LRoi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αίμα πήγε να πάρει για να δει πώς γίνεται το πράσινο DNA να είναι τόσο εξευγενισμένο, γεμάτο παιδεία και πώς γινεται οι βάζελοι να ασχολούνται μόνο με τα προβλήματα της κοινωνίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μα δεν είχε Παναθηναϊκους εκει. Κάτι άλλο μαλον θα πήγε να κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Να μάθει ορθογραφία σε βάζελους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κόλλησε η βελόνα απο την ζέστη...άναψε κλιματισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιζει να ειναι στους τοπ 2-3 τεχνιτες/μπαλαδορους που ηρθαν την τελευταια 15ετια στον ΠΑΟ. Μα δεν εγραψα οτι ΔΕΝ ειναι τεχνιτης. Εγραψα οτι δεν ηταν τοσο οσο θα ήθελε η συγκεκριμένη θέση κατά τη δική μου γνωμη, έχοντας στο μυαλό μου άλλους παίχτες που ήρθαν σαν 10άρια στην Ελλάδα. Αυτή η λεπτομέρια ομως δεν μειώνει την άποψή μου οτι ο άνθρωπος υπήρξε παιχταράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Aν δε με απατα η μνημη μου ο Εκι ειναι το ποιοτικοτερο 10αρι απο τη μετα Μπορελι εποχη μεχρι και σημερα. Μεγαλος τσαμπουκας.Εβαλε κ σ αυτον το χερακι του ο Μητσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μα δεν εγραψα οτι ΔΕΝ ειναι τεχνιτης. Εγραψα οτι δεν ηταν τοσο οσο θα ήθελε η συγκεκριμένη θέση κατά τη δική μου γνωμη, έχοντας στο μυαλό μου άλλους παίχτες που ήρθαν σαν 10άρια στην Ελλάδα. Αυτή η λεπτομέρια ομως δεν μειώνει την άποψή μου οτι ο άνθρωπος υπήρξε παιχταράς. Για πες αλλα 10ρια που θυμασαι να ξερουν καλυτερο τοπι απο τον Εκι στην Ελλαδα τα τελευταια 15χρονια, να δουμε ποσα ειναι (ισως ναναι 3-4, παραπανω παντως, οχι). Αν θες να στην κανω πιο ευκολη την ερωτηση: πες γενικως 10ρια που περασαν απτην Ελλαδα τα τελευταια 15 χρονια. Στον ΠΑΟ παντως ειναι το καλυτερο συγχρονο 10ρι που περασε ολο αυτο το διαστημα και απο τους πλεον τεχνιτες παιχτες που ειδαμε, ανεξαρτητως θεσης. Και ελπιζω μην βγει κανεις και μου πει, Χριστοδουλοπουλος Ασταθης χαρακτηρας και μαλακισμενη διοικηση/προπονητης(Μαλεζανι) κατεστρεψαν τις πιθανοτητες που ειχε να αφησει εποχη. Γενικα για τετοιο παιχτη, δεν γραφεις "δεν ηταν τοσο τεχνιτης οσο θα ηθελε η θεση" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ιμπαγασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ριβάλντο, Καραπιάλης, Νινιάδης, Ζέτερμπεργκ και από Παναθηναϊκό ο Μίκλαντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ο μόνος που δεν έφταιγε ήταν ο μαλεζάνι Ριβάλντο, Καραπιάλης, Νινιάδης, Ζέτερμπεργκ και από Παναθηναϊκό ο Μίκλαντ. Αφήνω τους του γαύρου κατά μέρος..... Μίκλαντ? 10άρι? Μίκλαντ? Μλκ είσαι ο τελευταίος που περιμένα τέτοιο λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μα δεν είχε Παναθηναϊκους εκει. Κάτι άλλο μαλον θα πήγε να κάνει Τοτε τι σε κοφτει εσενα ρε φιλε? Αδικησε εσενα? Οχι.. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟταν ξαναπας και εσυ σε τελικο και αδικηθεις τοτε σκουζε,τωρα κατσε μεχρι τους 8 και πολυ ηταν... Γιατι δεν φωναζεις οταν αδικουνε και αλλες ομαδες δηλαδη και σκουζεις μονο οταν αδικουν μια ομαδα που παιζει με τον Ολυμπιακο μονο?Γιατι δεν εκλαιγες και δεν εκανες παραπονα οταν η ΑΕΚ πηρε το κυπελλο? Γιατι δεν εκανες παραπονα οταν αδικουν τον Αστερα,τον Οφη και τις αλλες ομαδες?Σε αυτο μπορεις να μου δωσεις μια απαντηση εστω? Στο τελικό του κυπέλου με το Μαρινάκη στα αποδητήρια των διαιτητών στο ημίχρονο; Γράφτηκε στο φύλλο αγώνα; Α τωρα παμε αλλου ετσι? Ε βεβαια,αφου δεν μας συμφερει και βρισκομαστε σε αδιεξοδο τι να πουμε... Βλεπεις δεν εγραψαν σε μενα κατι,οτι μπηκε ο προεδρος μου και μας απειλησε και μια βδομαδα μετα οι ιδιοι που υπεγραψαν το φυλλο αγωνα βγηκαν και το αναιρεσαν..Ναι αυτο που εγραψαν εκεινοι... Σου ειπα φιλε Demon,στο Καραισκακη στο φυλλο αγωνα δεν εγραψαν κατι,στο ΟΑΚΑ με τον Ολ. Βολου εγραψαν κατι για τους δικους σου? Που το προβλημα λοιπον? Κόλλησε η βελόνα απο την ζέστη...άναψε κλιματισμό Η δικια σου βελονα εχει κολλησει καιρο τωρα και μιλας για αλλους...Λες κατι,σου απανταμε κατι το οποιο δεν σε συμφερει και μετα πας αλλου κ.ο.κ. Δεν βλεπεις,ολο σε αδιεξοδο βρισκομαστε εμεις,και εσενα περιμενουμε να απαντησεις σε κατι 3 μερες τωρα...χαχα... Αυτο τι σου λεει? http://www.gazzetta.gr/basketball/article/538660/se-gipedo-me-kosmo-o-timorimenos-panathinaikos Ολα καλα? Μετα το περας των καλοκαιρινων διακοπων διακοπτονται και οι τιμωριες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αφήνω τους του γαύρου κατά μέρος..... Μίκλαντ? 10άρι? Μίκλαντ? Μλκ είσαι ο τελευταίος που περιμένα τέτοιο λάθος Πάνε και είκοσι χρόνια ρε, πώς θες να θυμάμαι ακριβώς τη θέση του? Εγώ για δεκάρι τον είχα στο μυαλό μου πάντως. Ρε τον κοντό, για αμυντικό χαφ δεν του το είχα με τίποτα. Τώρα να μου έλεγες ότι τον φέρνει ο ΠΑΟ, τα γέλια θα έβαζα. Πάντως θυμάμαι αρκετές επιθέσεις να περνάνε από τα πόδια του, ίσως λόγω της πρώτης πάσας που έπαιρνε. Επίσης να ευχαριστάς τον Θεό που τον θυμάμαι γενικά σαν παίχτη, γιατί από εκείνη την περίοδο έχω ξεχάσει και αρκετούς του Ολυμπιακού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πάλι ο Ολ.Βόλου σαν δικαολογία; Ολα εκεί θα τα στηρίξεις; 3 χρόνια πίσω 2 κρούσματα σε τόσο σύντομο διάστημα και θες να μου πεις οτι όλα καλά; Η nova που γυρνάει τις καμερες οταν κανετε επεισοδια; Νεο φρούτο αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πάλι ο Ολ.Βόλου σαν δικαολογία; Ολα εκεί θα τα στηρίξεις; 2 κρούσματα σε τόσο σύντομο διάστημα και θες να μου πεις οτι όλα καλά; Η nova που γυρνάει τις καμερες οταν κανετε επεισοδια; Νεο φρούτο αυτό Εσυ που τα στηριζεις ολα στις κασετες και στο τελικο κυπελλου ειναι ολα καλα?Ρε πλακα μας κανεις? Δεν ειπες γιατι δεν γραφτηκε στο φυλλο αγωνα αυτα που εγιναν στο Καραισκακη? Ε,και σου λεω λοιπον οτι δεν γραφτηκαν για τον ιδιο λογο που δεν γραφτηκαν ουτε τα δικα σου στον αγωνα με τον Ολ Βολου.Γιατι λοιπον να το βγαλεις εξω αυτο? Επειδη δεν σε συμφερει? Οσο για το δευτερο που λες για την Nova..Θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο.. Γυριζει τις καμερες για τον ιδιο λογο που τις γυρισε περυσι οταν σε καρφωσε ο Αμπντουν μεσα στο ΟΑΚΑ και μπηκατε μεσα παλι..Για τον ιδιο λογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά ο Εκι μπορούσε να αφήσει εποχή αλλά βλέπεις οι τραυματισμοί έχουν φάει τους καλύτερους παίχτες. Φανταστείτε να είχαμε Λετο και Εκι μαζί θα τρίβαμε τα μάτια μας στο γήπεδο αλλά τα αποδυτήρια θα ήταν μπουρδέλο Γενικα γουστάρω τον τσαμπουκά και το πάθος που βγάζουν οι Αργεντίνοι παίχτες στο γήπεδο είναι τρελοί οι άνθρωποι. Υ.Γ Φέρτε πίσω τον Λουτσο γρήγορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις