Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θεμα μου ειναι να ανταλλαξω ενα παλτο των 500χιλ με ενα ημιπαλτο των 600χιλ δηλαδη? Αυτο ειναι το concept?

Ο Φωτσης στην Ιταλια αχρηστοποιηθηκε, το ειδαμε και με την Εθνικη και δεν θα παιξει

Ο Μπουρουσης μαγεψε στην Ιταλια? Τι διαολο ρε γαμωτο, ο Μπορυουσης απορω πως πηγε στην Ρεαλ και οχι στους Λεικερς αφου "κενταγε με την Εθνικη"

Πως ομως κενταγε με την Εθνικη αφου αχρηστοποιηθηκε στην Ιταλια?

Εσενα η αποψη σου ποια ειναι?

Οτι κακως ηρθε ο Φωτσης και οτι ο Μαικ ειναι σημαντικο προβλημα για τον Παναθηναικο, σωστα?

ΥΓ. Οχι, παρακολουθησα την Εθνικη και ειδα οτι ο Σπανουλης κανει για Εθνικη Φιλανδιας

Οχι, καλο ειναι να αποφυγεις τα παλτα καθε τυπου.

Για τον Φωτση μιλαγαμε ο Μπουρουσης που κολαει? Εχεις συνηθισει στα αντιολυμπιακα αντανακλαστικα και το καταλαβαινω(πιο κατω εγραψες οτι ο Σπανουλης ηταν για... Εθνικη Φινλαδιας), αφου βρισκομαι σε θρεντ φανατικων πρασινων.

Και ο Μπουρουσης ηταν "αχρηστοποιημενος" στην Ιταλια? Ρωταω γιατι δεν τον/τους παρακολουθουσα.

Η αποψη μου που με ρωτησες, ειναι οτι ο Παν/κος οπως και καθε ελληνικη ομαδα  πρεπει να παιρνει το καλυτερο δυνατο υλικο ωστε να εχει και περισσοτερες πιθανοτητες για κατακτηση ευρωπαικου κυπελου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Τόσα νομίζω ακουγόταν ότι του δίναμε εμείς και τον πήρατε με 7 κατοστάρικα τελικά.

Mε τιποτα, νομιζω 6 παιρνει, το 6,5 παιζει να ειναι πολυ

1.2-1.3 για 2ετες γραφανε

Οχι, καλο ειναι να αποφυγεις τα παλτα καθε τυπου.

Τοτε προς τι η απαντηση "ειναι καλυτερος του ΣΣ"?

Για τον Φωτση μιλαγαμε ο Μπουρουσης που κολαει?

Στο γεγονος οτι και οι 2 εφαγαν τα μουτρα τους στο Μιλανο. Αν ειναι κριτηριο η Ιταλια τοτε και οι 2 ειναι παλτα. Αλλα με την Εθνικη ο Μπουρουσης μια χαρα μου φανηκε.

Το συμπερασμα ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις παικτη για την ομαδα Α απο το πως απεδωσε στην ομαδα Β

Η αποψη μου που με ρωτησες, ειναι οτι ο Παν/κος οπως και καθε ελληνικη ομαδα  πρεπει να παιρνει το καλυτερο δυνατο υλικο ωστε να εχει και περισσοτερες πιθανοτητες για κατακτηση ευρωπαικου κυπελου.

Ε, η αποψη σου βασει οικονομικων δεδομενων ειναι ανεδαφικη, πως να το κανουμε

Και για να μην ξεχνιομαστε

ΕΕΕΕ

ΟΟΟΟ

Ασσο στο ημιχρονο και δυο τελικο

ΕΕΕΕ

ΟΟΟΟ

Ασσο στο ημιχρονο και δυο τελικο

• Like 1

Τοτε προς τι η απαντηση "ειναι καλυτερος του ΣΣ"?

Στο γεγονος οτι και οι 2 εφαγαν τα μουτρα τους στο Μιλανο. Αν ειναι κριτηριο η Ιταλια τοτε και οι 2 ειναι παλτα. Αλλα με την Εθνικη ο Μπουρουσης μια χαρα μου φανηκε.

Το συμπερασμα ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις παικτη για την ομαδα Α απο το πως απεδωσε στην ομαδα Β

Ε, η αποψη σου βασει οικονομικων δεδομενων ειναι ανεδαφικη, πως να το κανουμε

E αφου ειναι, πως να το κανουμε?

Τι εννοεις "εφαγαν τα μουτρα τους"? Μηπως δε πληρωθηκαν?

Ο Μπουρου πηρε Ρεαλ, οποτε καθε αλλο παρα εφαγε τα μουτρα του.

Δεν εκρινα παιχτη για την ομαδα Α απο το πως απεδωσε στην ομαδα Β. Εκρινα απο το πως απεδωσε και στην Α και στην Β. Αν βαλουμε και την Ιταλια απ οτι ακουω, τοτε και στην ομαδα Γ.

Ενταξει, αν δεν εχεις λεφτα ειναι αλλο θεμα.

E αφου ειναι, πως να το κανουμε?

Παραδιδομαι, το εχω ξαναπερασει με τον αλλο και δεν γινεται να το περασω και με σενα

Οταν αποφασισεις αν θες ο Παναθηναικος να παιρνει τους καλυτερους ή αν σου κανει διαφορα το ημιπαλτο απο το παλτο, ξαναελα

Οσο για το εφαγαν τα μουτρα τους, τι δεν καταλαβαινεις? Τους ειχες δει καθολου στο τσιρκο που λεγοταν Αρμανι?

Σου αρεσε ο Μπουρουσης στην Αρμανι?

Ακριβως επειδη πηγε Ρεαλ λοιπον αρα ποιος εχει δικιο? Αυτος που λεει οτι δεν μπορει να αποτελει κριτηριο η ομαδα Α για την ομαδα Β ή εσυ που εχεις προεξοφλησει την αποτυχια του Φωτση?

btw η Ρεαλ ειχε κλεισει τον Μπουρουση ΠΡΙΝ το Ευρωμπασκετ, για να μην λες οτι θαμπωθηκαν απο τα 8 ματς της Εθνικης

Οταν αποφασισεις αν θες ο Παναθηναικος να παιρνει τους καλυτερους ή αν σου κανει διαφορα το ημιπαλτο απο το παλτο, ξαναελα

Οσο για το εφαγαν τα μουτρα τους, τι δεν καταλαβαινεις? Τους ειχες δει καθολου στο τσιρκο που λεγοταν Αρμανι?

Σου αρεσε ο Μπουρουσης στην Αρμανι?

Ακριβως επειδη πηγε Ρεαλ λοιπον αρα ποιος εχει δικιο? Αυτος που λεει οτι δεν μπορει να αποτελει κριτηριο η ομαδα Α για την ομαδα Β ή εσυ που εχεις προεξοφλησει την αποτυχια του Φωτση?

btw η Ρεαλ ειχε κλεισει τον Μπουρουση ΠΡΙΝ το Ευρωμπασκετ, για να μην λες οτι θαμπωθηκαν απο τα 8 ματς της Εθνικης

Σου εξηγησα οτι ειναι καλο μια ομαδα να παιρνει καλο υλικο και οχι παλτα.

Οσο αφορα τη συγκριση Μαυροκεφαλιδη-Σοφο, τουλαχιστον με τα τωρινα δεδομενα ο πρωτος ειμαι σαφως καλυτερος του δευτερου.

Οπως ειπα δε γνωριζω τι εκανε ο Μπουρου στην Αρμανι, συνεπως δε μπορω να πω αν μου αρεσε ή δεν μου αρεσε.

Το να πηγαινει καποιος απο Αρμανι σε Ρεαλ, προφανως ειναι αναβαθμιση.

Δεν προεξοφλησα αποτυχια του Φωτση. Απλα διαπιστωσεις εκανα απο την ως τωρα πορεια.

Το οτι η Ρεαλ ειχε κλεισει το Μπουρου πριν το eurobasket αυτο σημαινει οτι ο Μπουρου εκανε καλη δουλεια στην Αρμανι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...