KREATOR13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θα απανταμε δηλαδη σε πραγματα που λενε οι αλλοι?Εισαι καλα?
Crash_Batic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θα απανταμε δηλαδη σε πραγματα που λενε οι αλλοι?Εισαι καλα? Ρε φιλαρακι,μιλησε γενικα για τους Γαυρους και εγω μιλαω ΓΕΝΙΚΑ για τους Βαζελους.Τι δεν καταλαβαινεις? Τις προαλλες δεν λεγατε για τα παραρτηματα στο Αγρινιο? Δεν λεγατε για την Ξανθη που ενω δεν εχει δανεικους λογω φιλιας μεταξυ προσωπων τα "εχω καλα" Αυτα ποιος τα ελεγε? εγω?
8elwADSL Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Φοβερό γκολ του Μπεργκ. Ο λούτσο είναι τρέλα!Περιμένω γκολακι στην Τούμπα. Πρέπει κάτι να γίνει με την αμυντική λειτουργία της ομάδας δεχόμαστε γκολ εύκολα,θα ταν καλή μια μεταγραφή έμπειρου στόπερ το Γενάρη για να πλαισιώσει το Σίφο.
HERTHAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Για τον Αλαφουζο και τον φακελο θα πει κανεις κατι? Υ.Γ.Τεραστια ανακαλυψη το ignore.
KREATOR13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε φιλαρακι,μιλησε γενικα για τους Γαυρους και εγω μιλαω ΓΕΝΙΚΑ για τους Βαζελους.Τι δεν καταλαβαινεις? Τις προαλλες δεν λεγατε για τα παραρτηματα στο Αγρινιο? Δεν λεγατε για την Ξανθη που ενω δεν εχει δανεικους λογω φιλιας μεταξυ προσωπων τα "εχω καλα" Αυτα ποιος τα ελεγε? εγω? Να πας να τα πεις σ'αυτους που σου τα λεγανε και να μας αφησεις ησυχους εμας να πουμε για την ομαδα μας,ζηταω πολλα ρε φιλαρακι?
Crash_Batic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σου ειπα το ριχνουμε στην τρελιτσα οταν δεν παει η συζητηση εκει που θελουμε.Δεν θελω ουτε να σε τρολαρω ουτε τιποτα.Θελω απλα να γινει συζητηση.. Μιλαω γενικα για τους Παναθηναικους οπως και ο DKNI μιλαει γενικα για τους Γαυρους.Που ειναι το περιεργο σε αυτο? Γενικα δεν μιλησε ο DKNI? Μιλησε σε καποιον προσωπικα? Θελετε να μου πειτε δηλαδη οτι εσεις οταν κερδιζει ή χανει ο Ολυμπιακος οτι δεν ασχολειστε με εκεινον? Σας ειπα,πριν καποιες μερες λεγατε για παραρτηματα στο Αγρινιο ναι ή ου? Λεγατε για φιλικες σχεσεις με την Ξανθη ναι ή ου? Λετε μετα απο καθε παιχνιδι για καποια αμφισβητουμενη φαση ναι ή ου? (Εδω μεσα δεν ειπατε για το οφσαιντ γκολ του Μητρογλου που ακυρωθηκε με τον Ατρομητο που αν το παιχνιδι δεν ηταν 2-1 θα το μετρουσε?) Ο DKNI δεν εχει αναφερει για δανεικους παικτες του ΟΣΦΠ που εχει δωσει στις αλλες ομαδες φτιαχνοντας παραρτηματα? Ο DKNI δεν αναφερθηκε ακομα και στην κληρωση του CL του γαυρου και μαλιστα αναλυωντας τα ποσοστα πιθανοτητων και μαλιστα λεγοντας ακομα και την κληρωση στημενη? Ξερουμε ολοι μας οτι η καζουρα θα γινει και απο τους μεν και τους δε..Θελεις να μου πεις δλδ οτι εγω σαν γαυρος και εσυ σαν βαζελος δεν περιμενει ο ενας γκελα του αλλου για να του την πει?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Κερδιζει, χανει ο ΠΑΟ, ο superpie θα ειναι εδω να λεει τα δικα του...
Crash_Batic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως ειπα παιξατε την καλυτερη μπαλα μεχρι στιγμης και μπραβο σας.. Απλα επισημανα για καποιους που λεγανε για τα σπορια του Ολυμπιακου οτι τα πηρε και ο ΠΑΟ σημερα οπως και ενα ανυπαρκτο οφσαιντ. Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο σε αυτο..
gamanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο σε αυτο.. Είσαι ένας, αν και με πολλά account και είμαστε πολλοί. Προφανώς το πρόβλημα το έχουμε εμείς.
HERTHAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Κερδιζει, χανει ο ΠΑΟ, ο superpie θα ειναι εδω να λεει τα δικα του...Κι εγω νομιζα οτι θα μιλαει μονο σε τοιχους το troll με τα πολλα account.Δεν εμφανιζω κανενα μηνυμα απο τα ignore που εχω κανει στα troll και δεν ξερω καν ποιος ειναι. Απορω γιατι δεν εχει φαει καμια καban ακομα μετα απο τοσα account.
KREATOR13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rmNugo3rrDQ Οργια Καρι
HERTHAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μας βλεπω πολυ δυνατους ή ειναι ιδεα μου?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μας βλεπω πολυ δυνατους ή ειναι ιδεα μου? Φιλικα ειναι αυτα, δεν εχουν καμια ιδιαιτερη σημασια. Πχ προχθες φαγαμε 21 ποντους απο ΤΣΣΚΑ
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Άρχισαν οι σάπιοι να μιλάνε για τίτλους.
HERTHAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλικα ειναι αυτα, δεν εχουν καμια ιδιαιτερη σημασια. Πχ προχθες φαγαμε 21 ποντους απο ΤΣΣΚΑ Ναι το ξερω. Ενταξει αυτοι ειναι ακομα πιο δυνατοι τοτε......μεχρι να πανε στο F4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις