Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Πανθρακας πάντως εχθές ειχε 2 γκολ, 3 κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι!!

Γενικα, χθες ειπα οτι ο Πανθραξ ηταν καλυτερος Λάθος μου. Ξαναβλέποντας τις φάσεις, βλέπω οτι ο το κέντρο του ΠΑΟ ηταν ανυπαρκτο, η άμυνά του, σε 4 περιπτώσεις έχει εκτεθεί απιστευτα, και γενικά η όλη αμυντικη του λειτουργία ηταν τουλάχιστον επιπέδου παμπαίδων....

Κοιτα cossutius,για μενα ηταν αυτο που λεμε μαγικη εικονα.Δεν θα σταθω ομως στα αγωνιστικα(που παρουσιαζουμε πολυ καλυτερο προσωπο σε σχεση με την αρχη),αλλα στο θεμα της ψυχολογιας.Ο ΠΑΟ ειναι μια καινουρια ομαδα και για να βρει ρυθμο τωρα που δειχνει να παιζει και καλυτερα χρειαζεται και μια ευνοιουλα,οχι να παρω σφυριγματα που δεν ισχυουν αλλα τουλαχιστον δωσε μου αυτα που πρεπει και ειδικα στην εδρα μου.Γιατι αν ειχαμε κερδισει χθες θα υπηρχε αλλη ψυχολογια.Οι ηττες σε πανε πισω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Συμφωνω. Το πρόβλημα σου ομως ως ομάδα, ειναι συγκεκριμένο. Και ειναι αμυντικό. Καθαρά. Πολλά λάθη στην άμυνα. Χάνεις βαθμους εξαιτίας τέτοιων λαθών. Και οι 2 ξέρουμε οτι στο τελος το αποτέλεσμα μετράει.

Ο γαβρος πχ, εφαγε 3 γκολ με τον ιδιο τροπο με τη Παρι. Δειγμα οτι δεν ειχαν δουλευτει τα στημένα αμυντικα. Αντιθετα κάνει μπαμ οτι έχει δουλευτει πολυ επιθετικά.

Σανγκ για την Α1, Μπατιστ εκτος.

Προς το παρον φυσικα, διοτι κατα τη διαρκεια της σεζον μπορει να αλλαξει αυτο ανα χρονικες περιοδους.

Λογικα για να ξεκουραζει τον Μαικ και να συνεχισουν οι Κινεζοι να ασχολουνται με τον ΠΑΟ λογω του Σανγκ, για τα 2 λεπτα συμμετοχης που θα παιρνει.

Mε ποιον τροπο θα ασχολουνται οι κινεζοι με τον παο λογω του Σανγκ?

Μάγκες καλησπέρα... Κάποια στιγμή εμείς οι Παναθηναϊκοί πρέπει να δούμε την αλήθεια... Και η αλήθεια κατά την γνώμη μου είναι η εξής (και αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο αυτό):

--> Οι μεταγραφικές επιλογές των Νταμπίζα - Αναστασίου είναι πλήρως αποτυχημένες.
      Μπαϊράμι πάει για εγχείρηση

Μέντεζ περπατάει (και ξέρει και λίγη μπάλα)

Πράνιτς είναι πολύ τεχνίτης αλλά αργός και μισοπνέμονος (Δεν διανύει αποστάσεις μέσα στο γήπεδο, δεν πολυμπαίνει περιοχή)

Σίλντεφελντ δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτούς που ήδη έχουμε

Νάνο είναι ίσως ο καλύτερος σε φυσικές δυνάμεις, αλλά λίγη τεχνική και λάθη στην άμυνα

Αμπέιντ είναι άχρωμος και άοσμος... Μέτριος χαφ

Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν πήγαμε σε επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα και παίκτες γνωστούς σε μας.

Μητρόπουλος (Πανιώνιος): Το παλικάρι είναι τρεις φορές φθηνότερος από Μέντεζ και το γήπεδο το τρώει. Άσε που είναι και πιο νεαρός και εξελίξιμος.... Επιθετικά λίγα πράγματα, αλλά σα σύνολο σαφώς καλύτερος από το Μέντεζ

Κόρμπος (Απόλλωνας): Χίλιες φορές αυτός παρά ο Αμπείντ. Τρέχει, μαρκάρει και κυρίως πατάει όλο το γήπεδο! Ακολουθεί τις φάσεις και σκοράρει πολύ συχνά! Εύκολα θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα, καθώς φέρνει λίγο σε Στολτίδη... (Λίγο όμως)

Ούμπιδες (Ατρόμητος): Μακράν η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Ατρόμητο! Έχει τεχνική, τρέχει, έχει ουσία, σκοράρει, δίνει ασίστ, ταλαιπωρεί αντιπάλους... Τι άλλο θες από τα χαφ

Ντε Μπλάσις (Τρίπολη): Κοντός αλλά ουσιαστικός, παίζει τη μπάλα με τη μία και συχνά χώνεται στην περιοχή! Αρκετά τεχνίτης και παράλληλα ουσιαστικός καθώς σκοράρει με ευχέρια....

Αμέσως, αμέσως είπα τέσσερις παίκτες που είναι σε καλές ηλικίες και εύκολα θα μπορούσαν να φοράνε το τριφύλλι και να κάνουν καλύτερα πράγματα από αυτούς τους βαρείς παίκτες που έχουμε! Και επίσης δεν καταλαβαίνω το δόγμα Αναστασίου: Γιατί για να βγω στην Ευρώπη χρειάζομαι παίκτες κομμένους από τις ομάδες τους και δεν μπορώ να το πετύχω με φθηνές αλλά δοκιμασμένες σκληροτράχηλες λύσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα??

• Like 1

Mε ποιον τροπο θα ασχολουνται οι κινεζοι με τον παο λογω του Σανγκ?

Δεδομενου οτι τα 'χουμε περασει στην Ελλαδα στο ποδοσφαιρο, δε θελει πολυ μυαλο:

Με τον ιδιο που ασχολουνταν οι Ελληνες με την Μπλακμπερν λογω του Δωνη, με την Ιντερ λογω Γεωργατου κλπ.

Με τη διαφορα οτι εκει, οσοι ασχολουνται με το ευρωπαικο μπασκετ, τον ΠΑΟ τον εχουν σαν Μπαρτσελονα του ποδοσφαιρου και οχι σαν Μπλακμπερν, καθοτι ο κορυφαιος συλλογος της τελευταιας 20ετιας.

Δεδομενου οτι τα 'χουμε περασει στην Ελλαδα στο ποδοσφαιρο, δε θελει πολυ μυαλο:

Με τον ιδιο που ασχολουνταν οι Ελληνες με την Μπλακμπερν λογω του Δωνη, με την Ιντερ λογω Γεωργατου κλπ.

Με τη διαφορα οτι εκει, οσοι ασχολουνται με το ευρωπαικο μπασκετ, τον ΠΑΟ τον εχουν σαν Μπαρτσελονα του ποδοσφαιρου και οχι σαν Μπλακμπερν, καθοτι ο κορυφαιος συλλογος της τελευταιας 20ετιας.

Φιλε μη συγκρινεις ανομοια πραγματα. Οι ελληνες ασχολουμασταν με το αγγλικο ποδοσφαιρο πολυ πριν παει ο Δωνης στη Μπλακμπερν. Οι κινεζοι ουτως ή αλλως δεν ασχολουναι με μπασκετ.

Το ερωτημα ομως ηταν τι εχει να κερδισει ο παο απο τους κινεζους. Μηπως θα αγορασουν κασκολς απο την πρασινη μπουτικ?

Οι κινεζοι ουτως ή αλλως δεν ασχολουναι με μπασκετ.

Μην εκπλαγεις, αλλα με το μπασκετ παιζει, αν οχι σιγουρα, να ασχολουνται περισσοτεροι Κινεζοι παρα Ελληνες.

Το ερωτημα ομως ηταν τι εχει να κερδισει ο παο απο τους κινεζους. Μηπως θα αγορασουν κασκολς απο την πρασινη μπουτικ?

Οταν αποκτησω ΚΑΕ θα σου λυσω αυτου του τυπου τις αποριες. Εως τοτε, υποθετω οτι εκει στην ΚΑΕ δεν ειναι ηλιθιοι που προγραμματιζουν τουρνουα στην Κινα και ψαχνονται 2 χρονια τωρα να φερουν Κινεζο παιχτη για λογους μαρκετινγκ.

Νταξει στο ινσομνια σαφως υπαρχουν πιο εξυπνοι ανθρωποι που θα επρεπε να συμβουλευουν τους μυρωδιαδες της πιο επιτυχημενης ομαδας της τελευταιας 20ετιας αλλα δινω ενα μικρο chance και σε αυτους της ΚΑΕ να κοβει κατι τις ο νους τους για να καταφεραν οσες επιτυχιες καταφεραν.

Οι κινεζοι ουτως ή αλλως δεν ασχολουναι με μπασκετ.

ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ Ή ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ;

Το μπάσκετ είναι το μεγαλύτερο σε απήχηση σπορ στην Κϊνα.

Δεν υπάρχει καν meme να δείξω πόσο fail είναι αυτό που έγραψες.

Αποκτήσαμε και κινέζους του καναπέ ... που γνωρίζουν καλύτερα.

Πάνω από 300 εκατομμύρια κινέζοι , περισσότεροι από ολόκληρο τον πληθυσμό της Αμερικής, ασχολούνται με το μπάσκετ.

Είναι αρκετό αυτό σαν δυνητική αγορά;

Άρθρα από New york Times, αναλύσεις του ΝΒΑ , άρθρα από economist κ.ο.κ.

Χωρίς καν να καταφύγω σε ευκολίες τύπου Manchester United στο ποδόσφαιρο ξέρω εγώ.

• Like 2

Ε εγω τον πηγα σε πιο απλο συλλογισμο (γιατι τετοιοι χρειαζονται σε τετοιες περιπτωσεις-ξερω για να σου λεω), του στυλ ειναι 1,5 δις αυτοι, και 10 εκατομυρια εμεις. Αν ασχολειται το 80% των Ελληνων με μπασκετ και αν ασχολειται το 0,5% των Κινεζων με μπασκετ, μαντεψτε σε ποια αγορα το μπασκετ εχει περισσοτερο κοινο...

Που στην Ελλαδα δεν ασχολουνται ουτε οι μισοι των μισων και που στην Κινα ασχολουνται πολλοι παραπανω απο 0,5%. Αρα βοδια αυτοι εκει στην ΚΑΕ, τι κερδος να χουν αν δοκιμασουν ανοιγμα απο εκει, ας διαβασουν ινσομνια να μαθουνε μπαλιτσα.

btw στην απορια "ε και τι, θα ανοιξετε μπουτικ στην Κινα να πουλατε κασκολ?" δεν απαντησα πριν επιτηδες, αλλα αφου λυσαμε το ενα θεμα με την Κινα που κανεις δεν ασχολειται με μπασκετ, ας περασουμε στο αλλο:

Ο τρακης πριν 1-2-3 χρονια αναζητουσε επενδυτες ή και αγοραστες για την ομαδα μπασκετ. Πηγε Αμερικη και δεν τα καταφερε. Ειπε οτι χαριζει τις μετοχες εντος συνορων, δεν τα καταφερε. Περυσι στην αρχη της σεζον, δηλωσε οτι αποσυρεται απτην ομαδα τον Ιουνιο. Η Κινα ειναι χωρα που το κεφαλαιο ρεει αφθονο, υπαρχει κοινο που ασχολειται με μπασκετ, μενει να δημιουργηθει και κοινο που θα ασχολειται με τον ΠΑΟ, ειτε για τον Σανγκ, ειτε για το τουρνουα που πηγαμε και δωσαμε το καλοκαιρι απο εκει (πρωτη ευρωπαικη ομαδα στα χρονικα). Αν λοιπον ο ΠΑΟ προσπαθει να κανει ενα εστω και μικρο brand name απο εκει, οχι, δεν το κανει για να πουλαει κασκολ.

Μητρόπουλος (Πανιώνιος): Το παλικάρι είναι τρεις φορές φθηνότερος από Μέντεζ και το γήπεδο το τρώει. Άσε που είναι και πιο νεαρός και εξελίξιμος.... Επιθετικά λίγα πράγματα, αλλά σα σύνολο σαφώς καλύτερος από το Μέντεζ

O πρώτος κόβεται λόγο ονόματος και λόγο ομάδας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράρτημα.

Δικό σου είναι το άρθρο φαίνεται. Μπράβο σου γιατί το έχεις το θέμα, αν μπορούμε να μιλήσουμε για μπάλα σε αυτό το καραμαιμουδένιο πρωτάθλημα.

Είναι δύσκολο να ψαρέψεις αυτούς όλους τους παίχτες το καλοκαίρι. Για πήγαινε ζήτα τους τώρα να δεις πόσα ζητάνε.

Μάγκες καλησπέρα... Κάποια στιγμή εμείς οι Παναθηναϊκοί πρέπει να δούμε την αλήθεια... Και η αλήθεια κατά την γνώμη μου είναι η εξής (και αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο αυτό):

--> Οι μεταγραφικές επιλογές των Νταμπίζα - Αναστασίου είναι πλήρως αποτυχημένες.

Μπαϊράμι πάει για εγχείρηση

Μέντεζ περπατάει (και ξέρει και λίγη μπάλα)

Πράνιτς είναι πολύ τεχνίτης αλλά αργός και μισοπνέμονος (Δεν διανύει αποστάσεις μέσα στο γήπεδο, δεν πολυμπαίνει περιοχή)

Σίλντεφελντ δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτούς που ήδη έχουμε

Νάνο είναι ίσως ο καλύτερος σε φυσικές δυνάμεις, αλλά λίγη τεχνική και λάθη στην άμυνα

Αμπέιντ είναι άχρωμος και άοσμος... Μέτριος χαφ

Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν πήγαμε σε επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα και παίκτες γνωστούς σε μας.

Επίσης ξέχασες Ατζακούν Μπέρκ Λούτσο που είναι καλοί παίχτες για μένα κυρίως οι 2 τελευταίοι.(θέλω να δω λίγο ακόμα τον Ατζακούν)

Και Σίνεφελτ και Πράνιτς δεν είναι μπορώ να πω οτι δεν βγήκαν. Βοηθάνε νομίζω.

Νανο Αμπειντ Μπαιράμι Μέντεζ, συμφωνώ.

Οπότε μισα μισά στις μεταγραφές.

Ο Μαρινάκης γιατί παίζει?

Γιατί ήρθε απο τις ακαδημίες.

Επίσης ξέχασες Ατζακούν Μπέρκ Λούτσο που είναι καλοί παίχτες για μένα κυρίως οι 2 τελευταίοι.(θέλω να δω λίγο ακόμα τον Ατζακούν)

Και Σίνεφελτ και Πράνιτς δεν είναι μπορώ να πω οτι δεν βγήκαν. Βοηθάνε νομίζω.

Νανο Αμπειντ Μπαιράμι Μέντεζ, συμφωνώ.

Οπότε μισα μισά στις μεταγραφές.

Γιατί ήρθε απο τις ακαδημίες.

O Λουτσιάνο ήταν και πέρυσι στην ομάδα και είναι σ' ένα ρόλο Σόλσκιερ (Μπαίνει όταν τα έχουν σκατώσει οι άλλοι για να βάλει γκολ) και παρότι είναι πολύ χρήσιμος παίκτης (έχω πει ότι φέτος ο Παναθνηναϊκός έχει 2 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ με φρύδια μέχρι το πάτωμα) δεν μπορούμε να πούμε ότι βγήκε γιατί απλά δεν παίζει ενενήντα λεπτά! Δέχομαι να πούμε ότι είναι 50-50, γιατί είναι γκολτζής και δίνει βαθμούς...

Ο Ατζαγκούν δε μου δείχνει σόι! Σε παραπέμπω στον Ολαϊτάν που είναι ίδια ηλικία και από την ίδια χώρα και μπροστά του φαίνεται ο Πελέ!

Ο Σίλντεφελντ δε μου φαίνεται σόι... Πιο αργός κι από το ριπλέι είναι, καλύτερα να έπαιζε ο Κουτρουμπής να προσδωκάς και σε μία βελτίωση... Ο Πράνιτς είναι πολύ τεχνίτης αυτό κάνει μπαμ...  Αλλά, όπως σου είπα είναι μισοπνέμονος, δεν διανύει αποστάσεις μέσα στο γήπεδο και δυσκολέυεται να βγει από τα χαφ στην περιοχή (κοινώς τα χει φτύσει, δεν έχει διάρκεια στην προσπάθεια του και αμφιβάλλω αν θα βελτιωθεί - μόνο ένα παίκτη θυμάμαι να τα έφτυνε και μετά να έβγαλε μάτια - Μάρκους Μινχ)... Δε νομίζω ότι μπορείς να πεις ότι βγήκαν αυτές οι μεταγραφές, δεν δίνουν το κάτι παραπάνω απλά είναι λίγο καλύτεροι από τους άλλους...

Ο μόνος που βγήκε και ξεχωρίζει (και θα βελτιωθεί κι άλλο γιατί το έχει το θέμα) είναι ο Μπεργκ... Αυτός μάλιστα!

Και δεύτερος είναι ο Νανο (όχι ότι είναι σαν τον Μπεργκ, ελλείψει άλλου...) που παρότι είναι τελείος άμπαλος, εντούτοις έχει άριστη φυσική κατάσταση και είναι χρήσιμος γιατί κόβει και βαράει! Δυστυχώς δεν σεντράρει και κάνει και μαλ... στα κόρνερ...

Ο Παναθηναϊκός, εφόσον ο στόχος του είναι η 3η θέση ΕΠΡΕΠΕ να πάρεις παίκτες που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα και τις μικρομεσσαίες ομάδες.. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και φθηνοί! Οι φανφάρες με τελειωμένους έμπειρους έχει αποδειχθεί ότι δεν έχουν αποτελέσματα! Ακόμα κι 37χρόνος Ιμπαγάσα μου φαίνεται πιο ελαφρύς από τον Σίλντεφελντ που η ομάδα του δεν μπορούσε να τον πουλήσει! Βασικά και 40 να πάει ο Μπαγάσας κάτι Μέντεζ - Μπαιράμι και λοιπούς θα τους έχει για πρωινό!

Θα κάνω ένα σχόλιο για τους μικρούς: Από αυτούς 2 δείχνουν να μπορούν να κάνουν καριέρα... Ο Μαρινάκης, που το παλικάρι το χει... κι ο Λαγός που μπορεί να γίνει ένα καλό αμυντικό χαφ!  Σε δεύτερη μοίρα βάζω με ερωτηματικό βάζω τον Κουτρουμπή ο οποίος ξέρει και μπάλα αλλά είναι πολύ αργός (πολύ όμως) και τον Σπυρόπουλο που έχει τα προσόντα αλλά είναι αμυντικά ασταθής! Ειδικά ο Ντίνας που είναι παντελώς ακίνδυνος και ανούσιος στο παιχνίδι του (δεν έχει ούτε γκκολ ουτε ασσίστ ως τώρα) και ο Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος χωρίς υπερβολή είναι στόπερ 3ης εθνικής, δεεεν... Το παλικάρι πηδάει, κάνει, ράνει αλλά είναι άτσαλος και δεν μπορεί να τη δώσει ούτε στο ένα μέτρο!  Ούτε πεθαμένο δε σημαδεύει!

Και τέλος θα σταθώ στον έρωτα των δημοσιογράφων Ζέκα! Όσο ο Παναθηναϊκός έχει αυτόν τον παίκτη θα αγκομαχάει με ομάδες που κλείνονται πίσω!  Φλύαρος, ανούσιος, ανύπαρκτος στο ένας - με - έναν, σοφτ για αμυντικός χαφ, άτεχνος για πλάγιος και οκτάρι... Το παλικάρι έχει θεοποιηθεί γιατί είναι φιλότιμος και εργατικός (το ότι πολλές φορές τρέχει ανούσια δεν το λένε)!! Είναι ντροπή να φοράει το 10 στον Παναθηναϊκό, είναι το πιο άτεχνο 10 που θυμάμαι ποτέ!

Ο παίκτης αυτός διακρίνεται (αμυντικά πάντα, όχι ότι κάνει καμιά ενέργεια) σε παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός πρέπει να πιέσει (βλέπε Τούμπα - Καραϊσκάκη) και είναι άχρηστος σε όλο το υπόλοιπο ελληνικό πρωτάθλημα! Ειδικά δε όταν ακούω για ανανέωση μου σηκώνεται η τρίχα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...