Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραία παιχνίδι μέχρι στιγμής δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με αλλά παιχνίδια Ντίνας με κλοναριδη οι καλύτεροι

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Σαπιος τελείως και ανύπαρκτος και αφήσαμε το Σο για αυτόν.

Πάλι καλά νικήσαμε όμως πρέπει να προβληματίσει τον Αναστασίου γιατί στο 2ο ήμασταν ανύπαρκτοι.

Όπως σύμπτωση ήταν και η κλήρωση στο τιμωρημένο ΣΕΦ την πρώτη αγωνιστική.

Δεν αντελήφθην; Το προγραμμα ειναι γνωστό πριν την τιμωρία σε ποια απο τις δυο περιπτώσεις;

Παντως ο κλωναριδης μαρεσει,και ο φιγκεροα προβλεπω οτι θα πεταξει τον σουηδο για πλακα εκτος ενδεκαδας.Αλλα ο αναστασιου δεν με πειθει καθολου.Βγαζει πρανιτς και αφηνει αυτιν τον παλαιμαχο να παζιει?Ελα ρε φιλε .Εχουμε καλη ομαδα για ελλαδα,το θεμα εινα ιαν θα την αξιοποιησει ο αναστασιου,και δεν το βλεπω.

Δεν αντελήφθην; Το προγραμμα ειναι γνωστό πριν την τιμωρία σε ποια απο τις δυο περιπτώσεις;

Και στις δυο.Οταν μιλαμε για στημενη κληρωση δεν την στηνουμε τελευταια στιγμη..

Οι διαφορες ειναι οτι στην πρωτη περιπτωση το προγραμμα εχει ανακοινωθει πριν την τιμωρια και στην δευτερη περιπτωση οτι το προγραμμα ανακοινωθηκε αργοτερα (Το στημενο προγραμμα της πρωτης αγωνιστικης). Η διαφορα ειναι στις ανακοινωσεις...

Και μεταξυ μας κι'ολας..Πιο ευκολα στηνεις κατι αν ξερεις την τιμωρια παρα το αναποδο...

Παντως ο κλωναριδης μαρεσει,και ο φιγκεροα προβλεπω οτι θα πεταξει τον σουηδο για πλακα εκτος ενδεκαδας.Αλλα ο αναστασιου δεν με πειθει καθολου.Βγαζει πρανιτς και αφηνει αυτιν τον παλαιμαχο να παζιει?Ελα ρε φιλε .Εχουμε καλη ομαδα για ελλαδα,το θεμα εινα ιαν θα την αξιοποιησει ο αναστασιου,και δεν το βλεπω.

Το ξέρεις οτι παίζατε με τα δευτεροτρίτα του εργοτέλη έτσι? Και χρειάστηκες γκολ στο 90 για να τα νικήσεις. Αν νομίζεις οτι αυτή είναι καλή ομάδα για την Ελλάδα, τότε με βλέπω εμένα πραγματικά να παλέυω φέτος να βγω Ευρώπη.

Ούτε την ομάδα σου δεν ξέρεις<br><br>

Με τα δευτερα επαιζαν... Αν εσυ ξέρεις καλύτερα ενημερωσε μας.. Εδω ξέρεις καλύτερα απο τον Βαρουχα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα σε αυτό...

Ποτέ δεν είπα ότι ξέρω καλύτερα τους κανονισμούς της διαιτησίας καλύτερα από τον.βαρουχα έκρινα την.φάση όπως την είδαμε τα μάτια μου και ούτε έχω πει ποτέ ότι είμαι αλάνθαστος αλλά άμα είναι τα δευτερα του Εργοτέλη ο μπομπαντιγκα και ο Πελέ διόρθωσε με και άσε την ειρωνεία

Για να το λέει φιλαθλος του Εργοτελη κατι παραπάνω θα ξέρει απο μενα κ σενα... ουτε ο Μπαμ Μπαμ επαιξε, ουτε Τζανακακης, ουτε Μπουχαλακης, ουτε Αναστασακος... Σου ελυσα την απορία λοιπον περι δευτεροτριτων του Εργοτελη...

Δεν μου έλυσες καμία απορία γιατί δεν είχα απορία. απ'το δεν παίζουν 4 παίχτες που θεωρούνται βασικοί μέχρι τα.δευτεροτριτα είναι μεγάλη η διάφορα

Δεν μου έλυσες καμία απορία γιατί δεν είχα απορία. απ'το δεν παίζουν 4 παίχτες που θεωρούνται βασικοί μέχρι τα.δευτεροτριτα είναι μεγάλη η διάφορα<br><br>

Ρε φιλε κ εσυ δυο παίκτες μ ανέφερες για να μ πεις οτι δεν έπαιζε με τα δευτερα.. με τον Εργοτελη επαιζες.. Μήπως ήθελες να είχε 10 παίκτες πρωτης γραμμής επιπλέον για να σ πω οτι έπαιζε με ελλείψεις? 4 βασικοι παίκτες δεν επαιζαν και επαιζαν αναπληρωματικοι...

Και επισης με το εφηβικό ήθελες να κατέβει ο Εργοτελης για να πεις τον ορο δευτεροτριτα? Για τον Εργοτελη μιλαμε φιλε οχι για την Ρεαλ να κατεβασει την τρίτη ομάδα.. Τετοιες ομαδες 2-3 βασικοι παίκτες να λείπουν πάμε αμέσως για δευτεροτριτους παίκτες...

Άρα τα δευτερότριτα του κατα γενική ομολογία χειρότερου Παναθηναϊκού των τελευταίων χρόνων, αυτού που τρέμεις και στήνεις κατηγορίες, νίκησαν τα δευτερότριτα του Εργοτέλη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...