margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10491&subid=2&pubid=129513447 Το πολυ redplanet κανει κακο. Δεν με ακους ομως Α δε ξερω αν εσυ διαβασεις κοκκινο πλανητη, για να το λες κατι θα ξερεις! Εγω διαβασα περι λευκου φ.α εδω http://www.gazzetta.gr/basketball/article/548188/sta-heria-oi-diamantidis-kai-mpatis-vid-pics
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Έτσι και αλλιώς χρηματικό πρόστιμο είναι η τιμωρία.
KREATOR13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Οσο καλη η καραμέλα για την διαιτησία... Πιαστε και την καραμέλα του 2010... Και καντε λιγο υπομονή,μην αναλώνετε ολόκληρη την καραμέλα της διαιτησίας τωρα.. κρατηστε κ κατι για το βραδυ.. εχει "ντέρμπι" Προσοχη στα φαουλ σημερα
margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι δεν ειπα οτι θα τρωγε ακυρο απο το Σεφ ξερω γω! Εννοειται αυτο. Απλως ρε φιλε στα χερια πιανονται, τι το παιζεις τυφλος?
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αφού τους απέβαλε, μου φαίνεται άκυρο να μην το έγραψε. Αν το έκανε ας τον διαγράψουν.
FilipposMD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Έτσι κι αλλιώς, αφού οι ποινές στο μπάσκετ είναι για γέλια, δεν έχει σημασία. Θυμάστε να έχει πέσει ποτέ τιμωρία; Ο Γούντς είχε ρίξει μπουκέτο κανονικό και είχε παίξει κανονικά στον επόμενο τελικό (Α1). Ο Μπατίστ πάτησε κεφάλι παίκτη, ούτε καν αποβλήθηκε (Ευρωλίγκα). Ελλάδα-Σερβία είχε γίνει καρεκλοπόλεμος και ρόμπα παγκοσμίως και τιμωρήθηκαν 2 παίκτες από 2 αγωνιστικές. Είναι τραγικοί οι κανονισμοί και απορώ γιατί. Ενώ στο ποδόσφαιρο, σε αντίστοιχο σκηνικό σε φιλικό, θα έτρωγαν από μια τιμωρία 1-3 αγωνιστικών άνετα, παρότι δεν έπαιξαν και ξύλο. Κάτι σπρωξίματα και -υποθέτω- βρισίδι ήταν όλη η υπόθεση.
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το βλέπω να ξεφεύγει. Καθόλου συγκέντρωση πλέον.
PostHelper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Eχετε παντως μια ανοσια στις κιτρινες καρτες. Δεν τις δεχεστε με τιποτα.
LRoi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πάλι μανούρα το καλό παιδί του ελληνικού μπάσκετ, ο καλύτερος του Νίκου Γκάλη;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πολυ ανωτερος ο Παοκ,ακομα και να το εβαζε ο μπεργκ ,ο παο δεν αξιζε την ισοπαλλια.Εκτος εδρας ο παναθηναικος ειναι τραγικος ,παιζει σαν ομαδουλα β εθνικης./
LRoi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πολυ ανωτερος ο Παοκ,ακομα και να το εβαζε ο μπεργκ ,ο παο δεν αξιζε την ισοπαλλια.Εκτος εδρας ο παναθηναικος ειναι τραγικος ,παιζει σαν ομαδουλα β εθνικης./ Εγώ πάντως δεν είδα καμία ανωτερότητα. Πάνω κάτω η μπάλα και από τους 2 χωρίς πλάνο και λάθη επί λαθών. Η αντίδραση δε των παοκτζήδων στο πέναλτι με το trash talking στον Μπέργκ φανερώνει τρομερά συμπλέγματα και ψυχολογία μικρής ομάδας. 1
PostHelper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως δεν είδα καμία ανωτερότητα. Ε τοτε δεν ειδες το ιδιο παιχνιδι. Η αντίδραση δε των παοκτζήδων στο πέναλτι με το trash talking στον Μπέργκ φανερώνει τρομερά συμπλέγματα και ψυχολογία μικρής ομάδας. Μαθημα ψυχολογιας ηταν αυτο ή δικος σου ΟΡΙΣΜΟΣ? Προφανως το δευτερο. Ξερεις ποσες φορες οι παικτες του Ολυμπιακου επι παλαιοτερων εποχων με ηγετες τον Αμανατιδη, τον Ανατολακη και διαφορα άλλα καλα παιδια πηγαινανε και βριζανε καταμουτρα τους αντιπαλους παικτες που εχαναν καποιο φαουλ ή καποιο πεναλτυ? Απειρες φορες!! Ηταν και εκεινα ψυχολογια μικρης ομαδας? Μαλλον συμφωνα με την λογικη σου....
8elwADSL Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ο Καπίνο πρέπει να φάει επειγόντως πάγκο δε ξέρω τι έχει πάθει αυτό το παιδί τρομερά ασταθής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις