Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Φωτσης οντως ειναι πολυ πισω σε σχεση με τους αλλους. Και ο μητσος εχει ξεκινησει πολυ ασχημα. Μηπως ηρθε το πληρωμα του χρονου;; (ειπε ο vlachaquito και σε κανα μηνα ο διαμαντιδης θα κανει τσοντα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Ο Φωτσης οντως ειναι πολυ πισω σε σχεση με τους αλλους. Και ο μητσος εχει ξεκινησει πολυ ασχημα. Μηπως ηρθε το πληρωμα του χρονου;; (ειπε ο vlachaquito και σε κανα μηνα ο διαμαντιδης θα κανει τσοντα).

Στο ΣΕΦ ηταν πολυ ασχημος ο Διαμαντιδης?

Μεγαλε Αργυρη, τα απειρα παιδια χωρις παραστασεις και το ας περασουμε 4οι και βλεπουμε μας τελειωσαν περσυ

Κανονισε να παρεις ενα απο τα καλυτερα ροστερ της διοργανωσης και να το τρεχεις για πλευοφφ με μειονεκτημα στη Βαρκελωνη παλι

Ο Φωτσης ειναι σε αυτην την κατασταση εδω και 2 χρονια γιαυτο ειχα απ'τον Γενναρη ενστασεις για την μεταγραφη του (που ακουγοταν). Ειναι φανερο οτι ειναι αλλος παιχτης απο αυτον που ξερουμε, το ερωτημα ειναι αν ο ιδιος θελει και εχει διαθεησ να δουλεψει σκληρα στα 33 του για να το αλλαξει ή αν θεωρει οτι τα μπασκετικα του χρονια πλησιαζουν στο τελος του και αρκεστει σε αυτο που δειχνει αυτη τη στιγμη μεσα στο παρκε συν τις καποιες εντυπωσιακες εκρηξεις που θα κανει σε 3-4 ματς. Ειναι καθαρα δικο του θεμα, το δεδομενο ειναι οτι πρεπει να ξεχασουμε τον Φωτση που ξεραμε.

ΥΓ. Τον Μασιουλις τον διωξαμε το καλοκαιρι, αλλα επειδη δε βρηκε ομαδα τον πηραμε πισω. Μηπως πρεπει να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι ? Εκανε καλο ευρωμπασκετ, εχθες επαιζε μονος του, μας χαλανε τετοιοι φθηνοι ρολιστες πολυτελειας δηλαδη?

Μεγαλε Αργυρη, τα απειρα παιδια χωρις παραστασεις και το ας περασουμε 4οι και βλεπουμε μας τελειωσαν περσυ

Κανονισε να παρεις ενα απο τα καλυτερα ροστερ της διοργανωσης και να το τρεχεις για πλευοφφ με μειονεκτημα στη Βαρκελωνη παλι

Χωρίς διάθεση ειρωνίας, θέλεις να γράψεις ποια είναι κατά τη γνώμη σου τα καλύτερα ρόστερ στης Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή?

(λέω αυτή τη στιγμή, γιατί μέχρι Μάιο αλλάζεις και όλη την ομάδα αν γουστάρεις)

Εγώ θεωρώ ότι οι 3 πρώτες που ανέφερες έχουν τα καλύτερα ρόστερ, βάσει ονομάτων - budget και δευτερευόντως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν μεν ονόματα, δεν έχουν δε budget και βασίζονται περισσότερο στην ομαδική λειτουργία της ομάδας.

Όταν δηλαδή ο Ολυμπιακός έχει στο 2 Λοτζέσκι, στο 4 Πέτγουει και στο 5 Σίμονς και Ντάνστον, παίχτες άσημους αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα και αντίστοιχα ο ΠΑΟ Κάρι, Γκίστ, Λάσμε, παίχτες που είχαν ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά πρωτοκλασάτους δεν τους λες με τίποτα και η ΤΣΣΚΑ απένατι έχει όλη την αφρόκρεμα της Ευρωλίγκας, νομίζω ότι είναι υπερβολική η έκφραση "από τα καλύτερα ρόστερ της Ευρώπης".

Απλή παρατήρηση κάνω, γιατί ξέρουμε και εμείς και εσείς ότι η ομάδα παίρνει τελικά τις κούπες και όχι τα budget.

Aλλο καλο ροστερ, αλλο υψηλο μπατζετ.

Δε σημαινει πως οποιος δαπανησει ενα σκασμο δις εχει και τη καλυτερη ομαδα.

Πρωτοκλασατος = υψηλο μπατζετ?

Ναι το ξερουμε αυτο, το απεδειξε περιτρανα ο οσφπ! Αλλα εδω εξαρχης εγινε κουβεντα για ροστερ, και οντως βαση ονοματων τσσκα μπαρτσελονα ειναι πολυ πιο μπροστα. Φυσικα ελπιζω κι ευχομαι να τους ξεφτυλισουμε και φετος. Κερδιζουμε εμεις την τσσκα, κερδιζει ο παο την μπαρτσελονα και τα λεμε τελικο, σ ενα γεματο γηπεδο απο Ελληνες οπαδους. Ονειρο δεν ειναι;

Ο Πεδουλας χτες πηγε κι επαιξε τελευταια αμυνα με Φωτση μεσα... Ο Φωτσης φταιει που μεινε με τον γκαρντ, η ο αργυρης που χε γκιστ παγκο?

Χωρίς διάθεση ειρωνίας, θέλεις να γράψεις ποια είναι κατά τη γνώμη σου τα καλύτερα ρόστερ στης Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή?

(λέω αυτή τη στιγμή, γιατί μέχρι Μάιο αλλάζεις και όλη την ομάδα αν γουστάρεις)

Πες μου 5 καλυτερα ροστερ

Σου λεω εγω 2, Μπαρτσελονα, Τσσκα

Eλα, πες μου τα αλλα 3.

Ελα, παρακαλαω να μου πεις την Ρεαλ και την Φενερ, παρακαλαω

Επισης, δεν καταλαβα σε ποιο ακριβως ποστ ανεφερα για ΤΟ καλυτερο ροστερ.

Γιατι σε 2 ποστ - κατα συμπτωση Ολυμπιακων? - ειδα να γινεται αναφορα "Τσσκα-Μπαρτσελονα εχουν καλυτερο".

Αναφερθηκα εγω για ΤΟ καλυτερο?

Ο Φωτσης ειναι σε αυτην την κατασταση εδω και 2 χρονια γιαυτο ειχα απ'τον Γενναρη ενστασεις για την μεταγραφη του (που ακουγοταν). Ειναι φανερο οτι ειναι αλλος παιχτης απο αυτον που ξερουμε,

Για τον Μπατιστ δεν ειχες ενστασεις? Ουτε και αυτος ειναι ο παιχτης που ξερατε.

Για τον Μπατιστ δεν ειχες ενστασεις? Ουτε και αυτος ειναι ο παιχτης που ξερατε.

Tι ενστασεις ακριβως να εχουμε για τον Μαικ?

Το παλιοπαλτο κι ετσι?

Ζωντανη ιστορια της ομαδας, ηρθε τιμητικα για να κλεισει την καριερα του στο σπιτι του (συμφωνα με δηλωση Ματσιουλις θα αποσυρουμε το 8 το καλοκαιρι).

Ο ρολος του Μαικ ειναι στα αποδυτηρια και για 5' ανα ματς αντι του Σκορδιλη, θα βοηθησει οπως ο Αλβερτης την προτελευταια του χρονια

Ποιος εισαι εσυ και εγω που θα πει στον Μαικ οτι δεν κανει για τον Παναθηναικο? Δηλαδη αν ο Μητσος θελει το '15 να παιξει τιμητικα αλλον εναν χρονο τι θα του πουμε, οτι στα 36 του δεν κανει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...