Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δικηγόρος του Λο είσαι; Δεν έχει στόμα ο ΛΟ να μιλήσει και να πει αν θέλει αυτά που λες; Δε θίγεται αυτός και θίγεσαι εσύ;

Ποιος Λο?

Αυτος που ψάχνει την μπάλα απο τονΓκιστ?

Καλα δασκαλεμένος όλοι στο λιμάνι, προμοταρουν αυτούς που πρεπει. Εδώ δεν έβαλε καν τον Χαινς στους καλύτερους ξένους, ένα άνθρωπο που του χάρισε δυο ευρωπαϊκά

Πάντως η απάντηση του δεν με πείθει. Απο την μια λέει οτι είπε δυο καλές κουβέντες αλλα πουθενά δεν λέει οτι ήταν ψέματατα υπόλοιπα. Κατι για αμερικάνικα σπορ, κατι δεν ξερω πως φτάσαμε ως εδω, δεν βλέπω στην απάντηση ένα απο τα δυο ενδεχόμενα: η παραποιησαν την συνέντευξη αρα περίμενα να πει ειναι ψέματα η είπε κατι που μεταφέρθηκε λάθος και περίμενα να πει τι εννοούσε

Ξεκινάει να πει οτι δεν τα είπε, αλλα δεν βλέπω να κατηγορεί για πλαστή συνέντευξη, το γυρνάει στο Καλαματιανός οτι δεν ήξερε, δεν ρώταγε κτλ

Τελικά τα είπε και τα μετέφεραν λάθος η δεν τα είπε και ειναι ψεύτικη συνέντευξη;

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Τελικά κακώς έδωσε και 2η απαντηση...Και να έλεγε δηλαδη κάτι κακό για τον Διαμαντίδη...πχ να έλεγε οτι ειναι ο χειρότερος παίχτης και παλιοχαρακτήρας...τι θα γινόταν? Θα τον έκανε κανεις ντα???

Δινοντας 2η απάντηση, δινει το δικαίωμα σε κάποιους να το πάρουν και πάνω τους...και δεν είναι ο Δ.Δ. αυτός που θα το πάρει πάνω του, αλλά κάποιοι που ζουν για τέτοιες κατινιές...

Γενικά όπου κάποιοι δημιουργουν καπνό, δεν ειναι ανάγκη να δημιουργουμε και φωτιά. Μπορουσε να αδιαφορήσει...

Δημοσ.

Btw o όμιλος dpg έχει διαφημιστεί αρκετές φορές στο Καραϊσκάκη

Καρπετ?

Το ερπετό?

Εχεις δει τι γράφει τουιτερ; Εχεις δει ποσο πορωμενος χοντρό κομμένος γαυρος ειναι;

Εδώ έγραφε στο περιοδικό της Θ λ7

Λες Καρπετ τον τύπο που τρεις μέρες πριν ανακάλυψε ακυρωθεν γκολ του Εργοτελη;

Μπορεί να έκανε λάθος. Ένα λάθος δεν λέει κάτι. Το οτι έγραφε στο περιοδικό στης Λ7 δεν τον κάνει απαραίτητα και 100% άκυρο. Και ο Μπαζίνας ήταν στο Ματζικ. Να τον ακυρώσουμε;

Εμένα μου έχει αποδείξει οτι είναι δίκαιος. Μπορεί όχι πάντα. Και οτι έχει κάτι να πει, άσχετα αν δεν μας συμφέρει πάντα ή δεν συμφωνούμε μαζί του.

Οχι δεν έχω δει to twitter του. Υποπτεύομαι όμως γιατι να γράφει έτσι.

Σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους, είναι παρασάγκας ο καλύτερος, δεν είμαι φαν του, γραμμένο τον έχω. Και είναι και ο μόνος που μοιάζει με δημοσιογράφο εκει πέρα. Οι υπόλοιποι είναι ή άσχετοι ή κανουν πρακτική πιτσιρικάδες ή είναι πίθηκοι ή φανατίλες γάβροι.(υπάρχουν και συνδιασμοί  :-D ) Και όπως είπα, απέχω απο γαβρο φμ. Μπορεί να τρελάθηκε  :-D  :-D

Δημοσ.

Ε ναι μωρε, εξάλλου δες σε ποια ομάδα παίζει, τι απαιτήσεις για όνομα χαρακτήρα του να έχει κανεις

Μπορεί να έκανε λάθος. Ένα λάθος δεν λέει κάτι. Το οτι έγραφε στο περιοδικό στης Λ7 δεν τον κάνει απαραίτητα και 100% άκυρο.

Εμένα μου έχει αποδείξει οτι είναι δίκαιος. Μπορεί όχι πάντα. Και οτι έχει κάτι να πει, άσχετα αν δεν μας συμφέρει πάντα ή δεν συμφωνούμε μαζί του.

Οχι δεν έχω δει to twitter του. Υποπτεύομαι όμως γιατι ίσως να γράφει έτσι.

Σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους, είναι παρασάγκας ο καλύτερος, δεν είμαι φαν του, γραμμένο τον έχω.

Σου λέω κανεις μεγάλο λάθος, ειναι εμετικος, απλα το στυλ και οι ατάκες με τον Πανούτσο σε παρασύρουν

Γενικά δεν ειναι οχι δίκαιος αλλα ούτε μετριοπαθης

Δημοσ.

DKNI, δεν ήταν πρόμο, ήταν η μετάδοση του ματς του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα, σε περιγραφή Κοντού. Και συνέχεια να λένε "προσφορά της εφημερίδας Πράσινης". Τέλος πάντων, δε με νοιάζει αν παίρνει γραμμή ο τάδε σταθμός ή όχι, αλλά θα ήθελα εσύ και ο Demon να μας πείτε μερικά μέσα ή δημοσιογράφους που τους θεωρείτε αντικειμενικούς.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλα σε μετάδοση μπάσκετ Παναθηναϊκού ευρωλιγκα ακούσεις οτι αγώνας ειναι προσφορα της πράσινης και συμπερανες οτι ο σταθμός ειναι ουδέτερος, σωστα;

Κανέναν αρδ δεν θεωρω αντικειμενικό. Εδω δεν ήμαστε εμείς που ασχολούμαστε με αθλητικά μια ώρα την ημέρα, θα ειναι οι επαγγελματίες;

Δημοσ.

Ερασιτέχνες είναι, που προσπαθούν να το παίξουν επαγγελματίες. Εκτείθονται συνέχεια. Εδώ ο Νικολακόπουλος είναι τοπ ρεπόρτερ στον γάβρο, με 0 περιεχόμενο πουλώντας μόνο στεγνό οπαδισμό, κάνοντάς το καλά βέβαια. Και είναι Νο1.

Μέχρι άρθρα του για μπάσκετ έχω βρει, που ανάθεμα αν ξέρει πόσα λεπτά κρατάει ένας αγώνας. Πλάκα πλάκα όμως οτι διάβασα ήταν σωστό  :huh:

Δημοσ.

Όχι, δεν κατάλαβες καλά. Απλώς δε μου φαίνεται λογικό ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να κάνει προσφορά/δίνει λεφτά σε σταθμό που, κατά τα λεγόμενά σου, κάνει προπαγάνδα υπέρ του Ολυμπιακού. Εσύ το βρίσκεις λογικό δηλαδή;

Δημοσ.

Αυτές οι δευτερολογίες που κάνουν μετά οι παίκτες από δηλώσεις... "Συγνώμη, έτσι το είπα" κ.τ.λ. Ρε φίλε εγωισμό γιοκ; Τους μικραίνουν τα @@ από την ντόπα;

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τι το κακό είπε. Ότι ο Αγκωνίδης ευνοείται από τα σφυρίγματα στην Ελλάδα?

Σώωωωωωωπαααααααα. Μόνο βάζελος δεν έχει δει τον Αγκωνίδη να ποστάρει με τους αγκώνες και να κερδίζει και αμυντικό.

Πρόσφατο παράδειγμα το επεισόδιο με τον Μπατή.

Κακώς βγήκε και έκανε διευκρινιστική δήλωση, πολύ κακώς. Την αλήθεια είπε με Α κεφαλαίο και έπεσε όλο το επικοινωνιακό σύστημα του Τράκη να τον φάει. (βλέπε γαυροgoal με αλλοιωμένους τίτλους κλπ)

PS Γελάω με το πρωτοσέλιδο του γαυροgoal σήμερα περί φίμωσης. Γεια σου ρε γαύραρε Μπραουδάκη.

Δημοσ.

Και ο μπραουδάκης παναθηναικός...?

Αυτά είναι μαθήματα για όλους τους υπόλοιπους που υποστήριζαν τον γυμνοσάλιαγκα καραπαπά.

"Ε και που είναι γαύρος, ε και που παντού υπερασπίζεται τον γαύρο κι ας παριστάνει τον αντικειμενικό, ε και που μας λέει ότι ο κόκκαλης δεν έκανε απολύτως τίποτα στο παρασκήνιο"

Μλκ ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο. Στον κόσμο όπου όποιος καταδεικνύει την βρωμιά, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι τίμιος, απλά είναι εχθρός σας. Και ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

Αυτοσεβασμό δεν έχει κάποιος? Πως υπερασπίζεσαι αυτές τις καταστάσεις? Σε ικανοποιεί να ψάχνεις με το κυάλι να βρεις υποψία εύνοιας των υπολοιπών ώστε να μπορείς κάτι να αντιπαρατάξεις?

Και ξαναρωτάω, αυτά τα τυπάκια του αστέρα που το καλοκαίρι έβριζαν θεούς και δαίμονες, τώρα πείστηκαν ότι αυτό που μειώνει το κύρος της σούπερλίγκας είναι ο σκάι? Όχι αυτό που έγινε γιατί δεν είχαν δικαίωμα να πάρουν το κύπελλο? Όχι το ότι στήνουν κώλο στον δερβέναγα? Ο σκάι?

Δημοσ.

Εσύ Slim τώρα ξύπνησες για τον Αστέρα?

Όταν εγώ έλεγα μετά τον τελικό ότι όταν είσαι βρώμικος, δεν δικαιούσαι να μιλάς για τη βρωμιά των άλλων, που ήσουν?

Δηλαδή όταν άνοιγε τα πόδια στον Άρη και κατέβαινε με το εφηβικό ήταν καλά? 

Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν από δαύτους, το ξέρω καλά το συνάφι τους, εσείς πάτε να μας βγάλετε τους πάντες γαύρους και ότι βάλλεται από παντού ο ΠΑΟ από τα media, όταν τα μισά και βάλε μέσα είναι ιδιοκτησίας προέδρων σας και οπαδών του ΠΑΟ.

Βγήκε τώρα ο Μπόμπολας, να μας πει για απόπειρα φίμωσης του ΣΚΑΪ, που κάθε μέρα από τα βοθροκαναλά τους, φιμώνουν οποιονδήποτε μιλάει αντιμνημονιακά.

REALLY-sign.png

Δημοσ.

Άρχισα να γράφω σεντόνι. Βαρέθηκα. Γιατί δεν θα συμφωνήσουμε.

Να σχολιάσω μόνο για τον αστέρα. Επειδή είμαι και αρκάς και δεν μπορώ να χαρώ για την ομάδα του τόπου μου.

Εδώ ήμουν κι εγώ μετά τον τελικό. Πριν από όλους είπα καλά να πάθουν. Καλά να πάθουν γιατί ήθελαν να είναι στο άρμα, ήθελαν να είναι αυλικοί του αγά, να έχουν την εύνοια όποτε την χρειαστούν κλείνοντας τα μάτια και ψηφίζοντας/στηρίζοντας ότι τους έλεγε ο αγάς τους. Νόμιζαν, οι άχρηστοι, πως ο αγάς θα τους προστατέψει. Τα ζώα.

Βλέπω όμως πως το πρόβατο πάντα θα είναι πρόβατο. Κι ας βλέπει τη σφαγή, θα ξαναπάει στον τσοπάνη. Ήδη λοιπόν, η ξεφτίλα του αστέρα συνεχίζεται, ξανανέβηκε στο άρμα. Και η ξεφτίλα του μπάκου συνεχίζεται. Που το καλοκαίρι έλεγε στην τρίπολη πως από εδώ και πέρα ο μαρινάκης θα τον βρίσκει αντίπαλο.

Χα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...