Armored Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ποσο πισω ποδοσφαιρικα εχουμε μεινει ομως ρε σεις. Μπραβο στον γαυρο για την νικη αλλα ομαδα με 20χρονα και 16χρονα να σε στραγγαλιζει ετσι. Τι τους ταϊζουν; Το αριστερο μπακ και το δεξι χαφ τους ηταν απο αλλο πλανητη. Ξεκινουσε την καταβαση ο μαυρος απο αριστερα και δεν σταματουσε για κανενα λογο. Που τους βρισκουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τους χτίζουν. Ειδικα Κάτω Χώρες που δουλεύουν ως providers για τους πλούσιους Οχι σαν εμάς όπου στην ουσία απο ανάγκη παίζουν απλα οι καλύτεροι απο τους μικρούς Εκει οι μικρές ομάδες παίζουν ίδιο σύστημα με τους μεγάλους και ετοιμάζουν παίκτες για τους μεγάλους Πιάνει ας πούμε ο προπονητής των μεγάλων τον προπονητη των μικρών και του λέει θέλω μέσα σε δυο χρόνια να μου ετοιμασεις ένα δεξί μπακ έτσι κι έτσι κι έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ρε μαλακα την παλεύεις; Πρώτον, εγω τουλάχιστον δεν είπα κατι για την νίκη σας,μόνοι τους τα χάσανε αρα δίκαια κερδίσατε Αν μου συγκρίνεις όμως το ματς με την Πάρι οτι και καλα όσο κωλοφαρδοι είσασταν σημερα, τόσο άτυχοι είσασταν χτες, τι να πω Και τελος, εγω μίλησα απο τώρα για τα ΜΜΕ Γιατι ξερω οτι αύριο, αυτο που πριν 15 μέρες ήταν "οκ 1-4 αλλα παίξαμε 30 λεπτα γαματα" ώρα θα γίνει "το αποτέλεσμα μετράει 0-3" Μπες από εκεί να δεις τι γράφω. Όσο ευχαριστημένος ήμουν στο πρώτο ημίχρονο με την Παρί που φάγαμε τέσσερα, τόσο δυσαρεστημένος ήμουν συνολικά από τον αγώνα σήμερα, που βάλαμε 3... Έχεις φάει κόλλημα με τα ΜΜΕ, λες και μόνο τον Ολυμπιακό χαϊδεύουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Για τον Μπερκ και τον Φιγκεροα που ξαφνικα εγιναν Φαλκαο και Ραουλ ομως δεν βλεπω να λετε κατι..Ουτε που πριν λιγες μερες η εικονα του ΠΑΟ ηταν αποκαρδιοτικη,οτι πρεπει να ξυπνησουν,οτι δεν παει αλλο και τετοια ξαφνικα εγιναν Μπαρτσελονα.. Μονο για πρωταθλημα δεν εχουν βγει να πουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχεις φάει κόλλημα με τα ΜΜΕ, λες και μόνο τον Ολυμπιακό χαϊδεύουν μπα, γενικά τα έχω με τα ΜΜΕ τελευταία Και για τα πολιτικά, ειδικα με το οτι πέσανε απο τα σύννεφα σχετικά με ΧΑ και οτι κρυψανε πως το περίφημο πλεόνασμα ήταν 80 εκατομμύρια τελικά, και για τα αθλητικά Και δεν χαϊδεύουν μονο εσάς, πχ ο Σαββιδης λογικα ειναι απευθείας απόγονος Μεγαλεξανδρου, για Μελλισανιδη δεν το συζητώ, περπατάει στο νερό, ανασταινει νεκρούς κι έτσι. Η δε ΑΕΚ το '17 θα πάρει Τς.Λιγκ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Σε αυτά που λέει ο από πάνω όμως έχει δίκαιο. Ξαφνικά από το πουθενά, δίδυμο φωτιά, θα αναστενάξουν τα στρώματα και οι λοιπές παπαριές των ΜΜΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Η διαφορα ειναι πως ο ΠΑΟ στο συγκεκριμενο παιχνιδι και επαιξε καλα και νικησε (και μιας και αναφερθηκε, το γκολ του Μπεργκ ηταν οντως το καλυτερο της αγωνιστικης κι απτα ωραιοτερα του πρωταθληματος μεχρι στιγμης), αλλα κυριως οτι ηταν κατι περα απο τις ρεαλιστικες προσδοκιες. Αρα εκτος απο τον ενθουσιασμο υπαρχουν και οι αντιστοιχες υπερβολες. Αρκετα διαφορετικη περιπτωση με τα 2 παιχνιδια σας στο Τσου Λου, που οι δημοσιογραφοι επελεξαν το πιο βολικο 30λεπτο του καθε παιχνιδιου για να βγαλουν το συμπερασμα για ολον τον αγωνα, στο δε πρωτο ενω ειχε πεσει 4ρα, υπηρχε "διαχυτος" ενας παρομοιος ενθουσιασμος με αυτον που λεει ο Superpie. Φυσικα το point του DKNI ειναι σωστο, διοτι στον αγωνα με την Παρι η "ατυχια" χτυπησε την τρομερη ομαδα του πρωτου 30λεπτου, ενω εχθες σε ενα ματς που ηταν καρμπον του πρωτου με περισσοτερη ομως διαρκεια και πιεση απο την Αντερλεχτ αυτη τη φορα, δεν επικαλεστηκε κανενας Ελληνας ΑΡΔ την ιδια ατυχια, αντιθετα, αυτη τη φορα βολευει να επικαλεστουν μονο το αποτελεσμα (δικαιως , αυτο μετραει εξαλλου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Κανένα αποτέλεσμα δεν επικαλούνται. Συγκεκριμένα αναφέρουν, η Άντερλεχτ τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός τα γκολ και τέλος. Θριαμβολογίες μόνο για Ρομπέρτο, Μήτρογλου Επίσης ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός έφαγε 4 με 3 γκολ από κόρνερ. Όχι επειδή η Παρί έπαιξε μπαλάρα, αλλά από δική μας ηλιθιότητα και την απειρία του Σάμαρη. Τέλος να θυμίσω και πάλι ότι τα δοκάρια είναι σε μεγάλο βαθμό προϊόν τύχης/ατυχίας. Χθες ο Ρομπέρτο δεν έτρωγε γκολ ούτε εκτός εστίας, γιατί απλά τους είχε πηδήξει την ψυχολογία. Κάθε φορά που έβγαιναν τετ α τετ, δεν είχαν το καθαρό μυαλό να τον πλασάρουν, γιατί απλά ο άνθρωπος τους είχε πάρει τον αέρα. Η Άντερλεχτ για ποια ατυχία να μιλήσει δηλαδή? Μέχρι και την τύχη να κερδίσει πέναλτι από κόρνερ είχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 και την απειρία του Σάμαρη.Πλακα πλακα ρε φιλε εσυ σαν γαυρος, αυτο το τυπακι, πως το κοβεις? Εμενα επειδη ειναι Παναθηναικος μου φαινεται σαν παιδακι που τρεχει γυρω-γυρω χωρις να ξερει τι θελει να κανει, κανει και ενα καρο γκαφες (btw 24 ειναι, δεν ειναι και 19 να πεις απειρος εντελως) και ομως τρωει τρελο promotion απο ΜΜΕ Καποτε εκει ειχατε και εναν Καρεμπε, τωρα τι θαυμασμος ειναι αυτος για τον Σαμαρη που εχει κανει 2 ΧΑΖΑ πεναλτυ σε 2 παιχνιδια ΤΛ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panionios/me_17_5_ekat_eyrw_allazei_to_kleisto_ths_n_smurnhs.2439612.html Πλακα σπανε, ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πολλά δεν είναι τα 17.5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panionios/me_17_5_ekat_eyrw_allazei_to_kleisto_ths_n_smurnhs.2439612.html Πλακα σπανε, ετσι? Όχι καθόλου: http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/anakainizei_thn_lewforo_h_perifereia_attikhs.2439443.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πολλά δεν είναι τα 17.5;E ναι αυτο λεω κι εγω. 17.5 εκατομυρια ευρω για γηπεδο 3000 θεσεων, μικρης ομαδας, που οι οπαδοι της δεν γεμιζουν ουτε ταξι (κοινως οι θεσεις αυτες μενουν αδειες τις 360 απτις 365 μερες του χρονου). Κι απτην αλλη, την καλυτερη ευρωπαικη ομαδα της τελευταιας 20ετιας+μονιμη πρωταθλητρια Ελλαδος με τον μεγαλυτερο Μ.Ο εισητηριων σε Ελλαδα και Ευρωπη, παραλιγο να την στειλουν ελληνικο απο φετος. Να μην το παω σε πολιτικοκοινωνικο επιπεδο το θεμα και γινω "πεζος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ίσως είναι από τα Ευρωπαϊκά χρήματα που είναι ad hoc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 17.5 μύρια για το Νιονιο; Ε ρε Παναθηναικο Κίνημα που τους χρειάζεται Αποστολή από GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις