Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Μην εκπλαγεις, αλλα με το μπασκετ παιζει, αν οχι σιγουρα, να ασχολουνται περισσοτεροι Κινεζοι παρα Ελληνες.

Οταν αποκτησω ΚΑΕ θα σου λυσω αυτου του τυπου τις αποριες. Εως τοτε, υποθετω οτι εκει στην ΚΑΕ δεν ειναι ηλιθιοι που προγραμματιζουν τουρνουα στην Κινα και ψαχνονται 2 χρονια τωρα να φερουν Κινεζο παιχτη για λογους μαρκετινγκ.

Νταξει στο ινσομνια σαφως υπαρχουν πιο εξυπνοι ανθρωποι που θα επρεπε να συμβουλευουν τους μυρωδιαδες της πιο επιτυχημενης ομαδας της τελευταιας 20ετιας αλλα δινω ενα μικρο chance και σε αυτους της ΚΑΕ να κοβει κατι τις ο νους τους για να καταφεραν οσες επιτυχιες καταφεραν.

Αθροιστικα περισσοτεροι ναι, ποσοστιαιως οχι. Αλλη ομως η αγορα της Κινας, αλλη της Ελλαδας. Εδω ο ελληνας ενα καπελακι το αγοραζει για τη πλακα του, στη Κινα μπορει να ειναι μισο μεροκαματο.

"Οταν αποκτησεις ΚΑΕ" ειναι οι δικες σου αποριες που πρεπει να λυσεις, γιατι εσυ εγραψες οτι εχει να κερδισει ο παο απ τους κινεζους, οχι εγω.

Δηλαδη ο παο πηρε παιχτη για λογους μαρκετινγκ και οχι αγωνιστικους?! Να το δεχτω, αρκει να μου το αποδειξεις.

Γιαυτο πηρε και ο ολ/κος βελγο?

Τι εστι "μυρωδιαδες"?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη ο παο πηρε παιχτη για λογους μαρκετινγκ και οχι αγωνιστικους?! Να το δεχτω, αρκει να μου το αποδειξεις.

Love+Greece-Claim+your+receipt.jpg

Γιαυτο πηρε και ο ολ/κος βελγο?

Ναι.

Και γιαυτο πηρε και τον Παπαπετρου, για να αυξησει το μαρκετινγκ του στην Ελλαδα...

Ελα αρκετα τρολαρες παλι, οκ.

In other news, η Καχα χωρις Σαν Εμετεριο και Κελατι. Δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο νεο ομως. Ειδικα η απουσια του Σαν Εμετεριο, μαλλον ειναι ασχημο μαντατο για εμας.

To δικό σου "επιχείρημα" είναι πως στην κίνα ένα καπέλο είναι μισό μεροκάματο?

Ρωτάω γιατί θα ήθελα να σου απαντήσω με επιχειρήματα, αλλά όταν χρησιμοποιήσεις κι εσύ κάποια.

Εγω φιλε απλα ρωτησα τι εχει να κερδισει ο παο απο τους κινεζους παιρνοντας το κινεζο παιχτη, και μηπως θα πουλησει η πρασινη μπουτικ. Μου απαντηθηκε απο τον φιλο που το ειπε αυτο(οτι θα κερδισει ο παο) οτι αν ηταν προεδρος της ΚΑΕ θα ηξερε. Και κατοπιν ακολουθησε μπουρδολογια  και παρατηρηση οτι... τρολαρω.

Αμφιβαλεις οτι στη Κινα τα μεροκαματα ειναι της πλακας? Επειδη μαλλον δε το γνωριζεις, δε σημαινει οτι δεν ειναι επιχειρημα.

Άρα στην ερώτηση σου η απάντηση είναι, ναι, θα πουλήσει η πράσινη μπουτίκ.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της κίνας, δε θα μπορούσα να σου απανήσω όσο απλοικά το αντιλαμβάνεσαι και δεν θα ήθελα να πω πολλά που δεν θα πιάσουν τόπο.

Τέλος, τι γνωρίζει ο καθένας το κρίνουν οι υπόλοιποι που διαβάζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κατοπιν ακολουθησε μπουρδολογια

Οτι υπηρξε μπουρδολογια συμφωνω. Ας κρινουν οι αλλοι απο ποια πλευρα ομως. Eξαλλου δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε "στην Κινα δεν ασχολουνται με μπασκετ" , οποτε move on. Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ασχολουνται ειπα ιδιαιτερα με το μπασκετ, δηλαδη το ποσοστο ειναι μικρο, επιπλεον εχουνε μικρη αγοραστικη δυναμη.

Οποιοσδηποτε διαβασει το θρεντ θα δει ποιος ξεκινησε τη μπουρδολογια αντι να απαντησει.

ΥΓ. Τραγικο να κανεις edit κατοπιν εορτης για να διορθωσεις κακως κειμενα...

Επεξ/σία από walkerr

Δεν ασχολουνται ειπα ιδιαιτερα με το μπασκετ

Τουλαχιστον να εχεις το θαρος της γνωμης σου, ειτε παραδεχομενος οτι ειπες (αλλη μια) αερολογια, ειτε επιμενοντας σε αυτο που ειπες εξαρχης.

Το να προσπαθεις εκ των υστερων να αλλαξεις αυτο που ειπες για να κερδισεις τις εντυπωσεις δεν ειναι δα και τοσο εξυπνο:

Οι κινεζοι ουτως ή αλλως δεν ασχολουναι με μπασκετ.

Γιαυτο σου λεω. Το ποιος μπουρδολογει ασε να το κρινουν αλλοι, οσο εσυ θα παλευεις να αποφυγεις τα selfpwn.

Τουλαχιστον να εχεις το θαρος της γνωμης σου, ειτε παραδεχομενος οτι ειπες (αλλη μια) αερολογια, ειτε επιμενοντας σε αυτο που ειπες εξαρχης.

Το να προσπαθεις εκ των υστερων να αλλαξεις αυτο που ειπες για να κερδισεις τις εντυπωσεις δεν ειναι δα και τοσο εξυπνο:

Γιαυτο σου λεω. Το ποιος μπουρδολογει ασε να το κρινουν αλλοι, οσο εσυ θα παλευεις να αποφυγεις τα selfpwn.

Φιλε εχεις τη ταση οταν στριμωγνεσαι να γινεσαι προσβλητικος.

Οι αλλοι λενε αερολογιες, εσυ σοφιες. Μονο που δε μπορεις να τις τεκμηριωσεις, και οπλο σου ειναι το βρισιδι και η συκοφαντια.

Ποτε δεν αλλαζω κατι που εχω πει.

Αναγνωριζω την αγωνιωδη προσπαθεια που κανεις να καλυψεις αυτα που εγραψες απο πανω και σε εκθετουν. Προσπαθησε ομως να υπερασπιζεσαι τον εαυτο με αξιοπρεπεια και οχι με τετοιο τροπο, γιατι εκτιθεσαι περισσοτερο.

Μη παραθετεις αποσπασματικα τα ποστς μου. Ειπα οτι δεν ασχολουνται αλλα μετα συμπληρωσα οτι αυτοι που ασχολουνται ειναι αναλογικα λιγοι.

Eξαλλου δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε "στην Κινα δεν ασχολουνται με μπασκετ" , οποτε move on.

Οχι, εισαι εσυ που ειπες οτι ο παο εχει να κερδισει απο τους κινεζους, οταν ομως σε ρωτησα τι ακριβως εβαλες ενα  ασχετο image.

Άρα στην ερώτηση σου η απάντηση είναι, ναι, θα πουλήσει η πράσινη μπουτίκ.

Φιλε εσενα σε λενες Midi και απαντας αντ αυτου?

Μεγαλο παιδι ειναι ο Μidi, δε νομιζω οτι χρειαζεται τη βοηθεια σου.

Φιλε εχεις τη ταση οταν στριμωγνεσαι να γινεσαι προσβλητικος.

Οι αλλοι λενε αερολογιες, εσυ σοφιες. Μονο που δε μπορεις να τις τεκμηριωσεις, και οπλο σου ειναι το βρισιδι και η συκοφαντια.

Ποτε δεν αλλαζω κατι που εχω πει.

Αναγνωριζω την αγωνιωδη προσπαθεια που κανεις να καλυψεις αυτα που εγραψες απο πανω και σε εκθετουν. Προσπαθησε ομως να υπερασπιζεσαι τον εαυτο με αξιοπρεπεια και οχι με τετοιο τροπο, γιατι εκτιθεσαι περισσοτερο.

Για ποιο λογο μιλας για υβρεις και προσβολες εσυ που σε καθε ποστ σου αποκαλεις μπουρδες, αναξιοπρεπη κλπ εναν με τον οποιο διαφωνεις (για τους δικους σου ανεξηγητους λογους)?

Αν εκνευριζεσαι -γιατι αυτο παθαινεις- υπαρχουν διαφορες επιλογες, βρες τες.

Μη παραθετεις αποσπασματικα τα ποστς μου. Ειπα οτι δεν ασχολουνται αλλα μετα συμπληρωσα οτι αυτοι που ασχολουνται ειναι αναλογικα λιγοι.

Εχει πλακα που επιμενεις. Στο ποστ σου εγραψες οτι οι Κινεζοι δεν ασχολουνται με μπασκετ. Και μονον. Η "συμπληρωση" που ισχυριζεσαι οτι εκανες, δεν εγινε ποτε, παρα μονο οταν στριμωχτηκες απο τον gamano. Αλλιως ακομα θα επεμενες.

Και τελος παντων, ειχαμε τον Superpie, σε ενημερωσε κανεις οτι μας ελειψε και ηρθες να συνεχισεις το εργο του ή εισαι κανενα απο τα alt account του?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...