PostHelper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Να υποθέσω πως κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΟΦΗ. Φοβούνται να βγάλουν κάρτες ; Τυχαιοτητα. Σε μια κατανομη υπαρχουν και οι outliers. Στο τελος του πρωταθληματος θα μικρυνει η διαφορα για τον ΟΦΗ. Οχι ομως και για τον Ολυμπιακο. Γιατι ο Ολυμπιακος παντα ειναι outlier. Το γιατι το ξερουμε. Ρε Crocodile sorry κιόλας αλλά πας να εξηγήσεις το ποδόσφαιρο μέσω στατιστικής ;; Αν κοιτούσαμε την στατιστική η Ελλάδα ούτε που θα περνούσε την πρώτη φάση στο Euro 2004. Δεν προσπαθω να εξηγησω το ποδοσφαιρο με την στατιστικη. Που κολλαει αυτο? Προσπαθω μεσω της στατιστικης να ξαναανακαλυψω την Αμερικη! Και τα καταφερνω! ο ολυμπιακος με την ευνοια(οπως λεει ο πικραμενος φιλαθλος του παναθηναικου) ριχνει 6αρες στο ρελαντι.χωρις την ευνοια θα εριχνε 4αρες στο ρελαντι. Ο Ολυμπιακος μια 6αρα εριξε. Επισης η προταση "με την ευνοια ΘΑ εριχνε 4αρες και ΘΑ νικουσε ετσι και αλλιως κλπ" δεν υφισταται! ΔΕΝ τα ξερουμε ολα αυτα τα ΘΑ! Και αυτο που πρεπει να γινει ειναι να μην υπαρχιε καμια ευνοια ΓΙ ΑΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ στην πραξη εαν ΘΑ γινονταν ή οχι. τα μικροσφυριγματα που παιρνει ο θρυλος με τους μικρους τα παιρνει και ο παο και ο παοκ. Καμια σχεση. Δεν τα παιρνει ο ΠΑΟΚ! Για τον Παναθηναικο ενας ματς εχω δει ολοκληρο οποτε δεν γνωριζω αλλά εικαζω ευκολα, οτι ουτε και αυτος τα παιρνει.
saks80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τυχαιοτητα. Σε μια κατανομη υπαρχουν και οι outliers. Στο τελος του πρωταθληματος θα μικρυνει η διαφορα για τον ΟΦΗ. Οχι ομως και για τον Ολυμπιακο. Γιατι ο Ολυμπιακος παντα ειναι outlier. Το γιατι το ξερουμε. Δεν προσπαθω να εξηγησω το ποδοσφαιρο με την στατιστικη. Που κολλαει αυτο? Προσπαθω μεσω της στατιστικης να ξαναανακαλυψω την Αμερικη! Και τα καταφερνω! Ο Ολυμπιακος μια 6αρα εριξε. Επισης η προταση "με την ευνοια ΘΑ εριχνε 4αρες και ΘΑ νικουσε ετσι και αλλιως κλπ" δεν υφισταται! ΔΕΝ τα ξερουμε ολα αυτα τα ΘΑ! Και αυτο που πρεπει να γινει ειναι να μην υπαρχιε καμια ευνοια ΓΙ ΑΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ στην πραξη εαν ΘΑ γινονταν ή οχι. Καμια σχεση. Δεν τα παιρνει ο ΠΑΟΚ! Για τον Παναθηναικο ενας ματς εχω δει ολοκληρο οποτε δεν γνωριζω αλλά εικαζω ευκολα, οτι ουτε και αυτος τα παιρνει. μια χαρα τα παιρνει και ο παοκ και παιρνει και βαθμους.με την ξανθη πηρε μουφα πεναλντι,με τον πανιωνιο προηγηθηκε με αντικανονικο γκολ(ξαθαρο επιθετικο φαουλ του κλαους)και μεσα στη βεροια δεν εδωσε καθαρο πεναλντι στην βεροια.τωρα αν σε αν δεν τα βλεπεις η δεν θες να τα δεις δικο σου προβλημα 1
PostHelper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 μια χαρα τα παιρνει και ο παοκ και παιρνει και βαθμους.με την ξανθη πηρε μουφα πεναλντι,με τον πανιωνιο προηγηθηκε με αντικανονικο γκολ(ξαθαρο επιθετικο φαουλ του κλαους)και μεσα στη βεροια δεν εδωσε καθαρο πεναλντι στην βεροια.τωρα αν σε αν δεν τα βλεπεις η δεν θες να τα δεις δικο σου προβλημα Με τον ΟΦΗ δεν του εδωσε πεναλτι. Με τον Πλατανια μεσα στην τουμπα τον επαιζε 90-10 στα αμφισβητουμενα φαουλ. Στον Ολυμπιακο αυτα ποτέ δεν συμβαινουν.
Crash_Batic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια τι μιλατε? Απο την στιγμη που λεει οτι ο Ολυμπιακος ευνοειται και στα 34 παιχνιδια καθε χρονο και οταν του λες για παιχνιδια των αλλων ομαδων που ευνοηθηκαν και σου απανταει δεν ξερω γιατι δεν ειδα το παιχνιδι και οταν τα βλεπει τα παιχνιδια λεει οτι τα αλλα τυχαια γεγονοτα ε...Δεν αξιζει να συζητας αλλο μαζι του.. Εδω λεει να αφησουμε τα ΘΑ γιατι δεν ξερουμε και μετα σου λεει ο ιδιος για τον ΟΦΗ οτι η διαφορα ΘΑ μικρινει ενω του Ολυμπιακου οχι... Του λες οτι τα τελευταια 8 χρονια ο Ολυμπιακος μονο τις 2 χρονιες απο αυτες ειχε τα περισσοτερα κερδισμενα φαουλ και ολες τις αλλες ειχε λιγοτερα και σου λεει για αλλες αναλογιες και τετοια...Θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη με αυτους... Αντε και του χρονου στα πλαγια..Προσεχε Βαγγελα γιατι αν εχεις τα περισσοτερα πλαγια την σεζον 2014-2015 θα εχεις παρει πρωταθλημα με αυτη την μεθοδο...
PostHelper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια τι μιλατε? Απο την στιγμη που λεει οτι ο Ολυμπιακος ευνοειται και στα 34 παιχνιδια καθε χρονο και οταν του λες για παιχνιδια των αλλων ομαδων που ευνοηθηκαν και σου απανταει δεν ξερω γιατι δεν ειδα το παιχνιδι και οταν τα βλεπει τα παιχνιδια λεει οτι τα αλλα τυχαια γεγονοτα ε...Δεν αξιζει να συζητας αλλο μαζι του.. Η ιστορια εχει δειξει ποιος ευνοειται σκανδαλωδως. Και ακομα δειχνει. Ο Ολυμπιακος. Ολοι το βλεπουν εκτός απο τους Ολυμπιακους οπως φαινεται. Εδω λεει να αφησουμε τα ΘΑ γιατι δεν ξερουμε και μετα σου λεει ο ιδιος για τον ΟΦΗ οτι η διαφορα ΘΑ μικρινει ενω του Ολυμπιακου οχι... Εγω ομως εχω συμμαχο την προιστορια και ξερω το τι θα γινει. Γιατι ξερω οτι δεν γινονται τυχαια αυτα. Και ξερω οτι αυτο το "ΘΑ" που ειπα, ΘΑ γινει επειδη τιποτα δεν ειναι τυχαιο οσον αφορα τον Ολυμπιακο και την διαιτησια! Του λες οτι τα τελευταια 8 χρονια ο Ολυμπιακος μονο τις 2 χρονιες απο αυτες ειχε τα περισσοτερα κερδισμενα φαουλ και ολες τις αλλες ειχε λιγοτερα και σου λεει για αλλες αναλογιες και τετοια...Θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη με αυτους... Αφου δεν ξερεις να διαβαζεις! Ή ξερεις και απλως δεν εχεις το μυαλο να καταλαβεις τι διαβαζεις. Σου ειπα οτι η αναλογια που μου αναφερεις δεν ειναι αυτη που εγω αρχικα χρησιμοποιησα. Αν δεν ξερεις να διαβαζεις ή δεν κατανοεις τι διαβαζεις εσυ εκτιθεσαι και γινεσαι ρεζιλι οχι εγω. Και σου ξαναλεω οτι η αναλογια που χρησιμοποιησα ειναι στην σελιδα 570 του τοπικ του Παναθηναικου και δεν ειναι αυτη που εσυ αλλαξες μετεπειτα γιατι ετσι σε συμφερει....
Crash_Batic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ρε φιλε,μπορεις να καταλαβεις οτι η αναλογια δεν ειναι αντικειμενο συγκρισης? Αν η μια ομαδα κανει 500 φαουλ και η αλλη κανει 250 φαουλ δεν ειναι λογικο η πρωτη ομαδα με τα 500 φαουλ να εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παρει παραπανω καρτα ανα φαουλ?
8elwADSL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ημουν τυχερός και επέζησα Συνέντευξη Λάσμε αξίζει να την διαβάσεις. 4
saks80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Η ιστορια εχει δειξει ποιος ευνοειται σκανδαλωδως. Και ακομα δειχνει. Ο Ολυμπιακος. Ολοι το βλεπουν εκτός απο τους Ολυμπιακους οπως φαινεται. Εγω ομως εχω συμμαχο την προιστορια και ξερω το τι θα γινει. Γιατι ξερω οτι δεν γινονται τυχαια αυτα. Και ξερω οτι αυτο το "ΘΑ" που ειπα, ΘΑ γινει επειδη τιποτα δεν ειναι τυχαιο οσον αφορα τον Ολυμπιακο και την διαιτησια! Αφου δεν ξερεις να διαβαζεις! Ή ξερεις και απλως δεν εχεις το μυαλο να καταλαβεις τι διαβαζεις. Σου ειπα οτι η αναλογια που μου αναφερεις δεν ειναι αυτη που εγω αρχικα χρησιμοποιησα. Αν δεν ξερεις να διαβαζεις ή δεν κατανοεις τι διαβαζεις εσυ εκτιθεσαι και γινεσαι ρεζιλι οχι εγω. Και σου ξαναλεω οτι η αναλογια που χρησιμοποιησα ειναι στην σελιδα 570 του τοπικ του Παναθηναικου και δεν ειναι αυτη που εσυ αλλαξες μετεπειτα γιατι ετσι σε συμφερει.... τι να πει τοτε και το μπασκετακι ρε φιλε.εκει ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα.ευνοειτε ο παο σκανδαλωδως στα ντερμπι που κρινουν τον τιτλο.εχει κλεψει με επικες σφαγες 4 προωταθληματα τα τελευταια χρονια,κανει αισχη στο γηπεδο του και δεν τον τιμωρει κανεις,μπουκαρουν οι παραγοντες του και απειλουν διαιτητες και παλι δεν τους τιμωρει κανεις.οταν μιλας για ευνοιες και σφαγες να εισαι πιο προσεκτικος γιατι εχεισ καταστρεψει και εχεις κανει τσιφλικι σου το ελληνικο μπασκετ
LRoi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι βάζελος αυτός. 3 λαλούν και 2 χορεύουν είναι.
PostHelper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε φιλε,μπορεις να καταλαβεις οτι η αναλογια δεν ειναι αντικειμενο συγκρισης? Αν η μια ομαδα κανει 500 φαουλ και η αλλη κανει 250 φαουλ δεν ειναι λογικο η πρωτη ομαδα με τα 500 φαουλ να εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παρει παραπανω καρτα ανα φαουλ? ΟΧΙ! Δεν ξερεις μαθηματικα. Κατσε σκεψου τι ειπες και αμα καταλαβεις την μεγαλη ανοησια αυτου που ειπες, παραδεξου και εδω την ανοησια που ειπες ωστε να δειξεις οτι δεν εισαι ξεροκεφαλος. τι να πει τοτε και το μπασκετακι ρε φιλε.εκει ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα.ευνοειτε ο παο σκανδαλωδως στα ντερμπι που κρινουν τον τιτλο.εχει κλεψει με επικες σφαγες 4 προωταθληματα τα τελευταια χρονια,κανει αισχη στο γηπεδο του και δεν τον τιμωρει κανεις,μπουκαρουν οι παραγοντες του και απειλουν διαιτητες και παλι δεν τους τιμωρει κανεις.οταν μιλας για ευνοιες και σφαγες να εισαι πιο προσεκτικος γιατι εχεισ καταστρεψει και εχεις κανει τσιφλικι σου το ελληνικο μπασκετ Και τι σχεση εχει το μπασκετ με αυτα που λεω? Καμια! Οποτε τι μου αναφερεις ενα καρο ασχετες ανοησιες????? Ξερεις να κάνεις μια συζητηση ή δεν ξερεις? Μιλαμε για ποδοσφαιρο και εσυ ξαφνικα μου μιλας για μπασκετ????? Αρα εμμεσως παραδεχεσαι οτι δεν εχεις κανενα αντεπιχειρημα σε αυτα που ειπα αρα ειχα δικιο σε ολα αυτα που ειπα! Εισαι σαν τον κλεφτη που για να ξεφυγει λεει "μα και ο αλλος εκλεψε.". Ε σκασιλα μας και αν εκλεψε ο αλλος, εδω μιλουσα για ποδοσφαιρο! Μην υπεκφευγεις και το πας στο μπασκετ.... Αν θες να μιλησουμε για μπασκετ ανοιξε αλλο θεμα, ομως εδω μιλουσαμε για ποδοσφαιρο και την φοβερη ευνοια που εχει ο Ολυμπιακος και την εδειξα ΚΑΙ στο θεμα των καρτων με την αναλογια που ανεφερα.
walkerr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Oι πρώτες τέσσερις της α1 μπαίνουν απευθείας στα προημιτελικά με εκτός έδρας αγώνα Δηλαδη οι υπολοιπες ομαδες της Α1 που δε προκριθηκαν στα ημιτελικα, σημαινει οτι εχουν δωσει ηδη προκριματικα και αποκλειστηκαν?
gamanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=12126 wiki, μάλλον ισχύει: Σημερινό σύστημα Από την περίοδο 2007–08 υπάρχει μια καινοτομία, που έγκειται στο γεγονός ότι στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης (στους «8») προκρίνονται αυτόματα οι 6 ομάδες που κατέλαβαν τις 6 πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της Α1 της προηγούμενης χρονιάς, ενώ για τις δύο θέσεις που απομένουν αγωνίζονται σε διαδοχικούς γύρους οι υπόλοιπες 8 ομάδες της Α1, οι 16 ομάδες της Α2 και οι 16 ομάδες της Β' εθνικής. Την περίοδο 2012–13, λόγω αναδιοργάνωσης των μικρότερων κατηγοριών, στην διοργάνωση του κυπέλλου μετείχαν μόνο οι ομάδες της Α1 και Α2, συνολικά 28, οι λιγότερες που μετείχαν ποτέ σε διοργάνωση κυπέλλου. Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε το φαινόμενο της απόσυρσης από την διοργάνωση αρκετών ομάδων, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Παρ' ότι αναδεικνύονται ζευγάρια από την κλήρωση διαφόρων φάσεων, κάποια από αυτά καταλήγουν σε νίκη του ενός αντιπάλου με σκορ 20–0 χωρίς αγώνα. Την περίοδο 2009–10 υπήρξαν τέσσερα τέτοια ζευγάρια, την περίοδο 2010–11 πέντε ζευγάρια, ενώ την περίοδο 2011–12, τα ζευγάρια αυτά αυξήθηκαν σε 13. Την περίοδο 2012–13 με την μείωση των αγώνων, δεν παρουσιάστηκε τέτοιο φαινόμενο. 1
Crash_Batic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε φιλε,μπορεις να καταλαβεις οτι η αναλογια δεν ειναι αντικειμενο συγκρισης? Αν η μια ομαδα κανει 500 φαουλ και η αλλη κανει 250 φαουλ δεν ειναι λογικο η πρωτη ομαδα με τα 500 φαουλ να εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παρει παραπανω καρτα ανα φαουλ? ΟΧΙ! Δεν ξερεις μαθηματικα. Κατσε σκεψου τι ειπες και αμα καταλαβεις την μεγαλη ανοησια αυτου που ειπες, παραδεξου και εδω την ανοησια που ειπες ωστε να δειξεις οτι δεν εισαι ξεροκεφαλος. τι να πει τοτε και το μπασκετακι ρε φιλε.εκει ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα.ευνοειτε ο παο σκανδαλωδως στα ντερμπι που κρινουν τον τιτλο.εχει κλεψει με επικες σφαγες 4 προωταθληματα τα τελευταια χρονια,κανει αισχη στο γηπεδο του και δεν τον τιμωρει κανεις,μπουκαρουν οι παραγοντες του και απειλουν διαιτητες και παλι δεν τους τιμωρει κανεις.οταν μιλας για ευνοιες και σφαγες να εισαι πιο προσεκτικος γιατι εχεισ καταστρεψει και εχεις κανει τσιφλικι σου το ελληνικο μπασκετ Και τι σχεση εχει το μπασκετ με αυτα που λεω? Καμια! Οποτε τι μου αναφερεις ενα καρο ασχετες ανοησιες????? Ξερεις να κάνεις μια συζητηση ή δεν ξερεις? Μιλαμε για ποδοσφαιρο και εσυ ξαφνικα μου μιλας για μπασκετ????? Αρα εμμεσως παραδεχεσαι οτι δεν εχεις κανενα αντεπιχειρημα σε αυτα που ειπα αρα ειχα δικιο σε ολα αυτα που ειπα! Εισαι σαν τον κλεφτη που για να ξεφυγει λεει "μα και ο αλλος εκλεψε.". Ε σκασιλα μας και αν εκλεψε ο αλλος, εδω μιλουσα για ποδοσφαιρο! Μην υπεκφευγεις και το πας στο μπασκετ.... Αν θες να μιλησουμε για μπασκετ ανοιξε αλλο θεμα, ομως εδω μιλουσαμε για ποδοσφαιρο και την φοβερη ευνοια που εχει ο Ολυμπιακος και την εδειξα ΚΑΙ στο θεμα των καρτων με την αναλογια που ανεφερα. Ναι οτι πεις.. εσυ μαλλον δεν ξέρεις τι σ γίνεται... σ εβαλα και σε φωτο τις αναλογίες τα τελευταία 7-8 χρόνια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ποσταρω, ετσι για να μην λετε οτι δεν ποσταρουν Παναθηναικοι στο thread του ΠΑΟ. Συνεχιστε. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις