Crash_Batic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιστεύω ότι δεν έχεις δει καν την φάση και λες ότι διάβασες στο replanted Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Για να σου στελνω φωτο προφανως την εχω δει την φαση..Αλλα μαλλον ουτε ο Βαρουχας την ειδε την φαση και λεει οτι του κατεβει ετσι?
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το ότι βάζεις μια φώτο δεν σημαίνει ότι την έχεις δει .... αποφάσισε ποτέ ο βαρουχας είναι ο θεός σου και ο αλάνθαστος και μόνος κριτής γιατί με την βερια έλεγε ότι ήταν οφσάιντ και εσύ έλεγες αλλά βάζω ένα τέλος εδώ κούρασες είναι ξεκάθαρα οφσάιντ δες την φάση ξανά μπας και το καταλάβεις Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Crash_Batic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το ότι βάζεις μια φώτο δεν σημαίνει ότι την έχεις δει .... αποφάσισε ποτέ ο βαρουχας είναι ο θεός σου και ο αλάνθαστος και μόνος κριτής γιατί με την βερια έλεγε ότι ήταν οφσάιντ και εσύ έλεγες αλλά βάζω ένα τέλος εδώ κούρασες είναι ξεκάθαρα οφσάιντ δες την φάση ξανά μπας και το καταλάβεις Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Το οποιο μετα σταματησα να το λεω γιατι προφανως καταλαβα οτι ηταν λαθος.. Εσυ μετα τα λεγομενα και του Βαρουχα και του Τσικινη συνεχιζεις να λες οτι ειναι οφσαιντ και μαλιστσα ξεκαθαρο...Οκ οτι πεις...
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Και τη σε εμποδίζει να κανείς και τώρα λάθος? Μόνο σε 2 φάσεις ευνοήθηκε ο παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ στο λανθασμένο οφσάιντ του περογραμβακη και σε μια κίτρινη που δεν έδωσε στο Μπερκ Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
firewalker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα δεν μου φαίνεται για παράβαση. Τα σώματα δεν ξέρω πως φαίνονται από την θέση του επόπτη.
Crash_Batic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπαρχει οφσαιντ.. Και σου ξαναλεω,και ο Βαρουχας και ο Τσικινης τα ιδια λενε,οτι δεν υπαρχει οφσαιντ και το προσπερνας...
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Άνθρωπος είναι και ο βαρουχας μπορεί να κάνει και λάθος Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Crash_Batic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Άνθρωπος είναι και ο βαρουχας μπορεί να κάνει και λάθος Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Οπως και εσυ..Και εσυ λαθος μπορει να κανεις... Δες και την φωτο του fire..Ξερω ξερω,λαθος κανει και ο Fire,λαθος και ο Βαρουχας (που λαθος μπορουσε να κανει και στην φαση της Βεροιας και να ηταν κανονικο το γκολ) λαθος ειναι και η γραμμη.Ο Μονος σωστος ειναι ο Nτε Μπαλζακ... Εμένα δεν μου φαίνεται για παράβαση. Τα σώματα δεν ξέρω πως φαίνονται από την θέση του επόπτη. Μα ο εποπτης δεν σηκωνει οφσαιντ,οποτε μονο και μονο απο αυτο επρεπε να αφησει την φαση να εξελιχθει και να αφησει το πλεονεκτημα..
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα τα λες ωραία.... Στην φώτο του fire η μπάλα έχει είδει φύγει Ας βάλουμε ένα τέλος εδώ κουρασαμε και οι 2 έχεις την άποψη σου έχω την δική μου μόνο που η δικιά μου είναι η σωστη. Σε αυτό Πάντως που λες ότι ο επόπτης δεν το δίνει όντως έπρεπε να την αφήσει να συνεχιστεί
Crash_Batic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα τα λες ωραία.... Στην φώτο του fire η μπάλα έχει είδει φύγει Ας βάλουμε ένα τέλος εδώ κουρασαμε και οι 2 έχεις την άποψη σου έχω την δική μου μόνο που η δικιά μου είναι η σωστη Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Χαχα..Οκ.. Α ρε Βαρουχα και Τσικινη,γατακια ειστε... Ντε Μπαλζακ αντε στην θεση τους... Σου ειπα,οφσαιντ δεν υπαρχει,αν θελεις να το καταλαβεις καλως,αν οχι,προβλημα σου..Στο λενε ολοι,με γραμμες,το λενε οι καθηγητες διαιτησιας για τους οποιους δεν σηκωνες κουβεντα την προηγουμενη βδομαδα οταν ελεγαν για το γκολ της Βεροιας..Και ελεγες οτι,ξερεις εσυ ρε Γαυρε περισσοτερα απο οτι οι καθηγητες που αναλυουν φασεις..Αντεστρεψε τους ορους λοιπον και οπου γαυρος βαλε βαζελος και τον εαυτο σου κανοντας κατι που μια βδομαδα εκανα εγω (ειχα την γνωμη μου σε αντιθεση με αυτα που ειπαν καθηγητες διαιτησιας) και μας την ελεγες.. Και σου ειπα και το πιο απλο,ο Κουτσιανικουλης πιο μπροστα δεν ειναι,ειτε ειναι στην ιδια ευθεια (οπως φαινεται τουλαχιστον) ή ειναι πιο πισω.Οποτε αποφασισε,ή ειναι οφσαιντ και ο Μπερκ οταν ξεκιναει η φαση αρα ειναι και του Κουτσιανικουλη ή δεν ειναι κανενα οφσαιντ αρα μετραει κανονικα το γκολ του Μπερκ και αρα επρεπε να αφησει το πλεονεκτημα και να μην σφυριξει.. Στο κατω κατω δειξε μας με γραμμη και εσυ την φαση να μας στηριξεις την γνωμη σου...(Που ειναι σωστη-κουβεντα δεν ακουω παει και τελειωσε- ) Τα λεω ωραια γιατι λογικο ειναι να μην σηκωσει την σημαια αφου ΔΕΝ υπαρχει οφσαιντ οπως ειπαν πολλοι και το δειχνει και το βιντεο και η γραμμη.Τωρα αν δεν θες να δεις ουτε τι γραμμη οκ,τι να σου πω.. Ειπα ομως οτι αν παρουμε ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ εκδοχη,οτι υπαρχει οφσαιντ δηλαδη,απο την στιγμη που δεν σηκωνει την σημαια ο βοηθος ΔΕΝ επρεπε να γυρισει την φαση πισω,ΕΠΡΕΠΕ να αφησει πλεονεκτημα..Και οι δυο περιπτωσεις ειναι λαθος...Τι δεν καταλαβαινεις..
DKNI Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ε πως γινεται ρε φιλε? Ή το παραρτημα το εχουμε για να ανοιγει τα ποδια ή οχι..Δεν γινεται την μια να ανοιγει τα ποδια και την αλλη οχι..Μην τρελαθουμε.Αποφασιστε τι θελετε,για να ξερουμε πανω σε τι θα μιλαμε.. Eχεις προβλημα αντιληψης? Τα λεω συνθετα? Κατσε να στο κανω ψιλα. Βαζουμε στην ακρη οτι τα παραρτηματα δεν ανοιγουν παντα τα ποδια. Τα παραρτηματα ανοιγουν τα ποδια οταν το χρειαζεται το αφεντικο. Αλλες φορες θες να σε κερδισουν Πχ πως σε κερδιζε καποτε η Λειβαδια 3-2 επειδη το ηθελες οπως ειχε πει ο Καστιγιο? Πως καποτε η Ξανθη κατεβαζε πιτσιρικια και ετρωγε 5αρες? Πως σε επαιζε ο Οφη με 3-5-2 και αμυνα στην σεντρα? Ετσι δουλευουν τα παραρτηματα. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ (και μην ξαναρωτησεις) ειναι οτι ο Ολυμπιακος κερδιζει ολα τα παραρτηματα επειδη ανοιγουν τα ποδια. Πχ τις περισσοτερες φορες την Λειβαδια ή τον Πλατανια θα τους κερδισεις επειδη εισαι Ολυμπιακος και εισαι καλυτερος. Δεν ανηκω στην κατηγορια αυτων που τους φταιει παντα κατι και δεν θεωρω πως χωρις διαιτησια/παραρτηματα ο Ολυμπιακος θα επεφτε Β' Εθνικη Ενταξει μεχρι εδω? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ειναι οτι τις βραδιες που δεν αξιζει να κερδισεις, το παραρτηματα θα ανοιξει τα ποδια, ο κανονικος αντιπαλος όχι. Ή τις βραδιες που θα θες πχ να ηρεμησεις τον κοσμο, το παραρτημα θα φαει 4 στο ημιχρονο, ο κανονικος θα φαει ενα στο 85
8elwADSL Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Κλασσικό παράδειγμα το χθεσινό ματς που ο Παναιτωλικός μάσαγε σίδερα αν έπαιζαν με τα σουβλάκια Λιβαδειάς θα έκανε χατ τρικ ο Μητρογλου ξανά. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν έχουν ανέβει στο άρμα του χοντρού ακόμα.
Crash_Batic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη η περιπτωση του να μην αξιζω να κερδισω μια βραδια γιατι επαιζα οπως επαιξα χθες,και λογω ενος στημενου ή κατι τελοςπαντων δεν παιζει χωρις να ειναι καποιο παραρτημα στην μεση? Δεν παιζει να κανω μια νικη δλδ επειδη ετυχε μια στραβη στην αντιπαλη ομαδα ή επειδη ειχα την τυχη με το μερος μου σε μια φαση και ας ημουν τραγικος και να μην αξιζα την νικη? Και επισης δηλαδη δεν παιζει να κερδισω μια ομαδα με 4-5 γκολ επειδη το αξιζω? πρεπει οπωσδηποτε αυτη η ομαδα να ειναι παραρτημα και να μπει στο "καρτελακι" που λες οτι θελει να ηρεμισει ο κοσμος και γι'αυτο της εριξα 4-5 γκολ? Κλασσικό παράδειγμα το χθεσινό ματς που ο Παναιτωλικός μάσαγε σίδερα αν έπαιζαν με τα σουβλάκια Λιβαδειάς θα έκανε χατ τρικ ο Μητρογλου ξανά. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν έχουν ανέβει στο άρμα του χοντρού ακόμα. Οπως και ο ΟΦΗ περυσι στο Καραισκακη που ηταν και ειναι παραρτημα που του κανει μεταγραφες ο χοντρος,οπως ο Ατρομητος περυσι στο Καραισκακη και φετος ομως που επαιξε στα ισια. Η Λιβαδια φετος ειναι παραρτημα και εκανε χατ τρικ ο Μητρογλου ενω περυσι την κερδισα λογω 3ου ημιχρονου.. Καταλαβαινετε οτι ολα αυτα δεν στεκουν.. Δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη σε καποιο ματσ να παιξω καλη μπαλα και να το αναγνωρισετε αυτο και οτι κερδισα δικαια γιατι απλα ημουν πολυ καλυτερος και εβαλα 3-4 γκολ..Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ο Μητρογλου για παραδειγμα δεν μπορει να κανει χατ τρικ απεναντι σε ομαδες οπως ο Λεβαδειακος ή Ξανθη κτλ? Πρεπει ολα να ειναι θεμα παραρτηματος μονο?
DKNI Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Σου απαντησα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ειναι οτι τις βραδιες που δεν αξιζει να κερδισεις, το παραρτηματα θα ανοιξει τα ποδια, ο κανονικος αντιπαλος όχι. Ή τις βραδιες που θα θες πχ να ηρεμησεις τον κοσμο, το παραρτημα θα φαει 4 στο ημιχρονο, ο κανονικος θα φαει ενα στο 85 Σε κανενα σημειο δεν λεω οτι αποκλειεται να κερδισεις εστω με ενα στημενο στην κακη σου μερα, σε κανενα σημείο δεν λεω οτι αποκλειεται να κερδισεις καποιον με 4-0 χωρις να ειναι παραρτημα Ή δεν καταλαβαινεις αρα εχεις θεμα Ή δεν θες να καταλαβεις αρα εχεις θεμα
DKNI Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εξω απο τη Λεωφορο την πεφτουν στο βαν της ΝΟΒΑ Ποιοι? Η αστυνομια λεει αγνωστοι Θυμιζω τι ειχε γινει πριν καποια χρονια εντος γηπεδου στο Πανιωνιος-Ολυμπιακος και την δικαιολογια "χωρις διακριτικα" Και ωωωω τελικα παμε για κεκλεισμενων με Ολυμπιακο Συμπτωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις