Superpie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μα φάγανε ξύλο; Εγώ είδα τα βίντεο και μια αποτυχημένη προσπάθεια είδα. Αλήθειες λέει που σας πονάνε ο Αλαφούζος. Σημασια εχει αν εφαγαν ή οχι ξυλο ή η λογικη σου που λες οτι με τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ οπαδους φοβηθηκαν ενω με τους Γαυρους και μαλιστα μεσα στο Καραισκακη δεν φοβηθηκαν οτι θα τους παρουν στο κυνηγι.Ειναι λογικη αυτη? Ο Αλαφουζος να αφησει τις γραφικοτητες και να χρησιμοποιησει τα λεφτα που χαλαει σε χαρτια και φαξ καλυτερα για καμια μεταγραφη... Τις γραφικοτητες που κανει,δεν καταλαβαινεις οτι καποια στιγμη και μετα ακομα και δικιο που εχει σε καποια πραγματα οτι το χανει? Οτι εχει καταντησει αηδια να βγαζει 5-6 ανακοινωσεις την βδομαδα? Καταλαβαινεις οτι μικραινει τον συλλογο σας αυτο το πραγμα? Οτι σας κανει ξεφτιλα? Ας μιλησουμε λιγο σοβαρα και ας αφησουμε στην ακρη τα οπαδικα..Αντικειμενικα εσενα σαν ΦΙΛΑΘΛΟ του ΠΑΟ που αγαπας την ομαδα σου σου αρεσει ολο αυτο το πραγμα?
firewalker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Με τις.προσθήκες κλωναριδη ατζαγκουν και πρανιτς θα βελτιωθεί πολύ η εικόνα της ομάδας στην επίθεση και θα αξιοποιηθεί και ο μπερκ που σε 3 παιχνίδια δεν έχει πάρει μια καλή πάσα αν εξαιρέσει κανείς την σέντρα του μαρινακη Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Μακάρι.
8elwADSL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Νταμπιζας είπε τέλος το θέμα ντιαρά.Τι θα κάνουν δεν θα πάρουν άλλο αμ.χαφ;Μονο με το σάπιο Μέντεζ θα παίζουμε;
andreapaog328 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά από έξι ημέρες διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τη «Live Sport» ο Παναθηναϊκός συμφώνησε να δώσει 250.000 ευρώ οφειλόμενα από πέρσι αλλά και να του πληρώσουν όλο το συμβόλαιο της φετινής σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ο Φορναρόλι με τη μηδενική προσφορά θα πάρει 650.000 από τον Παναθηναϊκό. αληθεύει? την παλεύουνε? τι έπαιζε με το συμβολαιο αυτουνου?
Demon13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σημασια εχει αν εφαγαν ή οχι ξυλο ή η λογικη σου που λες οτι με τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ οπαδους φοβηθηκαν ενω με τους Γαυρους και μαλιστα μεσα στο Καραισκακη δεν φοβηθηκαν οτι θα τους παρουν στο κυνηγι.Ειναι λογικη αυτη? Με ρώτησες γιατι δεν τρέξαν οι παίχτες μας. Ρώτα τους. Εγώ την αποψή μου σου είπα. Οταν φοβάσαι τρέχεις, όταν όχι μένεις. Απλά πράγματα. Εκτος αν θες να αυτοκτονήσεις με τόσο λεφτα..τα παμε αυτά.
lary7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι στο Πανιωνιος Παο δεν ευνοησε ο δουρος που επρεπε να διακοψει, οταν ο Δουρος αντικατεστησε!! στο ημιχρονο τον Βασσαρα και δεν εδωσε 2 στον πεναλτι Ολυμπιακο δεν ευνοηθηκατε, ο Καζναφερης που ακυρωσε πεναλτι! με την Αεκ δεν ευνοηθηκατε, το οτι βρεθηκαν καμερες και μικροφωνα στα αποδυτηρια των φιλοξενουμενων παλι δεν σας ευνοησε.... Λογια Δουρου εκ των υστερων...Μετά που είδες τη φάση στο βίντεο, είναι αποβολή του Κυργιάκου και ταυτοχρόνω πέναλτι;"Θεωρητικά ναι. Είναι αποβολή και πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού". Το 2004 μπαλα της προκοπης δεν παιξατε, ο κοσμος γκρινιαζε και εβριζε τον Τζιγκερ συνεχεια, οτι βαθμο πηρατε ηταν με 1-0 αλλα κατα τα αλλα δεν ευνοηθηκατε καθολου.....Ρωτα τους ΑΕΚτηζες εκεινη την χρονια αν ευνοηθηκατε...
Superpie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Με ρώτησες γιατι δεν τρέξαν οι παίχτες μας. Ρώτα τους. Εγώ την αποψή μου σου είπα. Οταν φοβάσαι τρέχεις, όταν όχι μένεις. Απλά πράγματα. Εκτος αν θες να αυτοκτονήσεις με τόσο λεφτα..τα παμε αυτά. Και η αποψη σου ειναι οτι στο Καραισκακη δηλαδη δεν φοβηθηκαν οταν εβλεπαν τους Γαυρους να μπαινουν μεσα στο γηπεδο ετσι?
firewalker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ο.Σ.Φ.Π.: 15 πρωταθλήματα τα τελευταία 17 χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα και κομπάρσος στην Ευρώπη. Παναθηναϊκός: 2 πρωταθλήματα σε 17 χρόνια. Πράσινη παράγκα και έλεγχος όλων.
Demon13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει αλέφαντο στο ρεαλ φμ στην εκπομπη του Γεωργιου βαλτε να λιωσετε. Πάλι ο δούρος έλεγε και ενώ μιλαγε για γαύρο αρχισε να μιλαει για Μεσι ξαφνικά... Τελειωσε...
firewalker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τον έχω ακούσει αρκετές φορές μετά από προτροπή άλλου μέλους. Μετά από τις 3~4 φορές είναι επανάληψη. Ίσως και σικέ.
lary7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ο.Σ.Φ.Π.: 15 πρωταθλήματα τα τελευταία 17 χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα και κομπάρσος στην Ευρώπη. Παναθηναϊκός: 2 πρωταθλήματα σε 17 χρόνια. Πράσινη παράγκα και έλεγχος όλων. Αντε να αξιζες 1 ακομα ολα αυτα τα χρονια (2002-2003) γιατι ομαδα καλυτερη δεν ειχες τα υπολοιπα.
Superpie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ο.Σ.Φ.Π.: 15 πρωταθλήματα τα τελευταία 17 χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα και κομπάρσος στην Ευρώπη. Παναθηναϊκός: 2 πρωταθλήματα σε 17 χρόνια. Πράσινη παράγκα και έλεγχος όλων. Συγκρινεις ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΑΣΤΕΡΑ,ΓΙΑΝΝΕΝΑ,ΑΡΗ κτλ Με Ντορτμουντ,Τσελσι,Μαρσειγ και αλλες Ευρωπαικες ομαδες..Μαλιστα..Και μαλιστα τις περισσοτερες φορες να εχω μαζεψει 8,9 και 10 βαθμους..Μαλιστα... Ο.Σ.Φ.Π.: 15 πρωταθλήματα τα τελευταία 17 χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα και κομπάρσος στην Ευρώπη. Παναθηναϊκός: 2 πρωταθλήματα σε 17 χρόνια. Πράσινη παράγκα και έλεγχος όλων. Μαντσεστερ 12 πρωταθληματα τα 15 τελευταια χρονια.Παραγκα και εκει και ελεγχος ολων... Αντε εσυ να επρεπε να ειχες αλλα 2? να ειχα παρει και εγω πετσινα αλλα 2-3? Εγω θα εχω 12 στα 17 χρονια και εσυ αντε να ειχες 5 στα 17..Αλλαζει κατι? Με ρώτησες γιατι δεν τρέξαν οι παίχτες μας. Ρώτα τους. Εγώ την αποψή μου σου είπα. Οταν φοβάσαι τρέχεις, όταν όχι μένεις. Απλά πράγματα. Εκτος αν θες να αυτοκτονήσεις με τόσο λεφτα..τα παμε αυτά. θα απαντησεις η βρηκες αδιεξοδο παλι? Με ρώτησες γιατι δεν τρέξαν οι παίχτες μας. Ρώτα τους. Εγώ την αποψή μου σου είπα. Οταν φοβάσαι τρέχεις, όταν όχι μένεις. Απλά πράγματα. Εκτος αν θες να αυτοκτονήσεις με τόσο λεφτα..τα παμε αυτά. Και η αποψη σου ειναι οτι στο Καραισκακη δηλαδη δεν φοβηθηκαν οταν εβλεπαν τους Γαυρους να μπαινουν μεσα στο γηπεδο ετσι?
firewalker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μάντσεστερ. 9 τα τελευταία 15 χρόνια. 4 τελικοί CL, 2 κατακτήσεις.
Superpie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μάντσεστερ. 9 τα τελευταία 15 χρόνια. 4 τελικοί CL, 2 κατακτήσεις. 17 χρονια μιλας και τα πρωταθληματα της ειναι 12 σε αυτα τα χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις