με τις υπόλοιπες είναι περισσότερο γνωστές στους μυημένους μπασκετικά Κινέζους, αλλά και πάλι το ποσοστό δημοφιλίας είναι χαμηλό. Αυτό το ποσοστό θέλουμε να αυξήσουμε και πιστεύουμε ότι τόσο με τη μεταγραφή του πρώτου Κινέζου μπασκετμπολίστα που έρχεται στην Ευρώπη, του Ping Shang, όσο και με την περιοδεία της ομάδας στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο κάναμε μία καλή αρχή. Έχουμε επίσης παρουσία στα social media της Κίνας και το μεγάλο στοίχημα για φέτος είναι να προβάλλονται ειδήσεις και στιγμιότυπα από τους αγώνες μας σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο εύρος μέσων ενημέρωσης. Επιπλέον, έχουμε αρχίσει να χτίζουμε τις σχέσεις μας με παράγοντες του κινεζικού αθλητισμού, της κεντρικής κυβέρνησης και των ΜΜΕ ώστε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συμμαχίες και συνεργασίες που είναι επιβεβλημένες βάσει της κουλτούρας και του τρόπου που λειτουργούν τα πράγματα στην Κίνα. Στην επίτευξη όλων των παραπάνω θα συμβάλουν αρκετά, τόσο η στρατηγική σχέση που έχουμε συνάψει με μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Κίνας, τους Foshan Long Lions, όσο και η συνεργασία με μία μεγάλη εταιρεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας που εδρεύει στη Σανγκάη. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πρωτοπόρησε και στο συγκεκριμένο τομέα, η θετική έκβαση του εγχειρήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη μαζική συμμετοχή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ανεξάρτητα αν η ομάδα μας ήταν η πρώτη που επιχείρησε εμπορικό άνοιγμα στην Κίνα, θα πρέπει όλα τα μεγάλα κλαμπ και η Ευρωλίγκα να ακολουθήσουν και να συνδράμουν ώστε να στραφεί το ενδιαφέρον των Κινέζων φιλάθλων και προς την Ευρώπη. Ιστορικά θα έχουμε την τιμή να είμαστε οι πρώτοι που βάλαμε το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ στην Κίνα, όμως οι εποχές που ζούμε επιβάλλουν συστράτευση και συνεργασία και όχι μεμονωμένες κινήσεις και ατομικισμούς. Το εγχείρημα είναι δύσκολο, αλλά και το εν δυνάμει κέρδος μεγάλο. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό ώστε να μας κάνει να διεκδικήσουμε με εξωστρέφεια και πλάνο ό,τι μας αναλογεί". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δώσε μας το εμπιθρι. «Ο Αχιλλέας Μπέος (Α) καλεί στις 4/2/2011 τον Θανάση Κανελλόπουλο (Θ) και η συνομιλία έχει ως εξής: Θ: Έλα τι έγινε; Α: Ε τι να γίνει, είναι θυμωμένος ο Βαγγέλης Θ: Θυμωμένος είναι ο Βαγγέλης; Με ποιον είναι θυμωμένος; Με εσένα; Α: Ναι ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Έκανα μια προσπάθεια, τι να κάνω. Αλλά που τον αδίκησε, ένα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν περιοχή. όλες οι εφημερίδες, οι δικοί του δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ; Θ: Ναι Α: Αντί να ψάξει να βρει να πούμε τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ασχολείται τώρα αν έδωσε ένα σφύριγμα, ένα φάουλ ή ένα αράουτ. Είναι κρίνεται να πούμε ένα τέτοιο; Θ: Τι να σου πω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε φορά που λέμε βάζουμε εκεί και μετά ξανακάνουμε αυτά. Εντάξει , συγκρίνει τώρα ας υποθέσουμε το τι έγινε την Κυριακή στο Βόλο με αυτό τώρα; Που τα κατάπινε αυτός; Α: Δεν γίνεται αυτό το πράγματα να ξαναγίνεται συνέχεια. Αλλά άντε και έτσι να ήταν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε τη μπάλα. Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε... χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος λέει κέρναγε γλυκά όλη την ημέρα χτες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε λέει ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ λέει έφτιαξα τον Μάνταλο. Άκου να δεις, είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει το Νίκο; Θ: Εντάξει του τα είπανε. Δηλαδή, επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει ότι έγιναν; Α: Ναι. Ποιος να ακούσει το Νίκο τώρα; Στα αρ... τους να γράφουν το Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει, ούτε παράγοντας είναι, ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω δεν ξέρω. Που είσαι; Θ: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα». Ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί σε άγνωστο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος... ΜΠΕΟΣ: Ελα ρε αδελφούλη, έχω τρελλαθεί με τα μ.....πανα. ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Τώρα μπήκα στο αεροπλάνο. Ναι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάντως και ο Μάνταλος ήταν... ΜΠΕΟΣ: Τον πήρα. Αστο τώρα αυτό το θέμα. Δεν έπαιξε η ομάδα. ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εντάξει... ΜΠΕΟΣ: Με πήρε τώρα τηλέφωνο, του μίλησα. Μου λέει έπρεπε να κάνω έγκλημα μου λέει. Θα τελείωνα με τη σφυρίχτρα... ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εντάξει... ΜΠΕΟΣ: Δεν είχε, δεν τσουλούσε η ομάδα... ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εντάξει τώρα. Μας έκοψε ανάποδα, τέτοια εσύ τα καταλαβαίνεις... ΜΠΕΟΣ: Τίποτα. Μη σου λένε τέτοια. Το είδα το παιχνίδι. Δεν έφυγα ούτε για κατούρημα. ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εντάξει... ΜΠΕΟΣ: Στεναχωρήθηκα, τώρα είναι δυνατόν; Τον πήρα τον Ζαγοράκη και μου... ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Τώρα ήθελε να έλθει ο Ζαγοράκης εδώ... ΜΠΕΟΣ: Και μου λέει εσύ ως τι παίρνεις; Του λέω πήγαινε γ... ου ρε... μ... ι, του λέω. Δεν ντρέπεστε λιγάκι αναμεταξύ μας τέτοια πράγματα; Δώσε μας λίγο ήχο αν μπορείς, και πες μας αν θυμάσαι ποιος ήταν πίσω απ'τις κασέτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις