8elwADSL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αντέχω άλλο μέχρι και εγώ που είμαι super υπομονετικός μπούχτισα! Μπουρδέλο έχει γίνει το thread εδώ και καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μας τι σχέση έχει η άδεια της Παε με το οτι ο πρόεδρος της διώκεται και μάλιστα χωρίς να έχει βγει απόφαση? Από τον κανονισμό: .... δ) ... να μην εκκρεμή εις βάρος παράγοντα/ιδιοκτήτη εισαγγελική παραγγελία άμεσα σχετιζόμενη με τον χώρο του ποδοσφαίρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν δεν εχετε να πειτε κατι αρχίζετε τα περι τρολ και τις αλλες γραφικοτητες τυπου Αλαφουζου... Η συνήθεια βλαπτει την υγεία... Εμείς έχουμε παρει παραδείγματα απο τα τρολαρισματα του Τουιτι σας... Σας λεμε κατι και ειστε με το δακτυλο στο refresh της σελιδας για να απαντησετε... Όταν η συζήτηση πάει εκει που δεν ξέρετε τι να πειτε το δακτυλο αυτόματα γραφει την λεξη τρολ και αλλα τετοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν απαντάς όμως... Και δεν ήξερες τον κανονισμό, και έλεγες και εξυπνάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Fire πες μας τωρα και τον κανονισμο τι γίνεται στην περιπτωση που ο αντιπρόεδρος της ομαδας σου εχει καταδικαστεί σε 2 χρονια φυλάκιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αντέχω άλλο μέχρι και εγώ που είμαι super υπομονετικός μπούχτισα! Μπουρδέλο έχει γίνει το thread εδώ και καιρό. Εδω και πολυ καιρο εχει γινει supertroll superκουραστικο σε ολα τα thread οχι μονο εδω. Εμπαινα σχεδον καθε μερα αλλα εδω και καιρο μπαινω 2-3 φορες την εβδομαδα στ'αθλητικα γιατι δεν αντεχα να παρακολουθησω ουτε να παρω μερος σε μια κουβεντα σε οποιοδηποτε θεμα. Συνεχεια ο ιδιος κουραστικος galaxy5 nokia2 htc99 που εχει σαρωσει ολα τα θεματα και τα εχει κανει που@!#$!!@#να χωρις να μπορεις να κανεις μια σωστη και σοβαρη κουβεντα ή εστω και η καζουρα που γινεται. Πρεπει κατι να γινει πραγματικα γιατι στο τελος δεν θα μπαινει κανενας σε κανενα θεμα για να κανει κουβεντα. Πρωτη φορα τοσα χρονια που ειμαι σε πανω απο 10 φορουμ μελος το βλεπω αυτο το φαινομενο.Δηλαδη ενα ατομο να ειναι τοσο κουραστικο που να μην θελει κανενας να παρει μερος σε καμια κουβεντα μαζι του. Ας το δουνε το θεμα και οι mod γιατι στο τελος θα φτασουμε σε σημειο να μην μπαινει κανενας στ'αθλητικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 /\Αυτό Αποστολή από το Galaxy S Advance με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου κουβέντα κάνουμε σχετικα με ενα θεμα.. με τις άδειες και αυτα.. στα οποια παιρνουν μερος και ατομα παναθηναικοι κ μιλαμε. Ουτε βριζουμε κανεναν ουτε τιποτα τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Fire πες μας τωρα και τον κανονισμο τι γίνεται στην περιπτωση που ο αντιπρόεδρος της ομαδας σου εχει καταδικαστεί σε 2 χρονια φυλάκιση... Δεν προβλέπετε από τον κανονισμό τίποτε για αδικήματα έξω από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Γι' αυτό μπορούσε ο Τσακογιάννης και λοιποί να έχουν ομάδα. Θα απαντήσεις τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προτείνω να κάνουμε δώρο στον supertroll χρόνο και real life. Ομαδική ignore list, ώστε να μιλάει σε τοίχο. Μπορεί να κουραστεί, μπορεί να chillαρει, δεν ξέρω. Ξεκινάω με το όνομά μου και κάντε παράθεση με το δικό σας. Ignore list superpie/galaxy s4 1. gamanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνω απολυτα γιατι δεν γινεται διαφορετικα. Ignore list superpie/galaxy s4 1. gamanos 2. HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Supertrolpie το θέμα με σένα είναι 1) Δεν διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι πριν απαντήσεις,προχειροδιαβάζεις. 2)Δεν γνωρίζεις τα θέματα που συζητάς ούτε καν επιφανειακά 3)Ποστάρεις λινκ που έριξες μια γρηγορη ματιά μισου λεπτού 4)Επαναλαμβάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια έχω δει ποστς 4-5 φορές τα ίδια. 5)Τα επιχειρηματα σου είναι χαμηλής νοημοσύνης ή τσουκαλίδικα π.χ. μου λες "Γιατι εκανε διπλο ο Ατρόμητος αμα δεν είναι παράρτημα" όταν είχατε πλεόνασμα πάνω απο 12 βαθμούς. Μην ξεσκίζεσαι να απαντήσεις σε όλους έστω να πεις και μια βλακεία. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Συνηδητοποίησε οτι δεν βρέχει έχει κανει μεγαλη ζημιά η ομάδα σου στο ποδόσφαιρο μην χτυπιέσαι όλη την ώρα να βγάλεις τρελλούς τους πάντες Αυτά όλα δίνουν χαρακτηριστικά τρολ...και άσε τι κάνω εγώ. Κοψτα αυτά και να είσαι όσο φανατικός θες. Αλλα να είσαι νορμαλ όχι τρολ. Εγώ δεν θα σε βάλω ignore list ακόμα γιατι έχεις πλάκα. Αλλα νομίζω το παραξύλωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειπα ποτε οτι η ομαδα μου ειναι καθαρη και οτι δεν εχει κανει τις φουστιες της.Το εχω πει πολλες φορες.. Το θεμα ειναι οτι προσπαθειτε να πεισετε τους εαυτους σας και ολους μας οτι εσεις ειστε απολυτως καθαροι. Ε οχι δεν ειστε ρε φιλε,πως να το κανουμε τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειπα ποτε οτι η ομαδα μου ειναι καθαρη και οτι δεν εχει κανει τις φουστιες της.Το εχω πει πολλες φορες.. Το θεμα ειναι οτι προσπαθειτε να πεισετε τους εαυτους σας και ολους μας οτι εσεις ειστε απολυτως καθαροι. Ε οχι δεν ειστε ρε φιλε,πως να το κανουμε τωρα.. Στο έχουν πει και άλλοι σύνγαυροι να στα πω και εγώ.Υποθετικά ας πούμε ότι έχεις χίλια δίκια(που δεν έχεις)ποιον προσπαθείς να πείσεις;Τον μεγαλύτερο αντίπαλο από καταβολής ποδοσφαίρου και γιατί να νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις σε τέτοιο βαθμό;Γιατί θεωρούν τον Μαρινάκη ή τον Κόκκαλη βρώμικο;Γιατί τι είναι παπαδοπαίδια;Σου δίνω ένα δίκιο γιατί και από την άλλη πλευρά υπάρχουν ακρότητες αλλά στο κάτω κάτω στα τέτοια σου τι γνώμη έχουν τα παιδιά του ΠΑΟ για την ομάδα σου και μαλιστα στο δικό τους topicΈχει ένα σκασμό ζέστη μόλις γύρισα από την δημοτική πισίνα μετά από ένα ωραιότατο μπανάκι και 4-5 mohito.Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο και να χαλαρώσεις.Άστο το ρημάδι το πληκτρολόγιο από τα χέρια.Μα όλη μέρα στο insomnia; Αν είναι δυνατόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι,κανεις δεν ειναι Παπαποπαιδι εκτος απο τους δικους τους... Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν,μου λενε κατι και απανταω στο ιδιο υφος.Μην νομιζουν κιολας οτι αυτοι ειναι οι καλυτεροι..Εδω μας εβγαλαν οτι εχουν τα καλυτερα παιδια στις διοικησεις τους,τους καλυτερους οπαδους κτλ.. Ξεχνανε τα δικα τους με τις δωροδοκιες τους και που δεν τους αγγιξε κανεις..Αν εγω επρεπε να παιζω 4η Εθνικη εδω και 10-15 χρονια τοτε αυτοι επρεπε να παιζουν Γ' Τοπικο εδω και 40 χρονια..Αλλα δεν φταιει κανεις τους,αυτος ο χαζος προεδρος του Ολυμπιακου φταιει τοτε που τους εσωσε...Δεν πειραζει ομως,εχει ο καιρος γυρισματα,ο Μαρινακης θα τους αποτελειωσει...Δεν ειναι Ανδριανοπουλος ο Βαγγελας... Αλλα οκ,το σταματαω εδω..Δεν αξιζει καν στην καταντια που βρισκονται...Τα εχουν αυτα οι βαθια αρρωστοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις