Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφορουμιτης με 5 γραμματα,εξαφανιζεται συχνα,δεν απανταει,ξεχναει πολυ ευκολα ερωτησεις που δεν απανταει ποτε..Ποιος να 'ναι, ποιος να 'ναι... Demon Demon εισαι εδω? Μπα,δεν νομιζω,δεν περιμενα και κατι αλλο.. Υ.Γ Κανεις Παναθηναικος δεν εχει να πει κατι γι'αυτο ετσι? http://www.gazzetta.gr/basketball/article/538660/se-gipedo-me-kosmo-o-timorimenos-panathinaikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Demon εισαι Θεουλης..Προσεχε ομως,μια μια τις γαργαρες μην πνιγεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Υ.Γ Κανεις Παναθηναικος δεν εχει να πει κατι γι'αυτο ετσι?http://www.gazzetta.gr/basketball/article/538660/se-gipedo-me-kosmo-o-timorimenos-panathinaikos Στο Ο.Α.Κ.Α. είναι τιμωρημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Επιστροφή Καραγκούνη για τις οφειλές όμως. Διακανονίστηκε το χρέος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πάλι έβαλε πλάτη ο Γιώργαρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Στο Ο.Α.Κ.Α. είναι τιμωρημένος... Α,δλδ αλλου ειναι ολα καλα ετσι? Δηλαδη το ΟΑΚΑ τιμωρηθηκε και οχι η ΚΑΕ για την συμπερριφορα των φιλαθλων σας δλδ... Μαλιστα,το ακουσαμε και αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό είναι το πρόβλημα με τις ποινές που δεν προβλέπονται και είναι εκδικητικής φύσεως - αποκυήματα της θέλησης του Μπερτομέου. Με τον ίδιο τρόπο εφευρίσκονται τρόποι αποφυγής τους που επίσης δεν προβλέπονται, αν τελικά δεν αυτοκαταργούνται. Πάντως, τουλάχιστον σε ότι με αφορά, δεν έχω ενημέρωση - άποψη καθώς είναι αρκετά μπλεγμένο το κατηγορητήριο, η ποινή, οι εφέσεις και η διακύμανση της σχέσης Τράκη - Μπερτομέου και όπως φαίνεται, όλοι εδώ τηρούν στάση αναμονής, εκτός από τα τρολς που τσουρουφλίζονται ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ. κλαψ, λύγμ τώρα, beplanet και ψάξιμο στο Internet αν προβλέπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το gazzeta το εγραψε φιλε.. Παντως εχετε πολυ πλακα που δεν παραδεχεστε ουτε αυτο.. Τιμωρηθηκες ρε φιλε? Αν δεν προβλεπεται καποια ποινη κανε εφεση και ας σου αφαιρεσουν την ποινη εκει αφου ειναι εκδικητικης φυσεως,οχι να μου αλλαζεις το γηπεδο και να μου λες μπορεις εκει να παιξεις με φιλαθλους αφου δεν τιμωρηθηκα εγω αλλα το ΟΑΚΑ.. Ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Θα κάνω εγώ έφεση για να μην ισχύσει μια ποινή που δεν προβλέπεται; Έλα να μου την επιβάλλεις γατάκι. Και μην μπερδεύεσαι, δεν μιλάς σε γάβρους. Παραδέχομαι ότι τιμωρήθηκα μεν, με μια ποινή που δεν έχεις δικαίωμα να μου επιβάλλεις δε. Nullum crimen nulla poena sine lege Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε φιλε δεν προβλεπεται ποινη για υπεραριθμους? Δεν προβλεπεται ποινη για συνεχη χρηση λειζερ και καποια αντικειμενα που επεφταν στον αγωνιστικο χωρο? Μας δουλευεις? Εφαγες 4 αγωνιστικες,οι οποιες μειωθηκαν σε 2 αγωνιστικες. Και περα απο αυτο τωρα θα παιξεις κανονικα με κοσμο τις δυο αγωνιστικες σε ΑΛΛΟ γηπεδο με την αιτιολογια οτι τιμωρημενο ειναι το ΟΑΚΑ και οχι το Αλεξανδρειο ας πουμε..Μας δουλευεις? Θες και τα λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Nullum crimen nulla poena sine lege Πππππππ... Ππππππππππ..... Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε φιλε δεν προβλεπεται ποινη για υπεραριθμους? Δεν προβλεπεται ποινη για συνεχη χρηση λειζερ και καποια αντικειμενα που επεφταν στον αγωνιστικο χωρο? Μας δουλευεις? Εφαγες 4 αγωνιστικες,οι οποιες μειωθηκαν σε 2 αγωνιστικες. Και περα απο αυτο τωρα θα παιξεις κανονικα με κοσμο τις δυο αγωνιστικες σε ΑΛΛΟ γηπεδο με την αιτιολογια οτι τιμωρημενο ειναι το ΟΑΚΑ και οχι το Αλεξανδρειο ας πουμε..Μας δουλευεις? Θες και τα λες? Εδώ το εδάφιο που επιτρέπει στον Τζόρντι να επιβάλλει κεκλεισμένων http://tinyurl.com/ph337yx Αφιερωμένο στον Τζόρντι Και αν έχεις τον κανονισμό , ξεστράβωσέ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε δεν υπαρχει αρχειο με τους κανονισμους για αναγνωση.. Τιμωρηθηκες με αποκλεισμο εδρας λογω υπεραριθμων,λογω φωτοβολιδων και βεγγαλικων,μετα κι'ολας απο προιδοποιησεις.. Πιστευεις λοιπον οτι δεν προβλεπεται τιμωρια για φωτοβολιδες,βεγγαλικα και αντικειμενα ετσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δε θα στα γκουγκλάρω εγώ, φυσικά και υπάρχει. Όλη μέρα στο ιντερνετ είσαι και μας πρήζεις στα αθλητικά. Κάτσε και βρες τον κανονισμό, ψάξε και στις 450 σελίδες και απόδειξε τα λεγόμενά σου, αλλιώς σταμάτα την κλάψα εδώ , στη διαιτησία, στο τόπικ του Ολυμπιακού και στο καφενείο των φιλάθλων, τουλάχιστον γι' αυτό το θέμα. Είπαμε, δεν ορίζεται ποινή κεκλεισμένων που να μπορεί να επιβάλλει ο Μπερτομέου. Εφόσον το αμφισβητείς, βαρύνεσαι και με την απόδειξη. Δυστυχώς οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν υπάρχει. Ο ένας που καίγεται ότι υπάρχει, ας μας ξεστραβώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις