Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ποιο λογο μιλας για υβρεις και προσβολες εσυ που σε καθε ποστ σου αποκαλεις μπουρδες, αναξιοπρεπη κλπ εναν με τον οποιο διαφωνεις (για τους δικους σου ανεξηγητους λογους)?

Αν εκνευριζεσαι -γιατι αυτο παθαινεις- υπαρχουν διαφορες επιλογες, βρες τες.

Εχει πλακα που επιμενεις. Στο ποστ σου εγραψες οτι οι Κινεζοι δεν ασχολουνται με μπασκετ. Και μονον. Η "συμπληρωση" που ισχυριζεσαι οτι εκανες, δεν εγινε ποτε, παρα μονο οταν ο gamanos σου εδωσε πληρωμενη απαντηση. Αλλιως ακομα θα επεμενες και σε αυτο, οπως κανεις και σε ολα τα αλλα.

Και τελος παντων, ειχαμε τον Superpie, σε ενημερωσε κανεις οτι μας ελειψε και ηρθες να συνεχισεις το εργο του ή εισαι κανενα απο τα alt account του?

Ποτε δεν κανω κατι τετοιο. Ποτε εκανα τετοιο πραγμα?? Εστω μια φορα δειξε μου.

Εσυ τα κανεις αυτα, πρασινε φιλε, και μονιμως με τεταμενα νευρα παρατηρω...

Συνεχιζεις τη στρεβλωση. Για τους κινεζους τα ειπαμε μολις, μη λεμε ολο τα ιδια. Η ουσια ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν εχεις απαντησει. Ποια "πληρωμενη απαντηση" μου εδωσε ο gamanos και τωρα λες δεν επιμενω? Μηπως δε καταλαβαινεις τι διαβαζεις? Ποια "ολα τα αλλα"?

Ποιος ειναι ο superpie, καποιος που του κανεις τα ιδια κολπα να φανταστω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

2 σελιδες που λες τα ιδια και τα ιδια ειναι αρκετες για οποιον εχει ορεξη να τις διαβασει για να βγαλει τα συμπερασματα του (υπαρχουν και καποιες πιο πισω που κανεις το ιδιο ακριβως με τον DKNI κλπ).

Αλλα επειδη κουρασες (και κουραζεις) και τιποτα ουσιαστικο και ontopic δεν λες, εισαι γελασμενος αν νομιζεις οτι θα ασχοληθω για πολυ ακομα με τα τρολλαρισματα σου. Συνεπως, καλο βραδυ απο μενα.

Αμα κατσω και γραψω με ποσους εχεις διαπληκτιστει κατα καιρους θα με παρει ολο το βραδι.

Ενταξει φιλε, εγω κουραζω, εσυ ξεκουραζεις :lol:

Kαλα τρολαρισματα για τη συνεχεια σου...

• Like 2

@walker

Επειδή φαίνεται να ξέρεις γιατί μιλάς & επειδή η επεξήγηση σου στο ανυπόστατο

"Οι κινεζοι δεν ασχολούνται με το μπασκετ"

είναι το εξίσου ανυπόστατο

"Αθροιστικά ίσως αλλα ποσοστιαία οχι"

μήπως έχεις και τίποτα στοιχεία για τα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ πιο λαοφιλη αθλήματα στην Κίνα; Και λέω διαχρονικά, γιατί η αναζητηση most popular sports in china, που θα έκανε κάποιος που αντίθετα με εσένα δεν ξέρει τι του γίνεται, εκτός του ότι θα περιλάμβανε το μπάσκετ, ίσως να μην έδειχνε πόσο όψιμο είναι αυτό το ενδιαφέρον για κάποια σπορ και να τον εξέθετε.

Φαντάζομαι δε θα είναι πχ τίποτα "βοηθοί" ή "seconds" στο σκάκι.

Ασχετο, ένας άσχετος με επίθετο βάζου, τι έκανε στο ΝΒΑ;

Αμ ο άλλος , ο Μπαναωτης, τι γύρευε εκεί να;

Φιλε πρωτ απ ολα, καλο ειναι να αποφυγουμε καραγκιοζιες οπως αυτες με τους... "δευτερους" που ανεφερε καποιος σε θεμα με το σκακι. Ηταν μια μπαρουφα που δε προλαβα να εξηγησω γιατι κλειδωθηκε. Θελεις υποθετω να μεινουμε στο θεμα που κινεζικου μπασκετ και οχι να αποπροσανατολιστουμε με τετοια ή με "βαζα" κλπ. που ειπες, με αποτελεσμα να αποδυναμωσεις αυτοματως τη θεση σου.

Οι 300.000.000+ κινεζοι που ειπες οτι ασχολουνται με το μπασκετ ειναι προφανεστατα εξωφρενικο νουμερο. Μηπως εβαλες ενα μηδενικο επιπλεον?

Ποτε αρχισαν να ασχολουνται? Ανεκαθεν ή τωρα τελευταια?

Εχουν ισχυρη εθνικη ομαδα οι κινεζοι? Εχουν ισχυρο πρωταθλημα? Αγοραζουν καλους ξενους, εχουν κυριαρχια στην τοπικη τους λιγκα? Εχουν κοσμο στο ΝΒΑ ή αλλου?

"Ασχολουμαι" ομως τι σημαινει? Σιγουρα οτι δε βαζουν λεφτα. Γιατι δεν εχουν, ειναι χαμηλο το βιοτικο επιπεδο των κινεζων. Εγω μπορει να ειμαι οπως λες "καποιος που δε ξερει τι του γινεται", εσυ ομως δεν ακουσες ποτε στη ζωη σου για "μισθους Κινας"?

Αν συμφωνεις κι εσυ οτι ο παο πηρε τον κινεζο γιατι εχει να κερδισει κατι απ τους κινεζους, εξηγησε μας τι ακριβως εχει να κερδισει.

Κάποιες απο τις πηγές μου

New York Times 1 Φεβρουαρίου 2012

China daily 18 Μαΐου 2009

500 προϊόντα του ΝΒΑ διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Κίνα (χαζα αμερικανακια, που να ξέρουν απο μάρκετινγκ, για μισθούς ΚΙΝΑΣ δεν ξέρουν; )

Και το αποκορύφωμα , 89% των κινέζων 15 ως 54 are aware of the NBA, σύμφωνα με την έρευνα του ΝΒΑ για την μεγαλύτερη διεθνή αγορά του.

Εσυ κάτι που να επιβεβαιώνει αυτό που ισχυρίζεσαι έχεις; Εγώ λάθος στα νούμερα μια φορά δεν κάνω, ούτε μπερδεύομαι, ούτε μιλάω αν δεν έχω κάτι να πω.

Ναι, εχω οτι περιμενω απαντηση σε αυτα που ειπα προηγουμενως.

Τα προσπερασες και μετεφερες κατι που ειδες στο ιντερνετ. Χωρις βεβαια και παλι να αποφυγεις ειρωνικες κουβεντες, οπως "χαζα αμερικανακια". Θεωρεις οτι το σλογκαν περι μισθων Κινας ειναι ψευδες και παραπλανητικο? Εχουν λεφτα οι κινεζοι με τη σεσουλα να δινουν για nba?

Εχω ακουσει ιστοριες απο ατομα που επισκεφτηκαν τη Κινα που θα σου σηκωσουν τη τριχα. Οι ανθρωποι εκει κυνηγουν το ψιλο με το τουφεκι...

Προχτες εβλεπα απο τορεντ το παιχνιδι Warrios vs Lakers που εγινε πριν λιγο καιρο στη Σαγκαη παροντος και του Στερν. Ασφαλως οι αμερικανοι κανουν διαφορα για να προσελκυσουν το κινεζικο κοινο, ακομα ομως δε μας ειπες τι θα κερδισει ο παο απο την αποκτηση του Πινγκ.

Ρε φίλε πραγματικά δεν εχεις καταλάβει τα μεγέθη;

Το 10% των Κινέζων να έχει χρήμα - γιατι μην μου πεις οτι ο CEO της Cosco έχει μισθό Κίνας και εσυ ο Έλληνας εισαι άρχοντας - μιλάμε για 150 εκατομμύρια

Απο αυτούς το 10% να ειναι πλούσιοι πραγματικά, μιλάς για 15 εκατομμύρια υποψήφιους επενδυτές

Απο αυτούς το 10% να ενδιαφέρεται για αθλητισμό και μπάσκετ μιλάμε για 1,5 εκατομμύριο υποψήφιους επενδυτές στην ΚΑΕ

Τι κακο κάνει ο Πινγκ?

Εσυ ποιον κινέζο θα έφερες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίνω μια επιχειρηματική κίνηση.
Απο τη μια παρατίθενται άρθρα απο έγκυρες εφημερίδες, στατιστικά στοιχεία και Ερευνες του ΝΒΑ
Και απο την άλλη , έχω ακούσει ιστορίες για φτώχια που θα σου φύγει το κεφάλι .
Α, είδα κι ένα παιχνίδι σε τορεντ.

Η παράθεση επιχειρημάτων θα κυματίζει μεσιστια σήμερα, κάτι πέθανε μέσα της.

Εγώ θα κάνω ρελανς με άρθρο από telegraph.
Οποιαδήποτε απάντηση εκτός απο, συγγνώμη, δεν έχω ιδέα για τι μιλάω, θα θεωρηθεί τρολια και θα αγνοηθεί.

Why is China important?
China is the world's most populous nation, with more than 1.35 billion inhabitants. It also has the fastest-growing economy and the world's second largest, having overtaken Japan in 2011.

Economists believe the Chinese economy will continue to grow by between 7pc and 9pc a year for the medium term. Last year, by contrast, the British economy had no growth.

Ten years ago China's main contribution to the global economy was manufacturing, making it reliant on exports for growth. But thanks to the migration of rural inhabitants to towns and cities, increased consumerism and a growing middle class, the economy is increasingly driven by the spending of its own citizens.

China now outpaces other emerging economies in consumption per capita by a considerable margin.

But the Chinese consumer still supports many markets across the world. The country is credited with reviving the European luxury goods market, the Australian mining sector and global car manufacturers – more than a million cars were imported last year, compared with 42,000 in 2000. Two thirds were from luxury motoring brands.

Επεξ/σία από gamanos

Αν είναι να ασχολούμαστε 3 σελίδες με κάθε γαβροτρολ που μπαίνει την κάτσαμε.

Ανάρτησα ένα άρθρο στο νήμα "Διαιτησία" για τα στημένα για όποιον θέλει να διαβάσει.

Και μπηκες να το διαφημίσεις και στο τοπικ του Παναθηναικου όπου γινόταν μια άλλη κουβεντα ....

Σε ότι αφορά την Κινα, ειναι σαφές πως το μπάσκετ της βρισκεται ακομα πίσω.

Οπως έχω ξαναπει, μιλάω με πολύ κόσμο, λόγο εργασίας και γενικά οι Ανατολικές χώρες δεν ασχολούνται τόσο με τέτοιου είδους αθλήματα δυτικης προέλευσης. Αλλη κουλτούρα, άλλη νοοτροπία.

Το ότι μέσα σε 2 δις κόσμο, θα βγουν κάποια στιγμη 50-100 καλοί παίχτες ειναι δεδομένο και αυτο το πράγμα ειναι που προσπαθει να κάνει το μάρκετινκ σε αυτη τη χωρα. Να διαφημίσει οσο μπορει το άθλημα ωστε να αρχισει να καλλιεργειτε το όποιο ταλέντο και να βγει πάλι παίχτες οπως ο Μινκ.

Σίγουρα πάντως το ενδιαφέρον του κόσμου αυτη τη στιγμη, στη τεράστια αυτη χώρα, ειναι γενικά μικρό

cossutuis σε έχω ignore(έκανα click για να δω). Σε παρακαλώ μην ξανασχοληθείς μαζί μου, όπως εδώ και 2 μέρες δεν ξανασχολούμαι μαζί σου. Δικό μου θέμα τι κάνω. Ούτε admin είσαι ούτε θα με βάλεις σε τάξη σε ένα νήμα μια ομάδας που δεν υποστηρίζεις.

Μπορείς να σχολιάζεις τα κειμενά μου αν θες(που και αυτό να μην κάνεις ακόμα καλύτερα), χωρις να αναφέρεσαι σε μένα.

Κανε μας την χάρη. Τελευταίο μήνυμα. 

Ρε φίλε πραγματικά δεν εχεις καταλάβει τα μεγέθη;

Το 10% των Κινέζων να έχει χρήμα - γιατι μην μου πεις οτι ο CEO της Cosco έχει μισθό Κίνας και εσυ ο Έλληνας εισαι άρχοντας - μιλάμε για 150 εκατομμύρια

Απο αυτούς το 10% να ειναι πλούσιοι πραγματικά, μιλάς για 15 εκατομμύρια υποψήφιους επενδυτές

Απο αυτούς το 10% να ενδιαφέρεται για αθλητισμό και μπάσκετ μιλάμε για 1,5 εκατομμύριο υποψήφιους επενδυτές στην ΚΑΕ

Τι κακο κάνει ο Πινγκ?

Εσυ ποιον κινέζο θα έφερες?

Κι αυτοι που εχουν το χρημα, φιλε, νομιζεις οτι στηνονται με τις ωρες να παρακολουθησουν αγωνες μπασκετ ή οτι τρεχουν να αγορασουν αναμνηστικα και κασκολ της αγαπημενης τους αλλοδαπης ομαδας?

Εναμισυ εκατομμυριο κινεζοι θα επενδυσουν στη καε παο? :lol: Mακαρι.

Ποιον θα εφερνα? Κανεναν. Ή μαλλον θα ζητουσα απ το Γιαννακη να μου συστησει εναν :devil:

Κρίνω μια επιχειρηματική κίνηση.

Απο τη μια παρατίθενται άρθρα απο έγκυρες εφημερίδες, στατιστικά στοιχεία και Ερευνες του ΝΒΑ

Και απο την άλλη , έχω ακούσει ιστορίες για φτώχια που θα σου φύγει το κεφάλι .

Α, είδα κι ένα παιχνίδι σε τορεντ.

Η παράθεση επιχειρημάτων θα κυματίζει μεσιστια σήμερα, κάτι πέθανε μέσα της.

Εγώ θα κάνω ρελανς με άρθρο από telegraph.

Οποιαδήποτε απάντηση εκτός απο, συγγνώμη, δεν έχω ιδέα για τι μιλάω, θα θεωρηθεί τρολια και θα αγνοηθεί..........

Φιλε εγω εγραψα δεδομενα, γνωστα και αποδεκτα απ ολους. Εσυ συνεχιζεις copy paste απ το ιντερνετ.

Ετσι και καποιος "σκακιστης" τις προαλλες εκανε copy-paste περι "δευτερων" και προσπαθουσε να μας πεισει οτι ετσι παιζεται το σκακι.

Το ιντερνετ φιλε ειναι εργαλειο. Πρεπει καταρχην να εχεις τη γνωση, να φιλτραρεις και να ελεγχεις οτι διαβαζεις, οχι να το μεταφερεις μηχανικα νομιζοντας οτι καθαρισες και οτι δι αυτου του τροπου κατεχεις την ολη και μονη αληθεια...

Επιπλεον βαζεις και πολλα ειρωνικα μεσα στα ποστς σου, με αποτελεσμα να βγαινεις νοκ αουτ απο μονος σου.

Φιλε Δαιμονα13, απο που συμπερανες οτι ειμαι γαυρος? Δεν ειπα τιποτα κακο για τον Παν/κο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...