Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σου ειπα οτι δεν υπαρχει αντιστοιχο ΚΑΠ οπως στο ποδοσφαιρο για την Ευρωλιγκα..

Απο την μια λες φυσικα και υπαρχει και απο την αλλη οτι δεν οριζεται ποινη κεκλεισμενων..

Πως γινεται αυτο? Ειχες πεταξει αντικειμενα με την ΤΣΣΚΑ,το συνεχισες με την Μπαρτσελονα και στα 2 παιχνιδια..Ε τα ηθελε ο κ....ς σας...

Σαφως και υπαρχει ποινη και τιμωρια οπως λες και εσυ..Και αυτη φαγατε λοιπον..

http://www.esake.gr/upload_files/file18gr.pdf

Eιναι του ΕΣΑΚΕ αλλα δεν νομιζω στην Ευρωπη να μην ισχυουν τα αντιστοιχα..

Δες απο το 21 εως το 24ο αρθρο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Τα παρακάτω σε αφορούν ΜΟΝΟ αν είσαι άνω των 18:

Είπες πώς δεν υπάρχει αρχείο των κανονισμών στο ίντερνετ και σου είπα πως υπάρχει.

Σε αυτό ορίζεται ποιες ποινές ήσσονος σημασίας μπορεί να  επιβάλλει ο Μπερτομέου - που είναι  Manager και ποιες ο Αθλητικός Δικαστής .

O Μπερτομέου ΠΑΡΑΤΥΠΑ επέβαλλε ποινή κεκλεισμένων χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα , αυτή η ποινή είναι που ΦΑΙΝΕΤΑΙ να μην υπολογίζουν.

Οπότε

Ή μας δείχνεις ότι ο Μπερτομέου, Πρόεδρος και Επίτροπος, έχει δικαίωμα να επιβάλλει ποινή κεκλεισμένων των θυρών

Ή μας αφήνεις στην ησυχία μας

saying-a-prayer-smiley-emoticon.gif

Ρε φιλε η Ευρωλιγκα στην εβαλε την τιμωρια,ο αθλητικος δικαστης.Ελεος πια,πατε να βγαλετε απο την μυγα ξυγγι..

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ στην επεβαλε την τιμωρια,το καταλαβαινεις?

Ο αθλητικός δικαστής της διοργάνωσης κάνει λόγο για κατ επανάληψη παραβάσεις των κανονισμών της διοργάνωσης και στην απόφαση αναφέρει πως επιβάλλεται ποινή τριών κεκλεισμένων των θυρών στα τρία προσεχή ματς και πρόστιμο 40.000 ευρώ για τη χρήση σειρήνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών. Ο δικαστής επισήμανε τις κατ επανάληψη παραβάσεις στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία και τους κινδύνους τους για τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων, παικτών και διαιτητών.

Σε καλυψα τωρα? Ο αθλητικος δικαστης επεβαλε την τιμωρια και κανενας Μπερτομεου..

Εφαγες 4 αγωνιστικες

Ο αθλητικός δικαστής  τριών κεκλεισμένων των θυρών στα τρία προσεχή ματς

Όχι δεν με κάλυψες.

Σε ποιο από τα δύο λες ψέμματα;

Edit: έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ξεμπροστιάζω τρολς, προς το παρόν bye Και καλό ψαξιμο.

• Like 1

Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις?

3 Αγωνιστικες σου επεβαλε ο Αθλητικος δικαστης και 1 αγωνιστικη η Ευρωλιγκα,ο Μπερτομεου με λιγα λογια..

Απο τις 4 λοιπον συνολικα η ποινη σου μειωθηκε σε 2 αγωνιστικες τις οποιες θα τις παιξεις κανονικα τελικα απλα σε αλλο γηπεδο..

Ρε φιλε η Ευρωλιγκα στην εβαλε την τιμωρια,ο αθλητικος δικαστης.Ελεος πια,πατε να βγαλετε απο την μυγα ξυγγι..

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ στην επεβαλε την τιμωρια,το καταλαβαινεις?

Ο αθλητικός δικαστής

Ο δικαστής

Σε καλυψα τωρα? Ο αθλητικος δικαστης επεβαλε την τιμωρια και κανενας Μπερτομεου..

Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις?

3 Αγωνιστικες σου επεβαλε ο Αθλητικος δικαστης και 1 αγωνιστικη η Ευρωλιγκα,ο Μπερτομεου με λιγα λογια..

Απο τις 4 λοιπον συνολικα η ποινη σου μειωθηκε σε 2 αγωνιστικες τις οποιες θα τις παιξεις κανονικα τελικα απλα σε αλλο γηπεδο..

Πφφφφ, δεν είσαι καν άξιος αντίπαλος, κι άλλο ψέμα, κι άλλη κωλοτούμπα κι άλλη κλάψα. Μου θελες και bold και χρωματάκια.

Επειδή όμως είμαι μεγαλόψυχος, μόλις μου αναφέρεις το εδάφιο από τον κανονισμό της ευρωλίγκα που αναφέρει πως ο Μπερτομέου έχει δικαίωμα να επιβάλλει ποινή κεκλεισμένων των θυρών, θα σου πω κι εγώ ότι θέλεις.

Επίσης κράτα μια πισινή για το τι τελικά θα γίνει γιατί το μόνο σου στοιχείο είναι ένα δημοσίευμα της gazetta για μια διερευνητική κλήση του Τράκη .

Bye troll, nice to prove your lies

Για πες αλλα 10ρια που θυμασαι να ξερουν καλυτερο τοπι απο τον Εκι στην Ελλαδα τα τελευταια 15χρονια, να δουμε ποσα ειναι (ισως ναναι 3-4, παραπανω παντως, οχι).

Αν θες να στην κανω πιο ευκολη την ερωτηση: πες γενικως 10ρια που περασαν απτην Ελλαδα τα τελευταια 15 χρονια.

Tεχνίτης στο ποδόσφαιρο εννοω σαν Cossutius τον παίχτη που έχει καλή ντρίπλα, που έχει πολύ καλό φάουλ, που βλέπει γήπεδο, που μπορει να σου κάνει μια εξαιρετική κάθετη, ή μια πολύ καλή βαθιά μπαλιά και γενικά που με μια του κίνηση μπορει να αλλάξει τη ροή του ματς.

Οι Καραπιάλης, Ριβάλντο, Ζέτεμπερκ, Τσάρτας, Ιμπαγάσα ο Μπορέλι και ο Λουτσιάνο είναι οι άνθρωποι που είχαν αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι κλασικά 10άρια.

Επίσης άλλο το "ξέρω καλύτερο τόπι" και άλλο "δεν ειναι τόσο τεχνίτης όσο θα ήθελε η συγκεκριμένη θέση".

Εννοείται οτι το παλικάρι ήταν παιχτάρας και ήξερε μπάλα. Αυτό το ξεκαθάρισα απ την αρχή.

Τον Γκονζάλες δε τον θεωρώ καθαρό 10άρι. Περισσότερο ως 8άρι θα τον χαρακτήριζα. Στην Ελλάδα διακρίθηκε όχι τόσο για τη τεχνική του όσο για τη μαχητικότητα και το πάθος που επεδείκνυε σε κάθε μάτς. Ο άνθρωπος έτρεχε, μάρκαρε, πάσαρε. Αν μπορούσε να κάνει επιθετικά ότι και ο Ριβάλντο ή Τσάρτας π.χ. θα μιλάγαμε για έναν απ τους καλύτερους παίχτες στο κόσμο.

Εξου και ο λόγος που το έγραψα αυτό.

Δεν έθιξα τον παίχτη. Υπήρξα θαυμαστής του και  τον θεωρώ και εξαιρετικό ως άνθρωπο μια που έτυχε να τον γνωρίσω κάποτε και να ανταλλάξω μερικές κουβέντες μαζί του σε μαγαζί με ρούχα :) :P

Πφφφφ, δεν είσαι καν άξιος αντίπαλος, κι άλλο ψέμα, κι άλλη κωλοτούμπα κι άλλη κλάψα.

Επειδή όμως είμαι μεγαλόψυχος, μόλις μου αναφέρεις το εδάφιο από τον κανονισμό της ευρωλίγκα που αναφέρει πώς ο Μπερτομέου έχει δικαίωμα να επιβάλλει ποινή κεκλεισμένων των θυρών, θα σου πω τι του έταξε ο Τράκης για να μην το τραβήξει παραπάνω.

Φιλε αντε γεια,κανεις πως δεν καταλαβαινεις..Το αποσπασμα απο το αρθρο που σου εδωσα στην αρχη των ποστ μου εγραφε για 3 αγωνιστικες,οχι για 4 αν ειδες καλα..

Δεν αναφερει πουθενα για την αγωνιστικη που επεβελε ο Μπερτομεου αφου το αρθρο δεν αναφερει κατι παρα μονο για τις 3 αγωνιστικες που επεβαλε ο Αθλητικος δικαστης.Και σε αυτες αναφερομουν που ειπα οτι δεν επεβαλε τιμωρια (απο τις 3 αγωνιστικες που σου αναφερω στο αρθρο) ο Μπερτομεου..Η Τιμωρια ηταν 3+1,τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο? 2 αγωνιστικες εχεις τιμωρηθει λοιπον και απο αυτες θα παιξεις κανονικα με κοσμο..

Στο κατω κατω και ο Μπερτομεου μια αγωνιστικη δεν σε τιμωρησε? Ωραια,αν υποθεσουμε οτι σου επιβληθηκε ποινη λοιπον απο τον Αθλητικο δικαστη 3 αγωνιστικων και 1 απο τον Μπερτομεου,αφησε στην ακρη αυτη του Μπερτομεου αφου ειναι παρατυπη,μενουν 3 λοιπον απο τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΙΑ,εκανες εφεση η οποια σου μειωσε την ποινη των 3 αγωνιστικων ωραια? Για ποιο λογο λοιπον και οι δυο αγωνιστικες που εφαγες να παιζεις και με κοσμο και με τις 2? Υποθετοντας οτι απο αυτες τις 2 η μια ειναι η παρατυπη του Μπερτομεου,στην αλλη 1 λοιπον για ποιο λογο να παιξεις με κοσμο???

Οι εξαφανιζολ ειστε πολυ gamanos ε?

Ποσο γραφικοι πια θα γινετε?

http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/538973/paragka-kai-orama

Ποσο θα μικρηνει την ομαδα σας ο Αλαφουζος?

Πριν 4 μηνες καταθετει χορηγια υψους 6εκ ευρω απο τον ΣΚΑΙ στον φακελο του για την uefa και τωρα προσπαθει να μας πει οτι δεν σχετιζεται ο ΣΚΑΙ με τον ΠΑΟ..

Τι αλλο θα ακουσουμε...

Οχι φιλαρακι, υπάρχει κάτι που λέγεται ζωη!

Είπες πολλά ψέματα και σε ξεμπροστιασα. Αφήνω το πως έγραψες το πολύ , μου πήρε λίγο να καταλάβω .

Με τα πολλά παραδεχτηκες ότι ο μπερτομεου μας έριξε μια αγωνιστική και περιμένω να μου βρεις το εδάφιο που το ορίζει, για να σου απαντήσω ότι θες, αν και η άποψη μου είναι ήδη διατυπωμενη.

Αλλιώς , θα σε πάρω τηλέφωνο, μετά τον Δουρο !

Φιλε σου ξαναλεω λοιπον.Οτι το αρθρο που σου παρεθεσα μιλουσε για τον Αθλητικο δικαστη που σας εριξε 3 αγωνιστικες.Δεν αναφερα πουθενα τον Μπερτομεου.Μετα οταν κοιταξα τα λινκ ειδα οτι η ποινη ηταν για 4 αγωνιστικες εκ των οποιων την μια την εδωσε ο Μπερτομεου..

Δεν ξερω αν εχει την δικαιοδοσια να το κανει,δεν γραφει πουθενα τους κανονισμους αυτους..Ετσι λοιπον θεωρω οτι δεν υπαρχει οπως λες και εσυ κατι τετοιο και ειναι παρατυπο.Συμφωνω μαζι σου λοιπον σε αυτο το κομματι.

Παμε στο αλλο λοιπον,απο τις 3 αγωνιστικες πλεον που σου εδωσε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ο οποιος εχει την δικαιωδοσια να το κανει και το εκανε σωστα,μετα την εφεση του ΠΑΟ μειωθηκαν σε 2 αγωνιστικες..Αντι λοιπον να εκτισεις 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων θυρων εσυ θα τις παιξεις με κοσμο ΚΑΝΟΝΙΚΑ..Ακομα και στην περιπτωση που σε αυτες τις δυο αγωνιστικες περιλαμβανεται μεσα η μια αγωνιστικη του Μπερτομεου που οπως παραδεχτηκα ηταν παρατυπη σου απομενει 1 αγωνιστικη ΣΩΣΤΗ και δικαιη που στην επεβαλε ο Αθλητικος δικαστης.Ε Ουτε αυτη λοιπον θα εκτισεις κανονικα και θα παιξεις και αυτη με κοσμο...

Τωρα σε καλυψα? Παραδεξου λοιπον αυτο οπως παραδεχτηκα και εγω οτι ο Μπερτομεου δεν ειχε την δικαιοδοσια να σου επιβαλει καποια ποινη..

Χαχα,καλως τον...

Παντως εισαι μαγος..Εμφανιζεσαι ξαφνικα εχοντας κανει format στον εγκεφαλο σου και δεν θυμασαι τιποτα απο αυτα που λεγαμε πριν 4 μερες και χθες και εξαφανιζεσαι οταν ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...

Αν εχεις κατι να πεις σχετικα με τα χθεσινα που ολως τυχαιως εξαφανιστηκες παλι και δεν περιμενα να αναφερθεις βεβαια σε αυτα στην επανεμφανιση σου (και ποτε το εκανες) πες το..

Αλλιως ασε τις κρισεις αδιεξοδου...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...