Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tι ενστασεις ακριβως να εχουμε για τον Μαικ?

Το παλιοπαλτο κι ετσι?

Ζωντανη ιστορια της ομαδας, ηρθε τιμητικα για να κλεισει την καριερα του στο σπιτι του (συμφωνα με δηλωση Ματσιουλις θα αποσυρουμε το 8 το καλοκαιρι).

Ο ρολος του Μαικ ειναι στα αποδυτηρια και για 5' ανα ματς αντι του Σκορδιλη, θα βοηθησει οπως ο Αλβερτης την προτελευταια του χρονια

Ποιος εισαι εσυ και εγω που θα πει στον Μαικ οτι δεν κανει για τον Παναθηναικο? Δηλαδη αν ο Μητσος θελει το '15 να παιξει τιμητικα αλλον εναν χρονο τι θα του πουμε, οτι στα 36 του δεν κανει?

Δηλαδη ο Μαικ εχει ασυλια, ο Φωτσης οχι?

Με το Μητσο δε τιθεται θεμα, δεν εχει αχρηστοποιηθει ακομα.

Δεν ειπα αν  ο Μαικ κανει η δε κανει για τον Παν/κο, παρελειψες το quote του μυνηματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Εχει γινει αχρηστος ο μπατιστ και ο φωτσης?Δεν ειναι πρωτοκλασατοι ο γκιστ και ο λασμε?Ο διαμαντιδης επειδη εκανε 1-7 τριπντα γερασε και τελειωσε σαν παικτης?Τι αλλη μαλακια θα ακουσω εδω μεσα δεν λεγετε.Καλη συνεχεια.

Πες μου 5 καλυτερα ροστερ

Σου λεω εγω 2, Μπαρτσελονα, Τσσκα

Eλα, πες μου τα αλλα 3.

Ελα, παρακαλαω να μου πεις την Ρεαλ και την Φενερ, παρακαλαω

Επισης, δεν καταλαβα σε ποιο ακριβως ποστ ανεφερα για ΤΟ καλυτερο ροστερ.

Γιατι σε 2 ποστ - κατα συμπτωση Ολυμπιακων? - ειδα να γινεται αναφορα "Τσσκα-Μπαρτσελονα εχουν καλυτερο".

Αναφερθηκα εγω για ΤΟ καλυτερο?

Όταν σε όλη την Ευρωλίγκα όλες οι σοβαρές ομάδες είναι 10, προφανώς και έχεις ένα από τα καλύτερα και εσύ και εγώ.

Σίγουρα όμως είναι οι 3 πρώτες που προαναφέρθησαν (ναι, με τη Φενέρ μέσα και με Ομπράντοβιτς στον πάγκο) και μετά ακολουθούν οι δύο ελληνικές.

Μην αρπάζεσαι και είσαι και σε κρίσιμη ηλικία :lol:

Όταν σε όλη την Ευρωλίγκα όλες οι σοβαρές ομάδες είναι 10, προφανώς και έχεις ένα από τα καλύτερα και εσύ και εγώ.

Σίγουρα όμως είναι οι 3 πρώτες που προαναφέρθησαν (ναι, με τη Φενέρ μέσα και με Ομπράντοβιτς στον πάγκο) και μετά ακολουθούν οι δύο ελληνικές.

Μην αρπάζεσαι και είσαι και σε κρίσιμη ηλικία :lol:

A μπα, τωρα σου κανει ο Ομπραντοβιτς?

Ελα, σοβαροι να ειμαστε, το ροστερ της Φενερ ειναι 5 παικτες. Οι υπολοιποι ειναι ο λογος που οι Τουρκοι δεν πανε Φ4 και λεγεται "αχρηστοι Τουρκοι με μισθο 2μ"

Το οτι το επιπεδο της Ευρωλιγκας εχει πεσει κατακορυφα και εχουν μεινει 6-7 ομαδες δεν αλλαζει, ισα ισα ενισχυει, αυτο που ειπα

Οτι ο Παναθηναικος φετος εχει ενα απο τα Τοπ5 ροστερ της Ευρωλιγκας, της πεσμενης Ευρωλιγκας και το να χανω απο ομαδα με καλυτερο ψηλο τον Γλυνιαδακη, ειναι αστειο

Περσυ δεν υπηρχε παικτης στις θεσεις 8-12 ενω και στις θεσεις 6-8 καναμε 5 μηνες να βρουμε. Φετος εχει 12αδα κανονικη που με τα μειον του και τα πλην του μπορει ο καθενας απο τους 12 να σταθει σε αυτο το επιπεδο.

Οταν λοιπον σε διοργανωση 24 ομαδων εχεις ενα απο τα 5 καλυτερα ροστερ, το να τρεχεις να παιζεις την προκριση σε καμια Μοσχα ή καμια Βαρκελωνη επειδη ο Αργυρακος νομιζει οτι προπονει το Περιστερι που υπαρχουν ηθικοι νικητες και παλεψαν τα παιδια αλλα η κουφαλα διαιτησια και ας περασουμε μωρε την Α' φαση οπως οπως και βλεπουμε, δεν παιζει φετος να γινει αποδεκτο

• Like 1

To μόνο αδικαιολόγητο που δεν το είχε ΠΟΤΕ ο Παναθηναϊκός είναι η αστοχία στις βολές. Όλα τα άλλα μπορώ να τα δικαιολογήσω, αυτό όχι. 

Το πρόσεχε πολύ αυτό ο Ζοτς. Απο εκεί ξεκίναγε πιστεύω. Τώρα ο Πεδ δεν ξέρω τι κάνει...

Εχει γινει αχρηστος ο μπατιστ και ο φωτσης?

Aχρηστοι οχι. Δεν ειναι ομως ο Μπατιστ και ο Φωτσης που το 2011 σηκωναν την Ευρωλιγκα. Τοτε "πεταγανε", θυμαμαι.

Σημερα?

O Mαικ ήρθε τιμης ενεκεν. Και τιποτα να μην κανει δεν μας πειραζει.

Που μεταξυ μας, δεν μπορει να γινεται συγκριση με τον Μαικ του 11 και του 09, θα γινει συγκριση με τον Σκορδιλη, τον ρολο του οποιου θα εχει φετος στο παρκε

Ε, ακομα και στα 37, ο Μαικ ειναι καλυτερος του Σκορδιλη για 5' και προσφερει

Ο Φωτσης ηρθε ως κανονικος παικτης, το '11 ηταν 31 χρονων και τωρα ειναι 33. Υπαρχει σιγουρα διαφορα αλλα δεν θα τον καψω απο 2 ματς

1ον, δεν καιω κανέναν Φωτση απο καμια Εθνικη. Αν ειναι δυνατον, το παιδι έπαιζε στο μισο τουρνουα 3' στο τελος

Αν η Εθνικη ειναι κριτηριο τοτε ο Σπανουλης ειναι για Ηλυσιακο και ο Μπουρουσης για τους Σαν Αντονιο Σπερς

2ον, και εγω θα ήθελα να εχω τον Πολ Ντειβις 3ο σεντερ και δευτερο τον Τιαγκο Σπλιτερ αλλα δεν γινεται. Το μπατζετ ειναι 15Μ μεικτα. Και επειδη ως 3ο σεντερ αναγκαστικα θα ηταν καποιος με περιορισμους λογω μπατζετ, 1000 φορες ο Μαικ να κλεισει την καριερα του εδω.

Αυτος που παιρνει χρημα και δεν το αξιζει για μενα ειναι ο Μαυροκεφαλιδης. 6-6,5 κατοσταρικα γραφανε οτι πηρε

Παντως παλτο σαν το Σοφο δεν ειναι.

Παρακολουθησες την Εθνικη και καταλαβες οτι ο Σπανουλης ηταν για Ηλυσιακο?

Ο φιλος απο πανω που εγραψε οτι ο Φωτσης εχει "αχρηστοποιηθει" απο την Ιταλια, εσφαλε?

Το θεμα μου ειναι να ανταλλαξω ενα παλτο των 500χιλ με ενα ημιπαλτο των 600χιλ δηλαδη? Αυτο ειναι το concept?

Ο Φωτσης στην Ιταλια αχρηστοποιηθηκε, το ειδαμε και με την Εθνικη και δεν θα παιξει

Ο Μπουρουσης μαγεψε στην Ιταλια? Τι διαολο ρε γαμωτο, ο Μπορυουσης απορω πως πηγε στην Ρεαλ και οχι στους Λεικερς αφου "κενταγε με την Εθνικη"

Πως ομως κενταγε με την Εθνικη αφου αχρηστοποιηθηκε στην Ιταλια?

Εσενα η αποψη σου ποια ειναι?

Οτι κακως ηρθε ο Φωτσης και οτι ο Μαικ ειναι σημαντικο προβλημα για τον Παναθηναικο, σωστα?

ΥΓ. Οχι, παρακολουθησα την Εθνικη και ειδα οτι ο Σπανουλης κανει για Εθνικη Φιλανδιας

Αυτος που παιρνει χρημα και δεν το αξιζει για μενα ειναι ο Μαυροκεφαλιδης. 6-6,5 κατοσταρικα γραφανε οτι πηρε

Τόσα νομίζω ακουγόταν ότι του δίναμε εμείς και τον πήρατε με 7 κατοστάρικα τελικά.

Επίσης ο Φώτσης για εμένα είναι ο Μάντζιος του μπάσκετ. Τρομερά αθλητικά προσόντα, φοβερό σουτ για τεσσάρι, αλλά δεν δούλεψε ποτέ του για να πάει παραπέρα και με το ταλέντο του έπιασε ταβάνι.

Δεν θεωρώ ότι θα είναι τόσο χάλια όλη τη σαιζόν, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να επανέλθει.

Για την κουβεντα περι Μαικ και Φωτση ενα ειναι το θεμα. Να καταλαβουν οι φιλαθλοι του ΠΑΟ πρωτιστως, οτι δεν μιλαμε για τους παιχτες που ξεραμε. Το λεω διοτι ειναι πολυς ο κοσμος που περιμενει απτον Μπατιστ και τον Φωτση να κανουν αυτα που κανανε πριν 3 χρονια.

Αν λοιπον συμβιβαστουν ολοι στην ιδεα οτι μιλαμε για παιχτες που πλεον εχουν πολυ συγκεκριμενους ρολους στην ομαδα, τοτε εχει καλως. Αν υπαρχουν αυτοι που περιμενουν τα one man show απο αυτους ή να λυνουν και να δενουν σε επιθεση και αμυνα, ε τοτε θα εχουμε απογοητευσεις κατα τη διαρκεια της σεζον.

btw προχθες δεν πιστευω να χαλασε κανεναν η αποδοση του Μαικ. Ειτε σας φαινεται περιεργο, ειτε οχι, περυσι (που ηταν και 1 χρονο μικροτερος) στη Φενερ παιζει να μην εβγαλε τοσο καλη αποδοση σε ουτε 1 ματς Ευρωλιγκας.

Γενικα, realize τις πραγματικες τους δυνατοτητες και σεβασμο και τοιχος προστασιας σε αυτους τους 2 παιχτες, ακομα κι αν δεν βλεπονται, ακομα κι αν μας καψουν σε ενα κρισιμο παιχνιδι.

Ο Φώτσης για τουλάχιστον 10 χρόνια είναι απο τα σημαντικότερα εργαλεία για μια ομάδα σε επίπεδο Ευρωλίγκας. 

Για τη συζήτηση περι ροστερ των ομαδων της Ευρωλίγκα http://hoopfellas.blogspot.gr/2013/10/euroleague-2013-14-power-rankings-1.html

A μπα, τωρα σου κανει ο Ομπραντοβιτς?

Μη λες παπαριές, εγώ ποτέ δεν αμισβήτησα ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, ασχέτως αν το μπάσκετ που έπαιζε ποτέ δεν το συμπαθούσα.

Το ότι ήταν αποτελεσματικό όμως και το ότι κατάφερνε μέχρι και παίχτες χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές να τους αναδεικνύει, αυτό του το αναγνωρίζει μέχρι και ο Τσουκαλάς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...