Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε φιλε κ εσυ δυο παίκτες μ ανέφερες για να μ πεις οτι δεν έπαιζε με τα δευτερα.. με τον Εργοτελη επαιζες.. Μήπως ήθελες να είχε 10 παίκτες πρωτης γραμμής επιπλέον για να σ πω οτι έπαιζε με ελλείψεις? 4 βασικοι παίκτες δεν επαιζαν και επαιζαν αναπληρωματικοι...

Και επισης με το εφηβικό ήθελες να κατέβει ο Εργοτελης για να πεις τον ορο δευτεροτριτα? Για τον Εργοτελη μιλαμε φιλε οχι για την Ρεαλ να κατεβασει την τρίτη ομάδα.. Τετοιες ομαδες 2-3 βασικοι παίκτες να λείπουν πάμε αμέσως για δευτεροτριτους παίκτες...

Τζουτζουκο, δεν πας στο απο κει τοπικ να κανεις μπαλαδορικες αναλυσεις για το Χ με τον Παναιτωλικο?

Και μετα ερχεσαι κι απο 'δω και μας λες και για το αν οι παιχτες του Εργοτελη πανε σχολειο ή οχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Τι σχεση εχει να λες για δευτεροτριτα σε συγκριση ροστερ παλαιότερων ετων σε μια ομάδα? Μιλάμε για το τωρινο ροστερ της ομαδας σ με αυτη του Εργοτελη.. Εσυ έπαιξες με παικτες που υπολογιζονται ως βασικοι και του Εργοτελη που δεν επαιξαν 5 βασικοι του παίκτες.. Δεν κλαιω για κατι φιλε, απλα σου λεω με τι ομάδα επαιξες.. Εγω θελω να περάσεις μπας και παίξουμε μεταξυ μας...

Midi δεν εχω να κανω ανάλυση για κατι με το παιχνίδι στο Αγρίνιο.. Αλλοι μπήκαν στο τοπικ το... απο εκει κ ελεγαν κατι για το x στο Αγρίνιο..Μίλησα απλα για το χθεσινό σας παιχνιδι για την ομαδα του Εργοτελη.. Δεν ειπα ουτε κάτι κακο ουτε εκλαψα για κατι.. Το να πω οτι ο Εργοτελης έπαιξε με 5 αλλαγές δεν νομίζω να είναι κακο...

<p>Ξερεις τόση πολλή μπάλα που δεν καταλαβαίνεις καν τι διαβάζεις.</p>

<p>Ο Παναθηναϊκός χτες έπαιξε με τα ΦΕΤΙΝΑ του δευτερότριτα.</p>

Μα αυτη είναι η ομάδα σου φιλε.. Με αυτη θα πορευτεις φετος.. Μονο ο Ατζαγκουν ο Μπερκ και Μαρινακης ελειπε..

2-3 βασικοι παίκτες να λείπουν πάμε αμέσως για δευτεροτριτους παίκτες...

Μα αυτη είναι η ομάδα σου φιλε.. Με αυτη θα πορευτεις φετος.. Μονο ο Ατζαγκουν ο Μπερκ και Μαρινακης ελειπε..

Και ο Νάνο, σύνολο τέσσερις.Και ο Καπίνο πέντε .

Δεν μου έλυσες καμία απορία γιατί δεν είχα απορία. απ'το δεν παίζουν 4 παίχτες που θεωρούνται βασικοί μέχρι τα.δευτεροτριτα είναι μεγάλη η διάφορα

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Μπαμ Μπαμ, Αναστασακος, Ρομανο, Μπουχαλακης, Καρντοσο, Τζανακακης, Πιτσος, Αθανασιου. Αυτοι ειναι οι βασικοι. Η ομαδα ηταν κατα τα 10/11 διαφορετικοι απο την Κυριακη. Επισης ο Bruno ειχε να παιξει απο τον Απριλιο γιατι ηταν τραυματιας στο γονατο και ο Wellinghton ουτε θυμαμαι απο ποτε. Βερπακοφσκις ειναι η 5η επιλογη μας στην επιθεση, και πρωτη παρουσια φετος, ενω ο Διαμαντακος ειναι η 6η επιλογη μας στην επιθεση και επισης πρωτη παρουσια φετος(μπαμ μπαμ-αναστασακος-μπαντιμπαγκα-χαντι-βερπακοφσκις-διαμαντακος). 

Και μιλαμε παντα για εργοτελη ετσι, οχι μπαρτσελονα.

Ελεγες κατι???

Ναι, ο ΠΑΟ είναι τόσο τεράστια ομάδα, που παρότι κατέβηκε με τα δευτερότριτα,παρότι είναι κύπελλο και θα μπορούσες να κάνεις την έκπληξη,  θεώρησες ότι δεν παίζει να παρεις βαθμό και κατέβηκες με πειραματική ενδεκάδα για να ξεκουράσεις τους βασικούς.

Συμφωνούμε.

Σου ειπα, εγω δεν εχω καποιο πρόβλημα που νικησες ή όχι..Εγω θελω να ππεράσεις... Ειπα κ πριν μπας και πεσουμεμαζι...

Σου ειπα, εγω δεν εχω καποιο πρόβλημα που νικησες ή όχι..Εγω θελω να ππεράσεις... Ειπα κ πριν μπας και πεσουμεμαζι...

Εσυ έπαιξες με παικτες που υπολογιζονται ως βασικοι και του Εργοτελη που δεν επαιξαν 5 βασικοι του παίκτες..

Μονο ο Ατζαγκουν ο Μπερκ και Μαρινακης ελειπε..

Και ο Νάνο, σύνολο τέσσερις.Και ο Καπίνο πέντε .

Είναι σαφές ότι ξέρεις για τι μιλάς.

<p>Μπαμ Μπαμ, Αναστασακος, Ρομανο, Μπουχαλακης, Καρντοσο, Τζανακακης, Πιτσος, Αθανασιου. Αυτοι ειναι οι βασικοι. Η ομαδα ηταν κατα τα 10/11 διαφορετικοι απο την Κυριακη. Επισης ο Bruno ειχε να παιξει απο τον Απριλιο γιατι ηταν τραυματιας στο γονατο και ο Wellinghton ουτε θυμαμαι απο ποτε. Βερπακοφσκις ειναι η 5η επιλογη μας στην επιθεση, και πρωτη παρουσια φετος, ενω ο Διαμαντακος ειναι η 6η επιλογη μας στην επιθεση και επισης πρωτη παρουσια φετος(μπαμ μπαμ-αναστασακος-μπαντιμπαγκα-χαντι-βερπακοφσκις-διαμαντακος). </p>

<p> </p>

<p>Και μιλαμε παντα για εργοτελη ετσι, οχι μπαρτσελονα.</p>

<p> </p>

<p>Ελεγες κατι???

Τπτ έχεις δίκιο παίξατε με τα δευτερα

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Eχει πλακα που μιλατε για τα δευτερα τοσο οι Εργοτεληδες οσο και οι Παναθηναικοι, λες και στις συγκεκριμενες ομαδες υπαρχει διαφορα κλασης αναμεσα στα πρωτα και τα δευτερα...

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/prostimo_ston_panathhnaiko.2429345.html

Οριστε,καμια εδρα δεν θα τιμωρηθει..Αλλα απο την αλλη ρε παιδια,δινετε και εισητηρια στην Τριπολη,και αν γινει οτιδηποτε δεν θα την γλειτωσετε..

6 εβδομάδες off ο Ούκιτς.

Στον Αστέρα για να δοθούν εισιτήρια έδωσε το οκ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανατρέποντας το όχι της ΕΛΑΣ.

Αναμενομενο για τον Ουκιτς. Ειχε δηλωσει κατα τη διαρκεια του Ευρωμπασκετ οτι για να βγαζει τις προπονησεις και τους αγωνες τιγκαρεται στις ενεσεις γιατι ποναει πολυ το ποδι του. Χανει και το ντερμπι μεσα στο εξοχικο.

Ευχαριστουμε Ρεπεσα και ιατρικο τιμ Κροατιας που μας τον επεστρεψαν με διαλυμενα ποδια εν γνωσει τους.

έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο και στα δύο πόδια.

Τελικα αναρρωτιεμαι σ αυτες τις περιπτωσεις ποιος πραγματικα φταιει? επειδη και ο Σπανουλης επαιζε και επεστρεψε τραυματιας, ο Μαυροκεφαλιδης επαιξε και υποτροπιασε.. Οι γιατροι των ομαδων δεν ενημερωνουν τους αθλητες σωστα? δε τους λενε ας πουμε για το μεγεθος του προβληματος ή οι αθλητες παιζουν εν γνωσει τους?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...