Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Άγιος Καπινο, η αστοχία των δικών μας και φυσικά ο διαιτητής που δεν σας άφησε με 10 στο ορισμό της κόκκινης στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. 2 τούμπες στον αέρα έκανε ο μπαντιμπανγκα. Αλλά φυσικά, παράγκα μόνο ο Ολυμπιακός έχει... Αλίμονο στους μικρούς που παίζουν με 3 παράγκες το λιγότερο κάθε χρόνο...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα έχουμε ξαναπεί η παράγκα του Αλαφούζο .... Μην ξεχαστείς σήμερα παίζει η ομάδα σου στης 7.30

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Άγιος Καπινο, η αστοχία των δικών μας και φυσικά ο διαιτητής που δεν σας άφησε με 10 στο ορισμό της κόκκινης στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. 2 τούμπες στον αέρα έκανε ο μπαντιμπανγκα. Αλλά φυσικά, παράγκα μόνο ο Ολυμπιακός έχει... Αλίμονο στους μικρούς που παίζουν με 3 παράγκες το λιγότερο κάθε χρόνο...

Παντως απο εσενα περιμενα καλυτερη δικαιολογια απο τις τουμπες στον αερα ;)

Kερδιζουμε τον Εργοτελη τις προαλλες, ερχεσαι και λες οτι ο Εργοτελης επαιζε με τα δευτεροτριτα και τσαμπα χαιρομαστε που νικησαμε με γκολ στο 90.

Κερδιζουμε τον Εργοτελη ξανα, ερχεσαι και λες οτι μας το εδωσε η παραγκα σε συνδυασμο με τον αγιο Καπινο (=υπονοουμενο οτι ημασταν για 3αρα).

Νταξει χθες ηταν οντως κοκκινη ΑΛΛΑ αφενος ξερεις οτι στο 10ο λεπτο κοκκινη δεν βγαινει ευκολα ανεξαρτητως ομαδος - διοργανωσης (κακως , αλλα αυτο απεχει απτο να μιλαμε για παραγκες) και αφεταιρου wtf, χρεωσε μας μια αξια νικη επι του Εργοτελη απτις 2 που καναμε τον τελευταιο μηνα.

Γιατι να σου χρεωσω μια νικη που δεν αξιζες, δεν καταλαβαινω; Δες τις φασεις και πες μου ποιος εκανε τις πιο κλασσικες. 

Επισης, η κοκκινη ηταν στο δευτερο ημιχρονο. Ουτε τις φασεις δεν ειδες και σχολιαζεις μονο απο το livescores που παρακολουθησες τον αγωνα. Περιμενα καλυτερα απο σενα που λεει και ο φιλος ο Anubis απο πανω ;)

Anubis η δικαιολογια μου ειναι οτι ειμαι μικρη ομαδα. Οτι επαιξα το καλυτερο μου πρωτο ημιχρονο και δεν καταφεραν να βαλουν 2 γκολ για να τελειωσει το παιχνιδι. Οτι τα εδωσαν ολα στο πρωτο ημιχρονο και στο δευτερο δεν ειχαν δυναμεις. ΑΛΛΑ οπως λεει και ο απο πανω, αν ειχε δωθει η κοκκινη στο δευτερο ημιχρονο, με τον ΠΑΟ να σερνεται τελειως στο πρωτο, το παιχνιδι θα ηταν τελειως διαφορετικο. Αυτη η δικαιολογια σου κανει;; :)

Γιατι να σου χρεωσω μια νικη που δεν αξιζες, δεν καταλαβαινω; Δες τις φασεις και πες μου ποιος εκανε τις πιο κλασσικες. 

Επισης, η κοκκινη ηταν στο δευτερο ημιχρονο. Ουτε τις φασεις δεν ειδες και σχολιαζεις μονο απο το livescores που παρακολουθησες τον αγωνα. Περιμενα καλυτερα απο σενα που λεει και ο φιλος ο Anubis απο πανω ;)

Ουτε απτο livescores δεν το παρακολουθησα. Και τις φασεις που εδειξε η tv δεν τις ειδα ολες (την κοκκινη που δεν δοθηκε την ειδα και σου ειπα οτι κακως δεν δοθηκε), αλλαξα καναλι.

Παρ'ολα αυτα ο ΠΑΟ σε εχει νικησει 2 φορες σε 1 μηνα και συνεχιζεις να φορτωνεις τις ηττες σου στην παραγκα (!), τον Καπινο (!), το οτι επαιξες με δευτερα (!), την ατυχια οτι εφαγες γκολ στο 90 (αυτο μου θυμιζει τους γαυρους που λεγανε οτι αξιζανε νικη με την PSG επειδη παιξανε καλα στο Α ημιχρονο), πιθανως και τον αναδρομο Ερμη.

Κι εσυ μπορεις καλυτερα of course, απο το να κανεις σαν ΠΑΟΚτσης που αναλωνεται σε θεωριες για το ΠΟΚ, επειδη δεν μπορεις να παρεις νικη ή εστω Χ απτον χειροτερο ΠΑΟ απο το 1908 κι επειτα. Δε πειραζει, θα νικησει η 2η ομαδα σημερα και θα πανε κατω τα φαρμακια :D

Δες τις φασεις, και τοτε πες μου αν η κυριακατικη γκρινα μου ειναι σωστη. Επισης, κερδισε μια φορα αξια και θα το πω. Εχεις ευκαιρια σε λιγες μερες. Μεχρι τοτε γκρινια 

Kαι αντε , δεχομαι οτι λογω της κοκκινης χθες δεν κερδια αξια (δεν δεχομαι τα περι Καπινο φυσικα, αν ειχες αξια ομαδα για νικη να τα καρφωνες στον χειροτερο τερματοφυλακα της Σουπερλιγκ, τι παει να πει "ειχατε καλο Καπινο και δεν αξιζατε τη νικη?"). Αλλα ειπαμε, σου παραχωρω το Point σου οτι χθες δεν πηρα αξια νικη λογω κοκκινης.

Πριν 1 μηνα για ποιο λογο "δεν κερδισα αξια" ειπαμε?!

Κοιτα αν κανεις 100 ευκαιριες και δεν βαζεις γκολ ε τοτε παρε επιθετικο που να βαζει. Δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος. Μαλιστα το οτι εφαγες 2 γκολ απο μιση ευκαιρια σημαινει οτι εχεις και κακη αμυνα.

Αμα κερδιζε μονο ο αξιος/καλυτερος τοτε δεν θα εβλεπες μπαλα διοτι οποτε επαιζες με καλυτερο θα ηξερες το αποτελεσμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...