Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ομως φιλε!

Μυτη δεν εχει ανοιξει με αυτα. Δεν εχω δει κανεναν να πει "Τι μαλακες εμεις οι γαυροι, δεν εχουμε θυρα 13" τι μαλακας ο Θεμος και ο Κωστοπουλος που αποφευγουν το 13 και το πρασινο

Ολα κυριλε

Εγω βλεπω οτι μονο εμεις και τον γαυρο παικτη θα εξυμνησουμε και χαιδεμα στην Εθνικη και μαστιγωμα των δικων μας παικτων και και και. Μονο οι και καλα δικοι μας ΑΡΔ καθονται να κανουν τους αντικειμενικους, τους φιλαθλους, τους εμεις αγαπαμε το αθλημα

Των αλλων ομαδων οι "αντικειμενικοι" μια χαρα υποκειμενικοι ειναι και ρουθουνι δεν εχει ανοιξει. Εγω σου λεω φανταζεσαι τον Καβαλιερατο να λεει οτι αντικαταστατης του Διαμαντιδη ειναι ο Τζορνταν? Φανταζεσαι πχ αν σταματησει φετος ο Σπανουλης τον Παπαδογιαννη να τον κραζει το 2017 στα 34 του?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Και ομως φιλε!

Μυτη δεν εχει ανοιξει με αυτα. Δεν εχω δει κανεναν να πει "Τι μαλακες εμεις οι γαυροι, δεν εχουμε θυρα 13" τι μαλακας ο Θεμος και ο Κωστοπουλος που αποφευγουν το 13 και το πρασινο

Ολα κυριλε

Από το ανάποδο το εννοούσα. Βλέπουν κανέναν με πράσινη μπλούζα στο Καραϊσκάκης και είναι πάνω χέρι, κάτω χέρι.

Οι Ολυμπιακοι, οι ΑΕΚτζηδες, οι ΠΑΟΚτζηδες, σε αυτες τις λεπτομεριες υπερασπιζονται την ομαδα τους. Ο γαυρος αν μπορει να αποφυγει το 13, αν μπορει να αποφυγει το πρασινο, αν μπορει να θαψει τον Διαμαντιδη και να εξυμνησει τον Σπανουλη, θα το κανει. Θα σου πει "χαχα, καζουρα και χαβαλες" αλλα θα το κανει

Ο και καλα Παναθηναικος οχι. Ο και καλα Παναθηναικος θα αυτομαστιγωθει και θα εξυμνησει τον αλλο είτε για να το παιξει αντικειμενικος είτε για να το παιξει υπερανω και πως οκ, μπαλα/μπασκετ είναι, μην τρελαινεσαι. Εδω βλεπουμε κοσμο να ερχεται γηπεδο με κοκκινο μπλουζακι και οταν του τη λες "ελα πως κανεις ετσι"

Παραδέχεσαι δηλαδή οτι οπαδικά είστε για τα μπάζα;

Από το ανάποδο το εννοούσα. Βλέπουν κανέναν με πράσινη μπλούζα στο Καραϊσκάκης και είναι πάνω χέρι, κάτω χέρι.

Καμία σχέση, και στο ΣΕΦ και στο Καραϊσκάκη έχω δεί ολυμπιακούς με πράσινες μπλούζες.

• Like 1

Παραδέχεσαι δηλαδή οτι οπαδικά είστε για τα μπάζα;

.

Οπαδοί οι Αρδ; Γελαω

Αν εννοείς για τα υπόλοιπα, για τους καναπεδατους ναι, προφανώς μετά απο 33 χρόνια βαρδινογιαννισμο, ο ανιωθος Παναθηναϊκός ειναι πολυ λιγότερο οπαδός απο τον ανιωθο γαυρο

Οπως σε όλα τα σχετικά καθεστώτα, το οπαδικο κομμάτι ειναι πολυ πιο δυναμικό αλλα η μεγάλη μάζα πολυ πιο ανιωθοι

Αυτο ειναι το παράπονο μου, το έχω αναφέρει πολλές φορές οτι τα υπεράνω μας έχουν φάει

Πχ πιθανότατα αν κάποιος το έπαιζε φανατικός θα τον κοροϊδεύες, όμως γυρνας και μου γράφεις οτι υπεράνω=οπαδοί για τα μπάζα. Αυτήν ακριβώς την νοοτροπία σας του μόνα ζυγα δικά μου εμείς την έχουμε χάσει εκτός απο το κομμάτι των οπαδών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επι πατέρα πήγαμε να γαυροποιηθούμε, σου άρεσε η όλη φάση; 

Σου έχω εκφράση παλιότερα την διαφωνία μου, και την αηδία μου ταυτόχρονα, για αυτά που πήγε να κάνει.

Εμένα μου αρέσει η ανωτερότητα που δίχνουν οι Παναθηναϊκοί. Άσε τους άλλους να είναι σαν τον Supertrolpie 

:lol:  

Επεξ/σία από Demon13

Οπαδοί οι Αρδ; Γελαω

Αν εννοείς για τα υπόλοιπα, για τους καναπεδατους ναι, προφανώς μετά απο 33 χρόνια βαρδινογιαννισμο, ο ανιωθος Παναθηναϊκός ειναι πολυ λιγότερο οπαδός απο τον ανιωθο γαυρο

Οπως σε όλα τα σχετικά καθεστώτα, το οπαδικο κομμάτι ειναι πολυ πιο δυναμικό αλλα η μεγάλη μάζα πολυ πιο ανιωθοι

Αυτο ειναι το παράπονο μου, το έχω αναφέρει πολλές φορές οτι τα υπεράνω μας έχουν φάει

Πχ πιθανότατα αν κάποιος το έπαιζε φανατικός θα τον κοροϊδεύες, όμως γυρνας και μου γράφεις οτι υπεράνω=οπαδοί για τα μπάζα. Αυτήν ακριβώς την νοοτροπία σας του μόνα ζυγα δικά μου εμείς την έχουμε χάσει εκτός απο το κομμάτι των οπαδών

Στο μπασκετ δεν υπαρχει δηθεν υπερανω διοτι ΕΙΜΑΣΤΕ υπερανω μετα απο τοσες επιτυχιες και δεν εχουμε καμια αναγκη να εκφρασουμε κομπλεξ για το γαυρο. Η αν θες, ειναι λογικο να βγαζουμε λιγοτερα κομπλεξ για τον μπασκετικο γαυρο απο τα κομπλεξ που βγαζουν αυτοι για τον ΠΑΟ και τους συντελεστες του (εχει διαφορους εδω μεσα που δε χανουν ευκαιρια να πουν για τον Ζοτς ή τον ΔΔ ή τον Σπανουλη ή τον Περπερογλου οσο αυτοι δεν ηταν στον γαυρο).

Οπως και στην μπαλα αλλωστε, το κομπλεξ μπαινει μπροστα για να καλυφθουν αλλα, αρχης γενομενης της βρωμιας της ομαδας τους, των βρωμικων τιτλων κλπ.

Γενικα σε τι θα μας ωφελουσε σαν οπαδους/φιλαθλους/ομαδα αν λεγαμε οτι η βδομαδα δεν εχει 7 ημερες αλλα εχει 8-1, οτι ο Ιουλιος δεν ειναι ο 7ος μηνας του χρονου αλλα ο επομενος απτον 6ο κλπ κλπ? Θα μας συσπειρωνε? Θα ωφελουσε τον ΠΑΟ? Η απλα θα ειχαμε τα νωτα μας πιο καλυμενα απεναντι στην πιθηκοκαζουρα ορισμενων πιθηκογαυρων τυπου Θεμος Αναστασιαδης? Αν ειναι για το τελευταιο (γιατι για τα αλλα σιγουρα δεν ειναι), σιγα τα ωα. Ή σιγα μη λυπηθω κιολας που αυτοι εχουν Γαυρο+Πρωκταθλητη+Φως (συν τις δηθεν αντικειμενικες που ειναι πιο κοκκινες απτον Γαυρο, τυπου Sportgay) κι εμεις εχουμε μονο Πρασινη.

Ας γινονται οσο γραφικοι γουσταρουν.

Γενικα σε τι θα μας ωφελουσε σαν οπαδους/φιλαθλους/ομαδα αν λεγαμε οτι η βδομαδα δεν εχει 7 ημερες αλλα εχει 8-1, οτι ο Ιουλιος δεν ειναι ο 7ος μηνας του χρονου αλλα ο επομενος απτον 6ο κλπ κλπ? Θα μας συσπειρωνε? Θα ωφελουσε τον ΠΑΟ? Η απλα θα ειχαμε τα νωτα μας πιο καλυμενα απεναντι στην πιθηκοκαζουρα ορισμενων πιθηκογαυρων τυπου Θεμος Αναστασιαδης? Αν ειναι για το τελευταιο (γιατι για τα αλλα σιγουρα δεν ειναι), σιγα τα ωα. Ή σιγα μη λυπηθω κιολας που αυτοι εχουν Γαυρο+Πρωκταθλητη+Φως (συν τις δηθεν αντικειμενικες που ειναι πιο κοκκινες απτον Γαυρο, τυπου Sportgay) κι εμεις εχουμε μονο Πρασινη.

Δεν μιλάμε για τέτοιο βαθμό γραφικότητας προφανώς.

Δεν κατάλαβες το point μου.

Οι γαυροι πλεον σε ολες τις πολεις τις Ελλαδας ειναι οτι ηταν οι παναθηναικοι τις δεκαετιες του 80 και του 90,

θυμαστε πως μας λεγανε,η λεξη ξεκιναει απο Φ......και τελειωνει σε I η στον ενικο ο Φ....Σ

Πλεον συμβαινει ακριβως το αντιθετο και αν συνεχιστει αυτο το βιολι με το μονοπωλειο του πρωταθληματος θα γινει ακομα χειροτερο

το πραγμα.

Το σιγουρο ειναι οτι παο και αεκ χανουν οπαδους νεους με αυτα που συμβαινουν.

Σου έχω εκφράση παλιότερα την διαφωνία μου, και την αηδία μου ταυτόχρονα, για αυτά που πήγε να κάνει.

Εμένα μου αρέσει η ανωτερότητα που δίχνουν οι Παναθηναϊκοί. Άσε τους άλλους να είναι σαν τον Supertrolpie 

Κανε μου define το γαυροποιηθουμε

Δεν κατάλαβες το point μου.

Εξηγησε το μου

Ε αναφερει τον Θεμο που αντι για ΟΛΑ 13 ονομασε αλλιως την εκπομπη του κλπ, γιαυτο απαντησα στον ιδιο τονο.

Εγω βασικα σε ρωταω τι θα πειραζε να το καναμε

Πχ ας πουμε οτι γκρεμιζει ο Αλαφουζος την Λεωφορο και την ξαναχτιζουμε. Σε τι σε πειραζει να μην υπαρχει θυρα 7?

Αν ο Ασπρουλιας εβγαζε mvp της Εθνικης τον Μπραμο και καλυτερο ψηλο τον Μαυροκεφαλιδη θα πειραζε σε κατι?

Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι στα πλαισια του χαβαλε και του παλιμπαιδισμου και του χαχαχα χουχουχου, οι γαυροι προσεχουν αυτες τις λεπτομεριες.

Προσεχουν να αποφευγουν το 13, το πρασινο, να τονιζουν τους δικους τους στην Εθνικη και να μειωνουν τους δικους μας

Αντιθετα εμεις δεν μας πειραζε - παρα μονο τους οπαδους - που σε τελικο στο ΟΑΚΑ ο μαλακας ο Μπογρης ειχε σκασει με φανελα Καρμελο Αντονυ, δλδ σε ματς του Ολυμπιακου ειχαμε παικτη εστω και με πολιτικα με ενα μεγαλο πορτοκαλοκοκκινο 7 στο γηπεδο

Ετσι λοιπον ειναι λογικο ο Ασπρουλιας οχι μονο να λεει τον Σπανουλη Τζορνταν αλλα και να σχολιαζει "παιδια δεν ειμαι και δεν γραφω ως ρεπορτερ του Παναθηναικου" την στιγμη που αποκλειεται πχ ο Καβαλιερατος να εκανε το ιδιο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ πολλοι μπορουν να πουν "Ρε φιλε, αυτα ειναι παιδιαρισματα, θα κατσουμε για τον αθλητισμο να γινουμε ανωριμοι"?

Εγω ειμαι της αποψης οτι επειδη ακριβως προκειται για ομαδες και οχι κατι σοβαρο, ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΩΡΙΜΟΙ

Ας τα βλέπουν αυτά οι Παναθηναϊκοί να μην αγοράζουν φιλάδες και να μην βλέπουν εκπομπές πάσης φύσεως, του Θέμου Αναστασιάδη και του Κωστόπουλου, αφού μας φέρονται έτσι. Άλλωστε και οι ίδιοι για να τα κάνουν αυτά δεν θέλουν στο ακροατήριο τους Παναθηναϊκούς.

Ας τους στοιχειοθετήσουμε,και ας πράξουμε ανάλογα. Εδώ μας θέλω εγώ, στην απάντηση. Χτύπημα στην τσέπη, εκεί που πονάνε.

Α οπότε παραδέχεσαι οτι το πρωτάθλημα σας ηταν στημένο (βάση της λογικης οτι ολα του Ολυμπιακου ηταν)

Αφου ξεκαθαρίσαμε αυτό το θέμα μπορουμε να συνεχίσουμε την ωραία κουβέντα :P :)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...