Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1-3 θα έπρεπε να ήταν έκανε γαργάρα και ένα χερι-πέναλτι του Τόρο που μόνο ακούσιο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=WwQ7KwlFR6M

Σε αυτο πρεπει να αναφερεσαι. Βεβαια να πουμε οτι το πεναλτι ηταν οφσαιτ, φανηκε καθαρα οτι η μπαλα εφυγε απο τα ποδια και μετα ανατραπηκε, οφσαιτ και κιτρινη καρτα για σκληρο μαρκαρισμα αλλα οχι πεναλτι :ph34r:

Βεβαια για να πουμε την αλληθεια, και στην Ριζουπολη αμα χαναμε μπορει να ειχαμε τα ιδια, υπαρχει ομερτα απο τις ομαδες ωστε να μην τιμωρουνται οι υπευθυνοι, 100 ατομα ειναι σε καθε αγωνα αλλα εχουν μια ιδιομορφη ασυλια. Ουτε εμεις στειλαμε κανενα στην μπουζου, ουτε και ο ΠΑΟ οποτε ολα αυτα για εκκλησιες ειναι ιστοριες για αγριους. Εδω οι διοικησεις ειναι φαουλ τοσα χρονια, ΟΛΕΣ μονο του Ντεμη Εξαιρουμενου που βρηκε και τον μπελα του μετα.

Μην το κουράζουμε τα έχουμε πει 100 φορές. Ενα όλόκληρο γήπεδο φωναζε πουλημένε πουλημένε πολυ πριν το πεναλτι. γάβρο με τρέλα έπαιξε το άτομο και μόνοι σας διαφωνείτε με τον εαφτό σας για το πέναλτι, που εμείς ποτέ δεν αμφισβητήσαμε. Απλά η μπαλα δεν θα επρεπε να ήταν εκει ούτε και το σκορ 1-0

Για αυτόν το Καλόπουπολο και καμια 6-7 ακόμα βάζω και το χέρι μου στην φωτία οτι είχαν πρόθεση. Με λεφτα χωρίς λεφτα δεν ξέρω το κάναν όμως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Αλλα τη γουσταρετε αυτη τη βρωμια οι περισσοτεροι γαυροι, γι' αυτο και δεν εχει νοημα να προσπαθει να συνεννοηθει κανεις μαζι σας για το ελληνικο ποδοσφαιρο.</p>

Βασικά 500-600 άτομα τη γουσταρουν αλλά αν συνεχίσετε να τσουβαλιαζεται θα αρχίσουμε να αυξανομαστε.

Οτι έχουν κάνει τα καλοπαιδα της μιας πλευράς τα έχουν κάνει και της άλλης! Αν δε μπορείτε να το παραδεχτειτε είτε οι μεν είτε οι δε, φοράτε οπαδικα γυαλιά και κάθε μέρα θα σφαζεστε στα φόρουμ!

Αυτά τα πράγματα ειναι αλληλένδετα! Κάνει τη μ@λ@κια ο ένας απαντάει ο άλλος και συνεχίζει η ιστορία.

Δεν υπάρχουν περισσότεροι οι λιγότεροι απ τη μια πλευρά η την άλλη!

Sent from my iPhone using Insomnia

<p>Εσύ παραβλέπεις το πράσινο DNA και την παναθηναϊκή παιδεία, γι' αυτό τα λες αυτά.</p>

Οχι απλα προσπαθώ να βρω μια μέση λύση σε χαλαρο υφοσ ώστε να μην υπάρχουν τσακωμοι μεταξύ μας Ε τώρα αν ο άλλος επιμένει στα γνωστά " όχι οι γαβροι έχετε χειρότερο κόσμο και όλα τα πρωταθλήματα σας ειναι σικέ" λόγου χάρη, ειναι προφανές ότι δε μπορεί να υπάρξει συζήτηση.

Δηλαδή αν είναι τα μισά σικέ και δεν είναι όλα, υπάρχει καμια διαφορά;

Ποιος είναι ο "άλλος"; Ο καθένας λέει την άποψή του. Είναι ευγενικό να λες ο άλλος; Και θες να σηζητήσουμε;

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι για 1)τον κόσμο σας 2)για την διαιτησία 3)για τους δανεικους 4)για τις σχεσεις σας με ΚΕΔ ΕΠΟ nova 5)και βασικότερο...για τις παρατυπες οικονομικές συμβάσεις σας με το κράτος, κυρίως της παλιας διοίκησης.

Ε τι να κάνουμε θα τα λέμε. Μέχρι να βγάλει ο Ηλιος κέρατα που λέει ο Γεωργίου  :devil:

Δίωξτε Τσιρωνηδες Μπαλόκες Γκαγκάτσηδες αν θελετε να σηζητάμε. Και μαζέψτε πίσω τους δανεικούς τουλάχιστον το 70% αυτών και τα ξαναλέμε.

Βασικά 500-600 άτομα τη γουσταρουν αλλά αν συνεχίσετε να τσουβαλιαζεται θα αρχίσουμε να αυξανομαστε.

Οτι έχουν κάνει τα καλοπαιδα της μιας πλευράς τα έχουν κάνει και της άλλης! Αν δε μπορείτε να το παραδεχτειτε είτε οι μεν είτε οι δε, φοράτε οπαδικα γυαλιά και κάθε μέρα θα σφαζεστε στα φόρουμ!

Αυτά τα πράγματα ειναι αλληλένδετα! Κάνει τη μ@λ@κια ο ένας απαντάει ο άλλος και συνεχίζει η ιστορία.

Δεν υπάρχουν περισσότεροι οι λιγότεροι απ τη μια πλευρά η την άλλη!

Δε μιλαω για αυτους που κανουν τα επεισοδια μονο, μιλαω και για τους υπολοιπους που οχι μονο δεν εχουν θεμα με την ολη κατασταση αλλα σου λενε "Ρε τι διαιτησια και τι επεισοδια? Ποσο εληξε? Ποιος το πηρε? Αντε γεια!" Και ειναι παρα πολλοι.

Οσο για τα υπολοιπα συμφωνω, ομως το να καταδικαζω επεισοδια και να λεω "η λεωφορος ειναι εκκλησια" με κανει τουλαχιστον προκλητικο και αστειο.

Μόλις πέσεις Γ θα γίνουν κι αυτά.

Δε μιλαω για αυτους που κανουν τα επεισοδια μονο, μιλαω και για τους υπολοιπους που οχι μονο δεν εχουν θεμα με την ολη κατασταση αλλα σου λενε "Ρε τι διαιτησια και τι επεισοδια? Ποσο εληξε? Ποιος το πηρε? Αντε γεια!" Και ειναι παρα πολλοι.

Οσο για τα υπολοιπα συμφωνω, ομως το να καταδικαζω επεισοδια και να λεω "η λεωφορος ειναι εκκλησια" με κανει τουλαχιστον προκλητικο και αστειο.

Σε κάνει πιο αστείο το να πιστεύεις ότι οι παναθηναϊκοί είναι οικογενειάρχες με αξίες και παιδεία και οι απέναντι Όρκς.

Σε κάνει πιο αστείο το να πιστεύεις ότι οι παναθηναϊκοί είναι οικογενειάρχες με αξίες και παιδεία και οι απέναντι Όρκς.

Δεν το ειπα ποτε....αντιθετα το οτι το Καραϊσκακης ειναι εκκλησια εσυ το ειπες, αρα και αυτο που εγραψες τωρα εσυ το πιστευεις.

Μακάρι να είσασταν orks. Ορμήσατε 500 άτομα σε 11 και μην μαζέψατε και ξύλο κίολας απ ότι ειδα στα βίντεο; 

Έτσι είναι τα orks;; :lol:

Το είπε ομοϊδεάτης σου όμως και δεν σε είδα να χαλιέσαι και να διαφωνείς.

Με τον Μαρινάκη πρόεδρο και όλα αυτά που έκανε δεν χαλιέσαι; Χαλιέσαι με τον firewalker;

mind-blown-2.gif

Προφανως συμφωνεις και εσυ οτι διδαξατε ηθος στον Σισε και στην παρεα του που ηρθαν με το -7 στη βαθμολογια, γυρισαν το παιχνιδι απο 1-0 σε 1-2 και με εναν μαγικο τροπο ο πινακας εδειξε 2-1 στο τελος, με ολα τα πιθηκοειδη να εισβαλουν στον αγωνιστικο χωρο και να κυνηγανε τους παικτες.

Αλλα τη γουσταρετε αυτη τη βρωμια οι περισσοτεροι γαυροι, γι' αυτο και δεν εχει νοημα να προσπαθει να συνεννοηθει κανεις μαζι σας για το ελληνικο ποδοσφαιρο.

Μακάρι να είσασταν orks. Ορμήσατε 500 άτομα σε 11 και μην μαζέψατε και ξύλο κίολας απ ότι ειδα στα βίντεο; 

Έτσι είναι τα orks;; :lol:

Με τον Μαρινάκη πρόεδρο και όλα αυτά που έκανε δεν χαλιέσαι; Χαλιέσαι με τον firewalker;

Και εμεις οι ιδιοι καταδικασαμε το γεγονος που εγινε στο Καραισκακη.Να ρωτησω και εγω κατι ομως με την σειρα μου?

Παναθηναικος-Ολ. Βολου 0-1... Ντου των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ οπαδων κατα της ομαδας ΣΑΣ..Γιατι λοιπον τοτε τρεχατε σαν τρελοι δεξια και αριστερα και στο Καραισκακη ενω βλεπατε οτι εμπαιναν μεσα φιλαθλοι το παιζατε ανετοι? Μπορεις να μου δωσεις μια απαντηση ΕΣΤΩ σε αυτο? (γιατι στο αλλο δεν περιμενω απαντηση,δεν προκειται να απαντησεις ποτε ετσι και αλλιως...ειπαμε κατα τα αλλα εγω ειμαι σε αδιεξοδο,εσυ καθολου...ΦΑΙΝΕΤΑΙ)

Γιατί στο δικό μας ντου φοβήθηκαν οτι θα φάνε ξύλο, ενώ στο δικό σας όχι. Αυτά είναι έμφυτα, δεν ξέρω γιατι στο δικό μας ντου δεν κάτσαν να πλακωθούν ενώ στο δικό σας κάτσαν και πλακωθήκαν. Green DNA που λέει ο LROI  :ph34r:

Πάντως να αυτοκτονήσουν δεν θέλουν σίγουρα... :) ειδικά με τόσα χρήματα που παίρνουν...

Μην το κουράζουμε τα έχουμε πει 100 φορές. Ενα όλόκληρο γήπεδο φωναζε πουλημένε πουλημένε πολυ πριν το πεναλτι. γάβρο με τρέλα έπαιξε το άτομο και μόνοι σας διαφωνείτε με τον εαφτό σας για το πέναλτι, που εμείς ποτέ δεν αμφισβητήσαμε. Απλά η μπαλα δεν θα επρεπε να ήταν εκει ούτε και το σκορ 1-0

Για αυτόν το Καλόπουπολο και καμια 6-7 ακόμα βάζω και το χέρι μου στην φωτία οτι είχαν πρόθεση. Με λεφτα χωρίς λεφτα δεν ξέρω το κάναν όμως.

Το οποιο ολοκληρο γηπεδο απο την αρχη πολιορκουσε τον παγκο του Ολυμπιακου και δημιουργουσε ατμοσφαιρα τρομοκρατιας, και περιμενουμε απο αυτο το γηπεδο να κρινει σωστα και αμα χρειαστει να δειρει και εναν διαιτητη, μαζι με τα καμαρια της ομαδας σας. Αυτο ειναι το καμαρι του ΠΑΟ , οτι το γηπεδο εκρινε και καταδικασε;

Τελος παντων, το οτι δεν περασαν λεφτα απο διαιτητες ειναι σαν να λεμε οτι δεν περασαν λεφτα απο πολιτικους.Εσυ βαζεις το χερι στην φωτια για 6-7, μπορω και εγω να βαλω το δικο μου για αλλους τοσους που ευνοησαν την δικια σας πλευρα (Στεφανοπουλος, Δουρος κτλ)ειτε καποιον αλλο. Το να προσπαθει καποιος να αποδειξει οτι ειναι πεντακαθαρος-κρυσταλο το θεωρω το λιγοτερο ηλιθιοτητα, οταν τιποτα σε μια χωρα δεν ηταν καθαρο μην περιμενουμε θαυματα απο το ποδοσφαιρο.

Απλα σας ελαχε τωρα που ψιλοκαθαρισε καπως περισσοτερο τωρα να εχετε την χειροτερη ομαδα, με φταιξιμο δικο σας βεβαια.

Ο Δούρος είχε αφήσει τον Παναθηναικό με 7 ή 8 παίχτες σε ένα κύπελο με τον Άρη. Και σας ευνόησε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο(οι 2 κόκκινες σε γεωργάτο καστίγιο, το γκολ που δεν περασε ποτε και μέτρησε)

Για να μην πιάσω τι έγινε όταν ανέλαβε ποστ στην ΚΕΔ.... εκεί σας τα έδωσε για τα καλά.

Άστο φίλε δεν πήθεις οτι ευνοηθήκαμε και οι 2. Κανέναν

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...