Crash_Batic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Η αντιδραση των ΠΑΟΚτσηδων???? Για την αντιδραση του ΕΝΟΣ ατομου του Χακομπο λες????????? Με ποια (εκτός τοπου και χρονου ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ) λογικη γενικευεις την αντιδραση του Χακομπο ως αντιδραση των ΠΑΟΚτσηδων στο γκολ? Προφανως και ειναι στα πλαισια μια ατζεντας για να στοχοποιησουμε και να κατηγορησουμε τον κοσμο του ΠΑΟΚ για αλλη μια φορα. Αυτη τη φορα οχι απλως κανοντας την τριχα τριχια, αλλά κανοντας το τιποτα τριχια. Τραγικη ΥΠΕΡγενικευση αυτη που εκανες!! Ορισες τον Χακομπο ως φιλαθλοι του ΠΑΟΚ!! Αηδιαστικο! Προφανως δεν ειδες και δεν ακουσες οτι ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες μετα ειχαν αρνητικη γνωμη για το περιστατικο και πολλοι προτειναν ψυχαναλυση πριν απο καθε αγωνα για τον Χακομπο. Αλλά φυσικα, εσυ πρεπει να υπηρετησεις την ατζεντα να ριξεις το δηλητηριο σου στους ΠΑΟΚτσηδες..... Και να το ξαναπω: Ξερεις ποσες φορες οι παικτες του Ολυμπιακου επι παλαιοτερων εποχων με ηγετες τον Αμανατιδη, τον Ανατολακη και διαφορα άλλα καλα παιδια πηγαινανε και βριζανε καταμουτρα τους αντιπαλους παικτες που εχαναν καποιο φαουλ ή καποιο πεναλτυ? Απειρες φορες!! Ηταν και εκεινα ψυχολογια μικρης ομαδας? Μαλλον συμφωνα με την λογικη σου.... Επισης να αναφερω κατι που θαφτηκε σκοπιμως απο τα media, ως και το ριπλευ απο την ΝΟΒΑ ηταν με οσο πιο μακρινο zoom γινοταν(απιστευτη προστασια στον Ολυμπιακο!!) για το ποσο αραγε ψυχολογια μικρης ομαδας εχεις εσυ οταν νικας 6-0 και ο Μητρογλου επειδη ο αλλος το τραβηξε την φανελα στο 85ο λεπτο, νευριασε και χτυπησε στο προσωπο τον αντιπαλο του(φυσικα ο διαιτητης εκλεισε τα ματια), ενω στο 88ο λεπτο ο Παπαζογλου εριξε ξεκαθαρα αγκωνια σε εναν παικτη της Βεροιας με τον διαιτητη παλι να κοιμαται! Τι σοι ψυχολογια ομαδας ειναι αυτη δεν ξερω. Φυσικα θα αρχισει το παραμυθι οτι ενα(δυο βασικα) μεμονωμενο περιστατικο ηταν αυτο, νικουσε ο Ολυμπιακος 6-0 οποτε δεν θα αλλαζε κατι, μια φορα εγινε συμβαινουν παντου αυτα, ομως καμια σχεση ολα αυτα, γιατι συμβαινουν ΠΑΝΤΑ υπερ του Ολυμπιακου και λειτουργει αθροιστικα ολο αυτο. Το γεγονος οτι αφηνουν τους παικτες του Ολυμπιακου να παιζουν σαν νιντζα και να μην δεχονται καρτες παραμενει ηλιου φαεινοτερον και το ξερουν ολοι! Ας αφησουμε τα φαουλ που υπαρχει το γνωστο τροπαριο/δικαιολογια οτι ο Ολυμπιακος εχει την κατοχη και ειναι καλυτερος των αλλων οποτε δικαια παιρνει περισσοτερα. Παμε στον τομεα των ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ οπου εκει δεν δικαιολογειται τιποτα: Παμε λοιπον στο θεμα των καρτων ανα φαουλ που κανουν. Και οι 16 από τις 18 ομάδες του Ελληνικου πρωταθληματος έχουν ως μέσο όρο το 1 καρτα ανα 5.83 φαουλ που κανουν. Δηλαδή ανά 5.83 φαουλ που κανουν παιρνουν κιτρινη καρτα. Απο τις 16 ομαδες οι ομάδες που ξεχωρίζουν προς τα κατω(δηλαδη παιρνουν συχνοτερα καρτα ανα φαουλ) είναι ο Πανθρακικος και ο Πανιώνιος, με τον Πανιώνιο να παιρνει κιτρινη καρτα ανά 3.76 φάουλ που κανει και οι ομαδες που ξεχωριζουν απο τις 16 προς τα πάνω(δηλαδη παιρνουν σπανιοτερα καρτα ανα φαουλ) ειναι τα Γιαννενα, ο Αστέρας ο Απόλλων και ο Πλατανιάς με ψηλότερα τα Γιαννενα που δεχονται καρτα κάθε 8.16 φάουλ που κανουν. Βλεπουμε οτι οι ομαδες αυτου του συνολου των 16 ομαδων ειναι σχετικα κοντα μεταξυ τους, ενω την μεγαλυτερη ευνοια θα λεγαμε των 16 αυτων ομαδων του πρωταθληματος, την εχουν τα Γιαννενα οπου χρειαζεται να κανουν 8.16 φαουλ για να παρουν κιτρινη καρτα. Μεσα στα ορια της τυχαιας διακυμανσης(κατανομης) ειναι αυτο το γεγονος. Οι 2 ομαδες ομως που αποκλινουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απο το μεσο ορο και βρισκονται στα ακρα της κατανομης ειναι ο ΟΦΗ και φυσικα ο Ολυμπιακος μονος πρωτος και με διαφορά! Ο δε ΟΦΗ παιρνει κιτρινη καρτα καθε 16.57 φαουλ ενω ο Ολυμπιακος παιρνει κιτρινη καρτα καθε 19.25 φαουλ!!!!!!! Μαγικο νουμερο. Πως εξηγειται? Δεν υπαρχει αλλος τροπος απο τον αυτονοητο και απο αυτον που ο καθε φιλαθλος που βλεπει μπαλα στην Ελλαδα σκεφτεται αυτη τη στιγμη! Οι διαιτητης φοβουνται να βγαλουν κιτρινες καρτες στον Ολυμπιακο! Το βλεπουμε σε καθε παιχνιδι. Μαγικο νουμερο βεβαια που κατα δαιμονικη "συμπτωση" ισχυει και για τα προηγουμενα πρωταθληματα. Ο Ολυμπιακος παντα ηταν στην ακρη της κατανομης. Ενω ολες οι ομαδες ηταν περιπου στα ιδια με αποκλισεις που εξηγουνται μεσω της τυχαιοτητας, ΠΑΝΤΑ ο Ολυμπιακος καταφερνε και ξεφευγε στα ακρα της κατανομης και επαιρνε κιτρινη καρτα καθε τριπλασιο αριθμο φαουλ που εκανε σε σχεση με τις υπολοιπες ομαδες! Ενω οι αντιπαλοι του δηλαδη καθε 6-7 φαουλ επαιρναν κιτρινη καρτα, ο Ολυμπιακος καταφερνε και επαιρνε κιτρινη καρτα καθε 18 φαουλ που εκανε. Εκτός αν καποιος πιστευει οτι εχουν δασκαλο σκληροτητας φαουλ εκει στον Ολυμπιακο, οπου τους μαθαινει να κανουν μαλακα φαουλ προς αποφυγη της κιτρινης καρτας, η απαντηση οπως ειπα στο γιατι συμβαινει day after day, game after game, month after month, year after year, after year after year, αυτο για τα τελευταια 8 τουλαχιστον χρονια, ειναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΗ! Αντε, ωρα για να υπεκφυγετε, ωρα για να αοριστολογησετε, ωρα για να με κατηγορησετε για ψυχοπαθη, ωρα για να με πειτε αντιΟλυμπιακο, ωρα για να πειτε οτι ειμαι οφ-τοπικ, ωρα για αποκλιση απο το θεμα που εθεσα.... Μα το εχουμε πει,δεν εχουμε τι αλλο να πουμε φετος,αφου δεν μας εχει δοθει κανενα αμφησβιτουμενο πεναλτυ για να φωναζουμε το εχουμε ρηξει στα φαουλ και στις καρτες τωρα... Και σε λιγο θα το ριξουμε και στα πλαγια αραουτ..Και ο Μητρογλου δεν τον χτυπαει τον παικτη,αν εχεις καποια εικονα που δειχνει οτι τον χτυπαει στην μουρη οπως λες,για δειχτην μας να μορφωθουμε... Οσο για την αποκλιση που λες οτι θα κανουμε,περιμενουμε την γνωμη σου στο αλλο τοπικ με το βιντεο που εθεσε ο LROI σχετικα με το πεναλτυ που δοθηκε/δεν δοθηκε οσο αφορα την προθεση ή οχι... Και επισης να μας πεις γιατι περυσι ο Τοτσε οταν εριξε αγκωνια εκτος φασης στον Μανωλα δεν εγινε ή δεν βγηκες να πεις κατι? (Μιας και δεν εισαι ουτε Παοκτζης ουτε Παο ουτε Γαυρος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πως καταντησε ετσι το Κυπελο Ελλαδος, με 3 παιχνιδια το κατακτας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μα το εχουμε πει,δεν εχουμε τι αλλο να πουμε φετος,αφου δεν μας εχει δοθει κανενα αμφησβιτουμενο πεναλτυ για να φωναζουμε το εχουμε ρηξει στα φαουλ και στις καρτες τωρα... Και σε λιγο θα το ριξουμε και στα πλαγια αραουτ..Και ο Μητρογλου δεν τον χτυπαει τον παικτη,αν εχεις καποια εικονα που δειχνει οτι τον χτυπαει στην μουρη οπως λες,για δειχτην μας να μορφωθουμε... Οσο για την αποκλιση που λες οτι θα κανουμε,περιμενουμε την γνωμη σου στο αλλο τοπικ με το βιντεο που εθεσε ο LROI σχετικα με το πεναλτυ που δοθηκε/δεν δοθηκε οσο αφορα την προθεση ή οχι... Και επισης να μας πεις γιατι περυσι ο Τοτσε οταν εριξε αγκωνια εκτος φασης στον Μανωλα δεν εγινε ή δεν βγηκες να πεις κατι? (Μιας και δεν εισαι ουτε Παοκτζης ουτε Παο ουτε Γαυρος) Και φυσικα ουτε κουβεντα, ΜΟΥΓΚΑ, για το μαγικο νουμερο και ρεκορ του Ολυμπιακου! ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Τι να πεις?? Να παραδεχτεις με αμεσο τροπο οτι ο Ολυμπιακος ευνοειται συνεχως? Ε δεν νομιζω να γινει ποτέ αυτο.... Μα το εχουμε πει,δεν εχουμε τι αλλο να πουμε φετος,αφου δεν μας εχει δοθει κανενα αμφησβιτουμενο πεναλτυ για να φωναζουμε το εχουμε ρηξει στα φαουλ και στις καρτες τωρα... Μα φυσικα! Γιατι απο σφαγες με τσεκουρι εχει γινει πλεον προσεχτικο χειρουργειο. Η ευνοια ευνοια ομως. Καμια 10-15ρια φαουλ που δεν δινονται στον αντιπαλο και τον απομακρυνουν απο την περιοχη του Ολυμπιακου, ενω ΣΕ ΙΔΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΟΛΑ δινονται στον Ολυμπιακο και τον πηγαινουν στην περιοχη του αντιπαλου, κιτρινες καρτες που δεν παιρνει με τιποτα ο Ολυμπιακος οποτε και οι παικτες του μπορουν να μαρκαρουν και να παιζουν οσο σκληρα θελουν, καθως και οι παικτες του Ολυμπιακου δεν λειπουν συχνα λογω συμπληρωσης καρτων απο παιχνιδια, ολα αυτα δινουν βαθμους, πολλους βαθμους. Ποσους δεν ξερουμε, αλλά το τροπαριο οτι ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα και δεν το χρειαζεται ολο αυτο παραμενει ΒΛΑΚΩΔΕΣ να ακουγεται, καθως εως οτου δουμε το ποσους βαθμους του χαριζει ολο αυτο και με ποσους βαθμους θα επαιρνε τελικα το πρωταθλημα(ή ισως το εχανε καποιες φορες) εαν δεν ειχε αυτη την ευνοια, δεν πρεπει να το λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Και φυσικα ουτε κουβεντα, ΜΟΥΓΚΑ, για το μαγικο νουμερο και ρεκορ του Ολυμπιακου! ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Τι να πεις?? Να παραδεχτεις με αμεσο τροπο οτι ο Ολυμπιακος ευνοειται συνεχως? Ε δεν νομιζω να γινει ποτέ αυτο.... Μα φυσικα! Γιατι απο σφαγες με τσεκουρι εχει γινει πλεον προσεχτικο χειρουργειο. Η ευνοια ευνοια ομως. Καμια 10-15ρια φαουλ που δεν δινονται στον αντιπαλο και τον απομακρυνουν απο την περιοχη του Ολυμπιακου, ενω ΣΕ ΙΔΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΟΛΑ δινονται στον Ολυμπιακο και τον πηγαινουν στην περιοχη του αντιπαλου, κιτρινες καρτες που δεν παιρνει με τιποτα ο Ολυμπιακος οποτε και οι παικτες του μπορουν να μαρκαρουν και να παιζουν οσο σκληρα θελουν, καθως και οι παικτες του Ολυμπιακου δεν λειπουν συχνα λογω συμπληρωσης καρτων απο παιχνιδια, ολα αυτα δινουν βαθμους, πολλους βαθμους. Ποσους δεν ξερουμε, αλλά το τροπαριο οτι ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα και δεν το χρειαζεται ολο αυτο παραμενει ΒΛΑΚΩΔΕΣ να ακουγεται, καθως εως οτου δουμε το ποσους βαθμους του χαριζει ολο αυτο και με ποσους βαθμους θα επαιρνε τελικα το πρωταθλημα(ή ισως το εχανε καποιες φορες) εαν δεν ειχε αυτη την ευνοια, δεν πρεπει να το λεμε. Μα βεβαια,ενα 4-0 ενα 5-0 και ενα 6-0 μπορουν να δικαιολογηθουν μονο στα πολλα φαουλ υπερ του ολυμπιακου.. Να σου πω,πρεπει να βαλετε κατω τα πραγματα και να μιλησετε με τον εαυτο σας,ξεκαθαριζοντας καποια πραγματα για να ξερουμε και εμεις πανω σε τι θα σπαμε πλακα... Αποφασιστε λοιπον, ειτε παιζω με παραρτηματα που ΑΝΟΙΓΟΥΝ τα ποδια στο αφεντικο τους και ριχνω 5αρες και 6αρες ή σφαζουν τις αλλες ομαδες και με ευνοουν με τα υπερ μου φαουλ που δεν δινονται στους αντιπαλους... Και τα δυο μαζι αυτα δεν συμβαδιζουν... Δεν γινεται το παραρτημα να μου κανει 25 μαρκαρισματα (αφου ειναι παραρτημα,γιατι να μου κανει τοσα και να μην ανοιξει τα ποδια) και απο αυτα να δινονται τα 24 φαουλ ενω εγω να κανω 20 μαρκαρισματα στο παραρτημα και να δινεται μονο το 1 φαουλ.. Αφου ειναι παραρτημα του αφεντικου μου,για ποιο λογο λοιπον να αναγκαστει το παραρτημα να κανει τοσα μαρκαρισματα? Αφου ανοιγει τα ποδια ετσι και αλλιως... Και γιατι η διαιτησια να με βοηθησει με τα φαουλ? Αφου γνωριζοντας οτι ειναι παραρτημα (μια οικογενεια ειμαστε ολοι,ΚΕΔ-παραρτηματα) γνωριζουν οτι θα κερδισω οτι και να γινει.. Οποτε αποφασιστε,ειτε επειδη εχω χαλια ομαδα και λογω της ευνοιας της διαιτησιας κερδιζω παντα (ειτε με κομμενα οφσαιντ,φαουλ ανυπαρκτα και τετοια) ειτε λογω οτι οι αλλες οι ομαδες ειναι παραρτηματα και μου ανοιγουν τα ποδια κανοντας το χατηρι στο αφεντικο Μαρινακη.. Και τα δυο μαζι ειπαμε,δεν συμβαδιζουν... Αποφασιστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά Τέλος ο Πατέρας,ανεβαίνει η Συμμαχία 69% πλέον η ΠΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά Τέλος ο Πατέρας,ανεβαίνει η Συμμαχία 69% πλέον η ΠΣ. Αληθεια,αυτο το αντικτυπο μπορει να εχει? (ειτε θετικο ειτε αρνητικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μα βεβαια,ενα 4-0 ενα 5-0 και ενα 6-0 μπορουν να δικαιολογηθουν μονο στα πολλα φαουλ υπερ του ολυμπιακου.. Εμ ειδες που το πηγες εκει που ειπα πιο πριν? Το γνωστο τροπαριο.... Εγω ομως ξαναλεω: Πότε επιτελους θα δουμε πόσο θα ληξει ενα παιχνιδι και πως θα ληξει ενα πρωταθλημα χωρις αυτες τις ευνοιες του Ολυμπιακου???????? Χωρις αυτα τα φαουλ, τις κιτρινες καρτες κλπ, κλπ.... Πότε? Να σου πω,πρεπει να βαλετε κατω τα πραγματα και να μιλησετε με τον εαυτο σας,ξεκαθαριζοντας καποια πραγματα για να ξερουμε και εμεις πανω σε τι θα σπαμε πλακα... Κοιταξε. Δεν ειναι στραβος ο γιαλος που αρμενιζουμε εμεις οι υπολοιποι οπαδοι που δεν ειναι Ολυμπιακοι! Εσεις στραβα αρμμενιζετε! Εμεις(οι πλειοψηφια) ξερουμε πολυ καλα τι γινεται και τα βλεπουμε! Εσεις κλεινετε τα ματια και νομιζετε οτι ολα ειναι καλα.... Αποφασιστε λοιπον, ειτε παιζω με παραρτηματα που ΑΝΟΙΓΟΥΝ τα ποδια στο αφεντικο τους και ριχνω 5αρες και 6αρες ή σφαζουν τις αλλες ομαδες και με ευνοουν με τα υπερ μου φαουλ που δεν δινονται στους αντιπαλους... Μα και τα 2 ισχυουν. Δεν γινεται το παραρτημα να μου κανει 25 μαρκαρισματα (αφου ειναι παραρτημα,γιατι να μου κανει τοσα και να μην ανοιξει τα ποδια) και απο αυτα να δινονται τα 24 φαουλ ενω εγω να κανω 20 μαρκαρισματα στο παραρτημα και να δινεται μονο το 1 φαουλ.. Αφου ειναι παραρτημα του αφεντικου μου,για ποιο λογο λοιπον να αναγκαστει το παραρτημα να κανει τοσα μαρκαρισματα? Αφου ανοιγει τα ποδια ετσι και αλλιως... Και γιατι η διαιτησια να με βοηθησει με τα φαουλ? Αφου γνωριζοντας οτι ειναι παραρτημα (μια οικογενεια ειμαστε ολοι,ΚΕΔ-παραρτηματα) γνωριζουν οτι θα κερδισω οτι και να γινει.. Γιατι δεν ειναι ολες οι ομαδες παραρτηματα. Πολυ λιγες. Οχι 0 ομως. Οποτε αποφασιστε,ειτε επειδη εχω χαλια ομαδα και λογω της ευνοιας της διαιτησιας κερδιζω παντα (ειτε με κομμενα οφσαιντ,φαουλ ανυπαρκτα και τετοια) ειτε λογω οτι οι αλλες οι ομαδες ειναι παραρτηματα και μου ανοιγουν τα ποδια κανοντας το χατηρι στο αφεντικο Μαρινακη.. Εκνευριστηκες μαλλον, εχεις μια μεγαλη συγχυση και λες άλλα αντι αλλων..... Τα γεγονοτα ειναι: Ο Ολυμπιακος εχει καλυτερη ομαδα απο ολες τις αλλες. Ο Ολυμπιακος εχει πολυ ευνοικη διαιτησια. Ο Ολυμπιακος εχει καποιες ομαδες δορυφορους. Η βασικη αιτια ευνοιας ειναι η πολυ ευνοικη διαιτησια. Πρωταθλημα δικαιο δεν εχουμε. Υπαρχει ευνοια προς τον Ολυμπιακο. Αυτο που ολοι ζητανε ειναι να δουμε ενα πρωταθλημα με 50-50 διαιτησιες σε ολα τα παιχνιδια και να δουμε πως θα τα πηγαινε ο Ολυμπιακος σε ενα τετοιο πρωταθλημα. Πιθανοτατα λογω καλυτερης ομαδας θα κατακτουσε τα περισσοτερα πρωταθληματα ομως και παλι πιθανοτατα θα γινοταν οτι συμβαινει και στα υπολοιπα πρωταθληματα οτι ΑΡΚΕΤΑ απο αυτα θα τα εχανε και δεν θα ηταν αυτο το πρωτογνωρο 15 στα 17 τελευταια! Αυτο θελουμε να δουμε! Να γινει αυτο το τροπαριο που λενε οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου, οτι "δεν χρειαζομαστε την διαιτησια για να παρουμε το πρωταθλημα" πραγματικοτητα και να το διαπιστωσουμε και μονοι μας, γιατι μόνο στα λογια το ακουμε αλλά στην πραξη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αρα λογω διαιτησιας κερδισα αυτα τα παιχνιδια με 5 με 6 και με 4-0 ετσι? Σου ειπα,οτι και τα δυο δεν συμβαδιζουν..Δεν γινεται οι ομαδες ως παραρτηματα τα ανοιγουν τα ποδια και να παιρνω 20 φαουλ ενω η αλλη ομαδα 2 ρε φιλε,πως να το κανουμε..Ειναι σαν να μου λες οτι παιζω ενα φιλικο παιχνιδι με την ομαδα νεων μου και θα αρχισω να μοιραζω καρτες στους παικτες της ομαδας νεων.. Αν παιζω με παραρτηματα που ανοιγουν τα ποδια για να μου δωσουν το παιχνιδι για ποιο λογο λοιπον να μου κανουν τοσα πολλα φαουλ και μαζι να τους φορτωνω με κιτρινες καρτες? Για να τις αποδυναμωσω αυριο μεθαυριο με ενα παιχνιδι απεναντι στον Παναθηναικο που θα ηθελα ως Ολυμπιακος να ειναι πληρες το παραρτημα μου ωστε να χτυπησει το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αρα λογω διαιτησιας κερδισα αυτα τα παιχνιδια με 5 με 6 και με 4-0 ετσι? Δεν ειπα αυτο. Μαθε να διαβαζεις τι λεει ο αλλος αλλιως μην απαντας. Σου ειπα,οτι και τα δυο δεν συμβαδιζουν..Δεν γινεται οι ομαδες ως παραρτηματα τα ανοιγουν τα ποδια και να παιρνω 20 φαουλ ενω η αλλη ομαδα 2 ρε φιλε,πως να το κανουμε..Ειναι σαν να μου λες οτι παιζω ενα φιλικο παιχνιδι με την ομαδα νεων μου και θα αρχισω να μοιραζω καρτες στους παικτες της ομαδας νεων.. Δεν ειναι ολες οι ομαδες παραρτηματα. Πολυ λιγες. Οχι 0 ομως. Αν παιζω με παραρτηματα που ανοιγουν τα ποδια για να μου δωσουν το παιχνιδι για ποιο λογο λοιπον να μου κανουν τοσα πολλα φαουλ και μαζι να τους φορτωνω με κιτρινες καρτες? Για να τις αποδυναμωσω αυριο μεθαυριο με ενα παιχνιδι απεναντι στον Παναθηναικο που θα ηθελα ως Ολυμπιακος να ειναι πληρες το παραρτημα μου ωστε να χτυπησει το παιχνιδι? Ο βασικος λογος ευνοιας δεν ειναι τα παραρτηματα σου. Που ειναι πολυ λιγα οπως ειπα. Και δεν ανοιγουν τα ποδια οπως λες αλλά απλως παιζουν πιο χαλαρα. Ο βασικος λογος ευνοιας ειναι η διαιτησια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ποσα παραρτηματα εχω ρε φιλε δλδ? Για να ξερουμε σε ποια βαση μιλαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ποσα παραρτηματα εχω ρε φιλε δλδ? Για να ξερουμε σε ποια βαση μιλαμε Δεν ξερω. Εως τωρα δεν εχω διαπιστωσει τιποτα ιδιαιτερο αλλά επειδη η ιστορια εχει δειξει οτι τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα και επειδη 7 ομαδες και 12 παικτες δανεικοι ειναι πολλες, δεν μπορω να το αφησω απαρατηρητο. Σου ειπα(7 φορες πλεον) οτι ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΥΝΟΙΑΣ ειναι η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Οταν θα μιλας για παραρτηματα μην το γυριζεις μετα στο "δεν ξερω" Βασικος λογος ευνοιας δεν μπορει να ειναι η διαιτησια.Ο Λογος ειναι η νικη,το αποτελεσμα και σε αυτο συμβαλει η διαιτησια.Αυτη ειναι η διατυπωση.. Βεβαια το -37 το περυσινο ας πουμε οφειλεται εκει,στην διαιτησια..Μαλιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Οταν θα μιλας για παραρτηματα μην το γυριζεις μετα στο "δεν ξερω" Βασικος λογος ευνοιας δεν μπορει να ειναι η διαιτησια.Ο Λογος ειναι η νικη,το αποτελεσμα και σε αυτο συμβαλει η διαιτησια.Αυτη ειναι η διατυπωση.. Η ευνοια που εχει ο Ολυμπιακος οφειλεται στην διαιτησια κυριως. Αρα ο βασικος λογος που υπαρχει ευνοια ειναι η διαιτησια. Βεβαια το -37 το περυσινο ας πουμε οφειλεται εκει,στην διαιτησια..Μαλιστα! Απο ποιον ειχε -37 ο Ολυμπιακος? Υποθετω απο τον Παναθηναικο που ολα στον κοσμο σου γυρω απο αυτον γυριζουν μαλλον για να πετας χωρις λογο ετσι ασχετα διάφορα στατιστικα περι του Παναθηναικου. Εγω ομως ξαναλεω οτι αυτο που ολοι θελουμε ειναι να δουμε ποση διαφορά θα ειχε απο ολους εαν δεν τον ευνοουσε η διαιτησια. Αυτο που ολοι ζητανε δηλαδη ειναι να δουμε ενα πρωταθλημα με 50-50 διαιτησιες σε ολα τα παιχνιδια και να δουμε πως θα τα πηγαινε ο Ολυμπιακος σε ενα τετοιο πρωταθλημα. Πιθανοτατα λογω καλυτερης ομαδας θα κατακτουσε τα περισσοτερα πρωταθληματα ομως και παλι πιθανοτατα θα γινοταν οτι συμβαινει και στα υπολοιπα πρωταθληματα, οτι δηλαδη ΑΡΚΕΤΑ απο αυτα θα τα εχανε και δεν θα ηταν αυτο το πρωτογνωρο 15 στα 17 τελευταια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Παμε στον τομεα των ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ οπου εκει δεν δικαιολογειται τιποτα Οι 2 ομαδες ομως που αποκλινουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απο το μεσο ορο και βρισκονται στα ακρα της κατανομης ειναι ο ΟΦΗ και φυσικα ο Ολυμπιακος μονος πρωτος και με διαφορά! Ο δε ΟΦΗ παιρνει κιτρινη καρτα καθε 16.57 φαουλ ενω ο Ολυμπιακος παιρνει κιτρινη καρτα καθε 19.25 φαουλ!!!!!!! Μαγικο νουμερο. Πως εξηγειται? Δεν υπαρχει αλλος τροπος απο τον αυτονοητο και απο αυτον που ο καθε φιλαθλος που βλεπει μπαλα στην Ελλαδα σκεφτεται αυτη τη στιγμη! Οι διαιτητης φοβουνται να βγαλουν κιτρινες καρτες στον Ολυμπιακο! Το βλεπουμε σε καθε παιχνιδι. Να υποθέσω πως κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΟΦΗ. Φοβούνται να βγάλουν κάρτες ; Δώσε ντε και μία αυτονόητη εξήγηση για τον ΟΦΗ γιατί η "αντίστοιχη" εύνοια που έχει στις κάρτες ανά φάουλ τον έχουν στον πάτο της βαθμολογίας προς το παρόν. Ρε Crocodile sorry κιόλας αλλά πας να εξηγήσεις το ποδόσφαιρο μέσω στατιστικής ;; Αν κοιτούσαμε την στατιστική η Ελλάδα ούτε που θα περνούσε την πρώτη φάση στο Euro 2004. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ο ολυμπιακος με την ευνοια(οπως λεει ο πικραμενος φιλαθλος του παναθηναικου) ριχνει 6αρες στο ρελαντι.χωρις την ευνοια θα εριχνε 4αρες στο ρελαντι.ο παναθηναικος με την ευνοια που εχει μεχρι τωρα ειναι πανω απο την ζωνη του υποβιβασμου.χωρις την ευνοια θα κινδυνευε σοβαρα να πεσει.απλα τα πραγματα.τα μικροσφυριγματα που παιρνει ο θρυλος με τους μικρους τα παιρνει και ο παο και ο παοκ.απλα οι μεν δεν εχουν τους παιχτες να τα εκμεταλευτουν για να κανουν το ματς πιο ξεκουραστο για αυτους και εμεις εχουμε την ποιοτητα και το κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις