Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά είναι τα πράγματα στο πρώτο μέρος η Πάρι υποτίμησε τον ολυμπιακό που έκλεισε σωστά τους χώρους και δημιούργησε λίγες ευκαιρίες με σουτ έξω από την περιοχή όλες σχεδόν μόνος του ο βαις στο δεύτερο ανέβασε λίγο την αποδοσει της η Πάρι και με την είσοδο λαβετσι έφτασε πολύ εύκολα στο 4-1 Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το παιχνιδι εχει διαρκεια 90 λεπτα....με μιση ωρα μπαλα και 60 λεπτα περπατημα δεν δικαουσαι τιποτα, δεν αδικεισαι απο κανεναν, δεν αξιζεις κατι παραπανω...τελος. Μην παιζετε το παιχνιδι των δημοσιογραφων και του χοντρου.
Crash_Batic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το παιχνιδι εχει διαρκεια 90 λεπτα....με μιση ωρα μπαλα και 60 λεπτα περπατημα δεν δικαουσαι τιποτα, δεν αδικεισαι απο κανεναν, δεν αξιζεις κατι παραπανω...τελος. Μην παιζετε το παιχνιδι των δημοσιογραφων και του χοντρου. Δεν αξιζα το 1-1 του πρωτου ημιχρονου.Για την εικονα του δευτερου μια χαρα αξιζα το 4μπαλο γιατι εμεινα απο δυναμεις.Ομως η ομαδα πιστευω οτι θα φτιαξει περισσοτερο και πιστευω οτι θα τα παει πολυ καλυτερα με τον καιρο.. Παντως το bold που σου εχω βαλει πανω,καλο θα ηταν να το ισχυριζεσαι και για την δικη σου ομαδα οταν παιζει με Βεροιες,Πλατανιαδες κ.τ.λ.
HERTHAN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν παλευεται αλλο......θα γινουν και τα ignore κανονικα και οτι αλλο προβλεπεται. Πρεπει να κανουμε κατι ολοι μαζι για να σωσουμε το forum. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αξιζα το 1-1 του πρωτου ημιχρονου.Για την εικονα του δευτερου μια χαρα αξιζα το 4μπαλο γιατι εμεινα απο δυναμεις.Ομως η ομαδα πιστευω οτι θα φτιαξει περισσοτερο και πιστευω οτι θα τα παει πολυ καλυτερα με τον καιρο.. Παντως το bold που σου εχω βαλει πανω,καλο θα ηταν να το ισχυριζεσαι και για την δικη σου ομαδα οταν παιζει με Βεροιες,Πλατανιαδες κ.τ.λ. Ναι αλλα υπαρχει και δευτερο ημιχρονο τι να κανουμε....και κανονικα εκει τα δινεις ολα. Πιστευεις πραγματικα οτι εμεινες απο δυναμεις μετα το 45 και για αυτο εφαγες 4??? Εδω δεν εμενες με Τζολε και Ριμπο στη συνταξη. 3 γκολ απο κορνερ εφαγες, οχι απο καμμια αντεπιθεση. Εννοειται οτι ολα αυτα ισχυουν και για τον Παναθηναϊκο με Βεροιες και Πλατανιαδες οπως λες και για ολους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν παλευεται αλλο......θα γινουν και τα ignore κανονικα και οτι αλλο προβλεπεται. Πρεπει να κανουμε κατι ολοι μαζι για να σωσουμε το forum. Βασικα τα διπλα account απαγορευονται στο φορουμ, εχω την εντυπωση, κρινοντας απο ενα 30ημερο που ειχα φαει κανα 2 χρονια πριν, την ιδια μερα που εφτιαξα 2ο account. Μπορει να επιτρεπονται τα τετραπλα/πενταπλα ομως απο χρηστες που το δηλωνουν εμεσως πλην σαφως κι απο πανω, οτι κανανε νεο account για να υπερκαλυψουν τα 3-4 banarismena τους Σχετικα με τις κλαιουσες του Καραισκακη για το 4μπαλο, το ειπα και χθες. Πατε στην ΟΥΕΦΑ και ζητηστε να το σφυριζουν στο Α ημιχρονο το παιχνιδι, αλλιως μην μας κουραζετε, γιατι το 4μπαλο παραμενει 4μπαλο και περναει στην ιστορια και αυτο. Στην τελικη βαλτε αστερακι διπλα οτι παιξατε καλα στο Α ημιχρονο και μην μας κουραζετε με τα πεμπτα account σας. Στην πιο τελικη, εσεις αδειαζατε το Καραισκακη πριν καν ληξει το παιχνιδι, συνεπως μην πουλατε τρελιτσα οτι ειστε υπερηφανοι για το 4μπαλο -παρολιγον 5μπαλο- που εγραψε το κοντερ χθες, διοτι ξερετε πως ξερουμε οτι δεν ειστε
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιταγα χθες τα ρεπορταζ απο τα αλλα ματς Στην Πολη η Γαλατα ειχε κλεισει επι 35' λεει την Ρεαλ και με το που γινεται το 0-1 αρχισε η πλημμυρα Δεν τσεκαρα Τουρκικα ΜΜΕ, παντως στα Ευρωπαικα (Ελληνικων included) δεν ειδα πουθενα για "μπαλαρα για 35 λεπτα", μονο το 6μπαλο διαβαζα
LRoi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ βέβαια δεν διάβασα πουθενά για εσένα. Τι έγινε, δεν έπαιζες χθες? Πώς κι έτσι η αρμάδα του Ferrero Rocher?
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ασε με εμενα, εμενα μου την εκανες την καζουρα, τελος. Στα χειροτερα μου ειμαι, τι νομιζεις, ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται Και κανεις το λαθος να νομιζεις οτι κραζω τον Ολυμπιακο Τα ΜΜΕ κραζω και την διαφορετικη αντιμετωπιση Ωραιο το χαιδεμα αυτιων αρκει να αναγνωριζεις οτι ειναι τετοιο
Cossutius. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει χάιδεμα αυτιών τη στιγμή που οι ίδιοι οι φίλαθλοι δεν εμφανιζόμαστε δυσαρεστημένοι με ότι είδαμε. Αν τα ΜΜΕ έγραφαν για ξεφτύλα κτλ κτλ, θα έθεταν απευθείας τις εφημερίδες τους σε αντιπαλότητα με τον μέσο γάβρο, ο οποίος αποφάσισε να δωσει ευκαιρία στην ομάδα του παρά τη 4άρα... Δε το συζητάω τι θα συμβεί αν υπάρξει και άλλο τέτοιο σκορ, ομως για την ώρα κανεις δε μπορει να πει τίποτε, διοτι οι ίδιοι δε το δεχόμαστε. Και δοξα το Θεό, όταν αναφέρεσαι σε οπαδους του Ολυμπιακου, αναφέρεσαι στο πιο απαιτητικό οπαδό της Ελλάδας. Σε λαό που διώχνει προπονητή επειδή δε παίζει καλή μπάλα, έχοντας εξασφαλίσει 8 βαθμους στο ΤΣ.Λ και πρωτάθλημα Ελλάδας. Που χάνει απ τη Σάλκε εκτός έδρας και κράζουν όλοι...τι να λέμε τωρα??
LRoi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ασε με εμενα, εμενα μου την εκανες την καζουρα, τελος. Στα χειροτερα μου ειμαι, τι νομιζεις, ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται Και κανεις το λαθος να νομιζεις οτι κραζω τον Ολυμπιακο Τα ΜΜΕ κραζω και την διαφορετικη αντιμετωπιση Ωραιο το χαιδεμα αυτιων αρκει να αναγνωριζεις οτι ειναι τετοιο Το κακό με τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα είναι ότι έχουν κοινό. Αυτό μόνο.
DKNI Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει χάιδεμα αυτιών τη στιγμή που οι ίδιοι οι φίλαθλοι δεν εμφανιζόμαστε δυσαρεστημένοι με ότι είδαμε. Αν τα ΜΜΕ έγραφαν για ξεφτύλα κτλ κτλ, θα έθεταν απευθείας τις εφημερίδες τους σε αντιπαλότητα με τον μέσο γάβρο, ο οποίος αποφάσισε να δωσει ευκαιρία στην ομάδα του παρά τη 4άρα... [ Και μεις περσυ ήμασταν ευχαριστημένοι με την προσπάθεια κόντρα στη Μάλαγα, αυτο δεν εμπόδισε τους αρδ να φάνε παίκτες και προπονητη και να παρομοιάζουν την Μαλαγα με Παναξιακο που έπρεπε να την παίξουμε με 4 φορ 1
Crash_Batic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Και μεις περσυ ήμασταν ευχαριστημένοι με την προσπάθεια κόντρα στη Μάλαγα, αυτο δεν εμπόδισε τους αρδ να φάνε παίκτες και προπονητη και να παρομοιάζουν την Μαλαγα με Παναξιακο που έπρεπε να την παίξουμε με 4 φορ Αληθεια,που βλεπεις εσυ οι ΑΡΔ να τρωνε παικτες και προπονητη? Οριστε τα πρωτοσελιδα μετα το πρωτο παιχνιδι στην Ισπανια http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/goal_news/goal_news.1901503.html http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/sportday/sportday.1901501.html δεν βλεπω πουθενα οτι επρεπε να της πεταξεις 4 γκολ..Για ατυχια μιλανε,για ενα τραγικο πρωτο ημιχρονο (οπως και εκανες) και για ανασταση στο δευτερο και για κατι κηδειες που θα μπορουσες να κανεις στην Μαλαγα αν ησουν πιο ευστοχος..Δεν βλεπω εγω πουθενα "φαγωμα" παικτων και προπονητων.. και τα πρωτοσελιδα μετα το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/sportday/sportday.1908625.html http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/goal_news/goal_news.1908626.html http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/fos_ton_spor/fws_twn_spor.1908628.html Που δεν εκανες και κατι τρομερο και ησουν κακος,και η Μαλαγα πηρε χαλαρα το 0-0.. Υ.Γ Και στο κατω κατω δεν εκανες εμφανιση σαν την δικη μου του πρωτου ημιχρονου,και οταν την εκανες για 30 λεπτα στο τελος στην Ισπανια,μια χαρα πηρες τα σχολια σου... Μην γινεσαι υπερβολικος λοιπον!
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129498566 1
HERTHAN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129498566 Κριμα δεν μπορω να κανω πανω απο ενα like για τον πιο τεραστιο παικτη που εχει παιξει ποτε σε Ευρωπαικη ομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις