Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ότι ο Αλαφούζος/ΣΚΑΪ το τραβάνε στα άκρα πριν το ντέρμπι είναι επίσης τραγικό.

Τραγικό είναι το μέτρο. Που είδες το τράβηγμα των άκρων απο τον ΣΚΑΙ; Την άποψή τους λένε. 

Το και δαρμένοι και κερατάδες, την ξέρεις την παροιμία; Μας ζητάνε και τα ρέστα....το τραβάει και στα άκρα ο Αλαφ.

Δεν έχει κάνει έτσι το ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος. Βγάλτε κανα νόμο για κάθαρση/αναβάθμιση του ποδοσφαίρου/διαιτησίας αντί να σχολήστε πως θα διαλύσετε τον Παναθηναϊκό και το χιουμοριστικό φυλλάδιο του Αλαφούζου.

η ΕΠΟ θα χρησιμοποιείσει αυτό τον νόμο με δικαιοσύνη ή επιλεκτικά; πλάκα κάνουμε;

Ξέρεις τι κυκεώνας είναι η δημοσιογραφία; Είναι δυνατόν να επιβάλεις ποινές στις ομάδες με δικαιοσύνη;

Ηδη έχουμε το φετινό "μαύρο" με τον γάβρο με τα επεισόδια/καθυστέρηση έναρξης με τον Πανιώνιο, που ποτέ δεν τιμωρήθηκε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Φιλιππε, για ουδέτερος πολυ μονόπλευρα γράφεις εδω και καιρό

Αν δεν βλέπεις ποσο τρελό ειναι να τιμωρίες μια ΑΕ επειδη κάποιος εκ της αε έχει σχεση με κάποιο ΜΜΕ και το ΜΜΕ αυτο κάνει κριτήρια ακόμα και σε χορηγό, ελπίζω να μην το ζήσεις ποτε σε σοβαρα πράγματα όπως η πολιτική

Εσυ το θεωρείς λογικό? δεν το θεωρείς φίμωση?

Αν ναι, μάλλον θεωρείς λογικό πχ να διαγράφονται βουλευτές οταν δεν ψηφίζουν την γραμμή του κόμματος

Αν δεν βλέπεις κατι περίεργο στο οτι ο Ολυμπιακός ηδη έκανε την φάση με τον ΟΠΑΠ και τώρα περνάει αυτο το μετρό, τι να πω, προφανώς θα θεωρείς οτι μπορεί να έχει πρόβλημα κάποιος που περναει με κόκκινο, σταματάει, και μετά ειδοποιεί την αστυνομία για κάποιον που πέρασε με κοκκινο

DKNI, πρώτον είπα ότι είναι γελοίοι που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Νομίζω είναι προφανές αν το βρίσκω χαζό ή όχι. Δεν έχω διαβάσει τη διάταξη, αλλά μου φαίνεται ότι άνετα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τιμωρηθεί ο οποιοσδήποτε.

Εγώ σχολίασα τις κορώνες περί αντισυνταγματικότητας. Αν είναι έτσι, πρέπει να κλείσουν οι μισές εταιρείες και πανεπιστήμια που έχουν τέτοιους όρους. Η Superleague είναι συνεταιρισμός και αν συμφωνούν μεταξύ τους, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Γιατί, είναι πιο λογικό να τιμωρούνται οι ΠΑΕ-εταιρείες επειδή εγώ πήγα και έσπασα αυτοκίνητα φορώντας το σήμα τους; Σε κανένα πολιτικό δικαστήριο δε θα έβαζαν τον Μαρινάκη ή τον Σαββίδη να πληρώσει επειδή ο Μπάμπης ο Σουγιάς έκανε φασαρίες. Αλλά το έχουν συμφωνήσει οι ομάδες-εταιρείες μεταξύ τους, οπότε δεν μας πέφτει λόγος.

Για τον ΟΠΑΠ, ο Ολυμπιακός έκραξε με τον Μελισσανίδη στη Γ εθνική. Σκέψου τι κόντρα θα έχουν όταν η ΑΕΚ ξανανέβει. Με τη διάταξη αυτή, δε θα μπορεί να κουνηθεί και πολύ. Άρα δεν κατανοώ το επιχείρημα "ο Ολυμπιακός έκανε τα δικά του, τελείωσε και τώρα θέλει να τιμωρήσει τους άλλους". Αν μπορεί κάποιος, μου το εξηγεί με απλά λόγια, γιατί για μένα δεν είναι προφανές αυτό που φαίνεται να υπονοείτε.

Edit: Demon, έχω παραιτηθεί από κάθε ελπίδα συνεννόησης μαζί σου, αλλά τουλάχιστον μάθε τη διαφορά ΕΠΟ-Σουπερλίγκας.

• Like 2

Το παραπάνω ποστ με κάνει να χαμογελάω ειρωνικά λαμβάνοντας υπόψη τα εγκλήματα που έχουν γινει στην Α1 κατά καιρους, χωρις να λαμβάνω υποψη την δική μου ομάδα.

Ως τωρα ηξερα αυτα που σας πλασαρει ο γαυρος, ο πρωταθλητης και τα αυγα περι σφαγων στην ομαδα σας, αλλα μετα απο αυτο το ποστ ειμαι πολυ περιεργος να μαθω και τα υπολοιπα εγκληματα στην Α1 που δεν περιλαμβανουν τον Ολυμπιακο ως θυμα. Για πες .

Φιλιππε, περίμενε και θα δεις τι και πως θα την σκαπουλαρει ο γαυρος

Πάντως προς το παρόν, η Λίγκα θα τιμωρεί την ΠΑΕ παναθηναικος αν ο Σκαι κραξει την Νοβα για τα στιγμιότυπα ξερω γω

Οταν ο πρωταθλητής έβαζε κάποιον να κατουραει το τριφύλλι η η γκολ είχε κρεμάλα με τον φέρει τα, ήταν ελευθερία του τύπου και δεν είχε βγάλει καν ανακοίνωση

Η εσηεα απο χτες αφαντη έτσι;

Γενικά σε αυτόν τον συνεταιρισμό που λέει και ο Φίλιππος κάποια μέλη ειναι πιο μέλη απο αλλα μέλη, έτσι Φιλιππε;

Edit: Demon, έχω παραιτηθεί από κάθε ελπίδα συνεννόησης μαζί σου, αλλά τουλάχιστον μάθε τη διαφορά ΕΠΟ-Σουπερλίγκας.

Δηλαδή ποιος θα τιμωρεί; Εσύ που τα ξέρεις. Περιμένω να μου πεις.

DKNI, πρώτον είπα ότι είναι γελοίοι που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Νομίζω είναι προφανές αν το βρίσκω χαζό ή όχι. Δεν έχω διαβάσει τη διάταξη, αλλά μου φαίνεται ότι άνετα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τιμωρηθεί ο οποιοσδήποτε.

Αυτά ακριβώς λέω και εγώ, με άλλα λόγια. Δεν θα τα πω όπως θες εσύ. Αλλά αυτά λέω.

Φεύγεις βλέπω, χωρίς να με διδάξεις, κρίμα. Και δεν ξέρεις, και μιλάς.

περίεργο, αφου κάνει καριέρα.

Όπως κι ο Γκεκας

Δεν σχολιάζω για καραγκουνη, φετος έχει το ρόλο του Αλβέρτη στην τελευταία χρόνια, παίζει ΕΝΑ ματς ΛΙγκ Καπ και σωστού αναφορές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...