Demon13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μία... νέα ομάδα θα μπορούσε να δημιουργηθεί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που παραχωρήθηκαν δανεικοί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ούτε λίγο ούτε πολύ, εικοσιένας παίκτες αποχώρησαν προσωρινά από το "ερυθρόλευκο" ρόστερ. (12 παίχτες σε 7 ομάδες superleague!!) Η ομάδα που έκανε τα περισσότερα... ψώνια από τον Πειραιά ήταν ο Εργοτέλης! (Μανώλης Τζανακάκης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Ρουγκάλας, Δημήτρης Διαμαντάκος) http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/evgale-21-o-olympiakos.2395672.html Ανακοινώσεις Εργοτέλη για την εξυπηρέτηση των...δανειστών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το θέμα ειναι ότι χθες ευνοήθηκε ο ΠΑΟ! Αν δε μας επριζαν καποια μέλη καθημερινά για ανάποδα πλάγια και παράγκες το πιθανότερο θα ήταν να μην είχε ασχοληθει κανείς με μια κόκκινη που δε δόθηκε! Τις αφορμές τις δίνετε μόνοι σας! Βρείτε τα στοιχεία που τρολαρουν καθημερινά, απομόνωστε τα και δείτε πόσο ωραία κουβέντα μπορεί να γίνει είτε για απόδοση είτε για διαιτησία! Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ακριβως το ιδιο Οπως λεμε ακρο η ΧΑ ακρο και ο Συριζα Αφου βολευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Mια εκτος εδρας νικη καναμε και αμεσως αρχισαν οι παραγκες Να ησασταν τοσο ευαισθητοι και με αλλα σωματεια. Αλλα εκει βλεπεις... Όταν σε κάθε γκέλα ξεκινά η κλάψα & τα τουιτς, λογικό να στη λένε όταν ευνοείται ο ΠΑΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ποσο καιρο εχει να γινει ντορος για τα τουιτς? Τι ακριβως σας εχει πειραξει φετος στον Αλαφουζο? Να πουμε για την παραγκα του Πανθρακικου λοιπον για το πεναλτυ που πηρε πισω ο διαιτητης πριν μια βδομαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ...που στέρησαν 2 βαθμούς εντός έδρας απο τον Παναθηναϊκό, που για τον οσφπ δεν έχει γίνει εδώ και μια δεπανταετία! Ναι δεν είναι αστείο. Και είναι και η δεύτερη φορά φέτος (Βέροια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ο ολυμπιακός τι σχέση έχει στο ματς; Κάπου εδώ καρφώθηκες νομίζω... Οταν διαβαζεις οτι θελεις, αυτα παθαινεις Νομίζω πως δεν το κρύβει πως από τις μεγάλες ομάδες είναι Εργοτέλης και από τις μικρές Ο.Σ.Φ.Π. Αστειατορα, να το καλλιεργησεις. Εχετε ολοι δικιο. Μα ολοι. Σας ευχομαι ολοψυχα να εχετε την ιδια διαιτησια σε αγωνα σημαντικο. Και να χασετε απο αυτην, ενω παιζεται καλυτερα. Εδω θα ειμαστε να το σχολιασουμε. Οσο για τα ειρωνικα σχολια του στυλ γαβρος κλπ, η στενομυαλια μερικων κατανταει πλεον βαρετοι. Η ολυμπιακος η Παναθηναικος η Αεκ και Παοκ πρεπει να ειναι κανεις ετσι;; Σαν να λεμε Η ΝΔ η Πασοκ. Κακομοιρηδες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Οσο για τα ειρωνικα σχολια του στυλ γαβρος κλπ, η στενομυαλια μερικων κατανταει πλεον βαρετοι. Η ολυμπιακος η Παναθηναικος η Αεκ και Παοκ πρεπει να ειναι κανεις ετσι;; Σαν να λεμε Η ΝΔ η Πασοκ. Κακομοιρηδες....Μπορεις να μου θυμισεις ποτε εγραψες αναλογα ποστ για αντιστοιχες διαιτητικες ευνοιες στον ΟΣΦΠ (που διαχρονικα και πιο εξωφθαλμες και περισσοτερες)? Γιατι καποια ποστ σου που εχει παρει το ματι μου στο απο κει τοπικ, μετα απο νικες τους, ειναι για να γραψεις για την μπαλαρα που παιζουν, την προπονηταρα που εχουν, ενω αν παιζει καμια διαιτητικη ευνοια απλα δεν γραφεις κατι. Εμεις 2 νικες καναμε και ερχεσαι για να γραψεις οτι δεν αξιζαμε ουτε την μια ουτε την αλλη. Την πρωτη επειδη ο τελης επαιζε με τα δευτερα (!) και επειδη ημασταν κωλοφαρδοι και την δευτερη επειδη ο Καπινο ηταν καλος (!!) κι επειδη μας ευνοησε η πρασινη παραγκα. Συνεχιζεις λοιπον να πιστευεις οτι σε αδικουν οσοι σου απαντανε σε αναλογο υφος με το δικο σου? ΥΓ. btw οταν η ομαδα σου (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ροστερικα, για να μην το παω αλλου) ειναι παραρτημα, τι περιμενεις να σου πουν οταν ερχεσαι να μιλησεις και για πρασινες παραγκες κι απο πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Οταν παιξει μπαλαρα ο παναθηναικος τοτε θα βγω να το πω μην σε κοπτει. Οπως κανω τα τελευταια χρονια στο μπασκετ, δεν νομιζω εκει να εχω γραψει κατι το αντιθετο, κανω λαθος; οταν ο ολυμπιακος δεν παιζει καλα, δεν γραφω σχεδον ποτε. Το ιδιο και οταν ο παναθηναικος κανει το ιδιο. Χεστηκα με λιγα λογια. Γραφω ομως οταν παιζει χαλια και κερδιζει με διαιτησια την ομαδα μου. Οταν γινει και με τον ολυμπιακο, τρεχοντας θα το γραψω, μην ανησυχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εντομεταξυ με τον vlacha είχα έντονη διαφωνία παλαιότερα για διαιτητικα θέματα και πίστεψα ότι ήταν Παναθηναϊκός... Αυτά ειναι... Να αδικούν την ομάδα σου, να πας να το συζητήσεις και να βγαίνεις και φταιχτης επειδή " μια φορά νίκησε εκτός έδρας και ο ΠΑΟ"! Εχει δανεικους, παράρτημα, χάνει με 5αρα, παράρτημα, αλλοίωση αποτελέσματος, παράρτημα! Όχι ο γιαλός ειναι στραβός! Εμείς μια Χαρα αρμενίζουμε :-p Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ζω για την ημέρα που θα πιστέψουν ότι είμαι εργοτελης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ζω για την ημέρα που θα πιστέψουν ότι είμαι εργοτελης.Εγω σε πιστευω οτι εισαι Εργοτελης Απλα εισαι οσο Ατρομητος ειναι ο πατερας μου που ειναι Περιστεριωτης. Δηλαδη φουλ μεχρι να παιξει Παναθηναικος-Ατρομητος σε ματς που καιγεται ο Παναθηναικος για βαθμους Η αληθεια ειναι vlach οτι εχεις μια συνηθεια να τσουβαλιαζεις σε θεματα ευνοιας, διαιτησιας κτλ γι'αυτο δειχνεις "φιλοΟλυμπιακος" Ισως το εχουν ολοι οι οπαδοι εκτος αυτων Παναθηναικου-Ολυμπιακου Πχ το βλεπω και στους ΠΑΟΚτζηδες που ακομα και το 2013 τους φταιει ο Παναθηναικος και ο Ολυμπιακος και η Αθηνα Δεν γινεται ρε μανα μου επειδη μια κοκκινη εγινε κιτρινη στο 47' με 0-0 να εχουμε Παναθηναικη παραγκα Δηλαδη στο ματς εσυ δεν ειδες φασεις που επεσε κλωτσα και απο Εργοτελη? Μεχρι και το ΦΩΣ το ανεφερε οτι "επετρεψε τα μαρκαρισματα και απο τις 2 πλευρες" (μιλαμε για εφημεριδα που μαζι με Καρπετοπουλο ειδαν "ακυρωμενο γκολ του Εργοτελη") Για αλλη μια φορα παντως κατα συμπτωση, οταν κερδιζεις ο Παναθηναικος, παντα κατι αλλο θα φταιει Γενικα αν ερθει ενας ξενος στη χωρα θα θεωρησει οτι ο Παναθηναικος αν δεν ειχε τοσα χρονια την πρασινη παραγκα, την ευνοια και ...τον ΟΦΗ, θα επρεπε να ειναι στην καλυτερη Β' Τοπικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Aυριο λεει ψηφιζουν αρθρο για 10-300.000 προστιμο στον Παναθηναικο λογω ΣΚΑΙ ΕΠΟ-Λιγκα του γαυρου μαγαζακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Για τα βίντεο που βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις