Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενταξει,ειπαμε να μιλησουμε.Αν ειναι να το ριχνετε παλι στην τρελιτσα αστο.

Φωναζατε για τα "σπορια" χθες,το ιδιο εγινε και σημερα.. Και μην μου πεις οτι ολα τα φαουλ και τα 23 στο δευτερο ημιχρονο εναντι 3 του Αστερα οτι ολα ηταν..Τουλαχιστον τα 10 δεν σφυριζονται,λες και επαιζαν μπασκετ..

Δεν ειπα οτι δεν επαιξε καλη μπαλα ο ΠΑΟ,ισως την καλυτερη εμφανιση του εκανε φετος.

Αλλα να λεμε και καποια πραγματα με το ονομα τους.Και για τα φαουλ και για την φαση του οφσαιντ  που δεν ηταν για τον Αστερα και εβγαινε τετατετ ο αλλος..Κανω λαθος και σε αυτο?

Δεχτήκαμε και 3 κίτρινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο από τα 24 του αστέρα τα 4 δεν ήταν

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Ενω απο τα 15 που μας εδωσε χθες σε εμας μονο το 1 ηταν και τα αλλα 14 ηταν λαθος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Εντάξει, μην μας το παίζετε και αδικημένοι και πικραμένοι πάντως, γιατί θυμάστε μόνο τις φάσεις που έχετε αδικηθεί σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ τα ματς που ευνοείστε.

Επίσης να θυμίσω ότι μετά το ματς με τον Ευθυμιάδη, πέναλτι σε μεταξύ μας ΔΕΝ ξαναπήραμε ποτέ.

Λετε λετε λετε

Υπαρχει καποιο ματς που ο Παναθηναικος κερδισε και δεν βγηκατε να

α. κλαψετε για τη διαιτησια

β. θυμηθειτε επεισοδια

γ. σας φταιει το twitter

δεν ξερω γω τι. Τελικα καθεστε και βλεπετε ολα τα ματς μας? Φαντασου να μην ειμασταν τοσο στα κατω μας

Καλο μαθημα για τους υπολοιπους Παναθηναικους εδω μεσα, αυτο που λεω καιρο. Γαυρος που να πει οτι ακομα και μια εντος εδρας νικη με τον Αστερα ηταν δικαιη, δεν υπαρχει. Οποτε κακως προσπαθειτε καποιες φορες να συζητατε μαζι τους και μαλιστα να κανετε και παραχωρησεις

Λετε λετε λετε

β. θυμηθειτε επεισοδια

γ. σας φταιει το twitter

δεν ξερω γω τι. Τελικα καθεστε και βλεπετε ολα τα ματς μας? Φαντασου να μην ειμασταν τοσο στα κατω μας

Καλο μαθημα για τους υπολοιπους Παναθηναικους εδω μεσα, αυτο που λεω καιρο. Γαυρος που να πει οτι ακομα και μια εντος εδρας νικη με τον Αστερα ηταν δικαιη, δεν υπαρχει. Οποτε κακως προσπαθειτε καποιες φορες να συζητατε μαζι τους και μαλιστα να κανετε και παραχωρησεις

Απαντησε μου και εσυ στην ιδια ερωτηση με τα ερωτηματα α και β

Ε? Δεν σε πιανω

ΥΓ. Το γκολ του Μπεργκ ειναι γκολ "μεγαλου παικτου" που θα ελεγε και ο Αλεφαντος

Καλη Λεωφορος σημερα.

Σημαντικο ειναι να μεινει χαμηλα η μπαλα. Παμε στην Τουμπα, δυσκολη εδρα, με πιο πλουσια ομαδα με πιο εμπειρους παικτες. Σε περιπτωση ηττας δεν θελει παλι γκρινιες

Λετε λετε λετε

β. θυμηθειτε επεισοδια

γ. σας φταιει το twitter

Κρατάνε και σημειώσεις για να τρολαρουν με αριθμούς...

Ε? Δεν σε πιανω

ΥΓ. Το γκολ του Μπεργκ ειναι γκολ "μεγαλου παικτου" που θα ελεγε και ο Αλεφαντος

Οντως γκολαρα σεντερ φορ καθ'αυτου..

Για να με πιασεις στο θετω ετσι:

Υπαρχει καποιο ματς που ο Παναθηναικος   Ολυμπιακος κερδισε και δεν βγηκατε να

β. θυμηθειτε επεισοδια

Βαζελος που να πει οτι ακομα και μια εντος εδρας νικη με τον Αστερα οποιαδηποτε ομαδα (το γενικευω λιγο) ηταν δικαιη, δεν υπαρχει.

β. θυμηθειτε επεισοδια

Βαζελος που να πει οτι ακομα και μια εντος εδρας νικη με τον Αστερα οποιαδηποτε ομαδα (το γενικευω λιγο) ηταν δικαιη, δεν υπαρχει.

Κανε μου quote το ποστ μου που αναφερομαι στο α ή στο β για την νικη σας χθες στην Ν.Σμυρνη παρακαλω...

Μαλλον δεν διαβασες καλα

β. θυμηθειτε επεισοδια

Μαλλον δεν διαβασες καλα

Τι δεν διαβασα αγορι μου?

Μου λες οτι και μεις για καθε νικη σας μιλαμε για διαιτησια ή επεισοδια, ναι ή ου?

Περιμενω να μου δειξεις ποστ δικο μου που να λεω ενα απο τα δυο χθες για την Ν.Σμυρνη.

Ελα περιμενω. Εχεις κατι να απαντησεις?

Τι δεν διαβασα αγορι μου?

Μου λες οτι και μεις για καθε νικη σας μιλαμε για διαιτησια ή επεισοδια, ναι ή ου?

Περιμενω να μου δειξεις ποστ δικο μου που να λεω ενα απο τα δυο χθες για την Ν.Σμυρνη.

Ελα περιμενω. Εχεις κατι να απαντησεις?

Αναφερω καπου εγω την Νεα Σμυρνη? Επισης μιλησες γενικα και οχι προσωπικα,και εγω μιλαω γενικα και οχι οτι ντε και καλα ειπες εσυ κατι..Και ξαναλεω,δεν μιλησα για την Ν.Σμυρνη.. Μιλαω γενικα..

Εχετε παραδεχτει πουθενα οτι δικαια κερδισε ο Ολυμπιακος καποιο παιχνιδι? Ολο στα παραρτηματα,στους δανεικους και στην διαιτησια με τα "σπορια" δεν το ριχνετε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...